8
okt
Seneste opdatering: 8/10-22 kl. 1129
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Hvis det ikke var sÄ sÞrgeligt, ville det vÊre til grin.

Mens Danmarks Radio kan melde om danskere, der stĂ„r i kĂž for at fĂ„ hjĂŠlp af godgĂžrende organisationer, fordi de ikke bĂ„de kan sĂŠtte mad pĂ„ bordet og betale deres el- og varmeregninger, vil Jakob Ellemann give yderligere 60 milliarder til ”den grĂžnne omstilling” – den omstilling, der har medvirket til at gĂžre livet surt for sĂ„ mange.

I stedet for at sĂžrge for en sikker og billig energiforsyning, har skiftende regeringer og folketingsflertal slĂ„et pĂ„ tromme for den ”grĂžnne” energi, der virker som vinden blĂŠser, samtidig med, at de har kvalt Danmarks olie- og gasproduktion og ikke vil hĂžre tale om kernekraft. Og nu vil Venstres leder altsĂ„ have mere af det samme i hĂ„bet om, at det vil trĂŠkke stemmer til hans skrantende parti. Det er en strĂ„lende ide i lyset af, at han hermed vil konkurrere med seks-syv andre partier, som ogsĂ„ stĂžtter det grĂžnne vanvid med hud og hĂ„r.

Det enkle spĂžrgsmĂ„l er, hvorfor energipriserne overhovedet skal stige. Fik vi ikke at vide, at vindmĂžller og solceller var vejen frem, sĂ„ hvorfor kan de ikke levere den ”vedvarende” energi, der er brug for? De politiske genier, der har skaffet os denne misĂŠre pĂ„ halsen, vil svare, at det tager nogen tid, fĂžr der bliver tilstrĂŠkkeligt med vindmĂžller. Alligevel har de skyndt sig at spĂŠnde ben for den traditionelle energi, inden kom nok af den nye.

Men frygt ikke, for flere politikere vil nu give julehjĂŠlp til familier, der ikke kan betale deres regninger. Energi kan de ikke love, men de kan i det mindste uddele penge, som vil fĂ„ inflationen til at stige og dermed yderligere udhule borgernes kĂžbekraft – hvorefter der skal uddeles endnu flere penge, som vil fĂ„ inflationen til at stige, som vil fĂ„ 


Mens denne travesti gÄr over scenen, hÄber politikerne, at vÊlgerne vil rette opmÊrksomheden mod Putins uforlignelige ondskab. Vinteren bliver kold, men vi kan i det mindste varme os ved tanken om, at bomberne springer i Ukraine.

To spÞrgsmÄl vil melde sig efter tÊppefald: Hvordan og med hvilket formÄl lykkedes det at bilde folk ind, at mennesket styrer klimaet? Og hvorfor hadede 99 ud af 100 danskere Donald Trump, der aldrig ville have tilladt energikrisen at bryde ud, og som ville have sat Putin en sÄdan skrÊk i livet, at han aldrig ville vÊre gÄet til angreb?

4.6 10 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Det har intet med fornuft at gĂžre, det vi ser ske for tiden. De fleste mennesker er sĂ„ snot snyde dumme, at de intet fatter ad, hvor grusomt de bliver taget i rĂžven. Man kan sgu da ikke ĂŠndre pĂ„ naturens Ă„rmillioner gamle orden. Solen har til alle tider ĂŠndret pĂ„ klimaet og vil ud i al fremtid stadig gĂžre det. Hvorfor det lige blev CO2 man faldt over i stedet for f.eks. at ĂŠndre jordens omlĂžbsretning er jo lige dumt. Intet af det kan lade sig gĂžre. Alene det, at det dumme og indbildske fjols til ellebĂŠllemanden kommer med… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

“Hvorfor hadede 99 ud af 100 danskere Donald Trump”, og Putin i det mindste beskytter sit eget folk, for vore egne politikere en verdensfjern tanke, endsige at beskytte nationalstaten, kun i det tilfĂŠlde hvor nationalstaten hedder Ukraine.

Det psykriatrien frygter allermest af alt hvergang en ny Napoleon dukker op, de er uhelbredelige, Christiansborg er fyldt af sÄdanne.

Christiansborg er ikke meget bedre end EU kommissionens hĂžjkvarter i Bryssel, de burde laves om til mentalsygehuse, patienterne er der allerede.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Ja som Mogens Glistrup sagde: Christiansborg er en galeanstalt. Han kan have sagt folketinget
Det ville ikke blive nogen dans pÄ roser, at blive ansat som psykiater med sÄdan en gruppe af patienter.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Nielsen

Mogens Glistrup i sin sunde fornuft gik ind for et muhamedanerfrit Danmark, at rydde Danmark for muhamedanere er nu mere aktuelt end nogensinde.

“Med den aktuelle udvikling og den slappe landsforrĂŠderiske holdning blandt Folketinget partier vil Danmark vĂŠre overtaget af muhamedanere senest i 2039” sagde Mogens Glistrup.

Dragen
Dragen
1 year ago

…CHR.borg og EU som psych. Asylums…meeeen , der er god forplejning , vel rigeligt store lommepenge , og “vĂŠrelserne” hvor patienterne sover og iĂžvrigt rĂ„der over til familie og private forhold , er stadigt fyrsteligt i sammenligning med den Ăžvrige befolkning. Men iĂžvrigt rigtigt. Psych. Asylums det ligner det til forveksling. (nogen der ved hvprdan man bliver indlagt der?….bare en lille ferie , fx?)

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Ja,hvorfor lyttede flertallet ikke efter fornuften?.Fordi fornuften aldrig fik en chance. Det sĂžrgede MSM godt og grundige for .Sammenlign med Orwels roman fra 1944,,med titlen,1984., hvor enorme tv skĂŠrme som viste diktatoren over alt indoktrinerede folk om hvad de skulle tĂŠnke. SĂ„dan er det i dag med MSM.

Bastardo
Bastardo
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Er det Store Mettes daglige pressekonferencer, du tÊnker pÄ?
Hvorfor har journalisterne ikke sÄ meget selvrespekt, at de bliver vÊk?

morten hansen
morten hansen
1 year ago

de arbejder for globalisterne ikke for danskerene , deres eneste job ĂždlaĂŠgge europa , mindske tallet afr hvide mennsker til det punkt ingen kan huske hvad frihed var,, velkomme New World Order..du vill intet eje vĂŠrre fattig og vigtigst af alt lykkelig,,:) klager over mangel pĂ„ mad, strĂžm. indvandrer kontrolert omrĂ„der vil alt bliv set som , samfunds kritisk terrorisme og du vil blibe anholt og sendt pĂ„ opdragelse lejre gud ved hvor men det er hvad commier de gĂžr lennin stalin i kina 2023 nord korea og listen forsĂŠtter, inden 2030 er europa blevet til en sĂžrglig kopi af… Read more »

Last edited 1 year ago by morten hansen
Bastardo
Bastardo
1 year ago

Danskere hader Trump af samme grund som de hadede Reagan, Thatcher og SchlĂŒter:
Danskere hader sund fornuft. Og politikerne gĂ„r forrest – de kvindelige rĂžde allerforrest.
SÅDAN ER DET JO.
LEV MED DET.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Engang var vi ledet af intelligente og veluddannede magthavere, der ligefrem ville os, pĂžblen, det godt. SĂ„ fik vi demokrati med det resultat, at vi nu bliver nu styret af den vĂŠrste samling sinker, psykopater og kleptokrater, Danmarkshistorien har formĂ„et at byde pĂ„. Oh the Irony…

https://dk4.tv/video-page/?id=103472&t=Manden_bag_det_moderne_menneske_CDF_Reventlow

h.nielse
h.nielse
1 year ago

80 procent rĂžde “journalister” og senest oplyst at 24 procent af optagne pĂ„ “journalistudfannelsen” er fra Enhedslisten, sĂ„ er al medie politisk aktivisme – OG betalt af dig og mig. Luk DR og ĂŠndre straks optagelsen til “,journalisthĂžjskolen” OG ĂŠndr presselov sĂ„ begge sider altid skal hĂžres

Og lĂŠs Pelle Dragsted bog “socialistisk demokrati” den er bedre end stand up comedy. Han vil nationalister alle virksomheder. Hov det hedder kommunisme og totalitsrisme

Mogens Christiansen
Mogens Christiansen
1 year ago

Jeg sĂ„ pressemĂždet, hvor Elleman prĂŠsenterede V’s 2030 forslag. Han var flankeret af to pĂ„ hver side, og manuskripterne blev fulgt til punkt og prikke. Bruge 60 milliarder pĂ„ tidens modeord: GrĂžn omstilling. SĂŠlge statens aktier i Ørsted, hvor kursen er halveret pĂ„ ni mĂ„neder. Er manden komplet idiot? At Mette F. stiger i meningmĂ„lingerne er ganske forstĂ„eligt, med de to blĂ„ kandidater, Den anden blĂ„ kandidat har lĂžjet og kvajet sig i sĂ„dan en grad, at meningsmĂ„lingerne er for nedadgĂ„ende, og han har fĂ„et god hjĂŠlp dertil af sin caribiske toyboy. Gud bevare Danmark, for der er Ă„benbart ingen… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Hvis intet er sĂ„ skidt, det ikke er godt for noget, kan dette energivanvid mĂ„ske jage en kĂŠrkommen skrĂŠk i livet pĂ„ de ellers velfĂŠrdsbesatte danskere. Al frihed har de solgt ud af til centralmagten, for en lille luns kortvarig tryghed. Det her kan mĂ„ske lĂŠre dem, at det er alt, alt for farligt at lĂŠgge alle sine ĂŠg i statens kurv. Det gĂ„r godt. lige ind til den rette galning kommer til magten. SĂ„ kan velstand, arbejdspladser – ja alt ,knuses pĂ„ en eftermiddag. Decentraliseret, lokal energiproduktion kunne mĂ„ske vĂŠre en vigtig lĂŠre. Det krĂŠver sĂ„ en tobenet indsats,… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Varför denna politiska hets kring energin?
Enklaste och sÀkraste SKATTEN som plundrar befolkningen och kan vÀndas till att köpa röster vid valet i November.

Vicktor BĂžrge
Vicktor BĂžrge
1 year ago

Og galskaben stopper ikke der – nu vil de ogsĂ„ have planĂžkonomi eller gasse os – vĂŠlg selv.
Lykke Friis: Vi bĂžr gĂžre med gas,
som vi gjorde med vacciner
https://www.berlingske.dk/oestergaards-salon/lykke-friis-vi-boer-koebe-gas-som-vi-koebte-coronavacciner

john M
john M
1 year ago

hÞjre er blevet inficeret af liberatÊre i europa pÄ alle niveauer lokal som externt af EU og betalte folk som vil gÞre os til et mini usa.
Det kommer ikke til , at ske.
Vi ! alle hÞjre org. i europa er vÄgnet.
FRI SOCIAL NATIONAL
nu starter den store “wende” “le grand ” “el italita”
FUCK af libaratĂŠre idioter, flyt til uk eller usa.
NU ! skal i de nĂŠste Ă„r se europa STÅ sammen…….. nemlig pĂ„ den mĂ„de ingen tror er mulig.
tak usa tak putin
tik tak tik taktik tak

Last edited 1 year ago by john M
Erling
Erling
1 year ago

Trump, der aldrig ville have tilladt energikrisen at bryde ud, og som ville have sat Putin en sÄdan skrÊk i livet, at han aldrig ville vÊre gÄet til angreb?

LOL. Totalt nonsens. IĂžvrigt tror jeg at Trump ville have fundet forhandlingsvejen.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Beklager fejlen, men meningen er den samme.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x