20
nov
Seneste opdatering: 25/11-22 kl. 0932
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Europa bliver til Kina”

(Klik det direkte link for at se video)

Stigende efterspørgsel efter uvaccineret blod

Dette har været til at forudse i mange mĂĄneder, og det forekommer helt uansvarligt at sundhedsvæsnet ikke af sig selv har taget det op endnu. Nogle husker mĂĄske blødersagen fra midstfirserne, hvor 91 blødere blev HIV smittet ved blodtransfusioner. I dag er 65 af dem døde og “mange af de overlevende er sĂĄ mærkede af deres alvorlige sygdomme, evig medicinering og bivirkninger, at de ikke kan arbejde.” Artiklen er fra Document og pĂĄ norsk. Man mĂĄ klikke derover for at fĂĄ det hele med:

Leger melder at et økende antall mennesker ber om blodoverføringer fra uvaksinerte givere. Et stort antall mennesker har tatt en bevisst beslutning om ikke å la seg vaksinere mot covid og vil også nekte ta de kommende mRNA-baserte vaksinene. Mange av dem tar også forbehold om kun å få blodoverføring fra vaksinerte personer, men med en vaksinasjonsgrad på 80 prosent kommer det aller meste av Norges blodforsyning fra corona-vaksinerte givere.

Blod sorteres ikke pĂĄ vaksinestatus

De første spørsmålene om blod fra uvaksinerte begynte å komme allerede sommeren 2021, men sykehusene tilbyr ikke blod sortert på vaksinert/uvaksinert. Meldinger om skadevirkninger og død på grunn av den nye mRNA-teknologien har for mange erodert tilliten til myndighetene og vaksiner, og skapt etterspørsel etter pålitelig forsyning av uvaksinert, såkalt «trygt blod».

Det arbeides nu for å skape en global infrastruktur for levering av uvaksinert blod på grunnlag av frykten for mulige farer ved å få overført blod inneholdende mRNA covid-vaksiner. Etterspørselen etter uvaksinert blod et økende problem for sykehusene

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
8 days ago

Det her er virkelig en mærkelig artikel: https://www.bt.dk/samfund/studie-af-senfoelger-flere-med-senfoelger-har-ikke-haft-corona Den stĂĄr ogsĂĄ i ekstra bladet, og begge steder har kopieret den fra politiken, den er altsĂĄ bragt i mindst 3 aviser. SĂĄ mĂĄ det jo være noget vigtigt ikke? Bedøm selv: Kort sagt har nogle forskere undersøgt en gruppe af danskere fra en facebookgruppe hvor medlemmerne diskuterer senfølger af corona, men en stor del af disse mennesker har bare aldrig haft corona, kun senfølgerne? Dette fandt forskerne ud af fordi de ikke havde udviklet antistoffer i kroppen. Derefter konkluderer de at de symptomer enten er noget de bilder sig ind, eller… Read more »

Margrethe
Margrethe
7 days ago
Reply to  Poul

“Er det sĂĄ meningen at vi selv skal gætte videre pĂĄ hvad de senfølger kan være senfølger af?” Den gættekonkurrence, fĂĄr du aldrig flertallet til at deltage i, tør jeg godt love. Jeg har efterhĂĄnden livslang erfaring i at tro, at hvis man lægger lunser af faktuelle godbidder ud til folk, vil det vække “aha” oplevelsen i dem, og de vil selv begynde at gĂĄ videre at samme spor for at fĂĄ mere viden. Det sker bare ikke for 80-90 procent af befolkningen. De stĂĄr stille, hvor de hele tiden har stĂĄet. Som en bil, der kører i tomgang, eller… Read more »

Poul
Poul
7 days ago
Reply to  Margrethe

Helt enig, men mĂĄske bløder pressen op pĂĄ at omtale disse ting for at sikre deres eget alibi nĂĄr det ikke kan holdes skjult længere? “Senfølger af andre ĂĄrsager” er (udover at være en logisk kortslutning) en farlig pĂĄstand at skrive i 3 aviser i en tid hvor der aldrig har været større mistro til vaccinerne, ihvertfald uden for danmark hvor folk kan tænke selv. Jeg har ingen forestillinger om at journalister anno 2022 gør noget som helst for at hjælpe andre, men det kunne mĂĄske være begyndelsen pĂĄ en længere proces for at redde dem selv. Lidt som nĂĄr… Read more »

Nielsen
Nielsen
7 days ago
Reply to  Poul

Du skal skrue ned for indtagetaf avispapir. Over hvor lang tid tog du 4 sprøjter raffineret opium? Gå hjem og læg dig, og kom ikke tilbage til konsultationen, før du har betalt din lægeregning.Hvis du nærmer dig for mange eefanter under din rekonvalescens, må du under ingen omstændigheder hve været i nærheden af bedøvende lægemidler. Elefanter er ikke noget at spøge med. Hold dig til guld tuborg..

Jensen
Jensen
7 days ago
Reply to  Poul

Det er da bare den samme type som fik piskesmæld i 90′ erne. Det er iøvrigt ogsĂĄ 90% kvinder.

Nielsen
Nielsen
8 days ago

Som afdøde Vladimir Zelenko sagde: Bogstaverne i WHO står for world homocide organization. På samme vis kan man mageligt kalde sundhedsstyrelsen for usundhedsstyrelsen. Det er i al fald sådan den synes fra mit perspektiv.

Nielsen
Nielsen
8 days ago
Reply to  steen

Han vil aldrig lytte til fornuft. Det eneste der tæller for ham er hans tegnebog og hvor hurtigt den kan blive fyldt med andre folkt penge. De lede tyvagtige djævle stjæler fire femtedele af alle danskeres ejendom.
De skulle stilles for retten og dømmes for deres forbrydelser.

Poul
Poul
8 days ago
Reply to  steen

Magnus heunickes mor døde faktisk ikke længe efter at han havde stĂĄet pĂĄ tv og sagt at han havde fĂĄet hende til at tage vaccinen, sikkert for at bevise hvor ufarlig den var. Hvad hun døde af er vist aldrig blevet nævnt offentligt mig bekendt, men siden det skete har jeg tænkt: Hvad nu HVIS det var vaccinen, og han stadig fortsatte (og fortsætter) med at anbefale den til alle andre efter at have dræbt sin egen mor med den? Prøv lige at at tænke den tanke til ende.. Der findes ikke et “breaking news” skilt der er stort nok… Read more »

Vicktor Børge
Vicktor Børge
7 days ago

“Studie af senfølger: Flere med (covid19)senfølger har ikke haft corona”
Gad vide hvad det så kan være, de har fået senfølger af?
Kunne det være vaccinerne – nej det nævnes ikke som en mulighed.

https://www.berlingske.dk/danmark/studie-af-senfoelger-flere-med-senfoelger-har-ikke-haft-corona

Poul
Poul
7 days ago

Og det var så avis nummer 4 der bragte den samme artikel, deres synkronitet fortæller mere end selve teksten.

Poul
Poul
7 days ago
Reply to  steen

Ok det er endnu værre, jeg talte også bare dem jeg lige fik øje på.

Men den der reddit debat der står øverst på google viser meget godt niveauet hos folk. De kan godt se at noget er galt, men alligevel springer de straks til at kritisere “anti-vaxxere” på forhånd.

Danskere er simpelthen uhyggelige nĂĄr deres tv fĂĄr bildt dem noget ind, kun overgĂĄet af svenskere.

Last edited 7 days ago by Poul
Cat Girl
Cat Girl
6 days ago

Kan du venligst samle dine tip i noget færre kommentarer ? Steen

(kopieret følgende link til flere tråde, hvor det er relevant, da Computing Forever berører hovedformålet for alle disse sammenhængende kriser, som står foran os)HOW IS THIS A THING? 22ND OF NOVEMBER 2022

https://www.bitchute.com/video/zxFwBTZNzqzl/

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x