6
okt
Seneste opdatering: 7/10-22 kl. 0106
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En læge interviewer en forsker. Yeadon er en bekendende kristen

To interviews med den mangeårige Pfizerforsker Michael Yeadon: “Politikere og medier har medvirket til at myrde millioner.” Skandalen er så stor, at almindelige mennesker ikke kan tage den ind hvis de overhovedet stifter bekendtskab med sandheden. Derfor lader flertallet sig stadig invalidere og dræbe.

For os der følger dette nært udenfor MSM, vel at mærke, står det efterhånden klart, at Covid-19 virus skylder USA og Kina sin eksistens via et laboratorium i Wuhan. Hele “pandemien” er nøje forberedt gennem mange år, og den – og mediernes rapportering – har aldrig handlet om sundhed. Det bagvedliggende motiv er en politisk revolution imod demokratierne. Man kunne kort formulere det: De hyperrige mod folkene og deres selvstyrer. Startskuddet til revolutionen var Covid-19.

Det digitale har muliggjort helt nye former for totalitær styring og overvågning, og det er dem vi ser, skal udnyttes nu. Klaus Schwabs forebillede Kina, er der allerede. Forstår demokratiernes politikere det, eller er de simpelthen med på magtovertagelsen? Lars Løkke, Ida Auken, Mette Frederiksen, Helle Thorning?

Hvorfor jeg ikke stemmer mere

Vi skal nu have et folketingsvalg, hvor ingen politikere kommer til at addressere dette. Når et statskup mod demokratiet ikke er vigtigt nok at tale om i en valgkamp, er det en pseudodiskussion og jeg agter for første gang i 50 år ikke at stemme. Så er der intet af vigtighed på dagsordenen (nu kaldet “agenda” da vi forsøger ikke længere at tale dansk.) Politikerne repræsenterer ikke de oprindelige folk, de repræsenterer økomisk stærkere kræfter.

Første gang i 1972, stemte jeg Danmark ind i EU, fordi jeg betragtede mig selv som borgerlig, men det har kun bidraget til at vise mig, at tyveårige ikke bør have stemmeret i demokratier, der tager sig selv alvorligt. Men det gør vi jo heller ikke. Vi lever i postdemokratiet.

I dag bestemmer nationale parlamenter længden på salmiakstænger, og det overlader jeg trygt til Christiansborg uden at jeg behøver besvære mig på gaden. De makker ret, når internationale kræfter kaster os ud i en helt unødvendig energikrise, og de tilbyder danskerne en livsfarlig medicin mod hvad der svarer til influenza. Jeg vil ikke legitimere disse politikere og deres skindemokrati. Denne konklusion er blandt andet resultatet af, at ignoranter som undertegnede i 1972 stemmer. Der er mange andre grunde til, at jeg ikke vil stemme, men de må være emner for en anden blogpost.

Dette er et statskup, vaccinerne er dødelige og invaliderende.

Der er mange læger og forskere i udlandet, der med begrænset succes udenfor MSM forsøger at råbe befolkningerne op om, hvad der foregår. At dette er et statskup, og at  vaccinerne er dødelige og invaliderende.

Er man kun MSM informeret, kender man dem ikke, da medierne stort set alle er købte af interesser, der intet har med journalistik at gøre. Michael Yeadon forekommer mig ikke bare den mest kompetente modstander til dette globalist-statskup, men også den mest troværdige og hæderlige. Yeadon er ikke som feje, danske læger, der tavst kan se på, at de slår folk ihjel. Han har samvittighed og har forstået, han måtte ud i det politiske for at finde forklaringen på det, han så.

4 oktober 2022: Covid vaccinerne kan nu havde dræbt 1.2 mio amerikanere og 12 millioner på verdensplan – og det er antagelig kun begyndelsen på ‘vaccinernes’ dødelige effekt. Er det sandt, har vi ikke set noget værre siden dr. Mengele, der kun myrdede få tusinde i sine medicinske eksperimenter, og politikere og presse er stadig tavse. De er medskyldige og kriminelle.

For overhovedet at tage stilling til noget,  skal du spørge dig selv: “hvorfor?” hvis du hører til dem, der stiller spørgsmål. Ellers må du jo tage, hvad der kommer, og det er desværre det, proletariatet altid har måttet gøre.

Jerm Warfare interviewer Yeadon

Hele Documents daglige program forleden handlede om dette

Sygeplejerske fyret for at kræve bivirkninger indrapporteret

 

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bastardo
Bastardo
1 year ago

Du kunne da i det mindste stemme på et af de partier, der ønsker mindre EU !!!!!
Så længe vi endnu har dem !!!!!

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Bot “Bobbi” on bitchute: “The Nord Stream Pipelines were never sabotaged, just more smoke and mirrors from the NWO global crime cabal great reset agenda They used an oxygen tank and made a video, which could have been done anywhere and sent it to MSM We are being played again to believe the Psyop, like the Covid and 9/11 hoax with all the bread crumbs pointing at the US to blame It would be a dangerous game blowing up a supposed sovereign state like Russia’s pipeline, who could retaliate – and the cabal could lose control of the great reset… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
trackback

[…] “Det HELE er løgn” « Snaphanen.dk  […]

Steffen Sølling
Steffen Sølling
1 year ago

Det digitale har også muliggjort en helt nye form for frihed: Digitale kontanter. Der findes så vidt jeg kan vurdere kun een blockchain der er meget funktionel, effektiv og kan skalere. Hvorfor skulle nogen på sigt anvende andre blockchains end den? Det vil jo være selvekskluderende og ineffektivt i forhold til at drive sine aktiviteter oven på den skalerbare, meget funktionelle og effektive blockchain. I mine øjne er Bitcoinopfindelsen, skabt af den pseudonyme Satoshi Nakamoto, den eneste skalerbare og effektive blockchain. Efter finansiering af benspænd fra bl.a. MasterCard og Bilderberg Group, jf. https://thatsbtcnotbitcoin.com/, lever Satoshis opfindelse nu reelt videre under navnet… Read more »

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Ja, det hele er noget rigtigt bras. Nu vil jeg købe en flaske eddike, og hvis jeg på noget tidspunkt skulle gå hen og blive i godt humør, Gud forbyde det, vil jeg snuppe mig en slurk af flasken.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Over 80% af befolkningn er får, der helst ikke vil høre om dårlige nyheder. De kan også sagtens ignorere nyhederne, men ikke konsekvenserne

Finn Larsen
Finn Larsen
1 year ago

Man har ikke just stor lyst til at stemme, men efter min mening er Ø det mindst ringe af partierne, så de får min stemme. Hvis vi ikke stemmer på det der ligger os nærmest, overlader vi scenen til kræfter, der ikke vil os noget godt.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x