15
okt
Seneste opdatering: 15/10-22 kl. 0827
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Derfor er USA’s midtvejsvalg afgĂžrende for hele Vestens fremtid

Der er ikke den store afsĂŠtning pĂ„ skriverier om USA, og det er en skam. Om man vil det eller ej, er USA fortsat leder af den vestlige verden, og uden amerikansk lederskab ville denne verden bryde sammen, for der findes ingen alternativ ledelse. EU er mestendels et bureaukratisk monster, der ser det som sin hovedopgave at fremme diverse forskruede planer om stadig mere kontrol med borgerne, stadig mere ”grĂžn” omstilling baseret pĂ„ en ligesĂ„ forskruet pĂ„stand om menneskets magt over klimaet og endelig stadig mere islamisering og afrikanisering af Europa. Om fĂ„ Ă„rtier vil Europas oprindelige folk vĂŠre mindretal i deres egne lande, og EU synes, det er en god ide.

Men vent. Er det samme ikke ved at ske i USA? Jo, og derfor er midtvejsvalget til Kongressen den 8. november sÄ afgÞrende, hvis vi skal have en chance for at redde stumperne af den frie verden. Hvis demokraterne skulle fÄ held til at bevare kontrollen over bÄde Senatet og ReprÊsentanternes Hus, kan vi godt tage endelig afsked med den verden, vi kender, og som vi troede ville bestÄ i overskuelig fremtid.

Ingen mÄ have andre loyaliteter eller guder end staten

Vi mĂ„ sige tingene, som de er: Det demokratiske parti er godt pĂ„ vej til at udvikle sig til et syndikat, der bruger statens institutioner til at slĂ„ ned pĂ„ politiske modstandere. Det fĂžderale politi, FBI, optrĂŠder som demokraternes Gestapo, der arresterer folk blot for at have regimekritiske meninger. ForĂŠldre, der hĂŠvder deres ret til at opdrage deres egne bĂžrn, og som protesterer mod rabiate lĂŠrere, bliver kaldt ”hjemlige terrorister” og fĂ„r Justitsministeriet pĂ„ nakken. Med alle midler – og i uskĂžn forening med de rigeste virksomheder – fremmer den demokratiske inderkreds en woke-ideologi beregnet pĂ„ at knuse kernefamilien og lĂŠgge religion for had. Ingen mĂ„ nemlig have andre loyaliteter eller guder end staten.

Det demokratiske parti prÊsiderer over en bevidst demontering af USA. Økonomien er alvorligt skadet, efter at Biden-administrationen med et pennestrÞg saboterede store dele af den amerikanske energiproduktion. Samtidig har den udpumpet gigantiske summer for at afbÞde konsekvenserne af covid-nedlukningerne, som har vist sig at vÊre uden virkning pÄ smittens udbredelse. Resultatet er blevet en inflation, der er ved at rive tÊppet vÊk under middelklassen, hvilket kommer demokraterne godt tilpas. Deres topstyrede stat har nemlig ikke brug for myndige og Þkonomisk selvberoende borgere. Indbyggerne skal gÞres afhÊngige af staten. Man kunne kalde det en slags socialisme.

Ud fra den samme socialistiske filosofi har Biden-regimet slÞjfet grÊnsen til Mexico, og det antages, at mindst tre millioner fremmede er strÞmmet ind, siden Biden kom til. Ingen ved det sÄ nÞje, for mange bliver slet ikke registreret. Meningen med denne politik mÄ vÊre at Êndre befolkningens sammensÊtning med det formÄl at skaffe demokraterne permanent kontrol med landet ud fra den formodning, at migranter bliver statens klienter og derfor stemmer demokratisk.

VĂŠrre set fra et europĂŠisk perspektiv er demokraternes udenrigspolitik. Bidens energipolitik, som jo ogsĂ„ er sikkerhedspolitik, har efterladt USA stĂŠrkt svĂŠkket og dermed opmuntret Putin til at rykke ind i Ukraine og fĂžrt til en krig, der fĂ„r alvorligere konsekvenser for Europa end for USA. Samtidig har den amerikanske regering skadet den mellemĂžstlige afspĂŠnding – kaldet Abraham-aftalerne – som prĂŠsident Trump fik i stand, og som bl.a. omfattede to af USA’s vigtigste allierede i omrĂ„det, Israel og Saudi Arabien.

”Den grþnne omstilling” er et rþgslþr for en ganske anden politik

Men med sin ubegribelige tilnÊrmelse til saudiernes dÞdsfjender i Iran har Biden skaffet sig en ny fjende, som har svaret igen ved at skÊre ned pÄ olieproduktionen, netop som den amerikanske prÊsident tiggede de saudiske prinser om at producere mere olie som kompensation for den olie og gas, som Biden har forbudt USA at producere. Biden prÞver nu at komme til en forstÄelse med Iran og anden slyngelstat, Venezuela, for at fÄ dem til at levere olien.

Hele denne politik beviser, at den amerikanske regerings og det demokratiske partis konstante agitation for ”den grĂžnne omstilling” er et rĂžgslĂžr for en ganske anden politik, som gĂ„r ud pĂ„ at forarme den amerikanske befolkning og dermed Ăžge elitens magt. Hvis Biden og hans bagmĂŠnd virkelig mente noget med deres krig mod fossil energi, ville de naturligvis ikke tigge andre om at levere den olie, som de ikke selv vil producere.

AllervÊrst i et strategisk perspektiv er Bidens eftergivenhedspolitik over for Kina, som har medfÞrt, at regeringen har sat en stopper for Trumps initiativer for at beskytte USA mod kinesisk indflydelse og tyveri af amerikansk teknologi. Der bliver spekuleret en del over Ärsagerne til denne besynderlige adfÊrd, men mange peger pÄ det faktum, at Biden-familien har indgÄet lyssky handler med Kinas kommunistiske ledere, som har opfedet Biden-klanens bankbeholdninger, men ogsÄ betydet, at magthaverne i Beijing sandsynligvis har noget pÄ den amerikanske prÊsident, som de kan true med at offentliggÞre, hvis han ikke retter ind.

Som man vil se, er det ikke bare USA’s skĂŠbne, der stĂ„r pĂ„ spil den 8. november, men Europas og dermed Danmarks.

Ærgerligt, at de danske medier aldrig fortéller, hvad der sker i Amerika.

3.4 10 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

NĂŠh Trump gjorde ikke noget for mig, personligt, og det havde jeg heller ikke forventet, men det ĂŠndrer ikke noget ved den kendsgerning at han udrettede mange positive ting rundt om i verden og ikke mindst for sit eget land isĂŠr det med Ăžkonomien og migrant problemet.
Har EU nogen sinde gjort det for os?. Nej, de sad bare og gloede passivt og sÄ dumme ud.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Hvad gjorde Trump?. Han forsĂžgte at standse migrant strĂžmmen fra Mexico, han tĂŠnkte pĂ„ sit eget land,USA fĂžr Kina. Han sĂžrgede for udsivning mellem Israel, han banede vejen for oprettelse af ambassader i Jerusalem, Israels legitime hovedstad.,han afskaffede den sĂ„kaldte atom aftale med Iran. Som Biden straks indfĂžrte igen til fare for os alle sammen han forsĂžgte end videre at fĂ„ forhandlinger med Putin og meget andet. Se det er noget som vi ikke hĂžrer ret meget om i de officielle medier. Der bruger man krudtet pĂ„ at svine ham til. Hvad har Joe Biden gjort?. Ikke ret meget .… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Tak for svaret, sÄ han gjorde ingenting for dig?

Dragen
Dragen
1 year ago

Sten Snaphane. Er der kommentarspor til alt det om sprĂžjterne du lige har lagt op? Marcron og flere andre politikere er slet ikke vaccineret!!!?. Det mĂ„ da komme frem nu ? De har vidst det hele tiden og har hjulpet aflivningen af egne befolkninger igennem? Ved Mette og Barbara det ogsĂ„? Kollapser narrativet nu? Eller kĂžrer det hele bare videre i endnu mere totalitĂŠre regimenter? I Danmark ? Kan danske politikere sove om natten? Er de i panik inde pĂ„ borgen? Eller drukner det i valgkamp osv “alt er som det plejer”. Er de virkeligt sĂ„ cool?

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

SĂ„ de ved det? At folk dĂžr , bliver skadet? Handicappes , bĂžrn mister evnen til selv at fĂ„ bĂžrn , dĂžr mm.? Men : hvordan tĂžr de SELV ta’ “vaccinerne” – politikerne og journalisterne? Hvordan tĂžr de selv fortsĂŠtte med jab 3 og 4 og 5…..? Der mĂ„ vĂŠre folk pĂ„ borgen – i bestemmeriet , der selv fĂžler sig narret og er bange for at blive skadet eller allerede er blevet det? Deres egne bĂžrn…!!

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

SÄ du slettede et af mine indlÊg fordi der var links i? Eller var det en anden? SpÞrger da jeg lige har fÄet slettet en socialnwkonto samtidig

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Ok, det er interessant. Fordi jeg sendte det adskillige gange og sÄ er det altsÄ mig som censureres direkte via min udbyder. Det mÄ da vÊre ulovligt iflg dansk grundlov?

Hvis nu jeg mailer det direkte til dig, vil du sÄ publicere det indlÊg?

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  steen

“derfor stemmer jeg ikke”

Der er vel heller ingen ved deres fulde fem, som kan stemme kriminelle ind i landets parlament.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Glimrende artikel, den fortĂŠller mere end noget andet, at vi kommer til at savne Trump, mere end noget andet.
I stedet for at fĂŠngsle ham burde han behĂŠnges med medaljer

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Hvilken evidens har du for at Trump vil redde dig? Hvilke problemer er vores stĂžrste og hvad gjorde Trump for at lĂžse dem?

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

rettelse, han sĂžrgede for udsoning mellem Israel og De Arabiske Emirater. Ikke udsivning.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

White CIA (Pro Trump actors) (Controlled Opposition)
Posobiec is ex-CIA:
(Wkpdia: “Posobiec served several tours in the United States Navy Reserve from 2010 to 2017, reaching the rank of lieutenant junior grade. He was deployed for ten months at Guantanamo Bay Naval Base from September 2012, and worked at the Office of Naval Intelligence (ONI), where he later worked again as a civilian.[21][25]

THE GREAT GLOBAL RESET | JACK POSOBIEC
ï»żhttps://www.bitchute.com/video/3ib5mwfhRviq/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

@snaphanen.dk / FĂ„r jeg en kvittering pĂ„ at I afviser mit indlĂŠg? !! Censur var det som bragte os i denne situation! !! God artikel. Trump redder dig ikke, tvĂŠrtimod! Dokumentation (nogen gange skal du tĂŠnke selv for at forstĂ„ sammenhĂŠngen, hvilket jeg godt ved kan blive et problem): The Hill We Will Die On https://www.bitchute.com/video/rvYbXSeA7DaZ/ American Consolidation CASE NO 5222236390 – Resistance is futile! THE CLOSING OF WINDSOR ‘VACCINE’ CENTRE UK-11TH OCTOBER 2022 https://www.bitchute.com/video/kl064EXgidDi/ ENOUGH COVAIDS AND NATO HORSE SHIT TO KEEP EUROPE WARM THIS WINTER https://www.bitchute.com/video/w6J3OaQiNmW4/ Animals Being FREED For The First Time! https://www.youtube.com/watch?v=bSpOU-5aq-8 FRENCH INTELLIGENCE SERVICES SCHOOL… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

!! Censur var det som bragte os i denne situation! !! God artikel. Trump redder dig ikke, tvĂŠrtimod! Dokumentation (nogen gange skal du tĂŠnke selv for at forstĂ„ sammenhĂŠngen, hvilket jeg godt ved kan blive et problem): The Hill We Will Die On https://www.bitchute.com/video/rvYbXSeA7DaZ/ American Consolidation CASE NO 5222236390 – Resistance is futile! THE CLOSING OF WINDSOR ‘VACCINE’ CENTRE UK-11TH OCTOBER 2022 https://www.bitchute.com/video/kl064EXgidDi/ ENOUGH COVAIDS AND NATO HORSE SHIT TO KEEP EUROPE WARM THIS WINTER https://www.bitchute.com/video/w6J3OaQiNmW4/ Animals Being FREED For The First Time! https://www.youtube.com/watch?v=bSpOU-5aq-8 FRENCH INTELLIGENCE SERVICES SCHOOL LABELS AMERICA AS TRUE ENEMY OF THE STATE https://www.bitchute.com/video/lVweXmPQn3Gn/ GYPSY FOXX GYPSY-FOX… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x