20
sep
Seneste opdatering: 21/9-22 kl. 1254
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto Snaphanen.dk

Af Lars Hedegaard

Steen Raaschou, redaktør af Snaphanen.dk, har her til morgen atter været i retten i København. Her stod han anklaget for at have linket til et link, der viste henrettelsen af Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland i Marokko i 2018.

Dommen lyder på fire måneders betinget fængsel. Desuden skal han udrede omkostninger på 20-30.000 kr. og 4000 kr. til forældre til et offer. Sagen, som ellers måtte forekomme ret enkel, har været undervejs i tre år, mens Raaschou har fået beslaglagt som computer – sikkert fordi politiet ville kortlægge hele hans netværk af formodede islam-modstandere.

Med dommen har Justitsministeriet og dets små hjælpere villet demonstrere, at man ikke ustraffet skriver sandheden om profeten og hans såkaldte religion. Hvert år slagter islams tilhængere titusinder af kristne og andre vantro rundt om i verden, men det skal vi helst ikke høre om og i hvert fald ikke se. Vi skal derimod lære, at islam er en berigelse for Danmark og som sådan nyder myndighedernes særlige beskyttelse.

Myndighedernes mål er den totale afskaffelse af ytringsfriheden, for et land kan ikke både have islam og frihed.

Mine afsluttende ord i Byretten

Tak for ordet

Det er klart, at en om forbrydelse jeg skal have begået for 3 år og 9 måneder siden, kunne jeg have ikke så lidt at sige, men jeg vil imidlertid indskrænke mig til et minimum.

Jeg havde ikke set min postering om Marokko-mordet siden den dag, jeg skrev den, og hvad kunne man ikke have skrevet i et øjebliks ubetænksomhed, men jeg var ikke ked af at gense den. Jeg synes godt, jeg kan være den bekendt.

Det fremgår tydeligt, at den ikke er skrevet af sensationelle grunde, eller for at genere nogen. Jeg har den allerstørste medfølelse med ofrenes stakkels familier. Den er kun skrevet for at få sandheden ud, som pressen tav om i efter Jaleh Tavakolis opregning, 1400 Infomediartikler. Emnet var følsomt, men jeg synes, jeg behandlede det passende. Ikke et øjeblik havde jeg drømt om, at jeg gjorde noget kriminelt.

Det blev jeg dog mindet håndfast om den 8 maj kl 6:30 om morgenen det følgende år, da fem betjente bankede på min hoved- og køkkendør. Jeg sov, men min veninde var vågen og kunne åbne dørene inden de blev banket ind.

De gennemsøgte min lejlighed – jeg så aldrig nogen ransagningskendelse – og tog mig med i en bil til Bellahøj Politistation iført håndjern, som om jeg var en farlig terrorist. Jeg var da 67 år og ustraffet, men jeg fornemmede, at der skulle sendes et signal til mig. Lidt senere forstod jeg hvilket.

Mine venner Jeppe Juhl og Jaleh Tavakoli var under deres anholdelse for det samme – i modsætning til mig – blevet mødt af en betjent, der ordret sagde: “Jeg beklager, men det er politisk, du ved.”

Det er den eneste forklaring, jeg selv kan finde på, at jeg skulle anholdes på den måde. Alle indicier peger på det. Jeg ved dog stadig ikke, hvem der har foranlediget, at jeg skulle anklages og stå her i dag. Hvor højt oppe i systemet er det besluttet?

Jeg ved godt, at jeg har været en torn i øjet på en del magthavere, men journalister i et demokrati med ytringsfrihed skal nu engang ikke være populære. De skal ikke have venner i magtcirkler, så er der noget galt med dem. Men det er altså ikke mig, der kalder hele denne sag politisk, det er en betjent ved Københavns Politi, hvis navn jeg kender, men jeg vil dog ikke hænge ham ud.

Falder jeg virkelig ind under paragraf 264 d den skærpede version med en strafferamme på fængsel i tre år? Selv synes jeg det ikke, og jeg synes desuden, at det er en sort dag for ytringsfriheden i Danmark, hvis jeg bliver dømt i dag. Mit mål var oplysning, i dette tilfælde om islam.

Min samvittighed er ren, og jeg er desværre nødt til at sige, at skulle jeg blive dømt, vil jeg stadig betragte mig selv som ustraffet bagefter, nu jeg som 70 årig kræftpatient alligevel ikke skal ud og søge job med en plettet straffeattest.

Tak for opmærksomheden

4.6 14 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago

Ja så ved vi nu, at vort justitsvæsen er politisk venstreorienteret. Er de kommunister? nymarxister eller radikale? De aner ikke, hvad islam er for en størrelse! Hvis de ved lidt om denne religion, så er de meget politisk korrekte af rædsel for fremtiden. Vi må have en ny lovgivning. Justitsvæsnet dækker sig med, at det er for forældrenes skyld. Det tror jeg ikke på. Det her er politik. Hvor er der en retsfilosof, som kan undersøge om sharia-lovene overholder vor grundlov? Det tror jeg ikke de gør. Alt er blevet hemmelighedskræmmeri ligesom i Sverige, EU og USA. De indrømmer aldrig,… Read more »

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
1 year ago

Dommerstand, politiledelse og anklagemyndighed er alle selvsupplerende med udgangspunkt i Justitsministeriet og har været det i årtier. Kun de med “den rette profil” accepteres. Over tid er disse organer smeltet sammen til en uigennemsigtig enhed, som mange nok vil betegne som mafiøs. Og de gør helt som det passer dem, o g det ganske uden konsekvenser, thi de bestemmer jo selv. Ingen tredeling af magten her. I øvrigt har der aldrig været ytringsfrihed i Danmark. Ordet er ikke nævnt i grundloven – eller andre steder i lovgivningen. Men nu er man altså nået dertil, hvor anklagemyndigheden blot vælger en mere… Read more »

der Adler
der Adler
1 year ago

Vi har vidst det i lang tid, at de venstresnoede kræfter, har formået at sætte deres ligestillede ind i hele samfundet, en trojansk hest. Disse kræfter vil kun nedbryde det bestående, og gøre afvigende adfærd til det “normale”, og så har majoriteten bare at rette ind. Nedrivningen af helt almindelige moralbegreber er i fuld gang, og snart består Danmark af ruiner. Enhedslisten fik magten i København ved sidste kommunevalg, og den tidligere AFA Pelle Dragsted (nu Enhedslisten) fik i Frederiksberg væltet over 100 års konsevativ styre, godt hjulpet på vej af den tidligere konservative borgmesters uansvarlige handlinger (lejlighedskøb). Dommen over… Read more »

Olsen
Olsen
1 year ago

Det danske “retssamfund” er åbenlyst kun til for at beskytte islam og muslimer mod de indfødte danskere, der nu er islams økonomiske slaver i deres eget land. Og Steen er ikke just alene i sin kamp mod det totalitære maskineri. Se bare på hetzen mod Glistrup i sin tid og nu Støjberg-sagen. En mindre overtrædelse, til forsvar for små pigers rettigheder, kriminaliseres. Mens graverende og systematiske grundlovsbrud samt ødelæggelse af hele erhverv og indtægtsgrundlaget for store dele af SMV-segmentet og restriktioner mod og afskaffelsen af den danske befolknings forsamlingsfrihed i to år (!), begået af juntaleder Frederiksen og dybest set… Read more »

Michael Pleym
Michael Pleym
1 year ago

Jeezus! Ni är lika illa däran i Danmark som svenskarna i Sverige. Jag minns artikeln du skrev. Jag kommenterade den här på denna sida, där jag utlovade att under mitt återstående liv argumentera MOT Islam. För denna, och andra kommentarer jag gjort på Internet, blev jag kartlagd och fick ovett från min dåvarande arbetsgivare, Ekobrottsmyndigheten i Sverige, där jag vid den tiden jobbade som åklagare. Numera har jag pensionerat mig (i förtid) och bor i Portugala. Vill inte bo och verka i ett så ruttet land som Sverige. Det gör mig dock ont att se att Danmark verkar följa i… Read more »

Michael Pleym
Michael Pleym
1 year ago
Reply to  steen

Inte klokt!

Jag tror inte att du hade fått det straffet ens i Sverige. Hoppas du har möjlighet till villkorlig frigivning.

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago
Reply to  steen

Jeg er fuldstændig rystet, og har mistet ordet efter den oplysning. Nu kom det igen! De må jo være hunde angst for dig. Du har altså gjort det godt!

Magnus
Magnus
1 year ago
Reply to  steen

Landsforræderi og samfundsundergravelse kan vel ikke straffes hårdt nok? Kald det gerne noget andet, bare vi slipper af med svinet.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Islam her, islam der, islam alle vegne!. Den ligger tungt om vores hals som et møllehjul, og er ved at kvæle os til døde.
Gid dem som elsker islam må kløjes i den. Det ville vække en stor glæde hos os andre. Tak for kaffe!!!.

Magnus
Magnus
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Jeg mødte en rigtig sød muslim forleden. Han lagde sig stille og roligt ned og udåndede uden de store falbelader.

Piotr
Piotr
1 year ago

Var det Søren Pape der spillede justitsminister dengang i januar 2019?
Nu vil samme være statsminister, alle må spørge sig selv: hvad vil han?
Hvad er vigtigst for ham, at bevare ytringsfrihed og et retfærdigt retssystem i DK.
Er han klar til at sætte Danmark & danskerne, før hans egne personlige små projekter, for at tækkes nogen andre.

Fri mig for levebrødspolitikere!

Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  steen

Pape og hans jødiske neger-prins(esse) havde også vind i sejlene i 2018.

Sandheden Skjules
Sandheden Skjules
1 year ago
Reply to  Piotr

Kunne ikke drømme om at stemme på NB. (LA på steroider)

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Blodtörsten från “minkmorden” har tydligen inte helt stillnat?

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Man kunne tro Martin Krasnik har arbejdet sig frem til en justitsministerpost.
Der er noget råddent i Danmark.

Henrik Pedersen
Henrik Pedersen
1 year ago

Hej
Skriv venligst henvisning til kommende støtteindsamling for Steen Raschou. Kontonr. mm. Sagen er dybt skandaløs og peger desværre mod et mere og mere fascistisk Danmark.

Steffen Richter Nielsen
Steffen Richter Nielsen
1 year ago

Hej Steen
Har du fået dækket dine udgifter, eller skal vi spytte yderligere i bøssen?

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  steen

Jeg har i dag sendt en skærv via Donerknappen her på siden.

FrankMathiesen
FrankMathiesen
1 year ago

Anholdelse i håndjern!!!! og 3 år inden retssag..
Hvor er institut for menneskerettigheder henne i denne sag???
Havde SR været muslim havde de med garanti været på banen med det samme..

trackback

[…] – hvilket kan undre med baggrund i nedenstående ord, der (let redigeret) er at finde på Snaphanen og Document]  […]

Fabian
Fabian
1 year ago

Der må altså være noget om snakken med hensyn til, hvor dødelig vaccinationen mod corona er, for det er helt utroligt så mange raske og rørige mennesker i 80erne og 90erne, der dør for tiden. Hvem forventer at mennesker i den alder pludselig sover ind??

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Fabian

Mennesker på dødsgangen i amerikanske fængsler sover også pludselig ind, efter nogle indsprøjtninger. Jeg er ikke principielt imod dødsstraf, så længe den eksekveres af ofrenes nærmeste og ikke “rets”systemet. Børn der vaccineres får deres immunforsvar svækket. Unge mennesker der vaccineres dør som fluer rundt omkring på sportspladser o.l. Det har forhåbentlig ikke undgået din opmærksomhed. Voksne der bliver vaccinerede skal være heldige at undgå de giftige vaccineforsendelser der distribueres til uvidende “sundhed”spersonale. Ældre der vaccineres har nok samme chancer for at overleve en vaccine end andre. Robert Kennedy gør udmærket rede for lægers og medicinalfirmaers bestræbelser på at gøre mennesker… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Ikke alene dør folk omkring en, men der er påfaldende mange, der rammes af blodpropper i forskellig grader. Som jeg forstår det, er lige netop clots, blodpropper, en jævnlig følgetilstand efter giftsprøjterne, jo flere jo værre.
Jeg håber, at jeg kan holde mig fri af lortet.

Kund Masden
Kund Masden
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg skal gerne fiksere dig mens du bliver tvangsvaccineret.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x