11
nov
Seneste opdatering: 11/11-22 kl. 2009
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Senior Editor At British Medical Journal Dr. Peter Doshi Speaks Out About COVID-19 Vaccine Safety Concerns

Jeg fik et brev fra det offentlige

Kom stÊrk gennem vinteren, du kan stadig blive vaccineret. EfterÄrets vaccinationsindsats er i fuld gang, og mere end én million borgere har taget imod tilbuddet om vaccination. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du tager imod tilbuddet om vaccination, sÄ du er bedst muligt beskyttet mod alvorlig sygdom. Du har derfor tidligere modtaget en invitation til efterÄrets vaccinationer, og du kan stadig nÄ at blive vaccineret.

Hvad lÊgger man mÊrke til? Hvilken vaccine? Ikke med ét ord nÊvnes Covid-19 vacciner, selvom det er dem, alle tÊnker pÄ. Der plejer jo ikke at vÊre kampagner for influenzavaccination.

“Bedst muligt beskyttet mod alvorlig…” det er jo en  lĂžgn, som turde vĂŠre tilbagevist pĂ„ dette sene tidspunkt. Disse formuleringer viser, at Sundhedsstyrelsen og Serum Instituttet ved, at vaccinen er livsfarlig, og at de lyver, men at de tĂŠnker: “NĂ„r et senere ansvar evt. skal fordeles i en retssag, kan vi bare sige, jamen, vi mente da influenzavacciner. SĂ„ er vi garderet.”

Mens mainstream medierne helt har forladt emnet Covid vacciner, er der grĂžde i nyhederne fra den censurerede og mĂžrklagte del af lĂŠger og forskere, der udfolder sig i den paralelle verden udenfor de stats- og globalistejede medier. Jeg lĂŠgger derfor de mest interessante, der har passeret skrivebordet gennem det seneste dĂžgn:

Dr Peter McCullough om fravĂŠret af oprĂžrthed

McCullough peger pÄ en psykologisk mÊrkvÊrdighed i samtiden: NÄr forÊldre mister et barn til Covid-vaccinen, er de i fornÊgtelse, fÞler skam  og gÄr i sort. Mister de et barn til krÊft, er de udadvendte og stifter et legat til krÊftforskning. Mass formation psychosis?

Long-Term Organ Damage After COVID-19 Vaccines Emerging in Medical Literature

Establishment media wants amnesty. They got everything wrong and ignored everything that was said by the independent media and now they want amnesty.

David Icke on the Covid hoax

Robert Malone: The Dilemma of the Unvaccinated. We Won’t Forget. They celebrated our deaths and danced on our graves.

‘A Reappraisal is Long Overdue’: Mainstream Scientists, Doctors, Parents Speak Out About Harms of COVID-19 Vaccines.

COVID Vaccine Shedding—Canaries in the Mine

Excess Mortality Doubled for Americans Aged 35 to 44: Edward Dowd on New Society of Actuaries Data

Den venstreorienterede globalistavis Berlingske:

Sandelig om ikke Berlingske ogsĂ„ nĂŠvner den overdĂždelighed, vi ser i hele Vesten, men deres “forklaring” er noget anderledes end Edward Dowds: Sundhedsstyrelsen kĂŠder lange ventetider pĂ„ skadestuer sammen med Ăžget dĂždelighed.

Alle ved selvfĂžlgelig, at overdĂždeligheden er multifaktoriel, men Berlingske kunne – hvis de ville – vide, at nĂ„r dĂždeligheden nĂžje fĂžlger Covid vaccinationerne, er det fordi det er dem, der er altafgĂžrende i statistikken. Dowd er kun en af de mange, der overbevisende argumenterer for det.

Jeg kunne efterhÄnden godt tÊnke mig at vide, hvilken central magt der fÄr medierne til at synge sÄ falsk i takt, at selv deres formuleringer er ens i detaljen. UdgÄr der en skrivelse fra statsministeren eller EU Kommissionen? ER der en rigtig journalist til stede, mÄske en flÞjteblÊser?

5 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
1 year ago

Jeg ser smĂ„ ĂŠndringer i msm. Bl.a flg. Formulering: ” sundhedskrisen”. Og ” vores myndigheder aner ikke hvad de skal stille op med sundhedkrisen”. Det er bĂ„de papiraviser og hurtige opslag pĂ„ nettet. Jeg lĂŠser / hĂžrer normalt aldrig msm. Jeg spekulerer pĂ„ ; – om det er lĂžgnepressen eller luderjournalisters forsĂžg pĂ„ , at lĂŠgge afstand til regering/bestemme-nivaeuets “dirty-hands”?. Hvis msm/luderjournalister har behov for at lĂŠgge afstand til det politiske/bestemmeriet nivaeu , – sĂ„ mĂ„ der vĂŠre grund til det. Panikken breder sig? Der mĂ„ vĂŠre journalister og politikere/ embedsfolk, der selv er bange for de helbredsmĂŠssige fĂžlger pĂ„… Read more »

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  Dragen

Valget af ordet “sundhedskrise” falder fint i trĂ„d med alle de andre kriser som bĂ„de msm og politikerne gerne vil have folk til at tro pĂ„, sĂ„ regn ikke med, at det er et forsĂžg pĂ„ at lĂŠgge afstand. Snarere tvĂŠrtimod.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

“Sundhedskrise”. Aha. Godt set. Det er altsĂ„ ligesom “global opvarmning”, der langsom gled over i at blive til en “klimakrise”. al den stund, det ikke var muligt at dokumentere nogen opvarmning.

Ham der gad at lĂŠse pfizer-rapporten
Ham der gad at lĂŠse pfizer-rapporten
1 year ago

Og husk pÄ at vore soldater er tvunget til at tage imod denne sprÞjte mindst 3 gang (mÄske mere senere) og ellers kan de ikke bruges til INTOPS eller NATOPS.

Det er skrÊmmende at tÊnke pÄ at vore sidste sikkerhed itf af krig, mÄske nÊsten alle er ukampdygtige om fÄ mÄneder eller Är.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Jeg kan sagtens finde noget, der er mere skrÊmmende, men heldigvis bliver det aldrig aktuelt, sÄ det behÞver man ikke at lade sig skrÊmme af.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Med hensyn til “influenzavacciner” sĂ„ krĂŠv af jeres lĂŠge, at de fremlĂŠgger dokumentation for, at disse injektioner redder liv. Det kan de ikke, for den dokumentation findes ikke. SĂ„ er det lidt nĂŠrliggende at spĂžrge, “hvad er sĂ„ argumentet for at jeg skal takke ja, ud over at du skal tjene penge?”(Influenzaskuddene skulle, ifĂžlge forlydende, ogsĂ„ vĂŠre det samme mRNA junk, som i sig selv er nok til at skrige nej tak, men jeg har ikke haft tid til at undersĂžge, om det er sandt)

Jenen
Jenen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er ikke mRNA vacciner nÄr det er mod influenza, men du har ret i at der ikke kan fremlÊgges dokumentation for effekt. Vi mÄ gÄ ud fra at ogsÄ dette handler om pengene.

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Jenen

Jeg kan garantere dig, at det er mrna, og at der ingen forskel er pÄ covID og influenza vacciner. Folk, der vil begÄ massemord, har ingen skrupler.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Tak for info.

Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
1 year ago

OgsĂ„ jeg (Ă„rg. 1947) fik for nylig brev fra det offentlige om at blive “vaccineret”. Ingen specificering her, altsĂ„ oplysning om Covid19 eller influenza. Mangelfuld formulering, syntes jeg. I en Ă„rrĂŠkke er jeg blevet vaccineret mod influenza, nĂ„r der blev kaldt. Men efter den 3. Covid19 vaccination sidste efterĂ„r turde jeg ikke fortsĂŠtte med omikron-varianten, da jeg blev svag og skrantede i flere mĂ„neder. Primo oktober nĂžjedes jeg derfor med et skud influenza vaccine, som jo er registreret centralt. Logik tilsiger derfor, at brevet i eboksen fra det offentlige taler om Covid19 vaccination. Min kone forstĂ„r mig ikke(!) og hĂŠnger… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Er det den fluđŸ€ș de “tilbyder” nu?

– – –

GODT du har fĂ„et styr pĂ„ troldene. đŸ’Ș

POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
1 year ago

Det er meget pÄfaldende at Sundhedsstyrelsen / SÞren
BrostrĂžm nu via DR propaganderer vildt og inderligt for
at bĂžrn 2-6 Ă„r skal have en influenza-indsprĂžjtning. Det
har bĂžrnene ingen brug for og ingen gavn af. FĂžr i tiden
var den slags kun til brug for ĂŠldre eller svagelige voksne.
SĂžren BrostrĂžm og S-S har tidligere flere gange demon-
streret at man ikke kan stole pÄ dem. De er utrovÊrdige.
SkÄn bÞrnene for disse kemikalier. Der er altid minusser
ved vaccinering der ikke er nĂždvendig.

h.nielse
h.nielse
1 year ago

Den lede kommunist. BrostrĂžm er erklĂŠret kommunist og lever af vores penge og hans loyalitet er hos “globalist kommunismen”

Lennie
Lennie
1 year ago

Dr Judy Mikovits – has mrna been in the flu shots since 2015? https://www.bitchute.com/video/16m4CmWbTLkl/

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Jeg er Ă„benbart – helt! – opgivet, da jeg denne gang ikke har fĂ„et “invitation” til fĂžrste Pfi💉

Harvey
Harvey
1 year ago

RE “mass formation psychosis” The official framing of the mass formation (or mass psychosis) “phenomenon” is misleading and wrong in terms of what the whole true reality is. The false hope-addicted psychologists and their acolytes want you to believe this is “just some temporary occasional” madness by the masses when it is but a spike of a CHRONIC madness going on for aeons with “civilized” people — read “The 2 Married Pink Elephants In The Historical Room –The Holocaustal Covid-19 Coronavirus Madness: A Sociological Perspective & Historical Assessment Of The Covid “Phenomenon”” …. https://www.rolf-hefti.com/covid-19-coronavirus.html One of these mainstream psychologists who have… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x