3
nov
Seneste opdatering: 3/11-22 kl. 0834
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Steve Bannon og finansanalysten Matthew Tyrmand forklarer kort, hvorfor det er aldeles usandsynligt, at Lola skulle have vundet med fair midler. SĂžger man pĂ„ ikke censurerede videoplatforme ser man enorme folkelige demonstrationer mod “den vindende” socialist Lula. Det nytter ikke at google valget, man fĂ„r kun Lola propaganda. OgsĂ„ hele den vestlige systempresse prĂžver at overbevise os om, at det er gĂ„et ordentligt til.

Den konservative Bolsonaro gjorde sig bandt andet kendt og udskÊldt i vestlige medier ved at frarÄde befolkningen at lade sig Covid-vaccinere og selv nÊgte at blive det. Man lugter en rotte her, og det hele ligner valget Biden-Trump i 2020. Endnu en politiker er kommet i vejen for Agenda 2030 og The Great Reset. Endnu en marionet har de fÄet indsat med total mangel pÄ skrupler.

BRAZILIAN ELECTION: The People, the Police and the Military Support Bolsonaro’s Efforts to Address Socialist Attempt to Steal Election Militér og politi stþtter Bolsonaro: The People, the Police and the Military Support Bolsonaro’s Efforts to Address Socialist Attempt to Steal the Election.

Tucker Carlson Biden helps rig Brazil election

Den helt store kaos-kraft i verden i dag, er USA. Bidens USA er en slyngelstat..

Se ogsÄ: Lola bruger samme fraser som Biden. Har de en fÊlles kommandocentral?

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Det vigtigste er som bekendt ikke, hvordan folk stemmer, men hvem der tĂŠller stemmerne op. Nogle tanker er begyndt at murre efter at have set det blodrĂžde valgkort over Danmark. Danskerne, som de er flest er ganske vist ikke specielt vakte, for at sige det pĂŠnt, men dĂ©t der er ganske simpelt for karikeret til, at jeg kĂžber den. I det her valg har vi nu set hele to eksempler pĂ„, hvordan liste Ø var kommet til at fĂ„ en bunke stemmesedler lagt oven i deres bunke fra blĂ„ partier. GĂ„r den sĂ„ gĂ„r den. Det er sĂ„ to tilfĂŠlde,… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Margrethe

Nu kan jeg se, man selvfÞlgelig ogsÄ bare kan fifle lidt med op- og nedrundinger. SÄ er den valgsejr hjemme:

opognedrundingereftervalget.JPG
Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er ikke engang vigtigt lĂŠngere, hvem der tĂŠller stemmerne op, for nu er det elektronisk stemmeoptĂŠllingssoftware, der “klarer” tingene pĂ„ det omrĂ„de. Det digitaliserede samfund lyksaligheder, med andre ord. Og det eneste, der skal gĂžres for at “ordne” et valg, med den selvsamme valgoptĂŠllingssoftware, som bruges i USA og Venezuela, er, som jeg har forstĂ„et det pĂ„ det jeg har lĂŠst om emnet, nogle sekvenser indeni selve softwaren, som pĂ„ det rigtige tidspunkt flytter nogle “uĂžnskede” stemmer (og det kan “fjernstyres”)- nĂžjagtig som det skete ved det amerikanske prĂŠsidentvalg i 2020, hvor man har adskillige eksempler pĂ„ live opdateringer… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvor jeg stemmer , er det altid – kun rĂžde valgtilforordnede. Jeg tĂŠnkte pĂ„ det ved sidste valg , fordi der allerede pĂ„ det tidspunkt var rygter fremme mht. Stram kurs. At der muligvis var stemmer pĂ„ stram kurs der forsvandt. Eller var blevet forsvundet? Det kunne meget vel fremover vĂŠre noget borgerlige eller hĂžjreflĂžjen skulle tĂŠnke alvorligt pĂ„. Jeg kom fra at melde mig fordi jeg ville komme til at sidde 8 timer med politisk korrekte og indforstĂ„ede venstreflĂžjsere , gamle kommunister osv. Det tog livet af den ide.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Det lyder som en god ide. Hvis globalisterne ikke har fÄet os myrdet inden, eller afskaffet det sidste valg, var det da vÊrd at hÞre, hvordan man gÞr for at blive valgtilforordnet. SelvfÞlgelig med den skjulte agenda at observere. Og ja, det bliver en pinsel at komme igennem, med det selskab, som du nÊvner. Men ideen er alligevel vÊrd at tygge lidt drÞv pÄ. MÄske skulle Stram Kurs medlemmer overveje samme strategi.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

…stram kurs medlemmer overveje samme strategi…. Det har jeg ikke tĂŠnkt pĂ„ fĂžr , men det var en god ide. Det er faktisk en rigtig god ide , at give lidt overvejelse.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

All about the money, of course, follow the money, honey

JBRAVO BELIEVES WE WILL HAVE CBDC AND DIGITAL ID BY MAY 2023 WHETHER WE LIKE IT OR NOT.
https://www.bitchute.com/video/LDRzp3HrZwOA/

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Hvis nogen var i tvivl om, der er begĂ„et valgfusk i Danmark, sĂ„ er det endegyldig bevis her. NĂ„r de skal svindle, kunne de sĂ„ ikke anstrenge sig bare en anelse for at gĂžre det knap sĂ„ gennemskueligt: “Socialdemokratiet fik nĂŠsten hver tredje stemme i Nordjysk minkby”

Hver3-stemme.til.S.i.minkby.JPG
Last edited 1 year ago by Margrethe
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x