16
sep
Seneste opdatering: 17/9-22 kl. 2140
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A unified pushback against the globalist agenda. ONE STEP AT A TIME, hand in hand, we are walking out from the globalist society they are trying to enslave us.

Hver søndag kommer en ny film. Meld dig til på Global Walkout ligesom Robert Malone, Christine Andersson, Michael Yeadon og mange andre. Google har gjort dem svære at finde, men man finder dem på Clouthub – Telegram – YouTube – Rumble – Twitter -Instagram og Facebook.

Asien begynder i Malmø

Af Asger Aamund

Københavnerviddet lader sig ikke påvirke af den kendsgerning, at Sverige har fostret kulturpersonligheder som August Strindberg, Jussi Björling, Ingmar Bergman og Astrid Lindgren. Her i byen gælder fortsat den etablerede sandhed, at kun Øresund adskiller civilisationen fra de svenske barbarer og andre vilde folkeslag længere østpå.

Desværre er det gamle mundheld gået hen og blevet til sandhed gennem de sidste 30 års svenske indvandrerpolitik, hvor Sverige har udnævnt sig selv til ’Den Humane Stormagt’, der har åbnet porten for migranter fra hele verden, men især for indvandrere fra islamiske kultursamfund. Sverige ser sig selv som Verdens bedste land og ventede derfor, at migranterne hurtigst muligt ville blive vaskeægte svenskere og tilpasse sig de gængse værdier i ’Folkhemmet’.

Resultatet blev noget anderledes. Især muslimske indvandrere viste sig at forkaste folkestyret, retsstaten, svensk kultur og levevis for slet ikke at tale om arbejdsmarkedet. Den tyske avis, Bild Zeitung har udnævnt Sverige til Europas farligste land, hvis hverdag er præget af voldtægter, bandemord, terror, ildspåsættelser og ghettosamfund, hvor politi og redningstjenester ikke tør vise sig. Samtlige politiske partier og medier har hidtil nægtet at gøre noget ved problemerne, men har i stedet sørget for at kritikere af migrantpolitikken bliver stemplet som fascister og ny-nazister.

Dette gælder i høj grad for Sverigedemokraterne, der blev grundlagt som protestparti mod den katastrofale integrationspolitik. Partiet er siden sin start blevet fordømt af alle partier og medier, som ustraffet har kunnet sværte Sverigedemokraterne (SD) til som fremmedhadende fascister, en skændsel for det svenske samfund.

Mange svenske borgere har imidlertid fået nok, og Sverigedemokraterne fik ved søndagens valg 20,5 procent af stemmerne og er nu Sveriges største borgerlige parti. Da valget gav et snævert borgerligt flertal, burde det jo være sådan, at partiets leder, Jimmie Åkesson skulle lede regeringsforhandlingerne, men det kommer ikke til at ske.

Det lille lyseblå parti, Liberalerne (svarer til de Radikale i Danmark) har allerede erklæret, at de under ingen omstændigheder vil sidde i regering med SD. Svenske medier og de røde partier raser over de ’fascistiske’ Sverigedemokrater, mens den formodentlig kommende statsminister, Ulf Kristersson fra det næststørste borgerlige parti, Moderaterne nu går lidt mere stille med dørene. Han kan ikke danne regering uden støtte fra SD, som vist har accepteret, at de ikke får ministerposter i denne omgang.

Det er de nok ikke kede af, da SD har fulgt med i dansk politik, hvor Dansk Folkeparti igennem en årrække har været parlamentarisk støtte for borgerlige regeringer, men uden ministerbiler. DF fik således indflydelsen, men slap for ansvaret, en drømmeposition for enhver politiker. Måske kan SD gentage dette kunststykke.

SD har ikke politik på alle hylder, men er et mærkesagsparti med migrantpolitikken i centrum. SD ønsker stop for indvandring undtaget kompetent arbejdskraft fra nære lande. Man kræver mere politi med bedre uddannelse og højere løn. Politi og beredskabstjenester bliver regelmæssigt under udrykning overfaldet med sten og raketter. SD ønsker dette stoppet med alle midler. SD vil have højere straffe for farlig kriminalitet uden mulighed for udgang eller prøveløsladelse. Straffede voldsmænd udvises efter afsoning og fratages deres svenske pas. Moskéer, der prædiker had og foragt over for ikke-muslimer skal lukkes, hvilket ikke bliver nemt, da det gælder dem alle sammen. Koranskoler, hvis pensum afviger fra svensk skolepraksis, lukkes.

Når man ser på det glidende sammenbrud for det svenske folkestyre og retsstaten, er SD-politikken både påkrævet og fornuftig. Det kommer bare ikke til at ske. Det svenske politiske samfund har accepteret tingenes tilstand i rædsel for at blive hængt ud af den altid hævngerrige svenske presse som racistisk og islamofobisk, hvilket er ensbetydende med social fortabelse og landsforvisning.

Det svenske Gallup-institut Novus har netop publiceret en meningsmåling, der viser, at 80 procent af alle flygtninge i Sverige har været på ferie i de lande, de var flygtet fra. Dette gigantiske sociale bedrageri er stort set ikke blevet omtalt i svenske medier. Så også i den kommende tid vil svenske arbejdere møde tidligt op i morgenmørket på arbejdspladserne for at finansiere migranternes solferie i deres hjemlande. Selv som det største borgerlige parti skal Sverigedemokraterne ikke regne med at få deres mærkesager optaget i det kommende regeringsgrundlag, højest som vage hensigtserklæringer.

Hvis de som støtteparti ikke får mærkbar indflydelse på de kommende års migrantpolitik, er SD et dødt parti efter næste valg. Det er derfor bedre at stå udenfor med den rigtige politik, end at være indenfor med den forkerte (spørg bare Liberal Alliance!). Jimmie Åkesson skal huske på, at nok fik han over 20 procent af stemmerne, men 80 procent af vælgerne stemte på de øvrige partier, der er ansvarlige for den svenske indvandrer- katastrofe, og som er garanter for, at tingenes tilstand fortsætter som hidtil.

Asien begynder i Malmø.

Fra Ager Aamund.dk

Læs også Mikael Jalving: Sorte nuancer i Sverige med et strejf af Houllebecq

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Så skulle man mene at et svensk folk får helt samme rettigheder, nu vinterkulden sætter ind, nu elektricitet umuligt at betale de gigantiske elregninger, at det svenske folk får helt samme rettigheder som den islamiske invasionsstyrke den der får alt betalt kvit og frit. Men NEJ, det svenske folk skal ikke bare betale sine egne skyhøje elregninger, men også muhamedanernes forbrug kvit og frit, tvinges derfor en efter en at gå fra hus og hjem, at istedet muhamedanerne rykker ind når det svenske folk rykker ud. For et svensk folk på svensk jord ingen nåde, det kan kun återvandring ændrer… Read more »

morten hansen
morten hansen
8 months ago

ja der jo mangel på boligere så det da godt at vide at de dumme hvide svenskere går fra hus og hjem og giver plads til bedere og mere rigtie mennesker,,som ikke er onde hvide mennesker,,,,men sød flitige ny svenskere de vil offrer sig selv for den svenske stat og takke for alt hvad de har fået,,:)

Ktasobn Hidnokt
Ktasobn Hidnokt
8 months ago

Læs noget historie!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Historien er endnu ikke skrevet, at med tilbagevirkende kraft hjemsender alle flygtninge i Sverige (80%) der har været på ferie i de lande de var flygtet fra, med familiesammenføring sikkert op imod de 100% som Sverige helt uden diskussion her og nu frit kan hjemsende. Muhamedanerne kom til at afslører sig selv som svindel og bedrag, det allermindste Sverige kan gøre her og nu at hjemsende muhamedanerne til de ferielande de er kommet fra, at så at sige: bordet fanger, sikkert en overraskelse for mange at muhamedanerne kun er velfærdsturister og fupflygtninge, at det altsammen fra start kun var fup… Read more »

Theodor
Theodor
8 months ago

Løbet er kørt for Sveriges vedkommende. Det er vist kun de tilbageblevne gammelsvenskere, som ikke rigtig indser det. Alle med fede tjenestemandspensioner er for længst flygtet til Sydeuropa, hvor jallaerne endnu holdes i kort snor.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
8 months ago

Jeg husker tydeligt da Poul Nyrup Rasmussen i 1999 sagde: Stuerene, det bliver I aldrig, til det nystartede DF. Det samme vil ske for SD. Hvis ikke Sverige opper sig snarest, så vil landet snart kunne kaldes en banan republik. Danmark vil risikere at lide samme skæbne. Derfor er det snart på høje tid at sadle om og anerkende at der snart ikke er flere muligheder for ændring af tilstandene udenom at samarbejde med den ydre højrefløj. Liberalismen er simpelthen ved at spille fallit. Det har den vist længe. Derfor for Danmarks vedkommende, stem enten DF eller NB. For Sverige… Read more »

Optimateur
Optimateur
8 months ago

Jo flere kvindelige politikere des mere bananrepublik. Det gælder overalt i verden, og især i Norden.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Sverige er stadig et foregangsland, dog på en utilsigtet måde. Svensk kultur er på rekordfart blevet besudlet med kristofobisk hadkultur. Fortsætter den svenske kulturelle stigende underkastelse under dødsreligioner, kan vi om få år konstatere, at Sverige bliver det første land i Europa, der ubetinget overgiver sig til en menneskefjendtlig livsform, samtidig med at svenskerne selv bliver demografisk udslettet. Hvis de andre europæiske lande er heldige og kvikke nok, fatter de budskabet og vender den store befolkningsudskiftning om til den store deportation af parasitterne efterfulgt af forbud mod hadreligioner. Ellers går hele Europa samme vej til lossepladsen. Der er simpelthen ikke… Read more »

Jan Ulrik
Jan Ulrik
8 months ago

Asger har igen kigget dybt i “krystalkuglen”.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

https://newspeek.info/fodnote-257-dokumentet-der-startede-21-aars-krige-og-stroemmen-af-flygtninge-til-europa/
Niels Harrit bliver udspurgt af Jesper Larsen.
At han er mere ellere mindre enig med Niels Harrit, gør ikke interviewet mindre interessant.
Så skal vi komme i hu, at de lande (ifgl) Edward Dowd fra niende september på denne blog, som nægter at forbinde valuta med gæld, bliver angrebet af US military via FN.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 months ago
Reply to  steen

😂🙄😂🙄😂

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 months ago
Reply to  steen

Fremragende dokumentar fra BBC Horizon om, hvad der er i virkeligheden skete med WTC-tårnene – uanset hvad fantasten Harrit så påstår 🙄 https://www.dailymotion.com/video/x5xsetk Hvis man nærstuderer billederne fra to overvågningskameraer ved Pentagon, så kan man også tydeligt se snuden, en vinge og haleroret af et meget lavtgående fly ( med de korrekte farver!), der bevæger sig meget hurtigt, umiddelbart inden Pentagon-bygningen bliver ramt af en enorm eksplosion – især når billederne vises som en blink-video. I modsætning til diverse rygter om det modsatte, så blev der faktisk fundet masser af små vragdele af et fly af den rigtige Boeing 757… Read more »

Last edited 8 months ago by Niels Henriksen
Frank Boistrup
Frank Boistrup
8 months ago

I skolen lærte jeg ellers, at Asien begynder ved Uralbjergene. Men læreren var nu også kommunist og nazist, så det undrer ikke, at han forsøgte at fylde eleverne med løgn.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x