9
nov
Seneste opdatering: 10/11-22 kl. 1704
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Når der siges DoD er det Department of Defence.) Hvis denne historie på dr. Peter Mc Cullough Report er sand, er den ikke bare sensationel, den ville i givet fald forklare et hav af ellers svært forståelige ting, fordi netop militæret kan køre henover de fleste civile love, godkendelser og bestemmelser. Det indsnævrer søgefeltet efter hovedansvarlige noget. Mc Cullough interviewer Alexandria (Sasha) Latypova, MBA, tidligere ‘pharmaceutical executive.’ (Der er annoncer ind i mellem) Department of Defense Driving Mass Vaccination While FDA and Vaccine Companies are Powerless to Stop It. – Jeg har samlet dagens vaccinehistorier i én post:

Brandy Vaughan: Vacciner handler KUN om profit”

Brandy Vaughan arbejde i ni år for det store medicinalfirma Merck. Hun arbejde med ‘painkilleren’ Vioxx, der viste bivirkninger som alvorlige hjertetilfælde og stroke. Da sagde hun op og begyndte at oplyse om branchens skruppelløshed. I december 2020 blev hun fundet død af sin ni-årige søn. Denne ret korte video har et væld af oplysninger fra indersiden af branchen.

WHO Plans to Vaccinate Everyone with 500 New Vaccines by 2030

Hele interviewet 1 t 28 min.

Dr. Laibow’s hjemmeside

Dr. Laibow in 2009 was spot on

US Medicare data: Covid 19 vaccines are killing a massive number of people

Vaccinerede piloter er til fare for passagererne

Ex. pharma excecutive Sasha Latypova: Den store aflivning fortsætter

fordi de der står for den, ikke har råd til at stoppe nu, hvor forbrydelsen er så stor. Det er også min analyse. Hun er fantastik begavet og interessant, og hendes videokanal er her.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det var en øjenåbner at Brandy Vaughan blev fundet livløs i hendes hjem i Los Angeles. Når sådan noget hænder et 44 årigt sundt og raskt menneske tænker jeg automatisk, at her er tale om en forbrydelse. Det var også min første tanke da Andrew Breitbart døde ugen forinden, han ville afsløre noget om den Nobelpris vindende ikke amerikanskfødte mulatpræsident i USA, Barry Soetoro alias Barack Hussein Obama. Men når man har set James Corbetts Requem for the Suicided serie og swebbtv’s film om Estonia, Scandinavian Star og Oluf Palme, kan intet efterhånden overraske. For at citere Maria: Man bliver… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Et Harley Pasternak job måske? Se CAT GIRLS link i Kampen mod dyremishandling II 9.nov.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Diverse pandemier og krige stopper i samme øjeblik big pharma og våbenindustrien ikke længere profiterer på dem.

Så mangler vi bare dem, som tjener penge på inflationen.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Hvad er gåden i det? Hvis man er et korrupt og amoralsk menneske så er det da et drømmejob at blive fedt betalt for at lade som om man har magten, velvidende at alt det besværlige politiske arbejde forlængst er udliciteret til andre. Om man kalder dem karrierepolitikere eller “young global leaders” så er der mildt sagt nok af den type i politik, hvis der overhovedet er andet. De unge der går ind i politik starter måske med en ærlig ambition om at ændre noget, men når de bliver ældre og finder ud af at de aldrig nogensinde kan udfordre… Read more »

Lennie
Lennie
1 year ago

Det er da almindelig viden, ihvertfald blandt konspiratorerne i USA, at militæret er involveret, og jeg stødte allerede i begyndelsen af 2020 på denne term: “DARPA gel”. Tingenes tilstand er meget værre, end folk aner. Dette er en anden komponent ved covID vaccinerne, og det her er – ja, jeg har ikke ord for det, men jeg hader USA! Man kan nøjes med at læse overskriften og de første få linjer. https://www.businessinsider.com/military-sensor-skin-covid-darpa-19-2021-4?r=US&IR=T

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  steen

Hvis du kender til Carrie Madeij, så taler hun om Darpa gel / Hydro gel og transhumanisme i adskillige videoer, men de fleste ligger jo på bitchute og Rumble.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Sølvpapirshat er en salut til din evne og vilje til at tænke selv. Hvergang nogen kalder dig sølvpapirshat betyder det , at du modtager en reward. Tillykke Sten . Jeg har selv en del.( Stort tillykke til mig , også)

Lennie
Lennie
1 year ago

Se her! Se lige denne helt gak gak liste!! https://nyheder.tv2.dk/samfund/2022-11-10-listeriaudbrud-betyder-flere-tilbagekaldelser-af-fiskefrikadeller Her skal bemærkes, at der er adskillige brands, og de vil vel ikke bilde folk ind, at alle ansatte på forskellige produktionssteder skulle have glemt at vaske hænder efter at have været på toilettet? Nej, nej, nej?!! Der må være noget virkeligt ondsindet i den nye virus eller bakterie, som de injicerer i folk, og igår så jeg en kommentar fra en amerikaner, der befandt sig i et fysioterapi hus, hvor folk pludseligt var blevet syge fra en kant af, med opkastninger og diarre. Det lyder jo unægteligt som historien… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Den nye verdensreligion

NEW WORLD RELIGION SCIENCE AND TECHNOLOGY
https://www.bitchute.com/video/iAmYndutnK7J/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Vedrørende fiskefrikadeller

BEHIND LAYERS OF CONDITIONING
https://www.bitchute.com/video/piMV9Il7ntLU/

Poul
Poul
1 year ago

Samtidig i danske medier:

80C516B6-77F4-4A0F-A1E6-D71535BA69A8.jpeg
Torsten Maler
Torsten Maler
1 year ago
Reply to  Poul

Det vigtigste er nu engang at skabe mest mulig panik blandet de umælende får. Om det så er vaccinationer eller fiskefrikadeller gør ingen forskel.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Torsten Maler

Hvis de kun var ude efter panik ville de vel bare sige sandheden om hvad 93% af danskerne har fået i kroppen. Det handler nok mere om fokusflytteri. Jeg så iøvrigt at mange af de ansvarlige for corona hysteriet i usa nu beder om amnesti, og om at “vi kommer videre” uden at bebrejde hinanden noget… Der har du pressens motiv for at skrive om fiskefrikadeller og kendisser og pis og papir døgnet rundt, for de har mere blod på hænderne end nogen andre.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Det var en ældre mand der døde af listeria fra nogle fiskefrikadeller, det var bare for at vise hvad de idiotiske medier kan strække sig til. Og så sker der faktisk noget vigtigt lige nu som man godt kan kalde danmarkshistorie. Det har intet med emnet her at gøre så håber det er ok at jeg lige linker til det: Venstrefløjen har fuldstændigt overtaget mindearrangementet for krystalnatten i kbh, og bruger det til at tale FOR mere muslimsk indvandring. En indvandring der er hovedårsagen til jødernes usikkerhed i hele europa. Det står gruppen “patrioterne går live” og påpeger højlydt lige… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

De har i den grad et stockholmsyndrom af den anden verden. Sikkert som en forsvarsmekanisme, men det er i den grad misforstået når de helt bogstaveligt overlader scenen til venstrefløjen til et mindearrangement for jøder, som bruger den til at tale for større import af deres værste fjender i bytte for sidstnævntes stemmer. Lige nu i den live video står der en iransk kvinde, eks-muslim, og siger at hun har mærket konsekvenserne af islam på egen krop. Hun er “for frihed, og vil til enhver tid bekæmpe en ideologi som vil tage den frihed fra mennesker, som det skete i… Read more »

Klavs Storekongsmark
Klavs Storekongsmark
1 year ago
Reply to  Poul

De politikere fra venstrefløjen jeg har hørt udtale sig, taler alle imod muslimsk indvandring

Dragen
Dragen
1 year ago

Venstrefløjspolitikere der taler IMOD muslimsk indvandring. Det er da nyt. Så er det kun venstrefløjen i gade/hverdagsnivaeu der stadig skrider videre i allerede skabte spor?. Det ville være en ny retning, der kunne startes op ,- hvis det er rigtigt.

Poul
Poul
1 year ago

Det gider jeg ikke engang lade som om at jeg vil tage seriøst, men godt forsøgt trolderik.

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Poul

Ja, de prøver ihærdigt at dække over massemordet med de mest utrolige påstande, og bemærk alle de ting, der sker: så tilbagekaldes det eller det produkt pga bakterier eller svamp, så er der bakterier i vandet (hvem ved, om de tilsætter bakterier og/eller graphene oxide i beholdere på vandværket?), så er der plastik i snart sagt alt (tror ikke en skid på den påstand!) osv. Sandheden er, at globalistsvinene forgifter jorden, mennesker og dyr. Hvordan de vil fjerne kødproduktionen bliver da interessant at se! Amerikanere vil ikke undvære hamburgers, og jeg vil ikke undvære mine steaks m steak fritter og… Read more »

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x