5
nov
Seneste opdatering: 5/11-22 kl. 1051
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Valgaften i Rigsdagsgården, foto © Snaphanen.dk, klik f. helskærm.

Af: Morten Uhrskov Jensen

Jeg vil egentlig ikke sige, at jeg er voldsomt skuffet over resultatet af det danske folketingsvalg, idet jeg ikke havde nogen positive forventninger overhovedet. Mere om det om et øjeblik. Først en lille præsentation af mig selv.

Mit navn er Morten Uhrskov Jensen, og jeg har bl.a. blogget for Jyllands-Posten i 13 år, indtil JP ikke længere ønskede et blogunivers. Lad det ligge. Jeg er ikke bitter over det. Jeg er til gengæld meget beæret over, at ducument.dk har bedt mig bidrage fra tid til anden på hjemmesiden, der står for noget af den bedste alternative journalistik for øjeblikket.

Tilbage til resultatet af valget, som klargjorde nogle forhold, som altid har været til stede, men som ikke diskuteres så ofte, nemlig om det er vælgerne eller politikerne, der driver forandringer. Er det menigmand og -kvinde, eller er det eliterne?

Der er for mig ikke skyggen af tvivl om, at det er eliterne, der næsten suverænt bestemmer, hvad der skal tales om og hvad ikke. For en meget informativ gennemgang af denne kendsgerning kan man læse The Populist Delusion af Neema Parvini.

Valgkampens fem vigtigste temaer burde have været disse (i omtrentlig prioriteret rækkefølge): a) indvandring, b) EU, c) sikkerhedspolitik, d) atomkraft og e) inflation med dertilhørende økonomisk krise.

Kun det sidste blev diskuteret i et vist omfang og næsten hver gang med en overbudspolitik, der kun vil forværre problemerne. Især Liberal Alliance udmærkede sig som et af de få partier med en politik, der fastholder, at pengetræer ikke eksisterer, og at inflationen skyldes for stor efterspørgsel til for lille udbud og dertil gjort værre af Tysklands og EU’s uansvarlige energipolitik igennem årtier. Heller ikke her er det tilrådeligt at have nogen videre tillid til flertallet af partierne.

Atomkraft blev sporadisk nævnt, men ikke på noget seriøst niveau. Det står mere og mere klart, at Europas vej til energisikkerhed går hen over en kraftig satsning på atomkraft med alle de interessante nye teknologier, der udvikles løbende. Kombinerer vi denne sikre energikilde med andre vedvarende energiformer, kunne vi om ikke så mange år være stort set ligeglade med, om vi bliver uvenner med Putin eller andre kedelige typer, f.eks. herskerne i de arabiske lande.

Det står lysende klart, at de fleste europæiske lande meget dårligt er i stand til at forsvare sig selv. Vi er næsten lige så afhængige af USA, som tilfældet var for Vesteuropa efter 1945. Det er rystende, at der ikke for længst er sket den nødvendige oprustning, men hovedparten af de siddende politiske eliter vil hellere præsentere milde velfærdsløfter.

EU er ikke en del af løsningen. EU er en del af problemet. Denne mastodont på lerfødder, hvis hedeste ønske er at afvikle de europæiske nationalstater, kan åbenbart intet af virkelig nytte foretage sig. Først og fremmest nægter spidserne i EU – som er Tyskland og Frankrig – at gøre det mindste ved den eksistentielle trussel, som Middelhavet og Grækenlands og Bulgariens grænser udgør. Al hæder og ære i øvrigt til det græske politi, som synes at gøre, hvad de kan for at holde de uønskede masser fra den tredje verden ude, men det vil ikke hjælpe stort, så længe overfarterne hen over Middelhavet ikke standses ved hjælp af flådeskibe, der eskorterer samtlige fattigdomsflygtninge tilbage til Libyen og andre steder på den nordafrikanske kyst.

Og dermed er vi logisk nået til det emne, der endnu engang burde have været det vigtigste, nemlig den fuldstændig ødelæggende indvandring fra den tredje verden til Europa, herunder Danmark.

Kun de færreste ved på noget dybt plan, hvor eksistentiel denne trussel er. Denne uvidenhed skyldes først og fremmest, at vi næsten helt har overtaget et venstreorienteret verdensbillede af, hvordan mennesket er. Vi har lige siden de tidligste skoledage lært, at miljøet er alt og naturen intet, højst noget med hår- og øjenfarve. Mennesket er er en tabula rasa, en blank tavle, ved fødslen, og kan blot Rosa Lund og Zenia Stampe skrive på denne tavle uden utidig indblanding fra kedelige typer som undertegnede, er lykken gjort og paradis på jord en kendsgerning.

Eneste problem er, at det ganske enkelt ikke passer. Mennesket er natur, før det er miljø, på visse områder som intelligens endog i massiv grad. Også forskellige gruppers adfærd varierer betydeligt fra hinanden som følge af genetiske dispositioner, det man på engelsk med et svært oversætteligt ord kalder hardwired.

Man spørger nærmest aldrig sig selv, hvorfor Somalia, Afghanistan og Libyen ser ud, som de tre lande gør. Er det Vorherre selv, der har nedkaldt en streng straf over disse fejlslagne stater, eller skyldes det somalierne, afghanerne og libyerne selv? Jeg kender godt svaret, men det gør vores eliter af enhver slags ikke.

Hvis ikke masseindvandringen standses helt fulgt op af en plan for omfattende hjemsendelser af de mange utilpassede, er i det mindste Vesteuropas dage talte set over tid. Der vil være enklaver af forhutlede europæere tilbage på kontinentet om hundrede år, omgivet af en sydende kedel af alverdens etniske grupper, der vil strides indbyrdes, men være forenet i deres had til hvide mennesker.

Alt dette var der dog ikke vilje til at diskutere i den netop overståede valgkamp. Det havde eliterne bestemt, og så blev det sådan.

**************

Morten Uhrskov kan fremover læses på Document.dk. Her er i forvejen Asger Aamund, Lars Hedegaard, Bent Jensen, Davis Gress og andre.

4 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Kombinerer vi denne sikre energikilde med andre vedvarende energiformer… Det irriterer mig grænseløst når atomkrafttilhængere tilføjer ovennævnte passus som en slags nervøs olivengren til miljøterroristerne. Hvis man har atomkraft, er der ikke noget scenario hvor een eneste vindmølle eller solcelle giver mening – i hvert fald ikke i Danmark hvor man kan spytte fra kyst til kyst. Tre atomkraftværker og en håndfuld gaskraftværker for effektbalance og Danmarks energisikkerhed vil være klippestabil og stort set forureningsfri. Enhver tilføjelse af hippiepropeller til denne recept vil gøre vores energi 1) dyrere og 2) mere forurende. Og når det så er sagt, har Europa… Read more »

Last edited 1 year ago by Felix Krull
Preben M.Jacobsen
Preben M.Jacobsen
1 year ago
Reply to  Felix Krull

“Det irriterer mig grænseløst når atomkrafttilhængere tilføjer ovennævnte passus”- fuldstændig enig – en højst besynderlig kombination vind og sol høre middelalderen til, bør snarest muligt fjernes fra land og vand og hugges op, landskab og skov reetableret og fossile energikilder Olie- og gasfelter i Nordsøen genåbnes > 50 år totalforbrug. Lige nu i Tyskland fjernes stor vindmøllepark for at give plads til nye brunkulminer. Vi skal udnytte alle de fossile muligheder tilbage til billig stabil energi uafhængig af vejret tilbage til EL produktion styret efter til enhver tids behov. Kerneenergi er fremtidens energikilde efter eksisterende fossile nærmer sig udtørret om… Read more »

Jens Christian Andersen
Jens Christian Andersen
1 year ago

Har du link til hvor jeg kan finde mere info om den nye tyske brunkulmine, på forhånd tak

Morten Nielsen
Morten Nielsen
1 year ago

Her er et link til et systemmedie, der hyler over det:
Stop dismantling German windfarm to expand coalmine, say authorities | Germany | The Guardian
Det er ikke en ny mine, men en udvidelse af en eksisterende brunkulsmine i Nordrhein-Westphalen, der har krævet nedrivning af en vindmøllepark.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Det er i grunden sært, EU bliver altid Benævnt som Europa, hvorfor?. I virkeligheden udgør EU Kun en lille flig af kontinentet da Europa i virkeligheden strækker sig fra Ural i øst til Atlanterhavet i vest, fra Nordkap i nord til Sardinien i syd.
Det er utroligt at den lille brik som EU er, kan skabe så meget ravage i verden som det er tilfældet.
EU Er for mig at sammenligne med Disneyland. Så er det sagt!.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Ja og Ursula von der Lügener og rumlepotten er værre end Fætter Guf. Jvf. ham du svarede.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Psykopatfaggruppernes foretrukne beskæftigelse: fortielse

Aluminium, Strontium og Barium hjælper sikkert, hvis vi sprøjter lidt mere ud i atmosfæren

Poul
Poul
1 year ago

Angående atomkraft (og til dem der mener at vi bare skal fyre løs med kul) så lavede DR faktisk et fantastisk indslag i 2020. Naturligvis var det i et satireprogram for det er åbenbart den eneste måde man kan sige sandheden på i danske medier, men gem dette klip og send det til alle du møder som er modstander af atomkraft. Det bliver skåret ud så selv den gennemsnitlige dansker kan forstå det. Spørg derefter dig selv hvorfor det stadig er så svært for vores politikere: https://youtu.be/wDxy4ej24Vo

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Poul

Pragtfuldt klip. Jeg har ikke set det før. Meget kan løftes igennem , og pludselig tales om , når bare det er satire. Af samme grund elskede jeg , at høre Kirsten Birgit. Rigtigt meget var tungtbelagt tabu , da hun i sin tid startede. Og klippet her ,- er virkeligt godt.

Bastardo
Bastardo
1 year ago

For at berolige den flittigt gennem generationer opskræmte befolkning, kan de grønne og bæredygtige Kerneenergi-installationer placeres på de såkaldte energiøer (hvis disse nogensinde bliver til noget).

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Man tager fejl, hvis man tror at eliterne har nogen videre indflydelse på, hvad der tales om på den anden side af Valby Bakke. Eliterne sætter kun dagsordenen i msm, som ikke længere følges af ret mange.

Realisten
Realisten
1 year ago
Reply to  Benny Smed

jep. stort set ingen under fyrre lytter til eller prioriterer hvad idiot-journalister siger..

Henrik
Henrik
1 year ago

Du glemmer det aktuelle rædselsscenarie: det dødelige biovåben – som de kalder vacciner – som de vil sprøjte ind i verdens befolkninger som led i deres New World Order plan.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Henrik

GOVERNMENTAL CHILD SACRIFICE IS TREASON: CHILD VAX MANDATES ARE TOTALLY EVIL & MUST BE STOPPED
Tim Truth
25118 subscribers

https://www.bitchute.com/video/pPUiDTYfsjzD/

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x