1
nov
Seneste opdatering: 1/11-22 kl. 1920
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er vigtigt, at ofrene for vaccinerne ikke drukner i lutter tal og statistik. Der er skæbner bag hvert eneste tal. Derfor har jeg fulgt Sidse Kærsgaards skæbne i fire tidligere blogposter. Der er ofre og gerningsmænd. Gerningsmændene har ‘krydset Rubicon’ for længe siden, der er ingen vej tilbage for dem med hæderligheden i behold. De er gået for langt, og ingen med indsigt venter, at de vender om og fortryder frivilligt.

De vil fortsætte deres forbrydelse indtil det ikke længere er muligt. Lars Bern og andre mener, at det der kommer til at vælte dem, er når den samvittigedsfulde del af lægekorpset ikke vil være med længere. De vil tabe og blive stillet til ansvar, mener han, men attituden nu er som Hitlers i førerbunkeren januar 1945: Russerne skal stå i entréen i Wilhemsstrasse, inden de sætter pistolen for tindingen.

Skal man stemme under et regime, der tillader denne enorme forbrydelse at foregå nu på 21. måned? Jeg har valgt at afstå i protest for første gang i 50 år.  –  Her er seneste nyt fra Sidse:

16 måneders fysisk og mental tortur 24 timer i døgnet har jeg nu overlevet. Jeg kæmper alt, hvad jeg kan – men jeg kan ikke gøre det uden jer. I, som har fulgt min historie og støttet mig på den ene eller den anden måde, har også bidraget til min overlevelse. Det er jeg jer evigt taknemmelig for 🙏 Jeg vil meget gerne uddybe behandlingsforløbet indtil nu, så snart jeg har kræfter til det. Desværre er jeg stadig så hårdt ramt, at jeg er nødt til at fokusere på det fremadrettede forløb nu og her.

Lige nu kæmper mine forældre samt et lille hold af frivillige, herunder danske og udenlandske læger, som er gået ind i min sag (uden for hospitalerne), for at styrke mig til at kunne holde ud. Jeg behøver også fortsat livsreddende behandlinger på klinik/privathospital. Hvor meget behandling, jeg kan få, afhænger af, hvor mange penge jeg kan finde – og det er desværre svært.

For hånlige beskyldninger om indbildte skader og psykisk sygdom er jeg blevet mødt med igen og igen – hos læger, på hospitalerne, hos sundhedsmyndighederne, hos vaccineproducenterne, hos vores folkevalgte politikere, på sociale medier og chokerende nok sågar i mit eget netværk.

Jeg har mistet stort set alt i det her forløb. Kontakten til det meste af min familie, de fleste af mine venner og netværk samt alt det arbejde, både lønnet og frivilligt, jeg har knoklet for. Værst af alt er selvfølgelig mit helbred. En sund og veltrænet krop og et åbent og medfølende sind er blevet smadret af blot en enkelt 💉 Jeg håber og beder til, der kan rettes op på det – både de knuste relationer, min ødelagte arbejdssituation og mit smadrede helbred. Men det er desværre stejlt op ad bakke.

Jeg har via udenlandske læger og anerkendte laboratorier bl.a. fået konstateret voldsomme skader på samtlige systemer i kroppen, herunder immunsystemet, påvirkning af samtlige organer, inflammation over alt, skadede celler og mitokondrier, skader i hjernen samt genetiske forandringer, som bl.a. har resulteret i fysiske forandringer både udenpå og inden i, samt at min krop ikke vil detoxe. Vurderingen er ligeså, at jeg har fået sprøjtet et elektrisk ledende materiale ind i kroppen (sandsynligvis direkte ind i blodbanen), som har ødelagt mit eget elektromagnetiske felt og gjort mig så vanvittigt syg og sårbar over for stråling (EMF/EMR m.m.), at jeg ingen steder kan være og oplever at befinde mig i en tilstand af 24 timers tortur (særligt i hovedet, hvor det er værst).

Det er ikke så underligt, når man ser de blodbilleder, jeg af flere omgange har fået taget, af sammenklumpede blodceller og store stykker ikke-biologisk materiale. Desværre er både blod- og plasmaprøver, som er sendt til tysk laboratorie for at udrede dette indhold, blevet afvist. Beskeden er klar: De må ikke lave disse analyser på skadede folk efter 💉 Det kan velsagtens kun betyde, at de er blevet betalt eller truet til tavshed. Det er skræmmende ud over alle grænser.

Sidst men ikke mindst har jeg fået konstateret aggressive, autoimmune antistoffer relateret til 💉 Min krop er simpelthen i gang med at slå sig selv ihjel. De største, danske hospitaler ville kunne hjælpe med at afværge dette via blodrensninger, hvis de ville. Men det har de endnu ikke ønsket trods appel fra egen læge og tyske læger. Jeg afventer stadig.

Jeg er altså nok nødt til at indse, at eneste vej fortsat er at forsøge selv at skaffe penge til at fortsætte de dyre behandlinger i udlandet, hvis jeg skal overleve det her. Jeg har derfor stadig desperat brug for økonomisk hjælp til den livsreddende behandling. Et eksempel på de vanvittige priser, jeg er oppe imod, er bl.a. 35.000 kr. for 2 x blodrensning i Tyskland (oven i kom så medicinering, transport, ophold og forplejning) – og sådanne behandlinger skal jeg have endnu flere af for at have en chance. Disse behandlinger kan sågar ikke engang stå alene. Der skal mange forskellige ting til i min situation, og det har kostet og koster fortsat en formue.

Ud over de mange hundrede tusinde kroner, mine forældre og jeg allerede har skullet skaffe til min livsreddende behandling på private klinikker herhjemme og i udlandet, skal vi nu finde endnu flere penge. Eftersom det danske hospitalsvæsen fortsat svigter, er jeg overladt til mig selv. Jeg ved godt, det gælder for mange syge mennesker i det danske sundhedssystem. Jeg tillader mig dog blot at sige, at denne situation er ekstraordinær, fordi vi her direkte er blevet løjet for og presset til at tage en uvirksom og sågar skadelig injektion (beviserne herpå er efterhånden klokkeklare). Det er så ondt, at jeg ikke har ord for det.

Jeg er blevet levende begravet. Det danske hospitalsvæsen påstod, jeg intet alvorligt fejlede efter 💉 Det passede bare ikke. Jeg beder jer – min familie, mine venner og mit netværk – af hele mit hjerte om at hjælpe mig. Jeg har fortsat brug for økonomisk hjælp til behandlinger, praktisk hjælp til at klare mig igennem dagen og ikke mindst så meget omsorg som muligt for at kunne holde ud og klare mig igennem det her mareridt. Hvad end I kan bidrage med af hjælp. Af hjertet tak til alle jer, som støtter min kamp.
Hvis du kan hjælpe med noget: kontakt@givlivettilbage.dk

Sidse Kjærsgaard, Facebook

Jeg anbefaler at supplere med psykologen Daniels kommentar

Det ikke-biologiske materiale, man ser i blodset hos vaccinerede

Dette er så vidt jeg forstår, Sidse Kjærsgaards eget blod

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
1 year ago

Stort TAK til Snaphanen for at holde fast i historien om Sidsel. Og fortsat følge op på det.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Som Max Schmeling har påvist, er der mindst tre forskellige injektioner sendt på markedet i Danmark. Sandsynligvis flere I Island eller med andre indholdsstoffer, siden overdødeligheden der oppe er over 50 procent. Men når de nu, med vores nationale politikeres velsignelse, især i den vestlige, frie verden, har fået serveret hele befolkningen på et sølvfad som forsøgsrotter, hvorfor skulle de så ikke gribe muligheden og foretage disse in vivo forsøg på hele bundtet? Så har de en mageløs mulighed for at kalibrere indholdet af grafenoxid med mere, så det passer perfekt, når alle skal styres fra Dr. Strangeloves kommandocentral. Hvor… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Du har helt ret. Der er så store dele af verdens etablissement involveret i dette at det bliver endog meget svært at vriste magten fra dem, og de vil utvivlsomt slå fra sig hele vejen ned. Ukraine er et eksempel, men der kommer et hav af andre ting før vi får hele flokken henrettet De er måske 100 millioner (bare et gæt), men vi er jo over 8 mia. Desværre har de alle ledende poster i alle sammenhænge, plus utallige medløbere og så er der jo en kæmpe portion af de 8 milliarder som ikke har hjerne eller information eller… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Mange er uden tvivl konforme idioter. Jeg møder dem jo hver dag! Men de skal ikke myrdes af den grund.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

“…Forbryderne er kommet for langt…”.mao de HAR krydset Rubicon. Det tror jeg du har helt ret i. Men mange mennesker har ikke den tid , de kræfter der skal til for, at få den info , du selv sidder inde med. Eller migselv for den sags skyld ( jeg er ikke i medier eller sundhedsvæsen – men er i praktiske sammenhænge ofte alene på et værksted.). Mange aner uråd , men har ikke nødvendigvis kræfter/ mod til at finde info-kilder andre steder. De vækkes ved at sandheder sprækkes / pibler frem i msm. , Boycott stemmer ville på den måde,… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

…mediernes ansvar …Helt enig . I USA virker det som om msm forsøger sig med en ny kurs. (- måske? )- Der handler det om tilgivelse af hinanden. Altså ikke noget med ansvarspådragelse (først), den del springer vi over. Istedet går vi direkte til enden i (woke) kristen betydning. Tilgivelse af HINANDEN. (det blir godt ,- du. (hvis det er rigtigt hvad jeg fornemmer , så er de helt helt uden skam i livet) )

jdm
jdm
1 year ago
Reply to  steen

Denne kampagne om amnesti mangler at de lede sataner der lavede og-eller accepterede alt den ballade undskylder sig. Kampagnen skydes snart i sænk. Der er alt for mange som stadig husker og vi påminder hinanden. Som her på Snaphanen.

jdm
jdm
1 year ago
Reply to  jdm

This is where I spent the last 7 months with my mother before she died alone on December 3rd, 2020. You murderous hypocrites have nothing but my undying contempt. Rot in Hell.

https://www.zerohedge.com/political/you-murderous-hypocrites-outrage-ensues-after-atlantic-suggests-amnesty-pandemic

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg vil så mene, hvad jeg altid har ment om tilgivelse. Det er en personlig ting, fra det ene menneske til det andet. Jeg hverken kan eller vil tilgive de ansvarlige på vegne af de, der for alvor har lidt og lider. Hvis familien til de minkavlere, der har begået selvmord, vil tilgive hende psykopaten, der aldrig har fældet andet end TV-transmitterede, iscenesatte krokodilletårer for dem, hvis liv hun har ødelagt – vil de tilgive hende for det, så må de gøre det. Jeg vil nok bedre kunne forstå, hvis de ikke gør det, men som sagt, valget er deres.… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Mht tilgivelse . Tilgivelse er dybt personligt. Jeg har ikke selv de holdninger overhovedet. Men woke- journalister ser ud til- heller ikke her , at holde sig tilbage. Alt er grænseløst hos de folk. Også skamløsheden. Der er ingen skam i livet overhovedet. Går den , så går den. ( men ti-øren ER faldet i løgne-pressen. Man er klar over, at det er gået helt galt .Og kun bliver værrer. Virkeligheden rammer dem hårdere, end de er vant til , tænker jeg . Panikken breder sig?).

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Margrethe

Du kan godt stemme på Paludan, han opstiller i Region Sjælland og skal vinde kredsmandatet

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Ok, jeg fik en SMS herude i Holbæk kommune. Det er nu også helt ligegyldigt at stemme. Det kommer ikke til at ændre et komma om så hele Danmark stemte på Rasmus

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

At stemme på frihedslisten , – de opstiller ALLE som enkelt kandidater -, er måske også en måde eller metode til , at lade blanke stemmer blive synlige eller få stemme og røst. Givet tyngde. Lade blanke stemmer blive AKTIVE . Sværere at komme udenom eller ignorere. Lade blanke stemmer tage rum , opmærksomhed og mulighed for egentlig vægt? ANTAL af afgivne stemmer, – for hvor mange den ene eller anden kandidat får , bliver jo læst op . M.a.o givet menneskelig røst i vores medier( også løgne-medierne). Jeg har stor forståelse for de der vælger, slet ikke at deltage… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Præcis. Det problem, jeg har med sofavælgere/blanke stemmer er, at det står til aldeles fri fortolkning, hvorfor de ligger der hjemme på sofaen eller stemmer blank. Mette/Pape/Elleman vil sige, det er fordi, de er så ovenud tilfredse med den måde, de styrer landet på og har 100 % tillid til, at de gør, hvad der er bedst for os alle, at de ikke gider lette sig fra fodboldkampen hjemme i stuen, eller synes den ene er lige så fantastisk som den anden, da det hele jo går strygende og derfor stemmer blank. Den tolkning kan i princippet være lige så… Read more »

Olsen
Olsen
1 year ago

God bedring til Sidse Kærsgaard. Husk at støtte indsamlingen til hende! Men for at det ikke skal være løgn, så har danskerne nu minsandten én gang for alle valgt det totalitære samfund, med genvalget af juntaleder Frederiksen og de andre coronastats partier og tilhængere! Det vil ikke ligefrem forbedre hverken Sidse Kærsgaards eller vores andres situation. Men det er åbenbart fuldstændig ligegyldigt for den brede befolkning- for dem er vi bare de uønskede, de ubehøvlede, der siger ubehagelige ting på en alt for direkte måde. Og her i Danmark er der jo forbud mod at sige ubehagelige ting og at… Read more »

Lennie
Lennie
1 year ago

Hvis sidse læser med her, så vil jeg sige dette: spar dine penge og find en læge, der kan give dig en gammeldags åreladning med passende intervaller! Ikke via kanyle, men ved et større snit i en åre. Derefter kan du begynde at drikke hjemmelavet hydroxychloroquine, som du laver ved at koge skræller af 2 stk røde grapefrugter i ca 1,5-2 liter vand, kog i mindst een time. Afkøl, og drik 3 spskf morgen og aften. Tjek selv på YouTube. Til dem, der stemmer idag, så husk, at den nuværende regering helt bevidst er gået med på denne ‘nedjustering’ af… Read more »

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  steen

Tak, Steen – jeg kan kontakte hende via en af hendes veninder, og jeg er heldigvis ikke på FB, for hvis jeg var, ville jeg sikkert komme i fb skammekrogen hele tiden. Det kan anbefales folk at få fat i Ivermectin, og det er kriminelt, at vi ikke kan få det i dk, for jeg har set, at det muligvis kan hjælpe på vaccineskaderne, men jeg har mine tvivl. Alt er vel værd at prøve. (Ivermectin fås muligvis, hvis man har fnat, så det må man så lige få fat i 😬). En af mine veninder har en 14 årig… Read more »

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x