15
okt
Seneste opdatering: 15/10-22 kl. 0827
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Derfor er USA’s midtvejsvalg afgørende for hele Vestens fremtid

Der er ikke den store afsætning på skriverier om USA, og det er en skam. Om man vil det eller ej, er USA fortsat leder af den vestlige verden, og uden amerikansk lederskab ville denne verden bryde sammen, for der findes ingen alternativ ledelse. EU er mestendels et bureaukratisk monster, der ser det som sin hovedopgave at fremme diverse forskruede planer om stadig mere kontrol med borgerne, stadig mere ”grøn” omstilling baseret på en ligeså forskruet påstand om menneskets magt over klimaet og endelig stadig mere islamisering og afrikanisering af Europa. Om få årtier vil Europas oprindelige folk være mindretal i deres egne lande, og EU synes, det er en god ide.

Men vent. Er det samme ikke ved at ske i USA? Jo, og derfor er midtvejsvalget til Kongressen den 8. november så afgørende, hvis vi skal have en chance for at redde stumperne af den frie verden. Hvis demokraterne skulle få held til at bevare kontrollen over både Senatet og Repræsentanternes Hus, kan vi godt tage endelig afsked med den verden, vi kender, og som vi troede ville bestå i overskuelig fremtid.

Ingen må have andre loyaliteter eller guder end staten

Vi må sige tingene, som de er: Det demokratiske parti er godt på vej til at udvikle sig til et syndikat, der bruger statens institutioner til at slå ned på politiske modstandere. Det føderale politi, FBI, optræder som demokraternes Gestapo, der arresterer folk blot for at have regimekritiske meninger. Forældre, der hævder deres ret til at opdrage deres egne børn, og som protesterer mod rabiate lærere, bliver kaldt ”hjemlige terrorister” og får Justitsministeriet på nakken. Med alle midler – og i uskøn forening med de rigeste virksomheder – fremmer den demokratiske inderkreds en woke-ideologi beregnet på at knuse kernefamilien og lægge religion for had. Ingen må nemlig have andre loyaliteter eller guder end staten.

Det demokratiske parti præsiderer over en bevidst demontering af USA. Økonomien er alvorligt skadet, efter at Biden-administrationen med et pennestrøg saboterede store dele af den amerikanske energiproduktion. Samtidig har den udpumpet gigantiske summer for at afbøde konsekvenserne af covid-nedlukningerne, som har vist sig at være uden virkning på smittens udbredelse. Resultatet er blevet en inflation, der er ved at rive tæppet væk under middelklassen, hvilket kommer demokraterne godt tilpas. Deres topstyrede stat har nemlig ikke brug for myndige og økonomisk selvberoende borgere. Indbyggerne skal gøres afhængige af staten. Man kunne kalde det en slags socialisme.

Ud fra den samme socialistiske filosofi har Biden-regimet sløjfet grænsen til Mexico, og det antages, at mindst tre millioner fremmede er strømmet ind, siden Biden kom til. Ingen ved det så nøje, for mange bliver slet ikke registreret. Meningen med denne politik må være at ændre befolkningens sammensætning med det formål at skaffe demokraterne permanent kontrol med landet ud fra den formodning, at migranter bliver statens klienter og derfor stemmer demokratisk.

Værre set fra et europæisk perspektiv er demokraternes udenrigspolitik. Bidens energipolitik, som jo også er sikkerhedspolitik, har efterladt USA stærkt svækket og dermed opmuntret Putin til at rykke ind i Ukraine og ført til en krig, der får alvorligere konsekvenser for Europa end for USA. Samtidig har den amerikanske regering skadet den mellemøstlige afspænding – kaldet Abraham-aftalerne – som præsident Trump fik i stand, og som bl.a. omfattede to af USA’s vigtigste allierede i området, Israel og Saudi Arabien.

”Den grønne omstilling” er et røgslør for en ganske anden politik

Men med sin ubegribelige tilnærmelse til saudiernes dødsfjender i Iran har Biden skaffet sig en ny fjende, som har svaret igen ved at skære ned på olieproduktionen, netop som den amerikanske præsident tiggede de saudiske prinser om at producere mere olie som kompensation for den olie og gas, som Biden har forbudt USA at producere. Biden prøver nu at komme til en forståelse med Iran og anden slyngelstat, Venezuela, for at få dem til at levere olien.

Hele denne politik beviser, at den amerikanske regerings og det demokratiske partis konstante agitation for ”den grønne omstilling” er et røgslør for en ganske anden politik, som går ud på at forarme den amerikanske befolkning og dermed øge elitens magt. Hvis Biden og hans bagmænd virkelig mente noget med deres krig mod fossil energi, ville de naturligvis ikke tigge andre om at levere den olie, som de ikke selv vil producere.

Allerværst i et strategisk perspektiv er Bidens eftergivenhedspolitik over for Kina, som har medført, at regeringen har sat en stopper for Trumps initiativer for at beskytte USA mod kinesisk indflydelse og tyveri af amerikansk teknologi. Der bliver spekuleret en del over årsagerne til denne besynderlige adfærd, men mange peger på det faktum, at Biden-familien har indgået lyssky handler med Kinas kommunistiske ledere, som har opfedet Biden-klanens bankbeholdninger, men også betydet, at magthaverne i Beijing sandsynligvis har noget på den amerikanske præsident, som de kan true med at offentliggøre, hvis han ikke retter ind.

Som man vil se, er det ikke bare USA’s skæbne, der står på spil den 8. november, men Europas og dermed Danmarks.

Ærgerligt, at de danske medier aldrig fortæller, hvad der sker i Amerika.

3.4 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Næh Trump gjorde ikke noget for mig, personligt, og det havde jeg heller ikke forventet, men det ændrer ikke noget ved den kendsgerning at han udrettede mange positive ting rundt om i verden og ikke mindst for sit eget land især det med økonomien og migrant problemet.
Har EU nogen sinde gjort det for os?. Nej, de sad bare og gloede passivt og så dumme ud.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Hvad gjorde Trump?. Han forsøgte at standse migrant strømmen fra Mexico, han tænkte på sit eget land,USA før Kina. Han sørgede for udsivning mellem Israel, han banede vejen for oprettelse af ambassader i Jerusalem, Israels legitime hovedstad.,han afskaffede den såkaldte atom aftale med Iran. Som Biden straks indførte igen til fare for os alle sammen han forsøgte end videre at få forhandlinger med Putin og meget andet. Se det er noget som vi ikke hører ret meget om i de officielle medier. Der bruger man krudtet på at svine ham til. Hvad har Joe Biden gjort?. Ikke ret meget .… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Tak for svaret, så han gjorde ingenting for dig?

Dragen
Dragen
1 year ago

Sten Snaphane. Er der kommentarspor til alt det om sprøjterne du lige har lagt op? Marcron og flere andre politikere er slet ikke vaccineret!!!?. Det må da komme frem nu ? De har vidst det hele tiden og har hjulpet aflivningen af egne befolkninger igennem? Ved Mette og Barbara det også? Kollapser narrativet nu? Eller kører det hele bare videre i endnu mere totalitære regimenter? I Danmark ? Kan danske politikere sove om natten? Er de i panik inde på borgen? Eller drukner det i valgkamp osv “alt er som det plejer”. Er de virkeligt så cool?

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Så de ved det? At folk dør , bliver skadet? Handicappes , børn mister evnen til selv at få børn , dør mm.? Men : hvordan tør de SELV ta’ “vaccinerne” – politikerne og journalisterne? Hvordan tør de selv fortsætte med jab 3 og 4 og 5…..? Der må være folk på borgen – i bestemmeriet , der selv føler sig narret og er bange for at blive skadet eller allerede er blevet det? Deres egne børn…!!

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Så du slettede et af mine indlæg fordi der var links i? Eller var det en anden? Spørger da jeg lige har fået slettet en socialnwkonto samtidig

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Ok, det er interessant. Fordi jeg sendte det adskillige gange og så er det altså mig som censureres direkte via min udbyder. Det må da være ulovligt iflg dansk grundlov?

Hvis nu jeg mailer det direkte til dig, vil du så publicere det indlæg?

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  steen

“derfor stemmer jeg ikke”

Der er vel heller ingen ved deres fulde fem, som kan stemme kriminelle ind i landets parlament.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Glimrende artikel, den fortæller mere end noget andet, at vi kommer til at savne Trump, mere end noget andet.
I stedet for at fængsle ham burde han behænges med medaljer

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Hvilken evidens har du for at Trump vil redde dig? Hvilke problemer er vores største og hvad gjorde Trump for at løse dem?

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

rettelse, han sørgede for udsoning mellem Israel og De Arabiske Emirater. Ikke udsivning.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

White CIA (Pro Trump actors) (Controlled Opposition)
Posobiec is ex-CIA:
(Wkpdia: “Posobiec served several tours in the United States Navy Reserve from 2010 to 2017, reaching the rank of lieutenant junior grade. He was deployed for ten months at Guantanamo Bay Naval Base from September 2012, and worked at the Office of Naval Intelligence (ONI), where he later worked again as a civilian.[21][25]

THE GREAT GLOBAL RESET | JACK POSOBIEC
https://www.bitchute.com/video/3ib5mwfhRviq/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

@snaphanen.dk / Får jeg en kvittering på at I afviser mit indlæg? !! Censur var det som bragte os i denne situation! !! God artikel. Trump redder dig ikke, tværtimod! Dokumentation (nogen gange skal du tænke selv for at forstå sammenhængen, hvilket jeg godt ved kan blive et problem): The Hill We Will Die On https://www.bitchute.com/video/rvYbXSeA7DaZ/ American Consolidation CASE NO 5222236390 – Resistance is futile! THE CLOSING OF WINDSOR ‘VACCINE’ CENTRE UK-11TH OCTOBER 2022 https://www.bitchute.com/video/kl064EXgidDi/ ENOUGH COVAIDS AND NATO HORSE SHIT TO KEEP EUROPE WARM THIS WINTER https://www.bitchute.com/video/w6J3OaQiNmW4/ Animals Being FREED For The First Time! https://www.youtube.com/watch?v=bSpOU-5aq-8 FRENCH INTELLIGENCE SERVICES SCHOOL… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

!! Censur var det som bragte os i denne situation! !! God artikel. Trump redder dig ikke, tværtimod! Dokumentation (nogen gange skal du tænke selv for at forstå sammenhængen, hvilket jeg godt ved kan blive et problem): The Hill We Will Die On https://www.bitchute.com/video/rvYbXSeA7DaZ/ American Consolidation CASE NO 5222236390 – Resistance is futile! THE CLOSING OF WINDSOR ‘VACCINE’ CENTRE UK-11TH OCTOBER 2022 https://www.bitchute.com/video/kl064EXgidDi/ ENOUGH COVAIDS AND NATO HORSE SHIT TO KEEP EUROPE WARM THIS WINTER https://www.bitchute.com/video/w6J3OaQiNmW4/ Animals Being FREED For The First Time! https://www.youtube.com/watch?v=bSpOU-5aq-8 FRENCH INTELLIGENCE SERVICES SCHOOL LABELS AMERICA AS TRUE ENEMY OF THE STATE https://www.bitchute.com/video/lVweXmPQn3Gn/ GYPSY FOXX GYPSY-FOX… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x