27
sep
Seneste opdatering: 27/9-22 kl. 2326
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Bitten-Kirsti Nielsen

Jeg havde med spĂŠnding set frem til resultatet af det italienske valg. Ville Meloni blive sejrskvinden til glĂŠde for de italienske patrioter, omend til stor irritation for Bruxelles, hvor Ursula von der Leyen i et stykke tid har truet de italienske vĂŠlgere med sanktioner, hvis de stemte – som de nu har gjort.

I gĂ„r morges kunne Corriere de la Sera sĂ„ bringe de endelige valgresultater for de tre vinderpartier, der tilsammen har opnĂ„et 44,06% med 26,12% til Fratelli d’Italia, 8,90% til Lega og 8,27% til Forza Italia. Dermed fik centrum-hĂžjre koalitionen et absolut flertal i begge kamre. Dette er Ikke alene en sejr for Italien, men ogsĂ„ for alle europĂŠere, som mĂ„ske kan hĂ„be pĂ„ en vej tilbage til nationernes Europa.

Lederen af Fratelli d’Italia (Italiens BrĂždre), Giorgia Meloni, vil dermed fĂ„ til opgave at danne den nye regering under republikkens prĂŠsident, Sergio Mattarella, skriver Il Giornale. “La Meloni”, som italienerne kalder hende med bestemt artikel foran hendes navn, er en smuk gestus til en “dame”. KĂŠre italienere … I fĂ„r mig til at smile.

Islams fremmarch i Europa er hovedtemaet for det nationale parti, Fratelli d’Italia, og den nye koalition, som vil bekĂŠmpe masseindvandringen og islamiseringen af Europa. Nu drejer det sig nemlig om at forsvare familien, de kristne rĂždder, italiensk identitet og konservative vĂŠrdier, som globalisterne helst vil ignorere.

I sin tale i Rom i 2019 var Meloni’s budskab til muslimerne fĂžlgende:

“Hvis i fĂžler jer stĂždt over krucifikset, skal I ikke bo i Italien. Verden er stor og fuld af islamiske lande, hvor I ikke vil finde kors, eftersom kristne bliver forfulgt og kirker raseret i disse lande. … Europa skal ikke gĂžres til et muslimsk kontinent”. I Ăžvrigt er hendes program stĂŠrkt inspireret af franske Eric Zemmour.

Meloni leverer klar tale, for der skal ikke gĂ„s pĂ„ kompromis med islam, og sammen med Salvini vil hun lukke havnene for NGO’er, som vil lande skibe med immigranter pĂ„ den italienske kyst.

Og hvis Bruxelles engang var i stand til at spÊrre Salvini vejen med hjÊlp fra Merkel, Macron og Conte, er det ikke tilfÊldet denne gang. For italienerne har talt og Meloni har vundet valget, sÄ kontra-eksemplet pÄ demokrati, Ursula von der Leyen, kan intet stille op. Respekten for befolkningen mÄ komme fÞrst.

Ungarn er endnu et eksempel pĂ„ en politiker, som stiller krav om respekt for menneskers ret til at vĂŠre herrer i eget hus. SĂ„ledes stĂ„r Meloni og Orban nu som to toppolitikere, der kĂŠmper for de europĂŠiske befolkningers ret, og i kulissen venter – mĂ„ske i nĂŠr fremtid – franske Eric Zemmour for at gĂžre dem selskab, hvis det lykkes urolige Frankrig at fĂ„ valgt ham ind, inden landet helt kan sidestilles med det Ăždelagte Sverige.

I det fjerne kunne man i morgentimerne hÞre den fÞrste jamren fra globalisternes lejr, der som et creschendo steg til et skrig. De var lige stÄet op og havde tÊndt for nyhederne, og snart istemte samtlige europÊiske tv-kanaler deres vrede mod de modige italienere og Meloni, der ifÞlge dem var en parallel til Mussolini og alle patrioter i Europa i Þvrigt at betragte som fascister og racister.

Åh hvor vi dog kender deres “sang” disse medlĂžbere, som har begravet evnen til at se den fare, de selv stĂ„r midt i, og hvem der har dem i snor. Det interessante bliver imidlertid, hvad vi kan forvente fra denne 45 Ă„rige politiker i koalition med Lega og Forza Italia.
——————–
Kilder: Riposte LaĂŻque, Il Giornale og Corriere de la Sera

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Gid Giorgia Meloni mÄ tÊnde et lys over Europa . Det ville vÊre en lise for is alle .
HĂ„bet lever .

Dragen
Dragen
1 year ago

Tak Bitten-Kirstie Nielsen. Det er en klar og tydelig artikel , der bringer indsigt. Jeg har ikke sÄ meget tid til lÊsning , og er mht. NyhedsdÊkning henvist til isÊr interview, podcast osv . Rigtig go artikel. ( men den kommer da ogsÄ med meget gode nyheder . Der er meget lÊnge ventet pÄ og som falder pÄ tÞr grund. Jeg glÊder mig.

Dragan
Dragan
1 year ago
Reply to  Dragen

Tak Bitten-Kirstie Nielsen. Det er en klar og tydelig artikel , der bringer indsigt. Jeg har ikke sÄ meget tid til lÊsning , og er mht. NyhedsdÊkning henvist til isÊr interview, podcast osv . Rigtig go artikel. ( men den kommer da ogsÄ med meget gode nyheder . Der er meget lÊnge ventet pÄ og som falder pÄ tÞr grund. Jeg glÊder mig

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Det er ikke 5 Är siden jeg blev bannet pÄ Uriasposten for at have den frÊkhed at pÄstÄ at socialisterne og muslimerne var allierede og ISIS var et resultat af denne koalition, samt at mÄlet var at udslette nationalismen. Sikke da en forandring siden dengang

TUCKER CARLSON TONIGHT 9/26/22 (Italien)
ï»żhttps://www.bitchute.com/video/AJ78ziDz9sp9/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Ole MejlstrĂžm
Ole MejlstrĂžm
1 year ago

SÄ dejligt, at ogsÄ Italien endelig er vÄgnet!

Herhjemme sover 80-85% af vĂŠlgerne videre, som de nu har gjort i 50-60 Ă„r!!!

MĂ„ske vinterkulden, de stigende energipriser og det stigende antal voldshandlinger af fremmed oprindelse kan vĂŠkke nogle flere!
Tilsyneladende er svenskerne, for sent, vÄgnet op!
Nu krÊves der ild&stÄl fra statsmagtens og borgernes side!

Piotr
Piotr
1 year ago

Ursula kom med em slet trussel da hun besĂžgte FN for nylig, ang. det italienske valg. Hvis italienerne vovede at stemme pĂ„ de forkerte, havde EU masser af vĂŠrktĂžjer i kassen, der kunne fĂ„ italienerne pĂ„ andre tanker. Det fik mig til at tĂŠnke pĂ„ en anden “stor” opblĂŠst tysker, under 2. verdenskrig, der udtalte noget lignende om fangerne i KZ-lejrene. Hvis fangerne ikke makkede ret, “dann haben wir andere methoden”. Ursula & EU er heldigvis tĂŠt pĂ„ at udslette sig selv, og det kommer til at ske fĂžr de fĂ„r udslettet Europas befolkninger. Stem NB! Direkte Demokrati NU! SIAD!… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Stort TIL LYKKE til Georgia Meloni ! – La Meloni, som min navnesĂžster Bitten-Kirsti melder.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Klodshans, jeg ser nÞdigt noget muslimsk angreb , overhovedet, hvis vi skal af med EU skal det foregÄ ved folke afstemning. Det vil kun ske hvis vi stemmer pÄ et parti, som stÞtter op om dette,DF eller NB. Alt andet vil vÊre en sejr for islam er det sÄdan du gerne vil have det?.
Jeg vil l ikke

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

WHOSE PLATFORM DOES THE NAZI AGENDA MOST RESEMBLE – THE GOP’S OR THE DEMOCRATS’? – DINESH D’SOUZA
ï»żhttps://www.bitchute.com/video/gQPcgY9PCATj/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

TUCKER CARLSON MAKES SURPRISE APPEARANCE AT FUNERAL OF HELLS ANGELS BIKER GANG FOUNDER
ï»żhttps://www.bitchute.com/video/feR53apXycwK/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Klodshans
Klodshans
1 year ago

Det eneste muslimske terror-angreb i Europa jeg vil bifalde, vil vÊre et totalt udslettende angreb pÄ EU institutionen!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x