20
okt
Seneste opdatering: 21/10-22 kl. 1403
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Smart city eller digital koncentrationslejr? Ikke ét væsenligt emne har sneget sig ind i dansk valgkamp.

Nedenfor lavede jeg en liste over alt det, dansk presse ikke omtaler. Det der tangerer fødevareområdet, er en af dem, og det er ikke noget under, for det hele falder ind under det, Klaus Schwab kalder den 4. industrielle revolution.

Fødevaremanglen er allerede begyndt på den måde, at de lande der har mindst at købe for, følger dårligst med, når priserne presses op, og det er den 3 verden. Der vil komme hungersnød. Rigtig galt bliver det næste år, når der har været mangel på kunstgødning til foråret.

I Vesten tør jeg ikke forudse hvordan manglen kommer til at ytre sig, men vær vis på, det vil komme bag på det store flertal på grund af vores regimepresse. Det må man desværre kalde den efter dens opførsel i disse to vaccinationsår. Lige nu har vi valgkamp, og intet væsentligt emne har sneget sig ind i den. Den revolution der foregår lige om ørerne på os, nævnes ikke med ét ord. Det bør bekymre, da The Great Reset, Agenda 2030, Coronapas osv., er et langt angreb på det folkestyre, det er en fordel for politikerne at danskere tror de lever under så længe som muligt.

I Holland er planen at 11.000 gårde skal nedlægges og 17.000 gårdmænd skal reducere eller ophøre med kødproduktion. De store områder staten vil have, skal være til boliger i det der nu kaldes “smartcities.” Et samlet område der dækker dele af Holland, Belgien og Tyskland, skal være en stor smart city på omkring 150 mio. indbyggere. Det er det, vi andre også kalder “en digital koncentrationslejr”, som er under total overvågning, men indenfor hvis grænser man til gengæld kan rejse “bæredygtigt i tog med 450 km/t.”

Ernæringsmæssigt er der som vi ved, tænkt på erstatninger for kød, ost og æg: New Factory in the Netherlands Will Produce 3D Printed Fake Meat to Replace Real Meat Produced by Farmers.

Something BIG is happening Europe, and the WEF is winning

The Dutch farmers are losing their battle against the globalist WEF and these draconian environmental policies. Over 17,000 farmers in the Netherlands are being effected. The story doesn’t end there because it’s crushing farmers from Germany to New Zealand. Academic Researcher Ralph Schoellhammer joins us to dissect the latest developments.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Det var altid et diktatur vi levede under, men de fleste har ikke engang fattet det nu de har vist deres hånd

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Her er et realitstjek af fupnummeret om pruttende kvæg, som den store klimasynder og argument for, at vi ikke skal spise oksekød og mælkeprodukter. Lige som påstanden om landbruget som skyld i iltmangel i de indre farvande. De drastiske tiltage, der allerede er lavet for at mindske udslippet af kvælstof har ikke haft en effekt. Hvorfor så mere af det samme? Den eneste effekt, det har haft er, at dansk hvede er stort set uegnet som brødkorn, på grund af det lave proteinindhold, en direkte konsekvens af reduceret kvælstofforbrug. Derfor har udlandet heller ikke den store interesse i at købe… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Frygt er den nemmeste medicin til magten. Jo, jorden går skam under i morgen. (ryster og skælver). Uha!!!.

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago

Det eneste medieeliten, politikere samt de globale rotter frygter, er frygten selv.

Derfor: Ønsker man et anstændigt liv i frihed, så skab frygt!

Det er i øvrigt grunden til, at vi har levet i nogenlunde frihed end til nu, hvis nogen skulle være i tvivl.

Last edited 1 year ago by Brian Olesen
Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Brian Olesen

Det er jo magteliten selv, som du nævner, der skaber frygt. Så hvad nytte kan du eller jeg have af at skabe frygt?

trackback

[…] 6  Reply Den fabrikerede hungersnød « Snaphanen.dk […]

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x