1
nov
Seneste opdatering: 2/11-22 kl. 1355
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På tærsklen til den næste hungersnød. Kommunisterne slog over 50 mio. ihjel med sult

Alle har lagt mærke til, at fødevarepriserne stiger. Til februar skal de ifølge særlige kilder gå helt amok med stigninger på 30 til 80 procent, men det er stadig kun begyndelsen. På grund af mediernes fortielser, er alt for få klar over den ideologiske kamp der foregår imod det effektive europæiske og canadiske landbrug netop i disse måneder.

De ved ikke, at hollandske og canadiske bønder demonstrer, at der sættes ild til store amerikanske fødevareproducenter, og at det for nylig gik ud over verdens største producent udenfor Paris, der leverede mad til millioner. De ved ikke, at den høst der plantes i foråret 2023 kommer til at mangle kunstgødning, og at der vil mangle diesel til at køre landbrugsmaskiner og lastbiler. Nogle ønsker fødevarmangel, derfor sker dette. Det er ideologisk, og vi ved, hvem der driver denne ideologi.

Resultatet af det hele bliver selvfølgelig hungersnød fremkaldt – netop af den “grønne ideologi.” Og her er vi ved kommunisten Trofim Lysenko og hans pseudovidenskabelige Lysenkoisme, der kostede 8 millioner sovjetborgere livet 1930-33 – altså ikke kun ukrainere i Holodomor. Formand Mao’s store ideologske folkemord med sult som våben, fandt sted i årene 1958-1963. Det kostede 45 millioner kinesere livet (!)

Nu befinder vi os på tærsklen til det næste, store ideologiske folkemord med sult som våben, det der er udtænkt af FN, EU, WEF og andre, og som er forberedt gennem års klimapropaganda. Hvem og hvor mange det vil så ihjel, er ganske uvist, men enhver kan hvis de vil, se at præmisserne er på plads.

Man kan synes, at det er meget dystre udsigter, men ikke hvis man har fulgt præmisserne blive lagt på plads en efter en i de senere år. Så er den logiske slutning desværre helt nøgtern og uundgåelig og hverken præget af humør eller ideologi.

 

 

5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Din indre svinehund
Din indre svinehund
2 months ago

Kig på Sri Lanka, idioterne blev overtalt til at gå over til økolandbrug hvorefter de gik på røven. Sådan kommer det til at gå her i Vesten også.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 months ago

Den största orsaken till livsmedelsbrist är att jorden sedan 2017 övergått i avkylning. Denna avkylning skall enligt NASA pågå till 2050-2065, då det vänder igen mot värme. Allt är helt normalt för jorden! IPCC fortsätter att “Klimatmodulera” fram en “uppvärmning” för att dölja skeendet. Vilket således är bedräglig manipulation. När mänsklighetens fiender typ Bill Gates, WEF, WHO, FN går ut med att anlägga storjordbruk i (bl a) Africa bör det tas på allvar. Skördarna är inte avsedda för att täcka behoven för jordens gräsrötter. Bara den elit på 500 milj som Agenda 2021/30 anger. Mest drabbade blir sannolikt Västvärldens “vita”… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

Hej Steen. Lagde du mærke til det brasilianske præsidentvalg? Til alle: Lula blev valgt nøjagtig som Biden ved at stemmemaskinerne brød ned da Bolsanaro stod til sejr. Vi kan aldrig stemme os til noget som helst på denne jord. Nu er det ikke mig det drejer sig om, om jeg har ret betyder intet for mig, det er sgu os alle og det er det jeg kalder idioti, at tro på at stemme gør nogen forskel Hør nu her, jeg har studeret dette, igennem det meste af mit liv og også gået ned i detaljen ind imellem og jeg fortæller… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  steen

Installer browseren Dissenter:

https://www.softpedia.com/get/Internet/Browsers/Dissenter-Browser.shtml

Åben Dissenter, vælg åben privat vindue med Tor (3 streger menuen under luk vindue øverst i højre side)

Kopier den fulde adresse over i dette vindue. Bitchute har også den feature, men jeg får ingen respons i deres Tor extension

Du kan også downloade Tor-applikationen selv og bruge Mozilla I Tor gætter jeg på

Censuren sker i Danmark, derfor virker Tor

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  steen

Der er jo mange andre videoer, som er censurerede. Du kan også f.eks. se David Knight show han har jo så sin vinkel på det

Ovenstående vinkel er vigtig for at forstå Black Pilled vinklen 🙂

Lidt censur betyder måske ikke så meget i mængden, men har du accepteret blot lidt censur, så har du tilladt al censur

Last edited 2 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Skrev bitchute har også denne feature, jeg mente Brave

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Rösträkningsfusk verkar utgå från en serverpark i södra Tyskland. Jag minns inte orten. Ägare är bl a WEF-anknutet företag, CIA, och några till. Deras programvara kalkylerar vad som krävs för en vinst på marginalen för den gynnade sidan, sedan stänger det ned rösträkningen för en mycket kort tid under vilken korrigerad data skickas in i räknande systemet, varefter allt återstartar, samt önskad sida vinner. Systemet har valpåverkat i bl a Sverige, Österrike, Frankrike, USA. Systemet kommer dock inte åt valräkning i Ryssland, Kina, Indien (sannolikt Israel), vilka har nationella brandväggar. Inte ens manuell räkning skyddar eftersom de räknade rösterna ändå… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

Eneste ærlige system ville være en papirstemmeseddel anonymiseret i forhold til valgmyndighederne men identificerbar via et løbenummer og en offentlig ledger over alle stemmesedler, så alle kan kontrollere deres stemmeafgivelse og få den annulleret, hvis den er registreret forkert

Valgene i Danmark er bevisligt svindel selvom vi bruge papir, da Stram Kurs ikke måtte se de kasserede stemmer ved valget i 2019

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x