15
okt
Seneste opdatering: 15/10-22 kl. 1534
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

for at rapportere om australske anti-lockdown demonstrationer

Det er Australien, der nu har koncentrationslejre for “vaccine-benægtere.” Der sker virkelig meget efter Pfizers optræden i EU Parlamentet. Der er brugt milliarder af Euros på en medicin, der ikke virker og desuden er livsfarlig. Derfor vil vi se de skyldige nægte til det sidste, selvom man tydeligt fornemmer nu, at vi er inde i cover-up fasen. Den kan blive lang – hvis den nogensinde slutter. Her er nogle seværdige tips:

Pressekonference om Pfizer i EU 24 timer efter. – Florida Surgeon General Warns mRNA Vaccines Are Killing Men. Macron og mange franske politikere er ikke vaccineretDeleted Bill Gates video revivedThe Great Reset in five minutesUrsula von der Leyen og stanken af korruption. The Big Reset (2t17min.)

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jarle
jarle
1 year ago

Videien om Bill Gates er utilgjengelig. Fikk sett den en gang før det angivelig var en feil.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x