27
sep
Seneste opdatering: 27/9-22 kl. 2326
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Bitten-Kirsti Nielsen

Jeg havde med spænding set frem til resultatet af det italienske valg. Ville Meloni blive sejrskvinden til glæde for de italienske patrioter, omend til stor irritation for Bruxelles, hvor Ursula von der Leyen i et stykke tid har truet de italienske vælgere med sanktioner, hvis de stemte – som de nu har gjort.

I går morges kunne Corriere de la Sera så bringe de endelige valgresultater for de tre vinderpartier, der tilsammen har opnået 44,06% med 26,12% til Fratelli d’Italia, 8,90% til Lega og 8,27% til Forza Italia. Dermed fik centrum-højre koalitionen et absolut flertal i begge kamre. Dette er Ikke alene en sejr for Italien, men også for alle europæere, som måske kan håbe på en vej tilbage til nationernes Europa.

Lederen af Fratelli d’Italia (Italiens Brødre), Giorgia Meloni, vil dermed få til opgave at danne den nye regering under republikkens præsident, Sergio Mattarella, skriver Il Giornale. “La Meloni”, som italienerne kalder hende med bestemt artikel foran hendes navn, er en smuk gestus til en “dame”. Kære italienere … I får mig til at smile.

Islams fremmarch i Europa er hovedtemaet for det nationale parti, Fratelli d’Italia, og den nye koalition, som vil bekæmpe masseindvandringen og islamiseringen af Europa. Nu drejer det sig nemlig om at forsvare familien, de kristne rødder, italiensk identitet og konservative værdier, som globalisterne helst vil ignorere.

I sin tale i Rom i 2019 var Meloni’s budskab til muslimerne følgende:

“Hvis i føler jer stødt over krucifikset, skal I ikke bo i Italien. Verden er stor og fuld af islamiske lande, hvor I ikke vil finde kors, eftersom kristne bliver forfulgt og kirker raseret i disse lande. … Europa skal ikke gøres til et muslimsk kontinent”. I øvrigt er hendes program stærkt inspireret af franske Eric Zemmour.

Meloni leverer klar tale, for der skal ikke gås på kompromis med islam, og sammen med Salvini vil hun lukke havnene for NGO’er, som vil lande skibe med immigranter på den italienske kyst.

Og hvis Bruxelles engang var i stand til at spærre Salvini vejen med hjælp fra Merkel, Macron og Conte, er det ikke tilfældet denne gang. For italienerne har talt og Meloni har vundet valget, så kontra-eksemplet på demokrati, Ursula von der Leyen, kan intet stille op. Respekten for befolkningen må komme først.

Ungarn er endnu et eksempel på en politiker, som stiller krav om respekt for menneskers ret til at være herrer i eget hus. Således står Meloni og Orban nu som to toppolitikere, der kæmper for de europæiske befolkningers ret, og i kulissen venter – måske i nær fremtid – franske Eric Zemmour for at gøre dem selskab, hvis det lykkes urolige Frankrig at få valgt ham ind, inden landet helt kan sidestilles med det ødelagte Sverige.

I det fjerne kunne man i morgentimerne høre den første jamren fra globalisternes lejr, der som et creschendo steg til et skrig. De var lige stået op og havde tændt for nyhederne, og snart istemte samtlige europæiske tv-kanaler deres vrede mod de modige italienere og Meloni, der ifølge dem var en parallel til Mussolini og alle patrioter i Europa i øvrigt at betragte som fascister og racister.

Åh hvor vi dog kender deres “sang” disse medløbere, som har begravet evnen til at se den fare, de selv står midt i, og hvem der har dem i snor. Det interessante bliver imidlertid, hvad vi kan forvente fra denne 45 årige politiker i koalition med Lega og Forza Italia.
——————–
Kilder: Riposte Laïque, Il Giornale og Corriere de la Sera

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Gid Giorgia Meloni må tænde et lys over Europa . Det ville være en lise for is alle .
Håbet lever .

Dragen
Dragen
1 year ago

Tak Bitten-Kirstie Nielsen. Det er en klar og tydelig artikel , der bringer indsigt. Jeg har ikke så meget tid til læsning , og er mht. Nyhedsdækning henvist til især interview, podcast osv . Rigtig go artikel. ( men den kommer da også med meget gode nyheder . Der er meget længe ventet på og som falder på tør grund. Jeg glæder mig.

Dragan
Dragan
1 year ago
Reply to  Dragen

Tak Bitten-Kirstie Nielsen. Det er en klar og tydelig artikel , der bringer indsigt. Jeg har ikke så meget tid til læsning , og er mht. Nyhedsdækning henvist til især interview, podcast osv . Rigtig go artikel. ( men den kommer da også med meget gode nyheder . Der er meget længe ventet på og som falder på tør grund. Jeg glæder mig

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Det er ikke 5 år siden jeg blev bannet på Uriasposten for at have den frækhed at påstå at socialisterne og muslimerne var allierede og ISIS var et resultat af denne koalition, samt at målet var at udslette nationalismen. Sikke da en forandring siden dengang

TUCKER CARLSON TONIGHT 9/26/22 (Italien)
https://www.bitchute.com/video/AJ78ziDz9sp9/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
1 year ago

Så dejligt, at også Italien endelig er vågnet!

Herhjemme sover 80-85% af vælgerne videre, som de nu har gjort i 50-60 år!!!

Måske vinterkulden, de stigende energipriser og det stigende antal voldshandlinger af fremmed oprindelse kan vække nogle flere!
Tilsyneladende er svenskerne, for sent, vågnet op!
Nu kræves der ild&stål fra statsmagtens og borgernes side!

Piotr
Piotr
1 year ago

Ursula kom med em slet trussel da hun besøgte FN for nylig, ang. det italienske valg. Hvis italienerne vovede at stemme på de forkerte, havde EU masser af værktøjer i kassen, der kunne få italienerne på andre tanker. Det fik mig til at tænke på en anden “stor” opblæst tysker, under 2. verdenskrig, der udtalte noget lignende om fangerne i KZ-lejrene. Hvis fangerne ikke makkede ret, “dann haben wir andere methoden”. Ursula & EU er heldigvis tæt på at udslette sig selv, og det kommer til at ske før de får udslettet Europas befolkninger. Stem NB! Direkte Demokrati NU! SIAD!… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Stort TIL LYKKE til Georgia Meloni ! – La Meloni, som min navnesøster Bitten-Kirsti melder.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Klodshans, jeg ser nødigt noget muslimsk angreb , overhovedet, hvis vi skal af med EU skal det foregå ved folke afstemning. Det vil kun ske hvis vi stemmer på et parti, som støtter op om dette,DF eller NB. Alt andet vil være en sejr for islam er det sådan du gerne vil have det?.
Jeg vil l ikke

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

WHOSE PLATFORM DOES THE NAZI AGENDA MOST RESEMBLE – THE GOP’S OR THE DEMOCRATS’? – DINESH D’SOUZA
https://www.bitchute.com/video/gQPcgY9PCATj/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

TUCKER CARLSON MAKES SURPRISE APPEARANCE AT FUNERAL OF HELLS ANGELS BIKER GANG FOUNDER
https://www.bitchute.com/video/feR53apXycwK/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Klodshans
Klodshans
1 year ago

Det eneste muslimske terror-angreb i Europa jeg vil bifalde, vil være et totalt udslettende angreb på EU institutionen!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x