3
nov
Seneste opdatering: 3/11-22 kl. 1616
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Reaktionerne fra de vaccineramte og sultende bliver voldelige. Hold afstand til de ansvarlige mens de foretager deres strategiske retræte. 30 mio kan dø her i USA.”

I første halvår af 2023 har vi stigende kaos i Vesten. Sult, varemangel, medicinmangel, brændstofmangel. 80 procent af alt fragtes ud med diesel, som vi vil mangle. Alene dieselmanglen kan sætte en central stopper for et moderne samfund.

Til februar kan madpriserne være steget med 30 til 80 procent, og det hele er forsætligt. Man behøver kun iagttage hvad Biden-regimet har foretaget sig siden tiltrædelsen. Først sørgede det for at gøre USA energiafhængigt og lukke raffinaderier, og så er det gået videre derfra.

Når smertegrænsen er nået træder globalisterne ind og tilbyder os at løse problemerne – på deres præmisser vel at mærke: At de overtager den politiske magt og indfører vaccinepas, tvungen vaccinering hver 3 måned og total overvågning som i det kinesiske sociale kreditsystem.

Så er demokratiet endeligt forbi, selvom der stadig vil stå nogle parlamenter tilbage som Potemkin kulisser. Det vil være teater, som parlamenter var i Østblokken 1945-91.

“Pandemien” var startskuddet til dette statskup

Tror pokker ingen danske politikere havde lyst til at kommentere den udvikling i valgkampen, men vi bør huske: De har ikke bare tilladt den, de har aktivt stemt for den internationalt.

Dette har hele tiden været meningen, og “Pandemien” var startskuddet til det, selvom dette statskup har været planlagt meget længere. Om det vil lykkes, tør jeg ikke spå om. Chris High – computerspecialist og lingvist – mener det ikke.

Hans fremtidsscenarier for de næste tre år er tænkelige, og de er i al fald meget interessante at høre. “Reaktionerne fra de vaccineramte bliver voldelige. Hold afstand til de ansvarlige. Hvis du har myocarditis, har du fem år at leve i. Månederne marts, april og maj bliver kritiske.” – SE No, There Will Not Be Any “Pandemic Amnesty.”

Her er Chris High gæst hos dr. Paul Alexander.

Paul Jseph Watson: Oops , sorry

En gammel kvinde spærret inde bag glas

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lennie
Lennie
1 year ago

En af mine veninder var til begravelse i denne uge, fordi en kollega på ca 60 var død med kort varsel. Under begravelsen skal de rejse sig op under læsning, og to rækker foran min veninde dratter en ung gut i tyverne pludseligt bevidstløs om og knalder hovedet ned i stengulvet! Hun sagde, at lyden af et kranie mod stengulv ikke slipper een med det første. To øvrige gæster fik ham klapset vågen nok til at kunne stavre ud, men de var væk, da min veninde kom ud, så hun tror, at han er blevet kørt på skadestuen. Nu ser… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  steen

DET taler vi ikke om. Lukker vi øjne og ører, vil problemet sikkert løse sig selv.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Robert F. Kennedy Jr. har givet svarene. Bogen kan købes på chidrenshealthdefense. Og på ækle amazon hvor jeg copy-pasted denne txt: The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health (Children’s Health Defense) Kindle Edition Filmatiseringen af bogen er set her på snaphanen. Den er lavet af en spanier ved navn Jeff Hays. Vi bør nu vide ret sandsynligt, at bogstaverne i WHO står for World Homocide Organiztion = Verdens Folkemords Organisation. Organisation er et andet ord for forsamling. Jeg ønsker Reiner Fuelmich al den hjælp han kan få, i hans forsæg på… Read more »

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  steen

Ja. I sommers talte jeg med en gartner på kirkegården i den lille by i Himmerland, hvor jeg bor, og han fortalte, at der i en periode i forsommeren godt nok havde været mange begravelser! “Og det var i hele området, også de andre små byer og kirker havde travlt”, sagde han. Det lader til at komme i bølger, og der var vel derfor, de stoppede med at jabbe til højre og venstre, da det nok ville have været for åbenlyst. Nu kommer efterår og vinter, og nu skal vi se løgnene køre op i gear. Igår skrev de på… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Elisabeth Gerulf Nielsen ? Peter AG’s (Gnags) lille søster? Hendes dødsfald har undret mig. Kan det være sprøjte relateret?

Jensen
Jensen
1 year ago
Reply to  Lennie

Næh, du skal spørge krematoriene om hvor lang ventetid de har.

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Jensen

Mig bekendt bliver danskerne begravet i jorden, og det er nok stadig et fåtal, der bliver brændt og proppet i en krukke.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Jensen

Ventetid på krematorier.!!!! Hvilken sætning . Hvilken virkelighed. Ýou couldent make it up.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Lennie

Talte med en gammel ven i går. Hendes ex var lige væltet med hjertestop – blev dog genoplivet – 51 år; 2. bolster…

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Ja, et stykke tid er han måske genoplivet, men så kommer der en læge og siger: “nåeh, vi har lige lidt ekstra Pfizer vaxx på lager, så mon ikk du sku snuppe sådan een, så du ikke dejser om igen? Det ku jo være, det var en snert covID, du der havde.” Jeg advarede mange, ihærdigt, og jeg har mistet kontakten til familiemedlemmer over det. Min søster har jeg fx ikke talt med i to år, og hvis jeg ringer, hvilket jeg gjorde i foråret, så bliver der ikke svaret! Altsammen fordi jeg advarede 😳 🙄 Nu hører jeg, at… Read more »

Frankly Frank
Frankly Frank
1 year ago

1940: “We shall never surrender ……..”

2020: “We shall never forget ……..”

Jensen
Jensen
1 year ago

Hvis han bare har ret i 10% af de påstande han kommer med så ser det utroligt sort ud.

Under alle omstændigheder så ser vi ind i en vinter med overbelægning på samtlige sygehuse i hele landet(i hele Vesten). Den er vist allerede helt gal i Norge. Så det gælder om at passe på sig selv, leve sundt og holde sig fra ekstremsport osv. det gælder om at holde sig væk fra sundhedsvæsenet om muligt.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Det er regionerne, der har ansvaret for ambulancedriften. Jeg skrev og genskrev til Region Hovedstaden for flere uger siden for at få tallene for antal akut(112) -ambulanceudrykninger i årene 2020,21 og de foregående måneder af 22. Intet svar. Nu har jeg lige skrevet til Journalista, for at høre, om det ikke lige var en opgave for dem at kræve aktindsigt i de tal. Jura er ikke min stærke side, og jeg har i forvejen gabt over alt for meget, så jeg håber de ta´r handsken op.

H. nielsen
H. nielsen
1 year ago

Ikke et ord om covid vanvidðet i hele valgkampen. DET taler for sig selv

De ansvarlige lukker munden , ørerne og øjnene

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  H. nielsen

Lars Boje svarede – personligt! – på mit spørgsmål vedrørende sammen, at han var ved at kigge på det. INTET skete. Hvorfor jeg så trods næsten 7 års medlemskab af Nye Borgerlige, blev hjemme og stemte “kartoffel”!

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  H. nielsen

Det var det , mest påfaldende i den valgkamp. Ikke et ord om C. Ikke et ord om sprøjter, skader , overdødelighed, turbo kræft , …ikke et ord. Hvorfor? Jeg forestiller mig at de ansvarlige virkeligt er desperate , – nu . Den sidste rest af kontrol og magt , er sat ind på at holde emnet ude af al valgkamp og offentlighed. Er den antagelse rigtig ? eller er der andet på spil?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Nu bliver det rigtigt sjovt for alvor 😂 – kan vi mon være så heldige, at de radigale vælger den uvidende, selvgode, dybt naive og fuldstændigt virkelighedsfjerne Zenia Stampe som formand? Denne beslutning vil nemlig ved næste folketingsvalg med stor sandsynlighed føre til dette landsskadelige, danskerforagtende og evigt “bedrevidende” partis endelige og velfortjente elimination fra Folketinget – desværre bare lige 40 – 50 år for sent 😢 https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/fraek-dans-spoeger-lidegaards-skaebne-i-kvinders-haender/9497921 Fem radikale kvinder står med et dilemma af den anderledes slags. Det står klart, efter Sofie Carsten Nielsen onsdag trak sig som politisk leder for Radikale Venstre efter et elendig valgresultat for… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Socialkammeratiske vælgere har STRAFFET Ida Auken for netop dén løgn.

Dragen
Dragen
1 year ago

Xenia Stampe som formand . Det er alletiders go’e ide. Så er vi da for alvor af med de radikale. Det kan kun gå for langsomt.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Deter svært at spå. Især om fremtiden. Men skulle nogle af de dystre forudsigelser gå i opfyldelse, har man da heldigvis altid set, at folk finder udveje. Det har mange diktatorer måttet sande gennem tiden, selvom de troede, at de havde fat i den lange ende.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Thomas Soltau om Danmark
LAW VS LEGAL: WHY DOES IT MATTER? – PROF. DOLORES CAHILL – PRESIDENT OF THE WORLD FREEDOM ALLIANCE

https://www.bitchute.com/video/6NMMpRvVVifM/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

Når er denne videoen med Clif High publisert første gang?

De snakker som om Boris Johnson fortsatt er prime monster i UK, og som om de amerikanske mellomvalgene er lenge til…

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago
Reply to  steen

På Rumble så ja, meeen…

…jeg gikk nettopp inn på usawatchdog.com og søkte på navnet Clif High, der kommer denne videoen opp og den er datert 22 januar i år, altså er det mer enn 10 måneder siden publisering.….

Jeg så selv mer enn en halvt time av den før jeg begynte å lure!

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago
Reply to  Oslo/Norge

…men ja, interessant i alle fall.
(Det virker som om det er en moroklump som nedstemmer hver eneste bidige kommentar, uansett meningsinnhold?)

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Catherine Austin Fitts om det aktuelle makroperspektiv. Hun nævner Maersk som økonomisk indikator og virkningen af de rentestigninger som er gennemført:

BUILDING WEALTH DURING A RECESSION – CATHERINE AUSTIN FITTS

https://www.bitchute.com/video/oHRua8mpxHRV/

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x