13
sep
Seneste opdatering: 13/9-22 kl. 0813
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For hver forebygget Covid hospitalisering af hidtil sunde unge, er der 18-98 alvorlige bivirkninger iflg. Oxford, Harvard, John Hopkins-studie

A new pre-print study by nine health experts from major universities showed that the COVID-19 vaccines are 98 times worse than the virus, and mandatory booster vaccination in college is “ethically unjustifiable.”

It was conducted by nine top scientists from the University of Washington, University of Oxford, University of Toronto, Harvard University – Harvard Medical School, University of California, San Francisco (UCSF), Johns Hopkins University – Department of Surgery, and others.

“Per COVID-19 hospitalization prevented in previously uninfected young adults, we anticipate 18 to 98 serious adverse events, including 1.7 to 3.0 booster-associated myocarditis cases in males, and 1,373 to 3,234 cases of grade ≥3 reactogenicity which interferes with daily activities,” the study stated.Scientists from Harvard & Johns Hopkins Found Covid-19 Vaccines 98 Times Worse Than the Virus

Lene Bang: Brev til folketingsmedlemmer og medier

Kære folketingsmedlem,

Jeg gør hermed opmærksom på, at enhver aftale, som I træffer med de kriminelle organisationer WHO (World Health Organization), hvor generaldirektøren Tedros Adhanom Ghebreyseus er under anklage for folkemord, og WEF (World Economic Forum), hvis leder Klaus Schwab har annonceret et verdensomspændende tyveri, idet han selv har sagt, at vi intet skal eje, ikke er gældende for mig, min familie og mine virkelig, virkelig, virkelig mange venner.

Jeg har aldrig givet jer mandat til at handle på mine vegne, når I overlader selv den mindste smule magt til fremmede organisationer, det har vi aldrig, aldrig, aldrig nogensinde aftalt.

Bemærk derfor venligst, at jeg forlanger, at det bliver noteret i alle officielle dokumenter, at jeres aftaler IKKE gælder mig og en lang, lang, lang række andre mennesker, nemlig folk, der identificerer sig som mine venner.

Jeg forlanger, at I sørger for, at alle danskere bliver ordentligt informeret, og at Danmark meldes ud af alle uvedkommende, udenlandske organisationer, og at magten igen bliver givet tilbage til danskerne.

Bekræft venligst modtagelsen af dette brev.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Links om World Health Organization

Lene Bang har tidligere skrevet: Opsang til et folketing i fuld gang med at underminere sig selv.

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
1 year ago

Stor tak til Lene Bang.
Absolut ingen tak til Christiansborg.

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Af hjertet tak. Men de er fuldstændig ligeglade, desværre!

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Farligere er ordet. Ikke værre. Vaccinen har slået MANGE mennesker ihjel.
-Som den var designet til at gøre !

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

KLAGE:
Hej Lene Bang, det var Ida Auken som sagde “I skal intet eje” Der er adskillige videoklip på nettet, visende hendes underlegenhed. Klaus Schwab styrer det forum, som den belgiske konge styrer Bilderberg gruppen.
Ida Auken er i øvrigt den dumme gås, som hendes mor præsenterer et glimrende billede af.
Svnd Auken kender de af os som er over fyrre.

Dragen
Dragen
1 year ago

Jeg elsker det brev. Jeg elsker den henvendelse til folketinget og landets politiske ledelse som Lene Bang her har gjort . På mine vegne også. Jeg er glad for , at Lene Bang har tænkt på mig også . Mit helbred og fremtid. Det er mere end , det er muligt at forvente af vore folkevalgte idag. Tak til Lene Bang for omtanken , ansvarligheden og besværet hun har gjort sig. TAK.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Jeg melder mig bestemt som ven med Lene Bang. Tak for det prisværdige initiativ.

Barstado
Barstado
1 year ago

98 gange! Blimey…

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Erklærer mig hermed ven af Lene Bang. Jeg er også ude af den danske stat og dens aftaler. Jeg meldte mig i øvrigt ud af den danske stat uden at få anden bekræftelse end et mordforsøg på mig i 2012, allerede tilbage i år 2000

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Her er en liste over de holdninger, som Danmarks medlemskab af EU fremkalder hos mig og mange andre fornuftige medlemmer af samfundet:

  1. politikerlede
  2. islamafsky
  3. lede ved Nato

Her er en liste af de indtryk, som Danmarks medlemskab af NATO giver mig:

  1. militærlede
  2. islamafsky
  3. lede ved EU
Jacob
Jacob
1 year ago

Ditto!

Olsen
Olsen
1 year ago

Før kommentatorerne her går helt overbord med deres kærlighedserklæringer til Lene Bang og JFK, så vil jeg tilføje et lille men og min egen holdning til dem: Jeg kan godt forstå en del af sympatien mod JFK. Jeg ville også meget gerne, men kan simpelthen ikke få mig selv til at synes godt om Lene Bang og resten af JFK, for efter at have fulgt dem gennem flere år ser jeg dem nu som det, jeg mistænkte dem for efter at have været til flere af deres demonstrationer i København; et sammenrend af de sædvanlige ekstreme socialister og, skal det… Read more »

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago
Reply to  Olsen

Et forbud mod at skære i børn her i Danmark er på sin plads og burde faktisk ikke være nødvendigt at lave en lov om. Du må ikke skære i dine børn for sjov eller pga hvad du føler, men er man tilhænger af en gammel klub så må man gerne. (latterligt) Dette burde simpelthen ikke kunne diskuteres. Er du brøndbyfan skal du heller ikke have lov at tatovere deres logo på dit barn ved fødslen. En tatovering kan endda fjernes og alligevel er vi nok enige om at der er et overgreb hvor du tvinger din egen overbevisning på… Read more »

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  GamleDanmark

Til GamleDanmark; som jeg skrev (men det er du åbenbart øredøvende ligeglad med), så tror jeg ikke, du kan overbevise særlig mange omskårne/jødiske/muslimske/kristne mænd om at de er “lemlæstede”, hvis de er omskårne, som mennesker som dig kalder det. Er det så din holdning at f.eks. jøderne skal forlade landet, hvis de vil fastholde denne tradition og et fysisk indgreb (eller “overgreb”, som du vil kalde det) som sjovt nok af danske læger i lang, lang tid er blevet kaldt for “hygiejnisk og fornuftigt”? Er det også din holdning at alle, der forsvarer etniske mindretals ret til drengeomskæring, skal forlade… Read more »

Hansen
Hansen
1 year ago
Reply to  Olsen

Hvem var det nu, der gik så stærkt ind for forhudsamputation, og samtidig var forarget over at “sagesløse” børn kunne blive udsat for det traumatiserende syn af gamle mænd, der bader nøgne?

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  Hansen

Det ved jeg ikke, Hansen. De to kommentarer, jeg har lagt ud i denne debat, er mig bekendt de første, jeg nogensinde har været på Snaphanen med. Så hvis det er mig, du prøver at lægge noget i munden, så må jeg desværre erklære hus forbi.
Udover det så er logikken og relevansen i din kommentar temmelig utydelig. Hvad er din pointe? Har du en? Eller er det bare ønsket om et personligt angreb på mig, der driver værket?..

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x