19
okt
Seneste opdatering: 20/10-22 kl. 1605
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

© Snaphanen.dk, klik for helskærm

Af Lars Hedegaard

Alt tilvant er syndigt

Politikerne kredser om vælgerne, som de i modsætning til hajer lover ikke at æde, men derimod af deres gode hjerte vil forære en masse penge. Altså ikke politikernes egne penge, men vores, som de vil give til vælgere, der stemmer på dem. Hvis nogen kan holde det ud, kan de høre om det døgnet rundt i medierne.

Mens dette melodrama udspiller sig, kan det være nyttigt at slukke for fjernsynet og overveje den dybere mening med en række af tidens besynderlige tildragelser. Umiddelbart kommer man til at tænke på de meningsløse covid-nedlukninger, LGBT- hysteriet, Lars Løkkes tur til Marrakesh, hvor han lovede Danmark bort, samt klima-halløjet og den deraf afledte krig mod normal mad. Hvad kan være fællesnævneren for disse og lignende mærkværdigheder?

Hvis man tænker efter, opdager man, at de alle har den effekt at opløse såvel det mentale som det materielle fundament under det hidtidige samfund. Vi skal ikke have lov at leve det liv, vi var vant til og betragtede som normalt. Alt omkring os skal rives ned, og vi forventes at leve i en permanent krise, hvor vi bliver bombarderet med formaninger om, at alt tilvant er syndigt.

Gammeldags seksualitet skal erstattes af eksperimenterende seksualitet. Mænd kan blive kvinder og føde børn. Danmark er et gammelt slavesamfund, så vi skal være glade for, at folket er ved at blive udskiftet med ædlere mennesker fra Mellemøsten og Afrika. Og heldigvis har vi overladt den overordnede styring til retsindige tankegiganter i EU, mens politikerne lader sig lede af FN’s verdensmål og formaninger fra World Economic Forum.

Som bekendt har WEF store planer om en total omvæltning af de vestlige samfund. De gamle socialister kaldte det revolution, og ligesom WEF vidste de, at et nyt samfundssystem ikke kan virkeliggøres, før man har destrueret det gamle.

Det er, hvad vi nu oplever. Mens politikerne taler om flere penge til diverse udsatte, har få opdaget, at vi alle er udsat for et diabolsk eksperiment.

4.6 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Klodshans
Klodshans
1 year ago

Mit had til politikere, medier og 99% af mine medmennesker ( vælgere som støtter politikere som ødelægger alt ) vokser dag for dag.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
1 year ago
Reply to  Klodshans

Har det nøjagtig som du, min ven!!!
Hvordan i alverden kan vælgerne være så stupide og uintelligente?!?
Europæisk generel IQ ligger på 90-110, ikke på 50-60, som er tilfældet i Somalia, men man skulle tro det var tilfældet!

H.P.
H.P.
1 year ago

Vesten vendte ryggen til Gud, nu får de satan.

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago

Gud hvor er jeg enig med Lars Hedegaard. Han stemmer på Nye Borgerlige, men er de også med på, at vi skal ud af EU og konventionerne og FN? Dansk Folkeparti vil det, eller hvordan hænger det sammen. Undskyld min uvidenhed!

Realisten
Realisten
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

Det kommer ikke til at lykkes medmindre man vil vælte en borgerlig statsminister på det. DF havde chancen i 2015, med 22% af alle stemmer. Men de forspildte deres chance.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
1 year ago
Reply to  Realisten

DF skulle have sat Uløkke stolen for døren dengang i 2015!
Enten sætter du politi og militær ind ved grænsen og hindrer uautoriseret adgang over grænsen eller også vælter vi dig og din latterlige regering!
INTETgjorde man og derfor sidder DF i dag, hvor de sidder…på kanten af 2%!

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Det kommer til gentagelse af både kommunismen og nationalsocialismen samtidig, det skal USA og EU nok sørge for godt krydret af islams velsignelser . Hvad i alverden får folk , gang på gang til at stemme på de samme idioter, i stedet for at lade fornuften råde?.pyh, (sved på panden).

Poul
Poul
1 year ago

Hvis ikke steen sletter mit indlæg som han har for vane imens han lader de særeste kommentarer stå, så kan jeg glæde jer med at pernille vermund her til aften har lavet et opslag på facebook hvor hun nævner world economic forum, og lars løkkes rolle i både det og marrakesh aftalen.

I kunne jo evt gå ind på hendes facebook side og dele det med alle der burde se det.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg hørte også et rygte om, at NB planlægger en høring med Max Schmeling. Men lad os nu se om det passer. Jeg havde ellers besluttet ikke at ville stemme af den lavpraktiske grund, at det eneste parti, hvis holdninger jeg deler, er SK. Og så er jeg ligeglad med, at Paludan taler mindre pænt. “Marianne Jelved” typerne har talt pænt hele deres politiske karriere, gået med håndtasker, været gennemført pæne – og ellers gjort hvad de kunne for at smadre mit land. Jeg foretrækker en brovtende kæft frem for pæne tanter udstyret med slangetunger og -gift.. Men da jeg… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja og det er klogt at være skeptisk overfor de oratorer, der søger adgang til skatteopkrævernes kontorer.
Tænk også på at penge ikke har værdi, med mindre de er mønter, lavet af RENT metal – uforurenet sølv eller guld, som står klart og tydeligt skrevet i The Constitution.
En pengeseddel har altid været og vil altid være et gældsbevis.
-En veksel, som selleltrykkeren skal indløse med den værdi han modtog ved udstedelse, eller et stykke papir, som udstederen har givet pengeejeren i hånden ved overdragelse af mønten.
Det er økonomi let fortalt.

Og vi elsker åkander.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er sikkert fordi NB ikke ligger så højt som de gerne ville i meningsmålingerne, og nu oveni det har set lars løkkes skabsradikale projekt moderaterne buldre frem. Så kan de lige nævne det om løkke på facebook, og håbe (indtil videre forgæves) at medierne vil passe deres arbejde og sætte fokus på det. Så ja det er sikkert strategisk, men det har stadig en effekt. For nu er der næsten 6.000 mennesker der har reageret på det opslag, og de fleste af dem vil nu spørge sig selv hvorfor medierne ikke gør det samme. Om et par år gør… Read more »

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  Margrethe

Når det kommer til mennesker fra MENAPT landene, så er Paludan og stram kurs det eneste parti som har løsningen, de andre partier kommer kun med lappeløsninger, og det gælder også DD, DF og NB.

bo eriksen
bo eriksen
1 year ago

Lars Løkke var jo også på tur hos oliesheiken Mohamed bin Zayed Al Nahyan i Abu Dhabi og Dubais Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum, der jo er kendt for at have bortført og tortureret sine to børn med en af sine seks koner og sendt dem i husarrest. Og i øvrigt opført sig så dårligt at tre af hans koner er stukket af fra sheikens nærhed. Kun en lykkedes det, at nå udenfor Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoums rækkevidde og gennemføre en skilsmisse i UK – hvilket udløste trusler mv. fra sheikens side. “My father is responsible for a lot of… Read more »

Last edited 1 year ago by bo eriksen
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

“What Do You Mean ‘Don’t Vote’?!?”
https://www.youtube.com/watch?v=DfU8HQrogpI

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Det var da ufattelig mange minutter, din helt bruger på at sige det samme om og om igen, uden at sige en skid. Hvorfor kommer han aldrig frem til et konkret alternativ – nå nej, jeg skal jo købe hans bog, og få svaret på det perfekte ikke-undertrykkende samfund. Den sidste vækkelsesprædikant bliver født hver dag. Det må da være uendelig nemt at svare på basale spørgsmål som: Uden skatteindbetalinger, ingen fælles hær, intet politi, ingen fælles kloakering, osv, osv. osv. Hvordan vil du så undgå et liv, levet i evig frygt for angreb fra naboklanen( muslimer gider af samme… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvor skrev jeg at han var min “helt”? Jeg fandt bare en relevant video, som tog mig 2 minutter, da jeg altid ser alle de overskrifter I andre aldrig ser og har også hørt på ham og giver ham 100% ret, men jeg kommenterede ikke på ham, han siger jo bare hvad jeg har ment for 50 år siden og som er selvindlysende. Kunne da sagtens have sat 5 andre relevante links på, men I ser jo intet uanset hvad man disker op med og I hører jo heller ikke efter alligevel Kunne aldrig finde på at være til grin… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Og du har stadig ikke disket op med en konkret alternativ. Sjovt, du gør som ham – udsætter alle godbidderne til næste gang eller den næste video eller den næste bog, eller den næste hvad ved jeg. Jægersamler samfundet uden statsansatte ligger nok ikke og venter lige om hjørnet. Med mindre en lille flok er alt, hvad der overlever det vanvid, vi bliver udsat for.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Margrethe

Alternativet er at alle de ting der ikke er tomt indhold, som langt det meste statsansatte laver ophører med at eksistere, og at de jobs som giver mening og som der er nogle der kan lave forretning på og nogle der gider købe laves af de samme mennesker som før helt frivilligt uden skattetvang og lovtvang

Det er det som man benævner kapitalisme (frie markeder), som har været baggrunden for alle de største økonomiske succeser i menneskets historie

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Margrethe

Du er så hjernedød og fatter intet af hvad der sker, men her er din stat, som altid fjerner ytringsfriheden som det første når de begynder deres gangstervirksomhed, hvor de myrder jer idioter:
https://www.bitchute.com/video/EHiCPKgDTKIG/

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x