7
nov
Seneste opdatering: 7/11-22 kl. 0216
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kastellet, foto © Snaphanen.dk, klik f. helskærm.

Af Lars Hedegaard

En tryksag ved navn Berlingske, der engang gjorde det ud for at være en avis, har sendt to reportere til USA, hvor de har lært at efterplapre det demokratiske partis vigtigste programpunkt op til valget, som er, at ”demokratiet kan være på spil”, som der står hen over dagens forside. Hvis republikanerne vinder, er det slut, må vi forstå. Det Berlingske Officin må have godt med penge, siden man valgte at sende folk helt til Arizona for at optræde som demokratiske talerør, når de ligeså godt kunne have gjort det på kontoret i Pilestræde.

Nu har de altså været i Arizona, hvorfra de kan fortælle, at de republikanske kandidater til posterne som statens guvernør, indenrigsminister og justitsminister alle påstår, at præsidentvalget i 2020 var snyd. Og det er for galt, må man forstå. ”Hvis det amerikanske demokrati kollapser, kan det meget vel begynde her i ørkenen” – altså Arizonas ørken.

Donald Trumps modstandere gør ellers ingen hemmelighed af, at Bidens ”sejr” skyldtes lyssky metoder, som de blev beskrevet i en opsigtsvækkende artikel i Time den 4. februar 2021.

Overskriften lyder i oversættelse: ”Den hemmelige historie om skyggekampagnen der reddede 2020-valget”. Men det har de ikke hørt om på Berlingske. Heller ikke om Facebook-chefen Mark Zuckerberg, der har indrømmet, at han undertrykte historien om Biden-familiens korrupte forretninger i Kina og Ukraine efter opfordring fra FBI. En meningsmåling efter præsidentvalget viste, at mange vælgere ville have stemt anderledes, hvis de havde kendt sandheden om det demokratiske forbrydersyndikat.

Man spekulerer på, hvad Berlingske vil bringe på forsiden, hvis republikanerne som forventet erobrer flertallet i Kongressen. Hvad med: ”Fascismen sejrede i USA” eller ”USA går en grum tid i møde mener eksperter” eller ”EU truer med at afbryde forbindelserne til USA”?

Man kan jo ikke nøjes med at konstatere, at republikanerne vandt, når man har bildt læserne ind, at verden, som vi kender den, ville bryde sammen i tilfælde af et demokratisk nederlag.

TIME: The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 election

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Danskerne har ingen presse i deres lille andedam. Det er derfor de er verdens mest bøvede og uoplyste folk med et af verdens mest korrupte regimer som har siddet længst på magten. Dumskerne aner intet og man fristes til at mene, at de heller ikke har nogen hjerne

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

PROOF THAT BIDEN IS A (NWO) PUPPET
https://www.bitchute.com/video/Iw1U9OwcWS8N/

MALAYSIAN JOB REQUIREMENT
https://www.bitchute.com/video/kMgDymhTuIKj/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Lemminge metaliteten giver intet drive for virkelig indsigt.

Poul
Poul
1 year ago

Her er en sjov video der har samlet en masse eksempler med deres nye “demokratiet er i fare” slogan: https://youtu.be/7E8i6LpDt50

Det bliver virkelig tydeligt hvor meget de lyver og manipulerer med folk når man ser det på den måde.

Bemærk også komspirationsteoretikeren hillary clinton der har snakket om valgsvindel siden 2016 og nu er i gang igen på forhånd til dette valg, uden at medierne finder det værd at nævne med et eneste ord. For det er jo kun farligt når højrefløjen gør det, det ved alle med et pressekort i lommen.

Journalister er de værste terrorister.

Otto Brandertburg
Otto Brandertburg
1 year ago

Tak for advarslen – jeg skal ikke på berlingske idag. Jeg havde ide om, at den var den mest højreorienterede af alle de afhængige medier, men jeg må gi fortabt.
Det er efterhånden blevet mig en umulighed, at læse danske medier.

Dragen
Dragen
1 year ago

“……umulighed, at læse danske medier…..”. Velkommen i klubben. (Velkommen hjem?)

Otto Brandertburg
Otto Brandertburg
1 year ago
Reply to  Dragen

(Velkommen hjem?) Jo tak, og du har jo ret, det er statsmedierne og de statsafhængige medier, der har ændret sig – ikke mig

Realisten
Realisten
1 year ago

Berlingskes overskrift vil sikkert blive noget i stil med: “Trump vandt – eksperter frygter øget polarisering”. Eller “Trumps sejr kan betyde uventet højredrejning”, osv. Formentlig vil der også være interviews med eksperter og almene vælgere der vil fortælle at de er “bange” for udviklingen osv. osv. Alt sammen noget der kunne siges om Biden, selvfølgelig, men som selvfølgelig aldrig bliver sagt fordi han er venstreorienteret.. Fantastisk.. Kan vi få de aviser ned under 10.000 i oplag?

Jensen
Jensen
1 year ago

Det er demokratiet, som er på valg. denne sætning kommer fra Washington Post, men Kretzerne har gjort den til deres egen.

De kretzer laver ikke dagens gerning, de læser lidt aviser og oversætter så til dansk.

Føj for satan siger jeg bare.

ino
ino
1 year ago

Berlingske ophører som papiravis efter nytår. Det er da altid noget!

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Kan man overhovedet stole på noget som helst?.

Poul
Poul
1 year ago

Ifølge disse journalister skal du stole på dem: https://youtu.be/_fHfgU8oMSo

Jeg vil tro at de mener det samme på de danske avis redaktioner, måske endda præcist det samme.

Spørgejørgen
Spørgejørgen
1 year ago

Hvorfor kan man ikke kommentere på videoen
om at Pfizer løj?

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ja, det lød jo lidt forvirrende, så jeg foretrækker de medier, som jeg plejer at læse på nettet.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x