13
okt
Seneste opdatering: 13/10-22 kl. 1637
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

“Lars Løkke afslører sin skamløse opportunisme”

Jyllands-Posten er for alvor blevet vred, og i dagens lederartikel tager avisen Lars Løkke Rasmussen under uvenlig behandling.

Mandag optrådte den lille politiske spekulant i et DR-program (fra minut 14:25), hvor han åbenhjertigt fortalte, at mange af udlændingestramningerne fra hans regeringstid slet ikke havde til formål at begrænse tilstrømningen af migranter og flygtninge. Smykkeloven, tildækningsforbuddet og kravet om håndtryk for at blive dansk statsborger var bare ”symboler”, der ikke flyttede noget. Meningen var at presse Socialdemokratiets nye formand, Mette Frederiksen, til at ”knække af” på udlændingepolitikken. Det lykkedes ikke, og Løkke har nu helt opgivet den ”stramme” udlændingepolitik, som han aldrig mente noget med. Gud ved, om integrationsminister Inger Støjberg var opmærksom på Løkkes plan. Nogen burde spørge hende.

De mange, der stemte på Venstre i den tro, at partiet ville gøre noget ved folkeudskiftningen, burde stå tilbage med en grim smag i munden, men det gør de nok ikke. De vælger bare at stemme på Jakob Ellemanns Venstre eller på andre partier, der også er ligeglade med landets skæbne.

I den forbindelse mindes man den amerikanske økonom og samfundsteoretiker Thomas Sowell, som har bemærket, at ”ingen rigtigt vil forstå politik, før de forstår, at politikere ikke prøver at løse vore problemer. De prøver at løse deres egne problemer – hvoraf det at blive valgt og genvalgt er nummer et og to. Nummer tre, hvad det så måtte være, kommer langt efter.”

Sowell har også sagt, at historien ikke er andet end fortællingen om, hvordan politikere har bortødslet menneskehedens blod og rigdom.

God valgkamp!

Lars Løkke afslører sin skamløse opportunisme

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  steen

Lige netop, Steen. Og desuden er hun også coronapolitistatstilhænger, som bevidnet adskillige gange.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Olsen

“desuden er hun også coronapolitistatstilhænger”

Hvor har du dog ret!

Steffen Richter Nielsen
Steffen Richter Nielsen
1 year ago

Vi kan jo konkludere, at de magthavere, vi har, politiske og økonomiske, kan inddeles i to grupper, der dækker hele spektret: De direkte ondsindede og de totalt inkompetente. Der er nok flest i den sidste gruppe, men den første gruppe bestemmer kursen.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Det her er den bedste valgplakat, jeg har set i denne, til dags dato, mest ulidelige ombæring:

SletteMette.red.jpg
Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Ved det ikke. Jeg gætter på Frihedslisten

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Kars Løkke,det pjok rejste selv ned til Marrakesh, da andre ikke ville, og underskrev den såkaldte pagt, som siden har betydet at vi bl.a. siden har måttet døje under en enorm migrant tilgang . Bliver den mand aldrig klogere?!. Han solgte herved Danmarks sjæl til vildt fremmede horder med EU s største velsignelse. Han skulle skamme sig.

Bimmer
Bimmer
1 year ago

Men er politisk opportunisme ikke at man gør dutten eller datten for at få eller beholde magten?

Det vil sige at Løkke for at være udlændinge-politisk opportunist burde have fulgt en stramningslinje fordi han vidste at det ville hjælpe ham til at vinde og beholde magten.

Men det gjorde han absolut ikke! I stedet fyldte han landet med migranter og vælgerne med løgn.

Med andre ord Løkke er en globalistisk idealist, der benytter bedrag for at nå sine ikke-opportune/ikke-populære målsætninger.

Johan Poulsen.
Johan Poulsen.
1 year ago
Reply to  steen

Det var da også Løkke der sad og smilede så selvtilfreds da han som statsminister solgte vores frihed til WEF og Schwab.. Som det første land i verden der smed alt i puljen til The great reset.. 👎🤮

Piotr
Piotr
1 year ago
Reply to  Bimmer

@ Bimmer! Korrekt! LarsLort har ikke noget politisk projekt, udover at beholde taburetten på hoPPeborgen, om han så skal lyve & stjæle!
Hans projekt fra 2015 til 19 var, at får et fedt job ved EU, men Mutti havde andre planer.

Desværre findes der 174 mere af den slags levebrødspolitikere på borgen, som i den grad er totalt ligeglade med danskerne & vores fædreland.

Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

Realisten
Realisten
1 year ago

Enhver der har været involveret i Venstre og Konservative, eller bare observeret dem på afstand, burde have vidst i 5+ år at de er fuldstændig ligeglade med indvandringen/den demografiske udskiftning. De har valgt deres kurs – karriere-Støjberg inklusive – og er ansvarlige for de skader de har forårsaget. Nye Borgerlige har et vist potentiale, men jeg vil vædde på at Pernille ikke har det nødvendige mod til at vælte en blå statsminister på hendes krav, hvormed de bare kommer til at blive et Dansk Folkeparti 2.0.. Der er ingen løsning indenfor det politiske system som det ser ud nu.

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago
Reply to  Realisten

Helt enig.

Dog er Nye Borgerlige det bedste bud på et parti som ikke bare vil sænke skibet Danmark i sit eget tempo, men istedet vil lappe hullerne og sejle videre.

pernillev
pernillev
1 year ago
Reply to  GamleDanmark

Og m.h.t. partiejerens vermund, handler det ikke så meget om, hvad der kommer ud af den, men mere om, hvad der kan komme ind i den. 12 tommer helt i bund f.eks.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Snart er hele uriasposten tilbage her. Socialister som har en mening om de forskellige socialistpartier er ikke synderlig interessant. Vi ikke-socialister er 1,8% af befolkningen fik vi at vide sidste gang der var folketingsvalg

Finn A. Skov
Finn A. Skov
1 year ago

Politikeres største fejl, er at de anser vælgerne for at være dummere end de selv.

Piotr
Piotr
1 year ago
Reply to  Finn A. Skov

@ Finn A.S. Det gør politikerne da totalt ret i! De fleste danske vælgere tror denundelynemig, at de politikere der har forårsaget den største krise/kriser efter WW2, at nu kan/skal de selvsamme politikere rette op på de fejl de selv har begået. Det er Kr……….. dumhed ud over alle grænser! 175 af kolbøtterne på hoppEBorgen vil ikke ændre på noget som helst! Vort fædreland har kurs mod bankeråt, kaos & fattigdom. Indvandring, klima og sundhed, det er kun mere af det samme. OG, “die dumme dänen” sluger det hele råt. Stem nu for H…… på nogle andre… Om 20 år… Read more »

Last edited 1 year ago by Piotr
Johan Poulsen.
Johan Poulsen.
1 year ago
Reply to  Piotr

Men tror du helt ærligt på at NB vil give dig direkte demokrati? Vermund sidder også med til bords i Davos globalisternes forskruede klub, og er der ikke noget med at hun går ind for “vaccinationen” og tvangstest igen og igen hvis du ikke vil have et skud.?

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x