18
sep
Seneste opdatering: 19/9-22 kl. 1217
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Indvandring var et ikke-spørgsmål i valgkampen”

Forfatteren Einar Askestad udtrykker bedre end de fleste, den katastrofe svenske politikere har påført landet, nu hvor svenskerne langt om længe taler og skriver åbent om, hvad de tænker og føler. Den svenske meningscensur havde sin tid, og nu er den mere eller mindre slut. Det var den, der satte mig igang med at skrive om Sverige i 2001, for jeg havde aldrig i Danmark oplevet ikke at kunne skrive i en avis hvad jeg ville. I Sverige var man luft, hvis man mente noget forkert. Ikke engang et automatsvar fik man fra de statsstøttede aviser. I dag vil jeg overhovedet ikke skrive i de politiske propagandapamfletter, MSM har udviklet sig til.

Det befrier også denne blog for noget af den rolle, den har haft siden 2004 og mine første avisartikler om Sverige fra 2001. Tyve år gik der, de kunne have gjort mere nytte forebygningsmæssigt. Nu er problemerne overvældende, måske evige. Hvad der nu er blevet Sveriges skæbne, beskriver Patrick Engellau i dag iskoldt og nøgternt i artiklen Eftervalspolitik:

Vi har för länge sedan passerat den punkt där vi med visst besvär kunnat behärska farten med paddlarna, till exempel genom att för tjugo år sedan slå till alla bromsar i invandringspolitiken.

Kaos i Husby

Tilhængere og modstandere af Eritreas regime i slagsmål. 105 personer anholdt

Se eritreanernas kaos i Husby – 6 gripna och 105 omhändertagna

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fabian
Fabian
1 year ago

Findes der virkelig ikke nogle raske svende i Sverige, som kan tage skeen i den anden hånd og få sat muselmændene på porten?

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  Fabian

Godt spørgsmål Fabian, flertallet sidder sikkert til hverdags og læser overskrifter i MSM, for om aftenen se på stats-TV hvor programmer som ‘Ko søger bonde’ er på hitlisten.
Så nej Fabian de ‘raske svende’ er nok bare historie.

Fabian
Fabian
1 year ago
Reply to  Peer Pedersen

Jamen, skal vi så ikke bare lade Sverige gå under, når nu det er det svenskerne gerne vil?

Så kan vi i stedet vende blikket mod hjemlige breddegrader og få gjort noget ved sagen her til lands.

Fabian
Fabian
1 year ago
Reply to  steen

Vi er opmærksomme. 24/7! Og nogle af de værste naivister, RV, har efterhånden fået gjort sig så upopulære inde på Hoppeborgen, at ingen af de andre gider lege med dem længere.

Last edited 1 year ago by Fabian
H.nielse
H.nielse
1 year ago

Der er også voldsom censur i Danmark. Prøv at høre DR kaldet DDR i folkemunde. SD accosieres med nazister og kaldes de Brune OG DR glemmer at sige at nazisterne var nationalSOCIALISTER OG socialister synes alt skal tilhøre og styres af staten, mens right wing og borgerlige mener borgerne skal beskyttes af grundloven og have ejendomsret og individuelle rettigheder. Hvor dumme er socialister at høre på og socialdemokraterne er nu på tur og siger de ikke slog minkene ned! Og giver gaver til / køber vælgerne FOR LÅNTE PENGE ikke nok med de lånte milliarder til covid vanvidðet og til… Read more »

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Censur i Sverige,ja, hvis den nye hårde kontrol med de danske medier går igennem, så kan vi nemt risikere at noget lignende vil ske her, men jeg håber på at fornuften til sidst vil råde.
Vi skulle nødigt blive et “Sverige nr 2.Synd for os, hvis det sker. Hvad siger EU???.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Pär Ström ställer de viktiga frågor och Einer Askestad svarar på med eftertanke.

Peer Peersson
Peer Peersson
1 year ago
Reply to  Peer Pedersen

De snakker og røven går. De spilder Sveriges tid!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x