4
nov
Seneste opdatering: 4/11-22 kl. 1512
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nordre Toldbod, De Kongelige Pavillioner, foto © Snaphanen.dk, klik f. helskærm.

Hvor længe har de vidst, at de fyldte os med løgn?

Af Lars Hedegaard

Tiden er kommet til at stille ubehagelige spørgsmål til politikerne og sundhedsmyndighederne om deres covid-politik.

Alle vil huske den tid for ikke så længe siden, da man ikke kunne købe ind i Brugsen uden at gå med mundble eller spise på en restaurant uden at vise vaccinepas. Nu viser det sig, at ingen af disse eller andre påbud havde noget videnskabeligt belæg, ligesom det for længst er dokumenteret, at vaccinen ikke beskytter mod at blive smittet eller smitte andre. Det var ellers, hvad alvorsfulde sundhedseksperter og dystert udseende ministre forklarede hver aften på fjernsynet. Hvor længe har de vidst, at de fyldte os med løgn?

I USA har Biden-administrationen kendt til sagens rette sammenhæng siden foråret 2021, men har fundet det belejligt at holde borgerne hen med snak, ligesom demokratiske guvernører har beordret nedlukninger af bl.a. skoler, længe efter, at de må have vidst, at det kun havde skadelige effekter. Mange fik ikke lov at sige farvel til deres døende forældre, fordi plejehjemmene var lukkede, præster blev arresteret for at holde gudstjenester i det fri. Corona-påbudene gjaldt dog ikke for magthaverne, der fortsatte livet som før.

Men efter at denne skandale er blevet afsløret, skal vi videre, fremgår det af en artikel i The Atlantic. Økonomiprofessor Emily Oster slår her til lyd for en ”pandemi-amnesti”. Vi skal med andre ord tilgive alle dem, der ledte os på afveje, men hvis forbandede pligt det var at vide besked.

Man får en snigende mistanke om, at hele corona-cirkuset var tænkt som en generalprøve på, om man kunne skræmme en hel befolkning til at lystre regeringen. Og om medicinalindustrien kunne tjene uanede milliarder ved at true os.

Vi har givetvis ikke set metoden anvendt for sidste gang. Mit gæt er, at der kommer en eller anden katastrofal pestilens, næste gang Mette Frederiksen får behov for at optræde som Den Store Moder.

Når det sker, må vi håbe, at i det mindste nogle medlemmer af Folketinget spørger, om det nu også kan passe.

* Let’s Declare a Pandemic AmnestyLet’s focus on the future, and fix the problems we still need to solve.

By Emily Oster

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Hvor længe har de vidst, at de fyldte os med løgn?

Siden dag eet. At de konsekvent brugte den kluntede neologisme “død med corona” gør det til en ren tilståelsessag – de VIDSTE der blev fusket med tallene.

https://www.zerohedge.com/political/you-murderous-hypocrites-outrage-ensues-after-atlantic-suggests-amnesty-pandemic

Last edited 1 year ago by Felix Krull
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

“Corona-påbudene gjaldt dog ikke for magthaverne, der fortsatte livet som før”

Uanset om påbudene også har omfattet magthaverne eller ej, har jeg undret mig over, at eksempelvis politikere har kunnet færdes frit omkring uden at blive syge samtidig med, at almindelige borgere dårligt nok har kunnet købe ind i Brugsen uden risiko for at dø af det. Et eller andet stemmer ikke.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Helt ærligt, hvorfor alt det postyr?, jeg har aldrig troet på det med mundble. Jeg mener at den skader mere end den gavner i det det der sker, er , hvis man går med den i timevis, så opstår der kondensvand indeni, som man sluger gang på gang ved indånding så der til sidst opstår risiko for at man får lungerne fyldt med vand. Jeg kan næppe tro at det er sundt i længden. Jeg håber at det aldrig bliver aktuelt mere. Jeg vil i hvert fald nægte at gå med den. Jeg har for øvrigt aldrig gjort det, og… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Kan man inte avpolletera Slette Mette Mink Frederiksen kan man definitivt inte lagföra dem som är ansvariga för Covid-19 vaccin skadorna som drabbar många i befolkningen.

Limewood
Limewood
1 year ago

Interessant og skræmmende artikel fra The Spectator:

Wot’s in the shots? | The Spectator Australia

“What (GP, Brisbane, Aus.)Nixon found, and filmed, is bizarre to say the least. Inside a droplet of vaccine are strange mechanical structures. They seem motionless at first but when Nixon used time-lapse photography to condense 48 hours of footage into two minutes, it showed what appear to be mechanical arms assembling and disassembling glowing rectangular structures that look like circuitry and micro chips”.

Jensen
Jensen
1 year ago

En almindelig artikel om et presset krematorium indeholder alligevel en række interessante elementer herunder en forkølet bortforklaring:

https://fyens.dk/artikel/krematoriet-i-odense-er-presset-til-bristepunktet-vi-har-oplevet-der-ikke-var-plads-til-flere-kister

Det er ikke en ny artikel, men mere og mere relevant.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Er det blevet relevant med ventelister for, at få en krematorieplads ?. Hvornår har man sidst oplevet det ?.

Jensen
Jensen
1 year ago
Reply to  Dragen

Det er det faktisk, selve urnenedsættelse sker mange steder i landet op til 8 uger efter begravelsen. Man kan sige man skal skrives op til at dø. Ingen “journalist” i dette land ønsker åbenbart at borer i det.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Jensen

Det er da, det glade vanvid det her. Ambulance-kørslerne er jo en antydning af noget noget. Men det er desværre også noget , der hurtigt “normaliseres” , til – “at sådan har det jo altid været”. Menneskets hukommelse er meget kort , særligt når der er meget der skal fortrænges og gemmes bort.

H.P.
H.P.
1 year ago

“Man får en snigende mistanke om, at hele corona-cirkuset var tænkt som en generalprøve på, om man kunne skræmme en hel befolkning til at lystre regeringen.” Undertegnede VIDSTE ( og lagde ikke skjul på det over for alle jeg kom i nærheden af ) fra dag eet at dette var et gigantisk bedrag. Det var så åbenlyst, samtlige msm medier bombarderede befolkningen med frygt propaganda i døgndrift. Det burde for længe siden være sivet ind hos de fleste at hvis msm råber at man skal se i en bestemt retning, er det klogeste man kan gøre at se sig over… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  H.P.

Ja, nu myldrer det frem med frihedskæmpere, her den 12. april 1945…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvis det så bare kun var løgn, de fylder os med…

Tvl
Tvl
1 year ago

“Nu viser det sig at ….” Godaw do, der har fra dag et ikke været sundhedsbelæg for at bære det mundbind, hvis virus skal filtreres fra. Selv på pakkerne til mundbind står der kun at bakterier, støv og pollen holdes ude, intet om virus. At Hedegaard først opdager det nu må skyldes hans blinde tillid til diverse systemer, og måske han selv har gået med mundbind, måske med flere mrna stik i armen for nu at følge påbuddet helt til dørs. Det var frivilligt ikke at gøre nogen af delene, og det var frivilligt at læse videnskabelig litteratur der modsagde… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Tvl

Frivilligt? Det er vist længe siden, du har været på arbejdsmarkedet. Jeg ved blandt andet. fra en sygeplejerske, der var ansat i Rudersdal kommune, at de fik beskeden: Bliv vaccineret eller skrid! Dybt ulovligt. Men i hendes situation, som enlig forsøger med en økonomi, der lige hang sammen, hvad gør du så? Hvis de ikke var iført mundble eller visir, var det også grund til bortvisning. Mange har nok af skæbnen været plantet i livsbetingelser, der gjorde det knapt så simpelt. Jeg har været så skide heldig, at kunne fravælge hele skidtet. På nettet købte jeg et “fritaget for mundbind”.… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Tvl

Der var INGEN frivillighed i det corona- cirkus . For ret mange. Ganske få stod med omstændigheder hvor de realistisk kunne vælge selv. For rigtigt mange var “frivilligheden” , en “defacto” tvangs-situation. Mange går rundt med en knugende fornemmelse , de ikke kan komme af med nogen steder . Fordi – “det jo var frivilligt”. Det var det ikke. Den sorg og dybe vrede får intet fodfæste i en virkelig verden – og det er der slaget skal slås – , og kan derfor ikke vendes til noget virksomt og konstruktivt , hvis ikke den først og fremmest ANDERKENDES .… Read more »

H.P
H.P
1 year ago
Reply to  Dragen

Kampen for frihed ophører aldrig!
Enten tager man kampen op eller man bliver kørt over.
Tro ikke at det ikke havde omkostninger for undertegnede.
Hvis flertallet fra starten havde nægtet at underkaste sig det åbenlyse tyranni havde tyrannerne været magtesløse.
I det øjeblik man underkaster sig tyrannen giver man ham/hende magt.

H.P
H.P
1 year ago
Reply to  Dragen

Flertallet af danskerne vil have både i pose og i sæk. De vil have frihed uden at det skal have omkostninger. Nøjagtig ligesom under ww2.
De lader gerne andre betale prisen/ofrene for deres frihed.
Kort sagt, flertallet af danskerne er nogle skvat der vægter deres bekvemmelighed/tryghed højere end deres frihed.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x