17
nov
Seneste opdatering: 18/11-22 kl. 1514
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Department of defence står alene bag Covid-19 ‘vaccinerne,’ det er påstanden

Jeg har temmelig længe set påstandene om “depopulation” men ikke tænkt, at jeg havde nok på fødderne til at turde tilslutte mig teorien eller bare kommentere den. Det ændrer Sasha Latypova med dette interview.

Hun har langvarig erfaring fra ledende jobs i medicinalindustrien. Hun fortæller at ideen til vacciner til dette opstår med blant andre Henry Kissinger i 1974, og at det amerikanske militær er det helt primære ansvarlige for udrulningen af dem nu. Militæret er ikke underlagt de samme kontrolbestemmelser, som alle andre. Ingen kliniske forsøg og andre tidskrævende krav, de kan gøre, hvad de vil. De normale kontrolinstanser er blot statister, og medicinalindustrien blot de adlydende fremstillere.

Læs om det her, blandt andre Michael Yeadons kommentar (DoD = Department of Defence): Whistleblower Exposes US DOD Plan To Exterminate Population – samt videoen om Kissinger og 1974 på Dr. David Ayoub MD Explains How the Medical Establishment Is Working Hand in Hand With Globalists To Facilitate the Depopulation Agenda

EU vil have det digitale ID færdigt i 2024 ’uanset udfordringerne’

Ved en duck-duck go søgning indskrænket til den sidste måned, ser man talrige ikke MSM-hits på historien. Den er nærmest umulig at finde på Google-søgning eller på main-stream medier, de censurerer nidkært til fordel for globalismen.

Det skal ganske givet hemmeligholdes så meget som muligt, ligesom de allerede store demonstrationer i Europa imod det, man kan se på Telegram, GETTR og af og til Twitter. Medierne er globalisternes aktive medspiller i den politiske revoltion, WEF kalder den 4  industrielle revolution, men som folkeligt er ved at få navnet “det fjerde rige.” De er ikke demokratierne og befolkningernes venner. Efterhånden må man sige:  Medierne er vore fjender. Hold jer så vidt muligt fra dem!

The European Union is preparing for the 2024 release of its digital ID wallet, which would enable EU residents to store digital identity credentials such as national ID, driving license and bank account details.

In order to stick to this schedule, the EU plans to publish standards and specifications before 2023, says Romana Jerkovic, a member of the European Parliament and member of the EU’s Committee on Industry, Research and Energy, according to Raconteur.

“The legislative process could be completed by next spring, setting the stage for the wallet to go live in 2024,” Jerkovic explains. “Under the plan, EU member states will have 12 months to issue their wallets once the regulation is adopted.”

(The committee is expected to vote on revised eIDAS regulation before the end of the year, too.)

The Raconteur analysis notes that the EU digital ID wallet initiative has been criticized by some companies, industry groups and digital rights advocates, which may slow its adoption.

In particular, internet browser-makers Google and Mozilla have said that new EU trust certificates would be less secure than their existing security measures and would be technically challenging to implement in time. EU says it can have a digital ID wallet by ’24 regardless of challenges.

G20 erklærer sin støtte til globalt vaksinepass og digital identitet (log in lidt endnu) Reclaim the net var først ude med historien: The EU ignores pushback, plots digital ID for 2024

Mark Steyn interviews covid vaccine injured John Watt

 

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
1 year ago

Det kan næsten ikke blive mere uhyggeligt. Det er
politisk galskab af den mest djævelske slags. Kan
vi forvente at Chrborg og vores regering vil sige
fra overfor EUs og WEFs diabolske politik? Næh,
det kan vi vel ikke? Vil danskerne gå på gaden
for at protestere. Nej, det er for koldt og man kan
risikere at der kommer regnbyger. I forvejen er
vi danskere truet af islamisering, fordrivelse og
etnisk udrensning/udryddelse, og det har vi jo
ikke gjort meget ved.

Er sundhedspolitik blevet til noget man dør af?
Er sundhedspolitik blevet til noget man dør af?
1 year ago

I de fine parti-toppe og politiske “eliter” er der vist
mange der ser ned på folk tjener under en million
om året, eller som er hjemløse.

Men hjemløs kan man blive af mange grunde. Det
kan være pga. sygdom, ulykke, skilsmisse, brand,
bankkrak, restriktioner, firmakrak, storm, bolighajer,
bandetrusler, pyromaner, sprængte vandrør,
skimmelsvamp, juridisk uretfærdighed, høje
ejendomsskatter, nye love, EU-direktiver, kom-
munale krav og mere til. Kun få har selv hele
skylden for deres situation. Eller de er helt
sagesløse.

Er socialpolitik også ved at blive til noget man
kan dø af?

Dragen
Dragen
1 year ago

Socialpolitik har længe været noget man kunne dø af.

Er sundhedspolitik blevet til noget man dør af?
Er sundhedspolitik blevet til noget man dør af?
1 year ago

En talskvinde fra WEF var vist ude med en melding
om at et procenttal på 90-95% ville være passende.
Så ham med de 50% hører vel til blandt de
moderate/skånsomme og knap så blodtørstige?

Margrethe
Margrethe
1 year ago

En fremtid, hvor vi “frivilligt” kan aflive os selv med sprøjter eller få aktiv dødshjælp, hvis vi synes livet er for ubærligt. Med alle de hjemløse og deraf afledte depressive, Mette Frederiksens arbejdsgivere vil producere, så giver et udvidet tilbud om aktive dødshjælp jo lige pludselig mening. Håber ikke det er sandt, men bliver ikke længere chokeret, hvis det er. Sakset fra twitter:

Hjemløse og sindslidende kan få aktiv dødshjælp.JPG
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Formålet er en global kommunistisk verdensregering styrende de enkelte nationers lovgivningsarbejde igennem direktiver fra FN, som underskrevet i Agenda21 i Rio i 1992 og igen bekræftet og videreført i Agenda30 fra midten af 10erne på en generel konference i FN – to traktater der er underskrevet af de fleste nationer Derudover er der noget med pengene, som jeg ikke har nogen mening om, andet end at det virker sandsynligt at det er en dårlig ide at være fuldt eksponeret kun et sted finansielt. Sikkert en god ide at holde på flere heste, da alt synes at kunne ske THE G20… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Folketingets partier er enige om en 70 procents reduktion før 2030. Af fødselstallet.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

Jeg skulle virkelig ønske at disse forskjellige videoene var datert…

Den øverste er bare et par dager gammel men det brukte jeg noe tid på å finne ut, et søk på Bitchute etter Maria Lapytova får raskt opp originalen men et søk på Maria Zeee gjør det ikke….merkelig.

Om en video er laget for et døgn eller et år siden betyr litt for meg ift om jeg vil bruke tid på den.

….men takk i alle fall, 😃.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

(kopieret følgende link til flere tråde, hvor det er relevant, da Computing Forever berører hovedformålet for alle disse sammenhængende kriser, som står foran os)
HOW IS THIS A THING? 22ND OF NOVEMBER 2022

https://www.bitchute.com/video/zxFwBTZNzqzl/

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x