30
okt
Seneste opdatering: 30/10-22 kl. 1757
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det har vel aldrig været mere interessant at studere vores “frie presse”:

TV2-reporter afklædt for åben skærm! “Vi stopper her! Det havde vi ikke lige aftalt”…Stærkt og modigt statement på live-tv af Katjalivah Elleyhansen, som var dukket op til dagens store demo mod “klimatruslen” i København med en helt anden agenda end de fremmødte tosser. Nemlig saglig oplysning om den store klimaløgn:

“Vi har ikke nogen klimakrise. Vi har en miljøkrise. Vi skal oplyse folk, og stoppe med at lyve. Vi er fyldt med statens propaganda. CO2 er ikke noget dårligt – CO2 er faktisk livsnødvendigt”. Tusind tak til Katjalivah, som stiller op som løsgænger ved folketingsvalget. Phillip Brandt, Facebook

4 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Limewood
Limewood
10 months ago

En af Journalistisk Enhedspartis apparatjikker fra den statslige propaganda-afdeling afslører, hvordan man arbejder i bedrageriets tjeneste. Det er rent og skært teater, hvor aktørernes roller fordeles inden, og dialogens og koreografiens indhold formes, så den er i overensstemmelse med parti-linjen – konklusionerne – de er skrevet på forhånd.

Man må nok gå ud fra at Katjalivah Elleyhansen nu er personah non grata…

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Er det det muligt at få snuppet dette klip ud af kløerne på faecesbook og lagt ud på rumble og bitchute? Det udstiller på smukkeste vis sjovnalisternes svindlende, løgnsgtige, og politikerleflende adfærd.

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Er det det muligt at få snuppet dette klip ud af kløerne på faecesbook og lagt ud på rumble og bitchute. Det udstiller på smukkeste vis sjovnalisternes svindlende, løgnsgtige, og politikerleflende adfærd.

Allan G larsen
Allan G larsen
10 months ago

Selv følgelig er CO2 nødvendig for at vi kan overleve. Al anden snak er det rene nonsens.

trackback

[…] TV2: “Vi stopper her! Det havde vi ikke lige aftalt” ← TV2 News Interviews […]

Nielsen
Nielsen
10 months ago

-jeg stopper dig lige Katjalivah fordi DET HAVDE DU IKKE HELT LIGE SAGT TIL MIG DA VI TALTE SAMMEN FORINDEN..jeg går lige videre her hen til arrangøren.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Minder mig om Alex Jones’ kampagne imod Bill Clinton, hvor man fik et kontantbeløb for at få sneget budskabet “Bill Clinton is a rapist” ind på en livesending i MSM

Nielsen
Nielsen
10 months ago

? -input is too short

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Nielsen

Skriv igen. Husk altid linjeafstand, hvis du kopierer et link. Husk også at have en kopi af din tekst, så du ikke mister den, når du prøver at uploade dit budskab

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x