29
sep
Seneste opdatering: 1/10-22 kl. 1245
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Sharman er en meget meriteret mand i engelsk presse. Han frakender journalistikken enhver hæderlighed i behandingen (også) af Covid sprøjterne og deres dødsfald og skader. Grunden er måske en anden i Danmark, men i England hedder den The Trusted News Initiative, der påstår at “kæmpe imod misinformation”, men som i virkeligheden betyder, at medierne har underlagt sig medcinalindustrien og big tech.

Derfor slipper der ikke ét negativt ord om spøjterne ud i MSM. Mark Steyn er stadig og formentlig den eneste hæderlige journalist i Europa, sådan føles det i det mindste. De andre holder deres mund mens tusinder dør og invalideres. Robert Malone fortæller, at “vaccinenarrativet kollapser over hele verden,” så denne korrupte journalistik vil blive eksponeret.

Journalistikken må helt reformeres efter dette, hvis den skal have en fremtid hvor vi møder den med et minimum af tillid. Ligesom sundhedsvæsnet. Tilliden til lægerne har lidt ubodelig skade. Den til politikerne kan vi nok opgive.

De globalistejede medier siger det samme på samme tid – som papegøjer. Dusinvis af tv-stationer lyder som om, de har nøjagtig den samme redaktion, og det har de i virkeligheden også WATCH: Scripted Reality — Establishment Media Goes All in on Parroting Mussolini Smear. Det er ikke journalistik, det er propaganda.

Den TOTALE overvågning

Dr. Coleman: “Det sociale kreditsystem er her allerede”

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DynamiteViking
DynamiteViking
1 year ago

De systembevarende medier har under Corona-showet fuldstændig mistet, hvad rest af troværdighed, de eventuelt havde tilbage. Det gælder globalt og det gælder i Danmark, hvor intet medlem af den danske verdenspresse har formået at stille bare et enkelt kritisk spørgsmål til regeringens og myndighedernes Corona-håndtering og -fortælling.

Dansk ststspresse
Dansk ststspresse
1 year ago

I Danmark har vi programmet “Den demokratiske samtale” som netop er det modsatte. DDR er tilbage.

Limewood
Limewood
1 year ago

 The Trusted News Initiative : I Sovjet Unionen havde man “State Committee of Television and Radio Broadcasting of the Soviet Union” også kaldet Gosteleradio, som var underlagt Den Øverste Sovjet. Det morderiske kommunistiske regime besad således magten til at kontrollere de oplysninger og den propaganda, der tilflød befolkningen. Navnlig de oplysninger regimet ikke mente, at befolkningen havde godt af at få viden om.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Endelig bringer du Vernon til yotvs. Han er ideologisk familiær med Scruton især og Enoch Powell. Jeg husker Scruton fra hans debat med medløberen Boris Johnson.
Han gjorde et så elendigt stykke af sig selv, som meddebarranterne begik til Stephen Lennons argumentation: at muhammedanisme er ikke en trlegion af fred.
Tvært imod menes at muhammedanisme er krigens relegion.
Desuden skal regeringsmedlemmer komma folketingsmedlemmer uden navnet Glistrup og alle dele af den amerikansk-danske regering indhegnes og dræbes på stedet

morten hansen
morten hansen
1 year ago
Reply to  steen

du glemte at sige at samtidig med at hun døde ,10 meter væk ude på gangen dansede personale corona danse med et kæmpe smil på, mens msm medierne filmede deres flotter optræden
(1) Jerusalema challange – Swedish hospital – YouTube

så fokking sad, at dette er mine med mennsker,
mens folk i følge dem var døden nær af en forkøllesle opfører de sig som små børn,,hjerne vasket af msm
håber de dør af protein spikes:)

Last edited 1 year ago by morten hansen
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

I Danmark har journaliststanden været en del af det danske kongeriges aristokrati og psykopatelite siden påskekrisen og før det var de stik-i-rend-drenge for Christian X

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Maler Svend
Maler Svend
1 year ago
Reply to  steen

“i 60 erne stod man i lære”

Nogle stod i lære…

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Det er sikkert ikke journalisternes skyld, men jeg køber ikke at der nogensinde har været journalistisk frihed på redaktionerne i den etablerede presse. Hvis den har været der er det fordi journalisterne ikke kunne gøre skade, hvis de skrev om det Journalisterne har ikke i min levetid præsteret noget der giver anledning til at jeg ser nogen grund til at rose dem. Dvs i snart 60 år Ledelsen på redaktionerne har været i lommen på kongehus og magtens centrum altid. Politikens Hus er mig bekendt radikale. Information er jo kommunister. Berlingske er erhvervslivet og endnu mere institutionaliserede traditionelt. Så det… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Undskyld tænkte ikke over mit eget svar i det du skrev Det har ikke noget med lønnen at gøre. Hvis journaliststanden er en kontrolleret struktur som er korrumperet, så kan de menige journalister have en hvilken som helst løn og være uduelige Uafhængighed har altid været varemærket for en dygtig journalistsik organisation, derfor fondene for Pol og the Guardian, mn den viser sig blot at være en ny kontrolmekanisme for eliten Korruptionen har altid været lige så total som nu, den er blot blevet mere synlig for den menige borger siden informationens frie bevægelighed som følge af introduktionen af internettet… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x