22
nov
Seneste opdatering: 27/11-22 kl. 1356
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Enbalmer: “There is a pure evil in this world”

Filmen er kommet op her til morgen 22 november. Den er sat som ‘sticky post’ til de nĂŠrmeste dage. – Filmen er her med svenske undertekster. En god ven skriver blandt andet:

This documentary focuses primarily on the strange elongated rubbery “blood clots” that have frequently been found in the blood vessels of deceased people by undertakers and embalmers, beginning when the vax was first introduced. The accounts given by multiple embalmers about the clots, and the visual evidence of the clots themselves, are what make the video so valuable — the independent testimony from so many witnesses is difficult to refute.

The rest of the footage contains a lot of sensationalized material, including clips of people who collapse suddenly. Some of these may be fakes, and some samples were definitely taken from videos that predate the COVID hysteria. But the sections featuring the embalmers are convincing, and very important.

Lars Bern om “Died Suddenly” kan ogsĂ„ anbefales. Fra minut 46:20 her. Den meget bramfri Max Igans kommentar til filmen og massemordet er heller ikke kedelig. HĂžr ham her.

Mikrobiologen Sucharit Bhakdi: Alle mRNA vacciner er farlige

I disse dage hvor blandt andre Danske lÊgers vaccinationsservice og  Sundhedsstyrelsen annoncerer efter forsÞgspersoner over 50 og 65 til deres nye mRNA baserede vacciner mod influenza og lungebtÊndelse, mÄ det vÊre pÄ sin plads at advare imod mRNA vacciner, som det nu er meningen skal brede sig til enhver vaccine. Nogle af annoncerne nÊvner end ikke, at det er mRNA, forsÞgspersonerne skal lade sig sprÞjte med.

Sucharit Bhakdi forklarer, hvorfor mRNA er en trussel imod enhver, der endnu skulle have undgÄet Covid-vaccinerne. Det er pÄ et lidt avanceret, videnskabeligt plan, men det er vÊrd at hÞre, og det varer kun 15 minutter.

Der advares om andet ved den meget ny mRNA teknik: Suddenly changed? Personality-changes after mRNA-Injection og Dr. Byram Bridle: “We Are Going To Have Our Food Species Loaded Up With  Messenger RNA Vaccines”. Hþr dr. Bridle: mRNA Vaccines in Our Foods.

Annonce pÄ Facebook

Og nu vi er ved ualmindeligt uhĂŠderlige annoncer, se UNICEF’s

 

4.5 8 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

“Buster II” – som jeg kalder 4. Pfi💉 – blev udrullet i Danmark fra 15. september, hvilket sĂ„ betyder overdĂždeligheden vil EKSPLODERE fra omkring 1. februar… Fra 01.01.2021 til 29.09.2022 dĂžde der 100.000 danskere, hvoraf 5.000 – 5%* – er overdĂždelighed. 80.000 – 80% – af de dĂžde, dĂžde indenfor 30 dage af enten 1.-, 2.- eller 3. Pfi💉** Hvis der havde vĂŠret en vanvid-et9-epidemi i Danmark i 2020, burde den efterfĂžlgende – altsĂ„ nu! – vĂŠret underdĂždelighed, da “skravlet” jo formodes at vĂŠre bortdĂžmt lidt tidligere. Jeg er 60 Ă„r og har rent blod, hvilket gĂžr jeg tilhĂžrer 3%… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

SĂžren BĂžrve har jo vĂŠret klar over det, siden han ĂŠndrede alderskriteriet fra 12 til 50 Ă„r. Hvilket har givet genlyd i det store udland. SĂžren BĂžrve havde ikke taget fejl, men “var blevet klogere”! đŸ€Ș Pfi💉 blev i Ăžvrigt ikke vaccine, CDC og FDA ĂŠndrede kriterierne 01.09.2021. Hvilket SĂžren BĂžrve ikke – som i SLET IKKE! – kan have vĂŠret uvidende om. ALLIGEVEL lod SĂžren BĂžrve “SupervĂ„benet” og “Sikker & Effektiv” fortsĂŠtte med deres BEVIDSTE misinformation. Det store spĂžrgsmĂ„l er sĂ„, hvilken fordel regeringen havde i at fortsĂŠtte udrulningen af – hvad de mĂ„tte vide var – HELVEDE pĂ„… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Det er mÄske ved at synke ind hos idioten, at han har vÊret delagtig i noget aldeles kriminelt. Men det betyder jo ikke at han ikke er egnet til rettergang og straf, SÄvel som de Þvrige konsÄiratorer i dette massemord pÄ mennesker over den ganske verden. Nogen vil sige, at der er forskel pÄ SÞren BrostrÞm og Bill Gates. Muligvis. Men begge er klart og tydeligt pÄ den gale side af plandemien. Og ofrene kan tÊlles i millioner. Er du i tvivl, sÄ se filmen Vaxxed,

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  steen

Er det ligesom om at de waxxede er knapt sĂ„ aggressive over for os uwaxxede, nu hvor historierne om vaccineskader sĂ„ smĂ„t begynder at dukke op hist samt pist? Gad vide om de igen forsĂžger den frĂŠkhed at genindfĂžre vaccinepas og anden forrykt diskrimination, vel vidende at det hele er et stort svindelnummer/hoax? Ved man hvordan det gĂ„r for lĂŠgerne med at sĂŠlge giften til intetanende gamlinger? Jeg var til det Ă„rlige eftersyn ved lĂŠgen, og der var bestemt ikke mange kunder og kun 2 ud af 5 var pĂ„ synligt arbejde i lĂŠgehuset. Jeg havde ventet, at kunderne stod… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Buster II runde 1 million 15. Oktober.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Anders Bo

MĂ„ forvente at netop sĂ„danne som Anders Bo med en ren sjĂŠl i et rent legeme, sĂ„danne kvinderne kommer at kaste sig over, selv om plejehjemspladsen sandsynligvis er sikret, at det sidste mĂ„ske bliver vĂŠrre end det fĂžrste. Listen over forbrydelser begĂ„et af myndighederne pt. og under COVID-19-“pandemien” i forvejen lang, den mĂ„ske stĂžrste forbrydelse af alle den mĂ„lrettede undertrykkelse af sikre og effektive behandlinger. Covidvaccination har resulteret i hundredtusindvis af kvĂŠstelser og dĂždsfald, med en overbelastning af sygehussystemet til fĂžlge – alt sammen unĂždvendigt, fordi ivermectin og hydroxychloroquin ville have reddet dem, ogsĂ„ fordi det at undlade en dĂždelige covidvaccination… Read more »

Jensen
Jensen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Det er da ikke korrekt det dĂždstal frem til 29.9.22 du oplyser, hvor har du det fra?

Jensen
Jensen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Tallene dĂŠkker fra 1.12.2020.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Denne film virker vÊre det mest rystende dokument af denne masse-udryddelse, jeg nogensinde har set, et folkemord i slow motion der kommer til at fÄ frygtelige konsekvenser for menneskeheden.
Hvis bagmÊndene tror de kan gÄ fri i deres beskyttede miljÞer, tager de fejl, selv denne sÄ kaldte udvalgte gruppe skal spise, bruger strÞm og i stort mÄ Êde, skide og sove som alle andre, hvem skal stÄ for service og produktion, nÄr bare den udvalgte gruppe er tilbage?

Last edited 1 year ago by Peer Pedersen
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Peer Pedersen

Det bliver nok “ensomme ulve” med dĂžde og skadede familiemedlemmer, der kommer til at stĂ„ for dĂ©t…

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

He he, hvem af de ‘ensomme ulve’ kan skifte oljefilter pĂ„ en Bentley?
Hvem skal lave oljefiltret?
Det bliver koldt pĂ„ toppen af fĂždekĂŠden, men som bekendt er vores civilation bare en tynd fernis pĂ„ barbariet, skridtet fra Aldi til kannibalisme er ganske kort…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Peer Pedersen

Mit svar var myntet pĂ„ “… bagmĂŠnd tror de kan gĂ„ fri…”.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Den har jeg ogsĂ„ tĂŠnkt pĂ„ . Bliver det en del af “mĂ„den” for et retsopgĂžr?

Lennie
Lennie
1 year ago

Jeg har netop haft besÞg af to, begge over 70, som mente, at alt det m vaccinekritik er konspirationsteorier. . Nu hÄber jeg at undgÄ shedding, for begge har fÄet 4 covID shots og influenza vaccine. Lad os sige det sÄdan: jeg luftede kraftigt ud efter besÞger, stÞvsugede og skyllede bÄde nÊse og hals i saltvand.
Men se lige videoen i denne artikel, den om fotomodellen, som er blevet invalideret af vaccinen. Der vises ogsĂ„ andet, og det her burde afstedkomme NĂŒrnberg trials!
https://healthimpactnews.com/2022/48817-dead-and-5107883-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions/

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Saltvand, jodoplysning eller Listerin – prĂŠcis mundskyld! – mm

Selv hvis man HAR fĂ„et Vanvid-et9, vil nĂŠse- & mundskykd – bla med ovennĂŠvnte – afkorte om dĂŠmpe sygdomsforlĂžbet BETRAGTELIGT!

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Om man er kristen eller hedning her til lands, gÞr ikke den store forskel. Vores relegioner har nÊrmet dem sÄ meget til hverandre, sÄ vi for det meste forstÄr hinandens moral.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Lennie

HvornĂ„r blev de Buster II’ede? 4-5 mĂ„neder efter đŸ€ș, kan du begynde, at spĂžrge indtil deres helbred – eller mangel pĂ„ samme! 😈

Kender du thehighwier.com ?

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Hej Anders Bo – det blev alle de gamle jo fra ca 1 oktober, sĂ„vidt jeg ved. De mener ikke at have haft noget besvĂŠr overhovedet, men jeg kender flere, der har haft besvĂŠr, fx Bells Palsy, hĂŠvet hĂ„nd, hĂŠvede arme, hjerteproblemer, trĂŠthed osv, og sĂ„ har de jo haft covID bĂ„de 1-3 gange! Jeg havde den originale covID i februar 2020, sandsynligvis fordi jeg dengang boede i kbh og lĂžb ind i kinesere i metroen hele tiden. . Jeg kurerede der pĂ„ 12 timer vha azithromycin!! Noget, som jeg havde set fra Japan, tror jeg. Jeg havde vĂŠret syg… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Lennie

Azithromycin sandsynligvis ganske effektivt imod covid-19, men at anbefale at fĂžrst tage hydroxychloroquin som er yderst effektiv imod covid-19, derefter azithromycin som er antibakteriel, det ville vĂŠre den helt perfekte kur imod covid-19. Du nĂŠvner Ă„ndenĂžd nĂ„r du skulle op af trappen, om ikke den forsvandt igen kunne tyde pĂ„ at du tog medicinen for sent, det skal helst ske indenfor de fĂžrste 5 dage efter at du er blevet smittet, min erfaring at ved daglig og konstant motion forsvinder ogsĂ„ Ă„ndenĂžden igen sĂ„ godt som, men Ă„r ikke mĂ„neder med daglig motion vi taler om. Ondskabsfuldt som det skete,… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg er nĂždt til at genposte dette fantastiske interview fra UK Column, for Vernon Coleman er en ganske elskelig person, som udmĂŠrker sig ved at vĂŠre ĂŠrlig., oprigtig og trovĂŠrdig. TrovĂŠrdig, da han er lĂŠge, dissident og jeg vil nĂŠsten sige whistleblower.
Igen mÄ jeg Þnske Reiner Fulmich.al mulig held og lykke med hans indictment = retlig anklage mod fÞrst og fremmest Anthony the mass murderer Fauci.
https://vernoncoleman.org/videos/uk-column-interview

ino
ino
1 year ago

HallĂžjsa, Berlingske har oppet sig: En seriĂžs artikel om vitamin D.
Helt uhĂžrt… https://www.berlingske.dk/samfund/adskillige-danskere-mangler-det-og-det-har-resulteret-i-mere-alvorlige

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  ino

Jeg sÄ det godt og grinede.

Anbefalingen pĂ„ 5-10 mĆłg D3-vitamin dagligt er jo đŸ„ł.
Jeg indtager over 250 mĆłg!

Ved interesse sĂžg pĂ„ “Michael Holick D3”.

ino
ino
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Enig i at 10-20 mcg (det sidste for ĂŠldre og mĂžrkhudede) er latterligt lavt. Omvendt virker 250 mcg temmelig hĂžjt, men det virker Ă„benbart. Er det ikke 10.000 IU?
Se https://www.sciencedaily.com/releases/2015/03/150317122458.htm
Studiet viser at Sundhedsstyrelsens anbefaling burde vĂŠre 10 gange hĂžjere. (Det skyldes Ă„benbart en gammel regnefejl).

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  ino

SĂžg pĂ„: “Michael Holick D3”, og bliv klogere…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  ino

Som jeg har fĂ„et det oplyst er 25.000 IU – 625 mĆłg – D3 HELT sikkert, nĂ„r man bare samtidig indtager 200 mĆłg, for ikke at fĂ„ calcificeret blodĂ„rerne.

SĂžgte du pĂ„ “Michael Holick D3”?

ino
ino
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Ja, jeg har lÊst lidt af ham og om ham, og jeg er ikke blevet fan af ham. Pas pÄ hvis du tager pÄ bade- og solskinsferie; der kan nemt komme nyre-problemer med den ekstra dosis du indtager. Men det er jo dit liv.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  ino

Hvordan skulle specielt nyrerne tage skade af sÄ lidt D3-vitamin?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  ino

200 mĆłg K2-vitamin (MK7)

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Du mĂ„ fĂ„ dig en Off Topic klumme Hr RĂ„skov skusemoi stavning. Her er mere krigspropaganda frastatsradiofonien https://www.dr.dk/nyheder/udland/90-aaret-holodomor-i-ukraine-vaekker-minder-de-forsoegte-ramme-os-med-sult-nu-er-det Det er aldeles tydeligt, at Dhimmi Radio = DR er halehĂŠng til ClintonCrimeNetwork og alle de andre lĂžgnefabrikker i USA’s lĂžgnespredere. Inden februar 2020 var skuespilleren indsat af USA/NATO i Ukraine korrupt. De vendte alle pĂ„ en femĂžre, da Rusland sagde: Nok er nok. Den dag blev skuespilleren som taler ukrainsk-russisk vendt fra at vĂŠre en korrupt politiker til at vĂŠreen helt, som forsvarede Ukraine mod det onde Rusland. Ind imellem skal nĂŠvnes, at flereukrainske “officials” har erhvervet ejendom i Schweiz. Hvad… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Ikke for at shitpost, men jeg faldt over et eksempel pÄ AlJazera s nyhedsformidling. Her omhandlende Identitaer. https://www.youtube.com/watch?v=Il2GbD4mrrk

Lennie
Lennie
1 year ago

Neil Oliver med en historisk opsang! En must-see! https://youtu.be/cACETqHXq94

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

TUCKER CARLSON – THE COVID VAX SHOT IS PHYSICALLY DANGEROUS, BLOOD CLOTS ETC

https://www.bitchute.com/video/AfmxKPLngnMZ/

Uden sandhed gÄr ethvert rige til grunde
Uden sandhed gÄr ethvert rige til grunde
1 year ago

Hej igen. Det kan evt. vĂŠre min pc, men er jeg den
eneste der kun kan se videoen i “hak” af tre
sekunder ad gangen? Min pc virker upÄklageligt
ellers. Kan det vĂŠre lokale antenne problemer?
Det er da Êrgerligt hvis mange gÄr glip af de
vigtige oplysninger pga. serverproblemer eller
andet.

Uden sandhed gÄr ethvert rige til grunde
Uden sandhed gÄr ethvert rige til grunde
1 year ago

Hej, er der et teknisk problem? Kan kun se denne film tre-fem
sekunder ad gangen. Den gÄr hele tiden i stÄ. MÄtte opgive at
se den. Andre film pÄ andre kanaler fungerer normalt, sÄ det
er ikke min computer. Kan hackere vÊre pÄ spil?

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Per BrÊndgaard er i lommen pÄ hans bank. Han er blank som en nyslÄet tokrone i hans hjerne, og yderligere enhÄndlanger for Mette ForrÊderiksen.

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Per BrĂŠndgaard er desuden en kĂŠmpestor Israel-hader, ligesom langt de fleste andre i kredsen om JFK21 og “sandheds” (911 Truth Danmark er et et stjerneeksempel) – og “friheds”-bevĂŠgelserne, der nĂŠsten altid afslĂžrer sig selv i sidste ende. NĂ„r det kommer til stykket bliver man stĂŠrkt i tvivl om hvorvidt “frihedskamp”, som de mener at fĂžre pĂ„ alle menneskers vegne, eller deres enorme had til Israel og “zionisterne” er den stĂžrste enkeltsag for disse mennesker. Jeg mistĂŠnker faktisk det sidste..

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Computing Forever

Computing Forever

113661 subscribers

HOW IS THIS A THING? 22ND OF NOVEMBER 2022

https://www.bitchute.com/video/zxFwBTZNzqzl/

46
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x