22
sep
Seneste opdatering: 23/9-22 kl. 1421
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“De brukte en paragraf som er ment å beskytte sex-ofre”

Her kan man høre Hans Rustads opinion om min retssag i en af de “skovpods” han laver hver hverdag. Han går tur med sine hunde i skoven, og han har det ligesom Kierkegaard og andre, at han tænker bedst når han går (eller cykler som Sørlander.)

Jeg kan helt gå ind for, hvad han siger her. Referatforbuddet fra sagen, som forekommer mig ganske uforståeligt, omfatter ifølge min advokat kun omtale af, hvad der foregår i drabsvideoen fra Marokko, og det går Hans meget  let henover, så dette skulle godt kunne skrives i Danmark.

Det gjorede retssagen iøvrigt også, – man var instillet på ikke at afspille den, og tak for det, – hvilket er årsagen til, at jeg ikke rigtig forstår referatforbuddet. Alle kender sagens indhold, jeg læste den i Daily Mail og i en engelsksproget marokkansk avis.

Jeg har fjorten dage til at anke, men da jeg opfatter dommen og hele sagen som politisk, forventer jeg mig naturligvis intet andet udfald. Det har jeg ikke gjort siden min lejlighed blev stormet af politiet 8 maj 2019. Den ældre betjent havde ret: “Dette er  politisk, jeg beklager.”

Steen Raaschou, alias snaphanen, ble tirsdag dømt til fire måneder betinget og rettskostnader for å ha lenket til en film om drapene på Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen. Steen bedrev vanlig journalistisk virksomhet. Han ville vise at medienes oppslag om skader på halsen var villedende.

Men politiet gikk selv til anmeldelse av Steen og flere andre for å ha lenket til filmklippet. De brukte en paragraf som er ment å beskytte sex-ofre. Ingen så den komme.

Myndighetene har snudd 180 grader i synet på ytringsfrihet. I 2005/06 forsvarte man ytringsfriheten. Nå innskrenker man den.

Danske myndigheter opererer ikke i et vakuum. Dette vil også påvirke oss og svenskene.

 

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten Damgaarrd, kulturpsykolog
Kirsten Damgaarrd, kulturpsykolog
8 months ago

Der er forhold som man bedre viser med billeder: satire; revy; KZ lejrenes overgreb på mennesker og visse muslimers hellige krig mod Vestens værdier. Deres overbevisning om egen ideologis fortræffelighed bestyrker de i egen optik ved at udrydde “de vantro” og dem der gør “det forkerte”.Konfliktløsnings-metoden den historisk traditionelle praksis med halsoverskæring med dolk, kendes under betegnelsen The Arab Smile. Mange vesterlændinge ved ikke at denne praksis har en lang historie i islam, og giver drabsmanden særlig ære. Praksis taler altid sandt, derfor er kendskab til praksis vigtig.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Odin og Loke vil straffe de fremmede fjender. Vil jeg sige.

Knud Madsen
Knud Madsen
8 months ago

Kafka kunne næppe have skrevet en værre beretning, ud over at du slap levende fra angrebet.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
8 months ago

Dommen ankes vel..?

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
8 months ago
Reply to  steen

“Nej, jeg får ikke andet udfald”

Du erkender at være hjemfalden til straf?

Egon Pedersen
Egon Pedersen
8 months ago
Reply to  steen

Vi skal altså ikke være modstandere af islam i Danmark, for det ændrer ikke udfaldet. Eller hva´?

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  steen

Du skal bede din advokat om at tage kontakt til Louisas forældre. Jeg mener at kunne huske, at søsteren var fremme og tage afstand til mediernes islam-apologi.
Det er også muligt at tage kontakt til Marie Uelands forældre. Det kan Peder Jensen nok være behjælpelig med. Hvis alle 4 indvilger i at vidne, er det en “open and shut case” Og han skel huske at nedlægge påstand om at politianklageren skal foruden at udrede omkostninger, erlægge dig erstatning for uberettiget anholdelse og tilbageholdelse af ejendom fra maj måned 2019.

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  steen

Selv tak. Vi gør alle vores

Tommy Jørgart
Tommy Jørgart
8 months ago

Kære Steen Jeg synes, du skal appellere. Du er blevet dømt i byretten (tror jeg), men de er klogere i landsretten. Du tror ikke, at du bliver frikendt, men det gør jeg. Sagen stinker godt nok til, at landsretsdommerne vågner op. Jeg tror også på det omslag, der må komme. Men. Det er dig, der har penge og helbred i klemme, så jeg vil ikke presse dig, men din prægtige krigermentalitet står i vejen her. Du bør overveje, om du selv vil føle dig tilpas med ikke at have kæmpet færdig inden for systemets rammer. Den dag, omslaget er en… Read more »

Vicktor børge
Vicktor børge
8 months ago

“De gode” i hele den vestlige verden, bruger nu retssystemet mod politiske modstandere.

Det vi ser, er vist demokratiets svanesang sminket som godhed

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x