8
okt
Seneste opdatering: 8/10-22 kl. 1129
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Hvis det ikke var så sørgeligt, ville det være til grin.

Mens Danmarks Radio kan melde om danskere, der står i kø for at få hjælp af godgørende organisationer, fordi de ikke både kan sætte mad på bordet og betale deres el- og varmeregninger, vil Jakob Ellemann give yderligere 60 milliarder til ”den grønne omstilling” – den omstilling, der har medvirket til at gøre livet surt for så mange.

I stedet for at sørge for en sikker og billig energiforsyning, har skiftende regeringer og folketingsflertal slået på tromme for den ”grønne” energi, der virker som vinden blæser, samtidig med, at de har kvalt Danmarks olie- og gasproduktion og ikke vil høre tale om kernekraft. Og nu vil Venstres leder altså have mere af det samme i håbet om, at det vil trække stemmer til hans skrantende parti. Det er en strålende ide i lyset af, at han hermed vil konkurrere med seks-syv andre partier, som også støtter det grønne vanvid med hud og hår.

Det enkle spørgsmål er, hvorfor energipriserne overhovedet skal stige. Fik vi ikke at vide, at vindmøller og solceller var vejen frem, så hvorfor kan de ikke levere den ”vedvarende” energi, der er brug for? De politiske genier, der har skaffet os denne misære på halsen, vil svare, at det tager nogen tid, før der bliver tilstrækkeligt med vindmøller. Alligevel har de skyndt sig at spænde ben for den traditionelle energi, inden kom nok af den nye.

Men frygt ikke, for flere politikere vil nu give julehjælp til familier, der ikke kan betale deres regninger. Energi kan de ikke love, men de kan i det mindste uddele penge, som vil få inflationen til at stige og dermed yderligere udhule borgernes købekraft – hvorefter der skal uddeles endnu flere penge, som vil få inflationen til at stige, som vil få …

Mens denne travesti går over scenen, håber politikerne, at vælgerne vil rette opmærksomheden mod Putins uforlignelige ondskab. Vinteren bliver kold, men vi kan i det mindste varme os ved tanken om, at bomberne springer i Ukraine.

To spørgsmål vil melde sig efter tæppefald: Hvordan og med hvilket formål lykkedes det at bilde folk ind, at mennesket styrer klimaet? Og hvorfor hadede 99 ud af 100 danskere Donald Trump, der aldrig ville have tilladt energikrisen at bryde ud, og som ville have sat Putin en sådan skræk i livet, at han aldrig ville være gået til angreb?

4.6 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
7 months ago

Det har intet med fornuft at gøre, det vi ser ske for tiden. De fleste mennesker er så snot snyde dumme, at de intet fatter ad, hvor grusomt de bliver taget i røven. Man kan sgu da ikke ændre på naturens årmillioner gamle orden. Solen har til alle tider ændret på klimaet og vil ud i al fremtid stadig gøre det. Hvorfor det lige blev CO2 man faldt over i stedet for f.eks. at ændre jordens omløbsretning er jo lige dumt. Intet af det kan lade sig gøre. Alene det, at det dumme og indbildske fjols til ellebællemanden kommer med… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago

“Hvorfor hadede 99 ud af 100 danskere Donald Trump”, og Putin i det mindste beskytter sit eget folk, for vore egne politikere en verdensfjern tanke, endsige at beskytte nationalstaten, kun i det tilfælde hvor nationalstaten hedder Ukraine.

Det psykriatrien frygter allermest af alt hvergang en ny Napoleon dukker op, de er uhelbredelige, Christiansborg er fyldt af sådanne.

Christiansborg er ikke meget bedre end EU kommissionens højkvarter i Bryssel, de burde laves om til mentalsygehuse, patienterne er der allerede.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Ja som Mogens Glistrup sagde: Christiansborg er en galeanstalt. Han kan have sagt folketinget
Det ville ikke blive nogen dans på roser, at blive ansat som psykiater med sådan en gruppe af patienter.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  Nielsen

Mogens Glistrup i sin sunde fornuft gik ind for et muhamedanerfrit Danmark, at rydde Danmark for muhamedanere er nu mere aktuelt end nogensinde.

“Med den aktuelle udvikling og den slappe landsforræderiske holdning blandt Folketinget partier vil Danmark være overtaget af muhamedanere senest i 2039” sagde Mogens Glistrup.

Dragen
Dragen
7 months ago

…CHR.borg og EU som psych. Asylums…meeeen , der er god forplejning , vel rigeligt store lommepenge , og “værelserne” hvor patienterne sover og iøvrigt råder over til familie og private forhold , er stadigt fyrsteligt i sammenligning med den øvrige befolkning. Men iøvrigt rigtigt. Psych. Asylums det ligner det til forveksling. (nogen der ved hvprdan man bliver indlagt der?….bare en lille ferie , fx?)

Allan G larsen
Allan G larsen
7 months ago

Ja,hvorfor lyttede flertallet ikke efter fornuften?.Fordi fornuften aldrig fik en chance. Det sørgede MSM godt og grundige for .Sammenlign med Orwels roman fra 1944,,med titlen,1984., hvor enorme tv skærme som viste diktatoren over alt indoktrinerede folk om hvad de skulle tænke. Sådan er det i dag med MSM.

Bastardo
Bastardo
7 months ago
Reply to  Allan G larsen

Er det Store Mettes daglige pressekonferencer, du tænker på?
Hvorfor har journalisterne ikke så meget selvrespekt, at de bliver væk?

morten hansen
morten hansen
7 months ago

de arbejder for globalisterne ikke for danskerene , deres eneste job ødlaægge europa , mindske tallet afr hvide mennsker til det punkt ingen kan huske hvad frihed var,, velkomme New World Order..du vill intet eje værre fattig og vigtigst af alt lykkelig,,:) klager over mangel på mad, strøm. indvandrer kontrolert områder vil alt bliv set som , samfunds kritisk terrorisme og du vil blibe anholt og sendt på opdragelse lejre gud ved hvor men det er hvad commier de gør lennin stalin i kina 2023 nord korea og listen forsætter, inden 2030 er europa blevet til en sørglig kopi af… Read more »

Last edited 7 months ago by morten hansen
Bastardo
Bastardo
7 months ago

Danskere hader Trump af samme grund som de hadede Reagan, Thatcher og Schlüter:
Danskere hader sund fornuft. Og politikerne går forrest – de kvindelige røde allerforrest.
SÅDAN ER DET JO.
LEV MED DET.

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Engang var vi ledet af intelligente og veluddannede magthavere, der ligefrem ville os, pøblen, det godt. Så fik vi demokrati med det resultat, at vi nu bliver nu styret af den værste samling sinker, psykopater og kleptokrater, Danmarkshistorien har formået at byde på. Oh the Irony…

https://dk4.tv/video-page/?id=103472&t=Manden_bag_det_moderne_menneske_CDF_Reventlow

h.nielse
h.nielse
7 months ago

80 procent røde “journalister” og senest oplyst at 24 procent af optagne på “journalistudfannelsen” er fra Enhedslisten, så er al medie politisk aktivisme – OG betalt af dig og mig. Luk DR og ændre straks optagelsen til “,journalisthøjskolen” OG ændr presselov så begge sider altid skal høres

Og læs Pelle Dragsted bog “socialistisk demokrati” den er bedre end stand up comedy. Han vil nationalister alle virksomheder. Hov det hedder kommunisme og totalitsrisme

Mogens Christiansen
Mogens Christiansen
7 months ago

Jeg så pressemødet, hvor Elleman præsenterede V’s 2030 forslag. Han var flankeret af to på hver side, og manuskripterne blev fulgt til punkt og prikke. Bruge 60 milliarder på tidens modeord: Grøn omstilling. Sælge statens aktier i Ørsted, hvor kursen er halveret på ni måneder. Er manden komplet idiot? At Mette F. stiger i meningmålingerne er ganske forståeligt, med de to blå kandidater, Den anden blå kandidat har løjet og kvajet sig i sådan en grad, at meningsmålingerne er for nedadgående, og han har fået god hjælp dertil af sin caribiske toyboy. Gud bevare Danmark, for der er åbenbart ingen… Read more »

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Hvis intet er så skidt, det ikke er godt for noget, kan dette energivanvid måske jage en kærkommen skræk i livet på de ellers velfærdsbesatte danskere. Al frihed har de solgt ud af til centralmagten, for en lille luns kortvarig tryghed. Det her kan måske lære dem, at det er alt, alt for farligt at lægge alle sine æg i statens kurv. Det går godt. lige ind til den rette galning kommer til magten. Så kan velstand, arbejdspladser – ja alt ,knuses på en eftermiddag. Decentraliseret, lokal energiproduktion kunne måske være en vigtig lære. Det kræver så en tobenet indsats,… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
7 months ago

Varför denna politiska hets kring energin?
Enklaste och säkraste SKATTEN som plundrar befolkningen och kan vändas till att köpa röster vid valet i November.

Vicktor Børge
Vicktor Børge
7 months ago
john M
john M
7 months ago

højre er blevet inficeret af liberatære i europa på alle niveauer lokal som externt af EU og betalte folk som vil gøre os til et mini usa.
Det kommer ikke til , at ske.
Vi ! alle højre org. i europa er vågnet.
FRI SOCIAL NATIONAL
nu starter den store “wende” “le grand ” “el italita”
FUCK af libaratære idioter, flyt til uk eller usa.
NU ! skal i de næste år se europa STÅ sammen…….. nemlig på den måde ingen tror er mulig.
tak usa tak putin
tik tak tik taktik tak

Last edited 7 months ago by john M
Erling
Erling
7 months ago

Trump, der aldrig ville have tilladt energikrisen at bryde ud, og som ville have sat Putin en sådan skræk i livet, at han aldrig ville være gået til angreb?

LOL. Totalt nonsens. Iøvrigt tror jeg at Trump ville have fundet forhandlingsvejen.

Allan G larsen
Allan G larsen
7 months ago

Beklager fejlen, men meningen er den samme.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x