24
okt
Seneste opdatering: 1/11-22 kl. 1034
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ingen skam at blive bedraget, kun at blive ved med at vĂŠre det. Antagelig den bedste dokumentar om emnet endnu.

Jeg skĂžnner filmen sĂ„ vigtig, sĂ„ den er sat som “sticky post” i en uge. Dvs. alt nyt der kommer, vil vĂŠre nedenfor denne post.

Dette er en ganske ny spansk dokumentar om “Den fjerde industrielle revolution/Covid-epidemien,” der har en lang rĂŠkke fagfolk og forskere, som medvirkende, og som er uhyre professionelt lavet. Selv vi der ikke har troet pĂ„ den officielle historie i over halvandet Ă„r, fĂ„r nye ting at vide i dem, men den er selvfĂžlgelig sĂŠrlig velegnet for de 90 procent af danskerne, der har vĂŠret henvist til medier, politikere og myndigheders bedrag. Det er ingen skam at blive bedraget, hĂžjst at blive ved med at vĂŠre det.

I 1938 troede mange amerikanere, at USA var under invasion fra mars. Dokumentaren sammenligner den tids amerikanere med os, dog med den forskel at Orson Welles motiver i The War of the Worlds var hĂŠderlige. Det samme kan man ikke sige om motiverne til “pandemien” og den 4 industrielle revolution.

Folkestyre og presse har skullet bestÄ den stÞrste prÞve i min levetid, og de er dumpet med et brag.

SÊrlig deprimerende er det at tÊnke pÄ, at vi i Danmark gennemlever en valgkamp der overhovedet ikke berÞrer tidens stÞrste emne: Dette kup imod demokratiet og svigtet af de mange dÞde og skadede, som dette internationale svindelnummer har pÄfÞrt os.

Man kan til nĂžd leve med, at WHO og EU er stangkorrupt, men vi har et Folketing som kun kan bestĂ„ af to typer personer: Politikere i toppen, der mĂ„ vĂŠre kĂžbt og bestukne, og sĂ„ resten der efter halvandet Ă„r ikke har taget sig sammen til at undersĂžge denne skandale selv. At tĂŠnke pĂ„, at vi har en presse, der er lige sĂ„ kĂžbt/korrupt, gĂžr det ikke spor bedre. Weekendavisens Kathrine Tschemerinsky har endda netop haft et mikrofonholderinterview med Klaus Schwabs autoritĂŠre chefideolog Yuval Noah Harari (ham med “useless eaters”) uden overhovedet at nĂŠvne Klaus Schwab.

Jeg ved ikke, hvad der er mest forstemmende: Politikere der forstÄr, hvad der sker, eller alle dem, der ikke forstÄr det. Selv afstÄr jeg af begge grunde fra at stemme denne gang.

Hvert vaccineret menneske har nu en MAC-adresse

Det hele handler om kontrol. Det forstĂ„r man fra minut 1:43, hvor Nobelpristageren Luc Montaigner bevidner, at vaccinerne ĂŠndrer vores DNA, der dermed kan patenteres, og som indeholder det ledende metal grafenoxid,  som med tiden skal etablere kontakten mellem vore hjerner og internettet. Hvert vaccineret menneske har altsĂ„ nu en MAC adresse (ethernet, Media Access Control – 1 t. 46 min.) Tror du pĂ„ ham, eller politikere og presse?

Hvordan har medierne dog forestillet sig, den skulle slippe godt fra dette med nogen trovĂŠrdighed i behold? Hvordan har alle de journalister i Danmark det, som troede de arbejdede et sted med en hĂžjere moral end medier under et gennemsnitligt diktatur?

Uden er fri presse, intet demokrati. Folkestyre og presse har skullet bestÄ den stÞrste prÞve i min levetid, og de er begge dumpet med et brag. Pressen fÄr en sÊrlig behandling i dokumentaren, for havde vi ikke haft internet, havde vi vÊret ilde ude.

Til allersidst ser vi dem, det i fĂžrste rĂŠkke handler om: De dĂžde og invaliderede. Her er halvanden time dedikeret til dem: COVID-19 Vaccine Injuries From Around The World (Graphic Content)

Til de 90 procent af den danske befolkning, der endnu tror pÄ den officielle rÞverhistorie, er der kun at sige: Se sÄ at komme igang, stÄ pÄ virkeligheden her! Den er lang, men den kan bides over i to. Anbefales meget. Dette er nok den bedste dokumentar af de adskillige, der er kommet indtil nu.

Filmens hjemmeside. (som har vĂŠret udsat for 1400 cyberangreb)

En lÊge er alene i sin konsultation. EfterhÄnden som vaccinerede patienter ankommer, kan han se det pÄ sin mobiltelefon. (1 t. 46 min.)

Rett pĂ„ sak #31 – Myndighetene gransker seg selv (sendes 21:00)

Myndigheter og Big Pharma forsÞker Ä pulverisere ansvaret for Þdeleggelsene de har pÄfÞrt samfunn og enkeltindivid de siste to Ärene, men den Þkende opposisjonen gjÞr det ikke lett for dem.

Flere EU-representanter stiller ubehagelige spÞrsmÄl og politiet i Australia henlegger saker de selv er voldsmenn i, i stillhet. Men vil de ansvarlige bli stilt til ansvar?

Velkommen til ukens fÞrste Rett pÄ sak.

COVID-19 Vaccine Injuries From Around The World (Graphic Content)

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

SpÞrgsmÄlet har fÞr vÊret bragt pÄ bane af andre, men jeg gentager det gerne:

Betyder det med intet at eje og samtidig at vÊre lykkelig, at gÊld ogsÄ slÞjfes?

For i bekrÊftende fald vil mange boligejere sikkert vÊre med pÄ idéen.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Ideen er at slette al gĂŠld og al ejendomsret

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Der skal da nok vĂŠre en del, der vil vĂŠre glade for det med gĂŠlden…

Poul
Poul
1 year ago

Jeg har ikke set den hele, men mĂ„tte lige checke det afsnit med mac adresserne da det virkede relativt sindssygt. Det starter ca 1t 40m inde. Nu virker resten af verden sindssyg.. Men hvad fanden skal man gĂžre, for der er jo ingen der tror pĂ„ det der hvis man deler det, og ikke en eneste sĂ„kaldt “journalist” der vil undersĂžge noget af det. Selv den korte avis som skulle forestille at udgĂžre et alternativ til mainstream medierne skriver ikke et eneste ord om vacciner, og de fleste danskere syntes sgu sikkert bare at det lyder smart hvis de kan… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Det ser ud som om, at Mette F og Barbara B stadig har gang i sletning af diverse sms’er. Utroligt at man ikke benytter logningsbekendtgĂžrelsens bestemmelser til at fĂ„ genskabt disse sms’er.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Her pÄ egnen findes mange, der ikke bor til leje,og som nok ikke bare opgiver ejendomsretten, der for Þvrigt er indskrevet i grundloven. SÄ fri os venligst for det baljepis med the great reset.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  steen

Jeg forudser, at great resetterne fÄr visse problemer med at overtale nogle hundrede millioner boligejere indenfor tidsrammen.

Det vil nok kun vÊre de teknisk insolvente, som kan fÄ Þje pÄ fordelene.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  steen

“Priserne gĂ„r op = bankerne overtager de huse, de ikke allerede ejer”

Den er jeg med pÄ, og bagefter solder jeg alle pengene op. Hvis tilpas mange har samme indstilling, ender vi med meget lave huslejer. Fremtiden ser lys ud!

MIke
MIke
1 year ago

Jeg har lige set den … Det er det mest skrĂŠmmende jeg nogensinde har set- og jeg har set en 5-8 af de docs der er udkommet inden for det sidste halve Ă„rs tid om hele dette svindelnummer. Jeg har hele tiden vĂŠret i tvivl om hvorvidt Corona blev sluppet lĂžs med vilje eller om det var et “lab leak” … nu er jeg ikke lĂŠngere i tvivl …

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  MIke

“Jeg har hele tiden vĂŠret i tvivl om hvorvidt Corona blev sluppet lĂžs med vilje”

Jeg har vidst fra dag 1, at Corona blev sluppet lĂžs med vilje. Big pharma skulle jo have overfĂžrt midler fra skatteyderne.

Og nu fÄr vÄbenproducenter og energiselskaber lov til at tÞmme kasserne.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  MIke

Den eneste mĂ„de du kan fĂ„ en “virus” pĂ„ er ved at den sprĂžjtes ind i kroppen.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  Cat Girl

“Den eneste mĂ„de du kan fĂ„ en “virus” pĂ„ er ved at den sprĂžjtes ind i kroppen”

Sagde overlĂŠgen.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Jeg linkede til teknologien i injektionerne i gĂ„r, der bliver det ogsĂ„ nĂŠvnt Tidligere hĂžjtstĂ„ende Pfizer forsker Michael Yeadon afviste fornyligt ogsĂ„ at vira eksisterer, som han modstrĂŠbende, men rosvĂŠrdigt mĂ„tte indrĂžmme, at han havde taget fejl af Vira blev videnskabeligt modbevist for over 100 Ă„r siden i en rĂŠkke berĂžmte eksperimenter (se videoer af Spacebusters, hvis du vil have en gennemgang af dem) Hvis du havde fulgt data og covid-historien siden begyndelsen, sĂ„ ville du vide at “Covid” blot er en undskydning for at injicere befolkningen Det krĂŠver ingen medicinsk “uddannelse” at forstĂ„ videnskabelige detaljer, hvis man har en… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

NĂ„r jeg skriver som jeg gĂžr, sĂ„ er det fordi jeg ved, det er sandt. Det er dig som ikke ved, hvad der er sandt og hvad der er falskt, sĂ„ du mĂ„ gĂžre arbejdet for at finde ud af det. Har skrevet et lĂŠngere svar, som ligger i “spam”folderen

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

@sten – vil du frigive mit svar til Benny Smed fra spamfolderen? Tak

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Her siges det igen, som det er blevet sagt dagligt siden omkring marts 2021 og ogsÄ tidligere igennem de sidste 100 Är
BREAKING NEWS: SHOCKING – HERE IS WHAT REALLY IS IN THE VACCINES

https://www.bitchute.com/video/LYZe9ZttIofr/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Jeg ved ikke hvorfor Steen ikke frigiver det svar jeg omhyggeligt skrev for snart lĂŠnge siden, mĂ„ske er det ikke i hans spamfolder, men sĂ„ er det altsĂ„ slettet af YouSee eller andre af censurmyndighederne. Men jeg kan da skrive hele smĂžren igen Hvis du Benny Smed havde fulgt med i virusdebatterne i de forlÞÞbne Ă„r og ikke havde ladet dig hjernevaske, som alle andre, sĂ„ ville det for lĂŠgst vĂŠre gĂ„et op for dig, at du ikke kan fĂ„ en virus Det blev ogsĂ„ nĂŠvnt af de mest kompetente vedrĂžrende injektionerne, som jeg linkede til i forgĂ„rs, hvor du… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Nej, men sÄ mÄ det vÊre censureret inden det nÄede dig. Jeg har dÄrlig forbindelse herude pÄ landet, mÄske er det min forbindelse som svigter ellers er det censur fra myndighedernes side

Det kom ind i starten, men ĂŠndrede sig pludselig til spam da jeg redigerede i det

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen
T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago
Reply to  steen

Steen, jeg synes du skal fĂžje Cat Girls
BREAKING NEWS: SHOCKING – HERE IS WHAT REALLY IS IN THE VACCINEShttps://www.bitchute.com/video/LYZe9ZttIofr/
til materialet her, sÄ det bliver et samlet hele.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Ingen ifrÄgasÀtter varför medborgaren givits en fullmakt (röstsedel) för att plundra Dig, mig och alla andra pÄ vÄra LIV och vÄr EGENDOM?
Varför det?
Var det kanske inte Henry Grunbaum som slog den sista spiken i den DANSKA likkistan med “kildeskatten” 1967?

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Ak ja. Jeg troede, jeg vidste det vĂŠrste om de sprĂžjter. Som fjernstyrede flyvere, kan de sĂ„ ogsĂ„ sende dem i dĂžden, der ikke makker ret…. Men hvor begynder man og ender, hvis man skal overbevis danskere, som de er flest, om, at hende der sÞÞ’e MĂŠtte mĂŠ Ålborgensisk accent, at hun er sĂ„ stjernesyg i hovedet, at hun aktivt deltager i disse grufuldheder, ogsĂ„ mod deres bĂžrn og bĂžrnebĂžrn? Det svarer lidt til at sidde over for Ă©n, der sidder og jubler over at skulle fejre sit SĂžlvbryllup om fjorten dage, og glĂŠder sig over at se tilbage pĂ„… Read more »

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Hvis det omsider er lykkedes Sofie Carsten at kvaje sig sÄ eftertrykkeligt, at hun ryger ud af Folketinget, skal der godt nok festes igennem.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Magthavere, bÄde politiske og Þkonomiske, har til alle tider forsÞgt at styre masserne, hvilket af og til er lykkedes i en ÄrrÊkke. Men findes f.eks. Romerriget eller Sovjetunionen lÊngere?

Som tiden gÄr bliver folk mere og mere opfindsomme med hensyn til at sno sig udenom, og gÄr den til sidst ikke lÊngere, laver de oprÞr. Se pÄ Iran.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

@ Steen Cat Girl og ino
Man kan nedsĂŠtte afspilningshastighed
Ja det handler om at fratage os vore ejendom. BĂ„de her og i andre mindre lande.
I filmen bekrives hvordan Israel har vÊret et forsÞgsomrÄde i scamdemien.
IBM og Microsoft har lÊnge haft Danmark som et forsÞgsomrÄde.

ino
ino
1 year ago
Reply to  Nielsen

Tak, det vil jeg prĂžve at finde ud af.

ino
ino
1 year ago

AfslĂžrende dokumentar. Men musikken er generende, og tempoet for hĂžjt.
Spanierne taler meget hurtigt, og jeg kan ikke altid nÄ at lÊse de engelske undertekster pÄ den korte tid. Der kommer en opfÞlgning.
PS: Er Reiner Fuellmilch stukket af med de indsamlede midler, eller hvad sker der egentlig med retssagerne?

Jens hat
Jens hat
1 year ago

Det ville vÊre godt hvis mange af disse informerende videoer havde danske undertekster. En ting er at der en afgrund af forstÄelse i mellem de hengivne drÞmmere der kun vil se mainstream og sÄ dem der gÄr efter informationerne.

Men der er ogsÄ en barriere imellem dem der kan engelsk og dem der ikke kan. Og hvis vi skal have de Êldre med skal vi have mere oversat.

Jeg har set en side der hedder Iconnectfx.com hvor man skifter sprog i videoerne. OG SÅ TALER POLLE FRA SNAVE KINESISK. Det er vildt.

Se ved 9 min

https://youtu.be/agosaAm5gY0

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  steen

Der er trÊngsel ved hÄndvasken og nÄr tÊppet gÄr ned, kan man ikke se rÞvballerne for skosÄler, det nÄr de rundbarberede der selv har stemt for det, fatter vad vej toget kÞrer, da kommer fakler, reb og hÞtyve frem.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  steen

Tja, bÄde Anthony Fauci og Den svenske Dr. Tengele (Anders Tegnell), har jo begge to kastet ind hÄndklÊdet, der kan vÊre mange andre verden over der ser vartegn i horisonten og nu hopper fra.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

.”..dr ..fordi de aner det kommende brag… ” Det er en af de ting jeg ikke kan forstĂ„. DR , journalister, teknikere , embedsmĂŠnd, underordnede funktionĂŠrer…you name it. Der mĂ„ vĂŠre massere af folk der “kender til” at der er en mĂžrkere side af der her sprĂžjter som ikke kommer frem . De bliver jo selv sprĂžjtet med giften . Deres bĂžrn osv. Er der politikere , journalister osv der selv er blevet vaxx-skadet? Der mĂ„ herske en meget spĂŠndt og angst stemmning/atmosfĂŠre i blandt de folk? Der mĂ„ vĂŠre folk der i mellem, 1 der overvĂŠldes af vreden ,… Read more »

Heimdall
Heimdall
1 year ago

Tak for den. !!

Last edited 1 year ago by Heimdall
Margrethe
Margrethe
1 year ago

SĂ„ kan ingen lĂŠngere vĂŠre i tvivl om, hvem der har magten. Sakset fra Twitter:

NB restriktioner pÄ FB.JPG
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Dagens gode grin ovre fra det svenske galehus 🙄😂 https://kontrast.dk/sektioner/artikel/artikel/svensk-region-bliver-sablet-ned-for-woke-amneguide?utm_source=Kontrast&utm_campaign=1a22449747-EMAIL_CAMPAIGN_2021_12_01_02_35_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_4c5d9ba5fa-1a22449747-368849948 Artikel 25.10.22 Svensk region bliver sablet ned for woke ammeguide Myndighederne i VĂ€rmland forsĂžgte sig med en identitetspolitisk korrekt guide til amning. Det er gĂ„et helt galt. af Rasmus Ulstrup Region VĂ€rmland i Sverige er kommet i stormvejr pĂ„ sin egen Instagram-profil, efter der er blevet postet en sĂŠrdeles mangfoldig guide til at amme bĂžrn, der ogsĂ„ henvender sig til transpersoner. I teksten, der ledsager billedet, kan man blandt andet lĂŠse, at: “Du kan vĂŠlge at amme, uanset om du er cis- eller transkĂžnnet, og uanset om du har fĂždt… Read more »

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x