24
okt
Seneste opdatering: 1/11-22 kl. 1034
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ingen skam at blive bedraget, kun at blive ved med at være det. Antagelig den bedste dokumentar om emnet endnu.

Jeg skønner filmen så vigtig, så den er sat som “sticky post” i en uge. Dvs. alt nyt der kommer, vil være nedenfor denne post.

Dette er en ganske ny spansk dokumentar om “Den fjerde industrielle revolution/Covid-epidemien,” der har en lang række fagfolk og forskere, som medvirkende, og som er uhyre professionelt lavet. Selv vi der ikke har troet på den officielle historie i over halvandet år, får nye ting at vide i dem, men den er selvfølgelig særlig velegnet for de 90 procent af danskerne, der har været henvist til medier, politikere og myndigheders bedrag. Det er ingen skam at blive bedraget, højst at blive ved med at være det.

I 1938 troede mange amerikanere, at USA var under invasion fra mars. Dokumentaren sammenligner den tids amerikanere med os, dog med den forskel at Orson Welles motiver i The War of the Worlds var hæderlige. Det samme kan man ikke sige om motiverne til “pandemien” og den 4 industrielle revolution.

Folkestyre og presse har skullet bestå den største prøve i min levetid, og de er dumpet med et brag.

Særlig deprimerende er det at tænke på, at vi i Danmark gennemlever en valgkamp der overhovedet ikke berører tidens største emne: Dette kup imod demokratiet og svigtet af de mange døde og skadede, som dette internationale svindelnummer har påført os.

Man kan til nød leve med, at WHO og EU er stangkorrupt, men vi har et Folketing som kun kan bestå af to typer personer: Politikere i toppen, der må være købt og bestukne, og så resten der efter halvandet år ikke har taget sig sammen til at undersøge denne skandale selv. At tænke på, at vi har en presse, der er lige så købt/korrupt, gør det ikke spor bedre. Weekendavisens Kathrine Tschemerinsky har endda netop haft et mikrofonholderinterview med Klaus Schwabs autoritære chefideolog Yuval Noah Harari (ham med “useless eaters”) uden overhovedet at nævne Klaus Schwab.

Jeg ved ikke, hvad der er mest forstemmende: Politikere der forstår, hvad der sker, eller alle dem, der ikke forstår det. Selv afstår jeg af begge grunde fra at stemme denne gang.

Hvert vaccineret menneske har nu en MAC-adresse

Det hele handler om kontrol. Det forstår man fra minut 1:43, hvor Nobelpristageren Luc Montaigner bevidner, at vaccinerne ændrer vores DNA, der dermed kan patenteres, og som indeholder det ledende metal grafenoxid,  som med tiden skal etablere kontakten mellem vore hjerner og internettet. Hvert vaccineret menneske har altså nu en MAC adresse (ethernet, Media Access Control – 1 t. 46 min.) Tror du på ham, eller politikere og presse?

Hvordan har medierne dog forestillet sig, den skulle slippe godt fra dette med nogen troværdighed i behold? Hvordan har alle de journalister i Danmark det, som troede de arbejdede et sted med en højere moral end medier under et gennemsnitligt diktatur?

Uden er fri presse, intet demokrati. Folkestyre og presse har skullet bestå den største prøve i min levetid, og de er begge dumpet med et brag. Pressen får en særlig behandling i dokumentaren, for havde vi ikke haft internet, havde vi været ilde ude.

Til allersidst ser vi dem, det i første række handler om: De døde og invaliderede. Her er halvanden time dedikeret til dem: COVID-19 Vaccine Injuries From Around The World (Graphic Content)

Til de 90 procent af den danske befolkning, der endnu tror på den officielle røverhistorie, er der kun at sige: Se så at komme igang, stå på virkeligheden her! Den er lang, men den kan bides over i to. Anbefales meget. Dette er nok den bedste dokumentar af de adskillige, der er kommet indtil nu.

Filmens hjemmeside. (som har været udsat for 1400 cyberangreb)

En læge er alene i sin konsultation. Efterhånden som vaccinerede patienter ankommer, kan han se det på sin mobiltelefon. (1 t. 46 min.)

Rett på sak #31 – Myndighetene gransker seg selv (sendes 21:00)

Myndigheter og Big Pharma forsøker å pulverisere ansvaret for ødeleggelsene de har påført samfunn og enkeltindivid de siste to årene, men den økende opposisjonen gjør det ikke lett for dem.

Flere EU-representanter stiller ubehagelige spørsmål og politiet i Australia henlegger saker de selv er voldsmenn i, i stillhet. Men vil de ansvarlige bli stilt til ansvar?

Velkommen til ukens første Rett på sak.

COVID-19 Vaccine Injuries From Around The World (Graphic Content)

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Spørgsmålet har før været bragt på bane af andre, men jeg gentager det gerne:

Betyder det med intet at eje og samtidig at være lykkelig, at gæld også sløjfes?

For i bekræftende fald vil mange boligejere sikkert være med på idéen.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Ideen er at slette al gæld og al ejendomsret

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Der skal da nok være en del, der vil være glade for det med gælden…

Poul
Poul
1 year ago

Jeg har ikke set den hele, men måtte lige checke det afsnit med mac adresserne da det virkede relativt sindssygt. Det starter ca 1t 40m inde. Nu virker resten af verden sindssyg.. Men hvad fanden skal man gøre, for der er jo ingen der tror på det der hvis man deler det, og ikke en eneste såkaldt “journalist” der vil undersøge noget af det. Selv den korte avis som skulle forestille at udgøre et alternativ til mainstream medierne skriver ikke et eneste ord om vacciner, og de fleste danskere syntes sgu sikkert bare at det lyder smart hvis de kan… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Det ser ud som om, at Mette F og Barbara B stadig har gang i sletning af diverse sms’er. Utroligt at man ikke benytter logningsbekendtgørelsens bestemmelser til at få genskabt disse sms’er.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Her på egnen findes mange, der ikke bor til leje,og som nok ikke bare opgiver ejendomsretten, der for øvrigt er indskrevet i grundloven. Så fri os venligst for det baljepis med the great reset.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  steen

Jeg forudser, at great resetterne får visse problemer med at overtale nogle hundrede millioner boligejere indenfor tidsrammen.

Det vil nok kun være de teknisk insolvente, som kan få øje på fordelene.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  steen

“Priserne går op = bankerne overtager de huse, de ikke allerede ejer”

Den er jeg med på, og bagefter solder jeg alle pengene op. Hvis tilpas mange har samme indstilling, ender vi med meget lave huslejer. Fremtiden ser lys ud!

MIke
MIke
1 year ago

Jeg har lige set den … Det er det mest skræmmende jeg nogensinde har set- og jeg har set en 5-8 af de docs der er udkommet inden for det sidste halve års tid om hele dette svindelnummer. Jeg har hele tiden været i tvivl om hvorvidt Corona blev sluppet løs med vilje eller om det var et “lab leak” … nu er jeg ikke længere i tvivl …

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  MIke

“Jeg har hele tiden været i tvivl om hvorvidt Corona blev sluppet løs med vilje”

Jeg har vidst fra dag 1, at Corona blev sluppet løs med vilje. Big pharma skulle jo have overført midler fra skatteyderne.

Og nu får våbenproducenter og energiselskaber lov til at tømme kasserne.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  MIke

Den eneste måde du kan få en “virus” på er ved at den sprøjtes ind i kroppen.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  Cat Girl

“Den eneste måde du kan få en “virus” på er ved at den sprøjtes ind i kroppen”

Sagde overlægen.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Jeg linkede til teknologien i injektionerne i går, der bliver det også nævnt Tidligere højtstående Pfizer forsker Michael Yeadon afviste fornyligt også at vira eksisterer, som han modstræbende, men rosværdigt måtte indrømme, at han havde taget fejl af Vira blev videnskabeligt modbevist for over 100 år siden i en række berømte eksperimenter (se videoer af Spacebusters, hvis du vil have en gennemgang af dem) Hvis du havde fulgt data og covid-historien siden begyndelsen, så ville du vide at “Covid” blot er en undskydning for at injicere befolkningen Det kræver ingen medicinsk “uddannelse” at forstå videnskabelige detaljer, hvis man har en… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Når jeg skriver som jeg gør, så er det fordi jeg ved, det er sandt. Det er dig som ikke ved, hvad der er sandt og hvad der er falskt, så du må gøre arbejdet for at finde ud af det. Har skrevet et længere svar, som ligger i “spam”folderen

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

@sten – vil du frigive mit svar til Benny Smed fra spamfolderen? Tak

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Her siges det igen, som det er blevet sagt dagligt siden omkring marts 2021 og også tidligere igennem de sidste 100 år
BREAKING NEWS: SHOCKING – HERE IS WHAT REALLY IS IN THE VACCINES

https://www.bitchute.com/video/LYZe9ZttIofr/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Jeg ved ikke hvorfor Steen ikke frigiver det svar jeg omhyggeligt skrev for snart længe siden, måske er det ikke i hans spamfolder, men så er det altså slettet af YouSee eller andre af censurmyndighederne. Men jeg kan da skrive hele smøren igen Hvis du Benny Smed havde fulgt med i virusdebatterne i de forløøbne år og ikke havde ladet dig hjernevaske, som alle andre, så ville det for lægst være gået op for dig, at du ikke kan få en virus Det blev også nævnt af de mest kompetente vedrørende injektionerne, som jeg linkede til i forgårs, hvor du… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Nej, men så må det være censureret inden det nåede dig. Jeg har dårlig forbindelse herude på landet, måske er det min forbindelse som svigter ellers er det censur fra myndighedernes side

Det kom ind i starten, men ændrede sig pludselig til spam da jeg redigerede i det

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen
T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago
Reply to  steen

Steen, jeg synes du skal føje Cat Girls
BREAKING NEWS: SHOCKING – HERE IS WHAT REALLY IS IN THE VACCINEShttps://www.bitchute.com/video/LYZe9ZttIofr/
til materialet her, så det bliver et samlet hele.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Ingen ifrågasätter varför medborgaren givits en fullmakt (röstsedel) för att plundra Dig, mig och alla andra på våra LIV och vår EGENDOM?
Varför det?
Var det kanske inte Henry Grunbaum som slog den sista spiken i den DANSKA likkistan med “kildeskatten” 1967?

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Ak ja. Jeg troede, jeg vidste det værste om de sprøjter. Som fjernstyrede flyvere, kan de så også sende dem i døden, der ikke makker ret…. Men hvor begynder man og ender, hvis man skal overbevis danskere, som de er flest, om, at hende der søø’e Mætte mæ Ålborgensisk accent, at hun er så stjernesyg i hovedet, at hun aktivt deltager i disse grufuldheder, også mod deres børn og børnebørn? Det svarer lidt til at sidde over for én, der sidder og jubler over at skulle fejre sit Sølvbryllup om fjorten dage, og glæder sig over at se tilbage på… Read more »

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Hvis det omsider er lykkedes Sofie Carsten at kvaje sig så eftertrykkeligt, at hun ryger ud af Folketinget, skal der godt nok festes igennem.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Magthavere, både politiske og økonomiske, har til alle tider forsøgt at styre masserne, hvilket af og til er lykkedes i en årrække. Men findes f.eks. Romerriget eller Sovjetunionen længere?

Som tiden går bliver folk mere og mere opfindsomme med hensyn til at sno sig udenom, og går den til sidst ikke længere, laver de oprør. Se på Iran.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

@ Steen Cat Girl og ino
Man kan nedsætte afspilningshastighed
Ja det handler om at fratage os vore ejendom. Både her og i andre mindre lande.
I filmen bekrives hvordan Israel har været et forsøgsområde i scamdemien.
IBM og Microsoft har længe haft Danmark som et forsøgsområde.

ino
ino
1 year ago
Reply to  Nielsen

Tak, det vil jeg prøve at finde ud af.

ino
ino
1 year ago

Afslørende dokumentar. Men musikken er generende, og tempoet for højt.
Spanierne taler meget hurtigt, og jeg kan ikke altid nå at læse de engelske undertekster på den korte tid. Der kommer en opfølgning.
PS: Er Reiner Fuellmilch stukket af med de indsamlede midler, eller hvad sker der egentlig med retssagerne?

Jens hat
Jens hat
1 year ago

Det ville være godt hvis mange af disse informerende videoer havde danske undertekster. En ting er at der en afgrund af forståelse i mellem de hengivne drømmere der kun vil se mainstream og så dem der går efter informationerne.

Men der er også en barriere imellem dem der kan engelsk og dem der ikke kan. Og hvis vi skal have de ældre med skal vi have mere oversat.

Jeg har set en side der hedder Iconnectfx.com hvor man skifter sprog i videoerne. OG SÅ TALER POLLE FRA SNAVE KINESISK. Det er vildt.

Se ved 9 min

https://youtu.be/agosaAm5gY0

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  steen

Der er trængsel ved håndvasken og når tæppet går ned, kan man ikke se røvballerne for skosåler, det når de rundbarberede der selv har stemt for det, fatter vad vej toget kører, da kommer fakler, reb og høtyve frem.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  steen

Tja, både Anthony Fauci og Den svenske Dr. Tengele (Anders Tegnell), har jo begge to kastet ind håndklædet, der kan være mange andre verden over der ser vartegn i horisonten og nu hopper fra.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

.”..dr ..fordi de aner det kommende brag… ” Det er en af de ting jeg ikke kan forstå. DR , journalister, teknikere , embedsmænd, underordnede funktionærer…you name it. Der må være massere af folk der “kender til” at der er en mørkere side af der her sprøjter som ikke kommer frem . De bliver jo selv sprøjtet med giften . Deres børn osv. Er der politikere , journalister osv der selv er blevet vaxx-skadet? Der må herske en meget spændt og angst stemmning/atmosfære i blandt de folk? Der må være folk der i mellem, 1 der overvældes af vreden ,… Read more »

Heimdall
Heimdall
1 year ago

Tak for den. !!

Last edited 1 year ago by Heimdall
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Så kan ingen længere være i tvivl om, hvem der har magten. Sakset fra Twitter:

NB restriktioner på FB.JPG
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Dagens gode grin ovre fra det svenske galehus 🙄😂 https://kontrast.dk/sektioner/artikel/artikel/svensk-region-bliver-sablet-ned-for-woke-amneguide?utm_source=Kontrast&utm_campaign=1a22449747-EMAIL_CAMPAIGN_2021_12_01_02_35_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_4c5d9ba5fa-1a22449747-368849948 Artikel 25.10.22 Svensk region bliver sablet ned for woke ammeguide Myndighederne i Värmland forsøgte sig med en identitetspolitisk korrekt guide til amning. Det er gået helt galt. af Rasmus Ulstrup Region Värmland i Sverige er kommet i stormvejr på sin egen Instagram-profil, efter der er blevet postet en særdeles mangfoldig guide til at amme børn, der også henvender sig til transpersoner. I teksten, der ledsager billedet, kan man blandt andet læse, at: “Du kan vælge at amme, uanset om du er cis- eller transkønnet, og uanset om du har født… Read more »

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x