17
nov
Seneste opdatering: 17/11-22 kl. 1111
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A compilation of angry Arizonans destroying the Maricopa County Board of Supervisors today

Hvis man i Danmark hÊlder til, at der var valgsvindel i USA i 2020, og at der er masser af indicier pÄ, at der ogsÄ var det nu i 2022, fÄr man sÞlvpapirshatten pÄ af mainstream-medierne. Hvordan kan det vÊre?

Hvad er deres aktier i at benÊgte og fortie noget sÄ alvorligt som valgsvindel, for de kan ikke vÊre journalistiske, nÄr man tÊnker pÄ, hvilket drama USA er pÄ vej ud i? Øver nogen pression mod dem, eller er de simpelthen en del af det globalistiske sammenrend, der er ved at overtage den politiske magt og skabe kaos pÄ samtlige mulige mÄder i Vesten?

Engang havde nyhedsreportager i aviser ingen favoritkandidat, de heppede pÄ i valg i fremmede lande, det hÞrte hjemme pÄ leder- og opinionsplads. I dag har omnibusaviserne op til tre Trump-bashing artikler hver dag, og har haft det siden 2016. Det er jo ikke journalistsik, sÄ hvad foregÄr der, redaktÞrer og journalister?

Man kan her hÞre den forhenvÊrende CIA officer Bazzel Bazz give interessant baggrundsinformation for Biden-regimets kun tilsyneladene irrationelle opfÞrsel, herunder valgsvindlen og Ukraine. Han mener desvÊrre, det ender blodigt.  Det er sÄ interessant at man godt lige kan leve med Stew Peters.

Mark Steyn: Hvad der skete i Maricopa County

T

Torsdagens Trump-bashing

3.9 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bastardo
Bastardo
1 year ago

De stakkels unge mennesker, der i gymnasiet har fĂ„et at vide, at de er Guds svar til menneskeheden – de sĂžger, hvis de er narcissister, ind pĂ„ de sĂ„kaldte journalistuddannelser.
Der bliver de undervist i, at folk ikke gider lĂŠse news, men at det er deres pligt overfor demokratiet at forsyne folk med views – og de rette venstreorienterede views vel at mĂŠrke.
Hvis de sÄ bliver ansat i MSM, er de endegyldigt fanget i osteklokken, afskÄret fra det virkelige liv (hvis de ikke vil fryses ud og miste deres job).
Hvilket spild af evner. Luk de sÄkaldte journalistuddannelser.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Konstig nog Ă€r jag mer intresserad av “Slette Mette Mink Frederiksens” gömstĂ€lle.
Drag fram henne i ljuset och stĂ€ll henne inför RÄTTEN, journalister vad sysslar ni med?
Avskaffa all “Poströstning”!

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Ja ,- det er jo det hun gĂžr. Jeg tror ikke pĂ„ , at Mette nogensinde, har haft mod og mandshjerte , nosser eller backbone til , at stĂ„ til ansvar , se i Ăžjnene og tage pĂ„ sig eller tage til sig ,- hvad og hvem eller hvilken rolle – hun reelt spiller nu , i historien. Mao tage ansvaret. Jeg tror hun vil nĂŠgte til det sidste. SĂ„ vil aben blive kastet videre rundt. Foresage uendeligt med ĂždelĂŠggelse og kaos. Det vil sandsynligvis ikke engang blive for , at rede sig selv. Men bare for ikke at skulle… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Ret skal vĂŠre ret. Det har du ret i. Der har heller ikke vĂŠret nogen andre til at stĂ„ , – og fortĂŠlle hvad de sandsynligvis allerede vidste ,- long long time ago.

POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
1 year ago

Et eksempel pÄ sÊrlig underlÞdig journalistik finder
man pÄ EBs netavis i dag. En artikel om Trump
skrevet af en Mogens Bille. Artiklen er ikke andet
end en primitiv og misvisende tilsvining af Trump.
Rendyrket hetz.

Poul
Poul
1 year ago

Hvis du skriver “donald trump” i sĂžgefeltet pĂ„ ekstra bladet tvivler jeg pĂ„ at du overhovedet kan finde en eneste objektiv artikel om manden. Det er clickbait som skal fĂ„ folk til at lĂŠse artiklen og derefter dele den pĂ„ sociale medier sĂ„ de kan vise hvor gode mennesker de selv er ved at hade trump, hvilket igen giver medierne penge for trafikken via reklameindtĂŠgter. Det sker ikke hvis de skriver neutralt om manden, hverken i danmark eller USA. Det fungerer grundlĂŠggende sĂ„dan her: https://youtu.be/IBw61xgcfCw Folk BURDE have lĂŠrt nok af det cirkus de opfĂžrte mellem 2016-2020 til nogensinde at… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Intet under, at trovÊrdighedsbarometret viser journalister som nr. 3 fra bunden, kun slÄet af brugtvognshandlere og politikere.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Det er Alex Jones med dreadlocks

Poul
Poul
1 year ago

Istedet for bare at gentage den lette forklaring om at alle journalister er venstreorienterede og skriver som de tĂŠnker, sĂ„ googlede jeg lige “hvem ejer berlingske”. Det er et belgisk nyhedsbureau der ejer berlingske media som driver berlingske, weekendavisen, og BT, samt en rĂŠkke mindre danske lokalaviser og websites. FĂžr det var de ejet af en britisk mediekoncern som kĂžbte dem i 2006. Dvs at selvom de danske chefredaktĂžrer pĂ„ disse medier ikke er klassiske venstreorienterede journalist typer men borgerlige, sĂ„ er de reelt bare mellemledere for udenlandske ejere. Ejere som til enhver tid kan bede dem om at agere… Read more »

ino
ino
1 year ago
Reply to  Poul

Men hvem er aktionĂŠrer i det belgiske mediefirma?
Vanguard, BlackRock, StateStreet?
I Ăžvrigt er det jo herligt at journalister for tiden bliver fyret.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  ino

Ja de spÞrgsmÄl og mange andre kunne et Êgte borgerligt medie baseret pÄ selvstÊndig research jo undersÞge, hvis sÄdan et fandtes. Jeg gider ikke engang at forsÞge, for selv hvis jeg fandt svaret og skrev det her inklusiv alverdens beviser, sÄ eksisterer det simpelthen ikke i hr og fru kakkelbords hoveder hvis ikke et stÞrre mainstream medie vÊlger at omtale det ogsÄ. Og det gÞr de ikke.

Dragen
Dragen
1 year ago

Steen.Ed Dowd Breaks down covid vaccine: They Screwed it up And its Devastating.
Bannons warroom. 16.nov. 2022
Danmark bruges som exempel. Fordi vores exxess dead , er sĂ„ lav , ifht andre landes ( kunne det blive Mettes m.fl ‘s kattelem?) Jeg kan kun fĂ„ den op v. Hj.a duckduckgo. Kun 6. Min.meget klar tale.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x