11
okt
Seneste opdatering: 12/10-22 kl. 1737
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dr. Hodkinson: “I hope people can appreciate the scale of what is going on here. An unimaginable carnage which isn’t over.

Havde det ikke været fordi man kender den canadiske dr. Roger Hodkinson som en troværdig og pålidelig læge fra tidligere, ville jeg have forkastet tallene helt, men nu kan jeg ikke andet end bringe dem videre til vurdering i det åbne. Hvis dette virkelig passer, svarer det til det samlede antal militære døde under anden verdenskrig. (Dertil kommer de civile på 50-70 mio.)

Hodginson refererer til Peter Halligans post: “Call to arms” – The Spike Wars. The People v Big Pharma.Der er her redegjort for hvordan regnestykket er blevet til: Experts estimate 20 million are already dead due to COVID Vaccination & over 2 billion injured

Inflationen er ingen naturkatastrofe

Af Lars Hedegaard

De seneste tal viser, at varer og tjenester er 10,0 pct. dyrere end sidste år. Det betyder ifølge en beregning fra Nykredit (citeret af DR), at en gennemsnitsfamilie skal bruge 45.000 kroner mere for at købe det samme som i 2021. Inflationen er således den højeste siden 1982 og går særligt ud over folk med små indkomster. Prisstigningerne har især ramt fødevarer og energi, idet sidstnævnte forventes at stige med 158 pct.

Lytter man til politikerne, er inflationen nærmest at sammenligne med en naturkatastrofe – altså noget, de ikke kan gøre for eller gøre noget ved. Jo, man kan prøve at kompensere de hårdest ramte med statstilskud, men de vil kun få inflationen til at stige yderligere, fordi de øger købekraften uden nødvendigvis at øge udbuddet.

Ifølge Energistyrelsen er der flere forklaringer på den ulykkelige udhuling af pengenes værdi, bl.a. krigen i Ukraine og sandelig også vejret. Vejret har nemlig ikke artet sig, som det skulle, og det er gået ud over forsyningen med den ”grønne” energi. Politikerne mener altså, at de kan styre klimaet, men vejret kan de ikke gøre noget ved. Det burde de nok have fortalt danskerne, før de plastrede landet til med vindmøller, som skulle skaffe os sikker, billig og ren energi til erstatning for den fossile, som de efter bedste evne spænder ben for.

Inflationen er altså ikke et naturfænomen, men resultat af politiske beslutninger. Man skærer ned på de sikre energikilder til fordel for usikre og bliver højst overrasket, når vejret ikke adlyder befalinger fra Christiansborg.

Så er der krigen i Ukraine, som også er forårsaget af politiske beslutninger, der ganske vist ikke er truffet i Danmark, men i USA og Tyskland. At Vladimir Putin er en imperialistisk bandit og undertrykker, har vi vidst i 20 år, hvorfor det har været letsindigt ud over alle grænser at gøre sig afhængig af russisk energi. Da Donald Trump advarede mod denne politik, blev han grinet ud, og Vesteuropa glædede sig såre over, at Joe Biden kom til. Samme Biden, som med sin affældige og anti-amerikanske politik har fået Putin til at se sit snit. Har det fået danske politikere og medier til at revidere deres opfattelse af amerikansk politik? Overhovedet ikke. De har intet lært.

Så når vi skal hen i Spar og give 30 kr. for den pakke smør, der sidste år kostede 20 kr., kan vi gøre det i bevidstheden om, at stigningen er resultat af politik – enten bevidst politik eller politisk uforstand.

Verden styres af ignoranter, men det er næppe nogen trøst.

5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Ja det er ganske forfærdeligt. Men hvis man ikke på nuværende tidspunkt har sniffet sig frem til, at der ligger en rådnende rotte under gulvbrædderne, så tror jeg ikke på, man står til at redde, med nok så mange bevingede ord og advarsler. Det vil sige flertallet. Nu skal vi så have sat skub i tredje verdenskrig for at udviske katastrofen. Som seriemorderen, der parterer ligene, smider dem i syre eller fliskværnen for at slette sporene. Er der da ikke bare det mindste håb for, at det her kan ende godt? Nej, det er der ikke. Det er kun et… Read more »

MF fører.JPG
Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Vad som irriterer mig noget så in i hulen, er at man i medie konstant viser den runde bolden med alle tapperne på som ‘Coronavirus’, det jo et spikprotein man viser, billeder på Coronavirus lyser med sit fravær, præcis som sundt fornuft i hele dette cirkus.

Limewood
Limewood
1 year ago

Inflation!?…..Er kort sagt primært et udtryk for at især USA og Europa lader seddelpressen løbe på fulde omdrejninger. Og i en “perfect storm”, hvor USA samtidig skar sin olie-produktion ned og lukkede Keystone-rørledningen, da den venstreliberale Joe Biden indtog scenen som primær amerikansk prædement – rammer den uansvarlige EU- og USA-energi-politik os selv lige i nakken. Ikke at dette burde komme som en overraskelse – det burde olie-kriserne i 1970erne have lært os. Vores – Vestens – Akilleshæl er forbruget af energi. Og vi deponerer vores frihed hos de, der vil sælge os energi indtil de ikke vil sælge os… Read more »

trackback

[…] ødelægge vores helbred – som de har gjort siden “pandemien” startede med et ukendt antal millioner døde til følge – og de kan ødelægge Danmarks […]

Peter
Peter
1 year ago

Inflationen startede Biden lige da han kom til ved at stoppe olieboringer og at hente mindre op, efter Trump havde gjort USA uafhængige af olie..
så væk med den demente dukke tak.

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago

“Roger Hodginson”

Det var da ham, som blev knaldet for spritkørsel sidste sommer lidt nord for Toronto og efterfølgende, da han blev fyret, lovede hævn. Syntes nok jeg genkendte navnet.Promillen var over 3.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x