20
okt
Seneste opdatering: 20/10-22 kl. 2216
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!


© Snaphanen.dk, klik for helskærm

Af Lars Hedegaard

Trods en række skandalesager, der kommer landet dyrt at stå, ligger Mette Frederiksen stadig lunt i svinget og står ifølge DR’s seneste meningsmåling fra 13. oktober kun til at miste et mandat – fra 48 til 47. Glemt er det nu, at Hendes Socialdemokratiske Majestæt i 2018 – før sidste valg – lovede, at det skulle være slut med at give spontant asyl.

Glimrende, sagde vælgerne, og gik glade hen og stemte på hende. Efter valget ilede hun med at meddele, at det desværre ikke kunne lade sig gøre pga. konventionerne, og så gik den sag i sin mor. Medierne kunne have spurgt hende, hvorfor hun vægtede konventioner – som jo ikke har retskraft i Danmark – mere end landets fremtid, men det må man ikke i et land præget af rød-blå forbrødring om det meste.

Det går også godt for manden fra Marrakesh, alias Lars Løkke, hvis nye parti står til hele 12 mandater, som har givet ham håb om atter en tur i Statsministeriet. Er folk blevet gale?

Man kan indvende, at vælgerne ikke ved bedre, fordi medierne systematisk undgår at stille de vigtigste spørgsmål til politikerne – om Danmarks suverænitet, om folkeudskiftningen og om den fremadskridende islamisering. Men kan vælgerne ikke tænke selv? Fornemmer de slet ikke, hvad vej det går, og hvilken fremtid der venter deres børn og børnebørn? Åbenbart ikke.

I den sammenhæng er det lærerigt at se på udviklingen i USA, hvor republikanerne ifølge det seneste gennemsnit af adskillige meningsmålinger fører over demokraterne med tre pct.point. Det tyder på en klar republikansk sejr ved midtvejsvalget den 8. november, hvis der ikke bliver snydt. Men det er ikke pointen i denne sammenhæng.

Det bemærkelsesværdige er, at ca. halvdelen af amerikanerne åbenbart ikke har rettet sig efter de dominerende medier, der optræder som aflæggere af det demokratiske parti, og gør alt for at dække over partiets fejl og mangler, mens de altid fremstiller republikanerne i det værst tænkelige lys.

Denne halvdel har også trodset magtfulde aktører som Big Tech, der har censureret konservative røster, lærernes fagforening, der vil bruge skolerne til socialistisk propagenda, og ikke mindst FBI, som under Biden er omdannet til et demokratisk Stasi, der åbenlyst intimiderer regimets modstandere.

Amerikanernes modstandsvilje giver et vist håb for den vestlige civilisations fremtid. I modsætning til i Danmark, hvor 90 pct. af befolkningen enten ikke aner, hvad der foregår, eller ikke interesserer sig for det.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
1 year ago

Det er som om valget 1. november efterhånden er tømt for mening. Demokratiet er demonteret; det har ingen betydning længere. Vi er heller ikke herrer i eget hus. Alt for meget er overladt til konventionerne, og hvad der måtte være tilbage, tager EU, FN og NATO sig af. Vi kan ikke engang selv bestemme hvem vi vil lukke ind i landet. Smide nogen ud af landet går det også alt for trægt med. Medierne kan vi heller ikke stole på; de fortier vigtige, folkelige protester rundt om i Europa, de lyver om Trump, og de lyver om klimaet. Medierne ejes i sidste… Read more »

ino
ino
1 year ago
Reply to  steen

Tak, yderst interessant information. Ja, det snerper jo nok derhenad at vi skal samle på guld og andre ædle metaller. Tilfældigvis har jeg tonsvis af træer, mest bøg og birk, som pt sælges i Sverige: 10 kg tørret birkeved i net for 99,- SKR. Dog rabat ved to net til 159,- SKR! Jeg har to trængende svenske naboer som får gratis brænde.

ino
ino
1 year ago
Reply to  ino

Jeg fik vist givet indtryk af at jeg sælger brænde i Sverige. Det gør jeg ikke, jeg forærer det væk. Priserne stammer fra ÖverskottsBolaget.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  ino

Trump er ligeså meget never-Trumper, som resten af det republikanske parti. Han er blot omvendt psykologi i anvendelse

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  ino

Fuldstændig enig, ino. Og da samtlige Folketingets partier, med undtagelse af Nye Borgerlige, er fuldstændig enige om først udvandingen og siden afskaffelsen af Grundloven, og ophøjelsen af Epidemiloven til øverste lov, så har befolkningen, uanset hvilket styre, de vælger til at tyrannisere sig, mistet alle deres rettigheder forevigt, hvis vi beholder det nuværende system, samt at der jo til stadighed er en underforstået aftale mellem politikerne at de, ligesom medicinalfirmaerne, er undtaget fra enhver ansvarspådragelse for deres handlinger og produkter, og ikke kan holdes ansvarlige for nogetsomhelst (medmindre de modarbejder islamiseringen, selvfølgelig) og derfor kan lyve ubegrænset om hvad deres… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Fremtidshåb, baseret på udviklingen i USA, kan ikke bruges i Danmark. Desværre.

Den store forskel er, at de fleste amerikanere (stadig) har personlig frihed og ansvar for eget liv indbygget i deres gener. Mens danskerne nu i to generationer har vænnet sig til omklamring af den moderlige stat.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Vores nabolande Norge og Sverige helt gennemsigtige, det viste sig nu i ugen hvor Norge i forgårs på nationalt tv erklærede “at Norge ikke er i krig”, i fredstid en helt unødvendig udtalelse, sjovt nok og hvilket sammenfald igår erklærede Sverige at nu udsendes folderen til generalmobilisering ” i tilfælde af krig” af alle imellem 18 og 70 år. Portrætterne af Stoltenberg – Ursula von der Leyen – Annalena Baerbock på væggen taler sit tydelige sprog, vi husker fra første og anden verdenskrig, hvor let at starte verdenskrige, umulige at stoppe dem igen. Det Norge og Sverige forsøger at fortælle… Read more »

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
1 year ago

Godt set. Mange glemmer at Rusland har atomvåbnet og Ukraine kun har Tjernobyl lagt øde med radioaktivitet. Det blev lagt øde, da en reaktor på atomkraftværket eksploderede lørdag den 26. april 1986 ved byen Tjernobyl i det daværende Sovjetunionen. Hele europa gik i panik især lande i nordvesteuropa, der der lå i vindretningen. Det nordlige Uppland, lidt nord for Stockholm, blev særligt hårdt ramt. Hvis Rusland bruger deres atomvåben i Ukraine, som Putin har truet med, “foreligger der en ny situation” som vendingen plejer at lyde. Panikken i Europa (og i resten af verden) bliver mange gange større end den blev,… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Ivan Dybdal

Jeg traf flere gange på den svensker ud af samisk slægt, han og hans frue ældre mennesker der havde allermest becquerel / radioaktiv stråling nogensinde målt i Sverige, flere gange var jeg hos dem for at fika kaffe, de mest elskelige mennesker bosat i en lille by i Lapland, levede på rendrift – jagt – vilde bær – fiske – svamp fra naturen, sådanne ramte Tjernobyl særligt hårdt. Putins Rusland velsagtens så godt som den allersidste tilbage nu du ikke behøver at frygte, dog de helt store spillere er endnu ikke kommet på banen, når de kommer fjerner de islam,… Read more »

Limewood
Limewood
1 year ago

…..læg dertil 80 000 ekstra bevæbnede skatteopkrævere i Bidens regime. Nogle vil måske huske hvordan Burack Hussein Obamas administration brugte skattevæsnet i USA til at forfølge politiske modstandere – bl.a. den såkaldte Tea Party bevægelse. Danske medier kan ikke rose sig af at have fortalt den historie – men de har til gengæld været ivrige efter at tilsværte Tea Party bevægelsen…

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
1 year ago

Verden må bare erkende en gang for alle, at demokrati er de dummes diktatur over os tænkende mennesker!
Længere er den såmænd ikke!
Man kan ikke engang hævde, at det skyldes, at de kloge snyder de mindre kloge, for mangt & meget kan man beskylde politikere på begge fløje for, men klogskab er ikke en mulighed!

h.nielsen
h.nielsen
1 year ago

når over 50 % lever af offentlig forsørgelse eller ansættelse, så har landet tabt (frit efter Asger AAmund)

Vi er slaver, der trækker et kæmpelæs af kønsforskning, akademikere der kun laver tjeklister og fx over 100 kommunikationsmedarbejdere i Københavns kommunist kommune

Fyr alle HR-medarbejdere, Jobcentre, kønsforskere, humaniststuderende, luk RUC, fyr alle kommunikationsmedarbejdere, der bare sidder og taler med den del af Danmark, der har tid til at sidde på de sociale medier hele dagen !!!!

DØDTRÆT AF FALSKE OG TOMME LØFTER
DØDTRÆT AF FALSKE OG TOMME LØFTER
1 year ago

DRs seneste meningsmåling siger at S er gået fra 48
til 47 mandater. Men DRs røde propagandister har da
ingen troværdighed. De lyver og manipulerer uafbrudt
med alt. I betragtning af antallet af skandaler og løftebrud
bør S vel have tabt vælgernes tillid i stort omfang. F.eks.
har Mette svigtet 100% hvad angår løftet i 2018 om at
give hospitalerne og psykiatrien et stort løft. Hun har
også snydt vælgerne med tågesnak om “konventioner”.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og fupsækken hænger alle vegne som en anden Mao. Interessant observation af Morten Messerschmidt sakset fra Twitter:

Metteallevegne.JPG
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Erkend nu at det ikke er muligt at komme ind i det danske folketing, hvis man ikke er en del af terroristerne der allerede sidder derinde

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Næh, Den store bagedyst og beslægtede programmer er nok, mere behøver vi ikke for at kunne tilfredsstilles, om så hele verden skvatter sammen om ørerne på os. Ikke et ondt ord om underholdnings programmer, men det kunne også være rart med lidt andet ind imellem.

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
1 year ago

Demokrati er ikke den ideelle styreform. Der findes blot ikke nogen bedre. Flertallet har ikke ret. Det er måske ovenikøbet sjældent. Politikerleden er derfor nærmest en nødvendig bivirkning ved demokrati. Hvis alle elsker de folkevalgt er der med garanti ikke demokrati. (det var bare lige for at kridte den moralske bane op! 🙂 Jeg er enig med de fleste her ovenfor på bloggen. En ting, der undrer mig ved den nuværende ‘valgjamp’, er hvorfor der ikke er mere fokus på at halvdelen af danskerne kommer til at fryse i vinter fordi energiproserne er steget så voldsomt. Især vores naturgasbetaling, der… Read more »

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x