13
nov
Seneste opdatering: 18/11-22 kl. 1838
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Du behøver ikke et digitalt ID. De har brug for, at du har det

(klik hovedlink for video)

Michael Yeadon, Ph.D., appears on this week’s “Tea Time” to share shocking information with viewers on the UN Agenda 2030 and what potential threats it poses to individuals and families, globally. What is their plan concerning currency and digitization, travel and mandates, healthcare and diet? Everyone knows who Dr. Mike Yeadon is by now. THIS appearance on a Children s Health Defense podcast is some of the best overview-truth-telling (in an hour) that you re going to hear anywhere! CHD.TV.

Mike Yeadon er en af de mest vidende og troværdige stemmer når det kommer til Covid-vaccine kritikken. Her samler han den 1 november sin efterhånden enorme erfaring i ét interview med tidsskriftet Childrens Health Defence. Der er ting, vi har hørt før, og der er nyt. Mange mindre klip fra interviewet kan man finde her, hvis man vil have smagsprøver.

Her er alt, man behøver vide om “pandemien og vaccinen,” og alt det man ville ønske der var enkelte samvittighedsfulde politikere tog ind og tog stilling til og medierne havde orienteret sagesløse danskere om. Det ville have reddet mange menneskers liv.

Yeadon vover sit liv for sandheden, og befinder sig på anonyme steder i USA og Sydamerika. Hvad han afslører kan koste visse personer så mange penge, at han uvægerligt er i livsfare måske resten af sit liv.

Han anbefaler ligesom jeg gjorde forleden, en anden meget vidende person fra medicinalbranchen, Sasha Latypova (hendes videokanal der  kan være svær at finde), og jeg anbefaler i samme anledning Childrens Health Defences videokanal, CHD.TV. Hør f.eks. Catherine Austin Fitts.

I dag kan du udforske Twitterkanlen Died Suddenly.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
10 months ago

Efterhånden er der overvældende mængder af
beviser og indicier for at der er noget riv-rav ruskende
galt med Pfizers og lignende firmaers “vacciner” mod
corona eller covid influenzaen. Medicinen er værre
end sygdommen, langt værre. Yeadon er ganske rigtigt
en af de mest indsigtsfulde eksperter, ligesom Luc
Montagnier og dr. Malone, og så er der jo de mange
læger, pårørende og patienter. Det vil være klogt at
følge med hos Snaphanen, Hodjas blog og Document.

Jensen, brand, Denmark
Jensen, brand, Denmark
10 months ago

Bill Gates har jo åbenlyst fortalt om planen om befolkningsreduktion. Det hele foregår helt åbenlyst.

POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
10 months ago

Det hele begynder at minde meget om Romerrigets fald.
Der var tale om tidens største rige, og verdens stærkeste
magt. Men pga. dekadence, moralsk råddenskab og poli-
tiske udskejelser blev riget ødelagt indefra og især ovenfra.
Og pga.den svækkelse som fulgte med, blev det let for
kulturfremmede at invadere riget. Nogle af herskerne var
bindegale, grusomme og blodtørstige, og det var stærkt
medvirkende til at datidens største og rigeste civilisation
gik til grunde.

Margrethe
Margrethe
10 months ago

Godt nyt(måske, hvis det lykkedes): “Den Frie Presse” har nu søgt aktindsigt hos alle regioner for at få tallene for antal ambulanceudrykninger. Hvis ikke de tal afslører en voldsom stigning, har systemet offentliggjort sminkede tal. Jeg mener, så mange mennesker kan ikke høre forkert. Det er jo fra hele landet, jeg hører årvågne mennesker tale bekymret om en voldsom ringen for ørene fra de mange udrykninger. Men snyd og bedrag er jo blevet systemets speciale, så jeg tror ikke på det, før jeg ser det. Det var heller ingen let sag at få den faktiske selvmordsrate ud af det elles… Read more »

POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
10 months ago
Reply to  Margrethe

Hvis folk er faldet døde om, kører ambulancerne tit
uden udrykning. De tal som bedemænd har lagt frem
om usædvanlig høje mængder af mystiske dødsfald
er nok mere pålidelige. Både danske og engelske
bedemænd har sagt at efter deres mening foregår
der mystiske og lyssky ting. Se Hodjas blog.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Et fjols som er blevet narret, tørret og taget i r…. og som indser at han var et fjols og kan indrømme det overfor andre, er ikke længere et fjols

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Som den gode forstandige Andrew Kaufman har gennemgået et hav af gange i tilhørende video(-er)/-interviews har også Yeadon indrømmet at vira ikke eksisterer, men nu skal han jo heller ikke tjene penge på den industri længere

Hvorfor skuespilleren miss Forbes er blevet sjovnalist kan ikke lige ses ud af klippet.

Minder mig om den konference om hvordan man skaber en (mod-)bevægelse en bankgruppe afholdt i London, hvor vi så indlæg af Palsvig (med skuespillerbørn og psykolog-hustru), Max Igan og så mange andre, som er dukket op i alternativpressen og den organiserede modstand under Covid-æraen

https://andrewkaufmanmd.com/

https://www.bitchute.com/channel/andrewkaufmanmd/

Last edited 10 months ago by Cat Girl
snurrberget
snurrberget
10 months ago

Der blev i denne blog talt om millioner af døde mennesker. Huslejen er ikke faldet i mange, mange år. Er du helt, helt sikker på at der en konspiration som decimerer europas/vestens arbejdende unge befolkning, den samme gruppe mennesker der skal sikre det økonomiske grundlag for elites fremtidige eksistens?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x