17
nov
Seneste opdatering: 17/11-22 kl. 1111
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A compilation of angry Arizonans destroying the Maricopa County Board of Supervisors today

Hvis man i Danmark hælder til, at der var valgsvindel i USA i 2020, og at der er masser af indicier på, at der også var det nu i 2022, får man sølvpapirshatten på af mainstream-medierne. Hvordan kan det være?

Hvad er deres aktier i at benægte og fortie noget så alvorligt som valgsvindel, for de kan ikke være journalistiske, når man tænker på, hvilket drama USA er på vej ud i? Øver nogen pression mod dem, eller er de simpelthen en del af det globalistiske sammenrend, der er ved at overtage den politiske magt og skabe kaos på samtlige mulige måder i Vesten?

Engang havde nyhedsreportager i aviser ingen favoritkandidat, de heppede på i valg i fremmede lande, det hørte hjemme på leder- og opinionsplads. I dag har omnibusaviserne op til tre Trump-bashing artikler hver dag, og har haft det siden 2016. Det er jo ikke journalistsik, så hvad foregår der, redaktører og journalister?

Man kan her høre den forhenværende CIA officer Bazzel Bazz give interessant baggrundsinformation for Biden-regimets kun tilsyneladene irrationelle opførsel, herunder valgsvindlen og Ukraine. Han mener desværre, det ender blodigt.  Det er så interessant at man godt lige kan leve med Stew Peters.

Mark Steyn: Hvad der skete i Maricopa County

T

Torsdagens Trump-bashing

3.9 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bastardo
Bastardo
6 months ago

De stakkels unge mennesker, der i gymnasiet har fået at vide, at de er Guds svar til menneskeheden – de søger, hvis de er narcissister, ind på de såkaldte journalistuddannelser.
Der bliver de undervist i, at folk ikke gider læse news, men at det er deres pligt overfor demokratiet at forsyne folk med views – og de rette venstreorienterede views vel at mærke.
Hvis de så bliver ansat i MSM, er de endegyldigt fanget i osteklokken, afskåret fra det virkelige liv (hvis de ikke vil fryses ud og miste deres job).
Hvilket spild af evner. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
6 months ago

Konstig nog är jag mer intresserad av “Slette Mette Mink Frederiksens” gömställe.
Drag fram henne i ljuset och ställ henne inför RÄTTEN, journalister vad sysslar ni med?
Avskaffa all “Poströstning”!

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  steen

Ja ,- det er jo det hun gør. Jeg tror ikke på , at Mette nogensinde, har haft mod og mandshjerte , nosser eller backbone til , at stå til ansvar , se i øjnene og tage på sig eller tage til sig ,- hvad og hvem eller hvilken rolle – hun reelt spiller nu , i historien. Mao tage ansvaret. Jeg tror hun vil nægte til det sidste. Så vil aben blive kastet videre rundt. Foresage uendeligt med ødelæggelse og kaos. Det vil sandsynligvis ikke engang blive for , at rede sig selv. Men bare for ikke at skulle… Read more »

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  steen

Ret skal være ret. Det har du ret i. Der har heller ikke været nogen andre til at stå , – og fortælle hvad de sandsynligvis allerede vidste ,- long long time ago.

POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
6 months ago

Et eksempel på særlig underlødig journalistik finder
man på EBs netavis i dag. En artikel om Trump
skrevet af en Mogens Bille. Artiklen er ikke andet
end en primitiv og misvisende tilsvining af Trump.
Rendyrket hetz.

Poul
Poul
6 months ago

Hvis du skriver “donald trump” i søgefeltet på ekstra bladet tvivler jeg på at du overhovedet kan finde en eneste objektiv artikel om manden. Det er clickbait som skal få folk til at læse artiklen og derefter dele den på sociale medier så de kan vise hvor gode mennesker de selv er ved at hade trump, hvilket igen giver medierne penge for trafikken via reklameindtægter. Det sker ikke hvis de skriver neutralt om manden, hverken i danmark eller USA. Det fungerer grundlæggende sådan her: https://youtu.be/IBw61xgcfCw Folk BURDE have lært nok af det cirkus de opførte mellem 2016-2020 til nogensinde at… Read more »

Bastardo
Bastardo
6 months ago

Intet under, at troværdighedsbarometret viser journalister som nr. 3 fra bunden, kun slået af brugtvognshandlere og politikere.

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

Det er Alex Jones med dreadlocks

Poul
Poul
6 months ago

Istedet for bare at gentage den lette forklaring om at alle journalister er venstreorienterede og skriver som de tænker, så googlede jeg lige “hvem ejer berlingske”. Det er et belgisk nyhedsbureau der ejer berlingske media som driver berlingske, weekendavisen, og BT, samt en række mindre danske lokalaviser og websites. Før det var de ejet af en britisk mediekoncern som købte dem i 2006. Dvs at selvom de danske chefredaktører på disse medier ikke er klassiske venstreorienterede journalist typer men borgerlige, så er de reelt bare mellemledere for udenlandske ejere. Ejere som til enhver tid kan bede dem om at agere… Read more »

ino
ino
6 months ago
Reply to  Poul

Men hvem er aktionærer i det belgiske mediefirma?
Vanguard, BlackRock, StateStreet?
I øvrigt er det jo herligt at journalister for tiden bliver fyret.

Poul
Poul
6 months ago
Reply to  ino

Ja de spørgsmål og mange andre kunne et ægte borgerligt medie baseret på selvstændig research jo undersøge, hvis sådan et fandtes. Jeg gider ikke engang at forsøge, for selv hvis jeg fandt svaret og skrev det her inklusiv alverdens beviser, så eksisterer det simpelthen ikke i hr og fru kakkelbords hoveder hvis ikke et større mainstream medie vælger at omtale det også. Og det gør de ikke.

Dragen
Dragen
6 months ago

Steen.Ed Dowd Breaks down covid vaccine: They Screwed it up And its Devastating.
Bannons warroom. 16.nov. 2022
Danmark bruges som exempel. Fordi vores exxess dead , er så lav , ifht andre landes ( kunne det blive Mettes m.fl ‘s kattelem?) Jeg kan kun få den op v. Hj.a duckduckgo. Kun 6. Min.meget klar tale.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x