21
sep
Seneste opdatering: 21/9-22 kl. 2215
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man ser, at tallene rangerer fra 55.8% overdødelige i (Island) til 10.3% i (Danmark)

European Union, Excess mortality hits +16%, highest 2022 value so far. UK latest excess death data, updated 16th September: Deaths registered weekly in England and Wales, Coronavirus (COVID-19) latest insights.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Løgn og latin
Løgn og latin
1 year ago

Det er ikke mange dage siden vi blev fortalt, at Finland havde lukket grænsen til Rusland, men lige nu oplyser msm, at flere tusinde russere er på vej ind i landet fordi de ikke ønsker at blive sendt til Ukraine. Noget stemmer ikke.

Måske Snaphanen kan forklare.

Sanheden Skjules
Sanheden Skjules
1 year ago

Først var det hjemsendelser fra virksomheder på grund af corona, der mindskede ubuddet af varer med prisstigninger til følge. Så skyldtes prisstigningerne pludselig et skib, der lå på tvære i Suezkanalen. Så blev det krigen i Ukraine, som delvist fik skylden og nu er alle stort set enige om, at det hele er Ruslands skyld.

Man så det samme for 50 år siden, hvor araberne fordoblede olieprisen, så de i stedet for at tjene 2 øre pr. liter pludselig tjente 4 øre. Ingen talte dengang om olieselskabernes fortjenester.

Sandheden Skjules
Sandheden Skjules
1 year ago

Det siger sig selv, at Vorherre ikke havde skabt fossile brændstoffer, hvis det havde været ødelæggende for verden at bruge dem.

Nielse
Nielse
1 year ago

Har vi nu husket at medregne personer, der har mistet livet ved arbejdsulykker og trafikuheld? Ligesom dengang man kunne være død af corona selvom man var blevet kørt ned af en bus.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Jo, men jeg tænkte på en af de andre film der har været oppe og en jeg så på vernoncoleman dot org.
Flere læger bl.a. sudstnævnte har omtalt det faktum at der gennem de sidste par er døde meget få af de almindelige dødsårsager.
Der er også tegn der tyder på at læger har fået flere penge for at udarbejde en dødsattest hvorpå der står corona, end andre årsager.

DavidK
DavidK
1 year ago
Reply to  Nielse

Vi taler om overdødelighed, dvs. relativt ift. gennemsnittet af alle slags dødsfald ift perioden 2016-2019. Sverige mangler mærkværdigvis på ovenstående liste, men de ligger i den nedre zone og er undtagelsen blandt alle EU-lande (samt Island, Norge). Det kunne muligvis hænge sammen med at de ikke havde ekstreme nedlukninger, dvs reel “flokimmunitet”, samt at de ikke behandlede covid19-patienter over 80, dvs dem der kunne dø, er allerede døde. Men ellers taler statistikken sit klare entydige sprog, hvis du også ser på t.ex https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/public/extensions/COVID-19/vaccine-tracker.html der er klar korrelation i alle lande mellem 1 og 2 boosterstik, og overdødelighed.

Olsen
Olsen
1 year ago

Beviserne tårner sig op. Og komplet radiotavshed overalt, inklusive selvfølgelig hos grundlovsbryder Frederiksens små klamme eftersnakkere i DR og TV2.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Olsen

Robert F. Kennedy Jr. har samlet en hel del beviser i hans bog The Real Anthony Fauci. Han bakker dem op med henvisninger. Bogen er temmelig svær at komme igennem for lægmand. Men den kan udmærket læses uden du behøver at sætte dig ind i alle lægelige termer. Han har også en hjemmeside Childrens Health Defence, hvor der sandsynligvis er adskillige henvisninger til interviews omhandlende emnet. Reiner Fuelmich arbejder på en retssag mod de ansvarlige for vaccine dødsfaldene og skaderne sammen med andre advokater. Der er mange udsagn fra enkeltpersoner på nettet. Men de bliver forhindret i at komme frem… Read more »

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Tak for info, Nielsen; jeg kender godt til RFK Jr og hans bog og har abonneret på Children´s Health Defence i længere tid og læst rigtig mange lange artikler der, samt fra en lang række andre censurerede nyhedskilder (og ja, det inkluderer også Infowars!) og læser alt, hvad jeg kan komme til af nyhedssider af enhver slags, inklusive de statskontrollerede (DR, TV2 osv). Kender også til Fuellmich og hans panel og deres sag imod dem, der har gjort sig skyldige i forbrydelser under coronapolitistats-perioden (som ikke er overstået). Kender også til Matthew Le Tissier, både som fodboldspiller (en af Englands… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

Er der et eller to – nogen af de lande , hvor man ryster lidt på hånden? Jeg ser/hører aldrig msm. Mette F er hun fortsat helt cool og rolig ? Tales der om fænomenet? Beskrivea det?

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Det mest mareridtsagtige ved det hele er netop tavsheden og at alle opfører sig som om alt er normalt. Jeg havde søgt job som vaccinatør, men fik besked om, de har nok på nuværende tidspunkt. Min ansøgning er dog gemt. Det er et standardsvar, så den er nok endt i skraldespanden, hvis det er fordi jeg har larmet for meget. Jeg er medlem af “aktive borgere”, der i samarbejde med vacciantionsforum har lavet nogle foldere, man selv kan printe ud og dele ud. Jeg synes den er lidt for vag, men døm selv. Men det er måske den rigtige måde… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg har tænkt på , at male på et stort stykke pap /papir/noget (1 × 2 m) “vaccinerne” er farlige. Lægge det på en græsplæne i et bolig-socialt byggeri/almentnyttigt byggeri , – tage et billede af banneret oppe fra en altan , så banneret med skrift kan ses , men så bygningerne i området også står tydeligt frem (almentnyttige bygninger byggeri) sende billedet rundt på sociale medier med texten: Vi vågnede op en morgen i vores boligsociale / almentnyttige bebyggelse med den her besked på plænen. Det enkle . “Vaccinerne”er farlige. Sat ind i en I en virkelig virkelighed .… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Det lyder ikke så tosset, og kræver relativt få ressourcer. Den var værd at prøve.

Atomkraft nu!
Atomkraft nu!
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg har mine grunde…

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x