22
nov
Seneste opdatering: 27/11-22 kl. 1356
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Enbalmer: “There is a pure evil in this world”

Filmen er kommet op her til morgen 22 november. Den er sat som ‘sticky post’ til de nærmeste dage. – Filmen er her med svenske undertekster. En god ven skriver blandt andet:

This documentary focuses primarily on the strange elongated rubbery “blood clots” that have frequently been found in the blood vessels of deceased people by undertakers and embalmers, beginning when the vax was first introduced. The accounts given by multiple embalmers about the clots, and the visual evidence of the clots themselves, are what make the video so valuable — the independent testimony from so many witnesses is difficult to refute.

The rest of the footage contains a lot of sensationalized material, including clips of people who collapse suddenly. Some of these may be fakes, and some samples were definitely taken from videos that predate the COVID hysteria. But the sections featuring the embalmers are convincing, and very important.

Lars Bern om “Died Suddenly” kan også anbefales. Fra minut 46:20 her. Den meget bramfri Max Igans kommentar til filmen og massemordet er heller ikke kedelig. Hør ham her.

Mikrobiologen Sucharit Bhakdi: Alle mRNA vacciner er farlige

I disse dage hvor blandt andre Danske lægers vaccinationsservice og  Sundhedsstyrelsen annoncerer efter forsøgspersoner over 50 og 65 til deres nye mRNA baserede vacciner mod influenza og lungebtændelse, må det være på sin plads at advare imod mRNA vacciner, som det nu er meningen skal brede sig til enhver vaccine. Nogle af annoncerne nævner end ikke, at det er mRNA, forsøgspersonerne skal lade sig sprøjte med.

Sucharit Bhakdi forklarer, hvorfor mRNA er en trussel imod enhver, der endnu skulle have undgået Covid-vaccinerne. Det er på et lidt avanceret, videnskabeligt plan, men det er værd at høre, og det varer kun 15 minutter.

Der advares om andet ved den meget ny mRNA teknik: Suddenly changed? Personality-changes after mRNA-Injection og Dr. Byram Bridle: “We Are Going To Have Our Food Species Loaded Up With  Messenger RNA Vaccines”. Hør dr. Bridle: mRNA Vaccines in Our Foods.

Annonce på Facebook

Og nu vi er ved ualmindeligt uhæderlige annoncer, se UNICEF’s

 

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

“Buster II” – som jeg kalder 4. Pfi💉 – blev udrullet i Danmark fra 15. september, hvilket så betyder overdødeligheden vil EKSPLODERE fra omkring 1. februar… Fra 01.01.2021 til 29.09.2022 døde der 100.000 danskere, hvoraf 5.000 – 5%* – er overdødelighed. 80.000 – 80% – af de døde, døde indenfor 30 dage af enten 1.-, 2.- eller 3. Pfi💉** Hvis der havde været en vanvid-et9-epidemi i Danmark i 2020, burde den efterfølgende – altså nu! – været underdødelighed, da “skravlet” jo formodes at være bortdømt lidt tidligere. Jeg er 60 år og har rent blod, hvilket gør jeg tilhører 3%… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  steen

Søren Børve har jo været klar over det, siden han ændrede alderskriteriet fra 12 til 50 år. Hvilket har givet genlyd i det store udland. Søren Børve havde ikke taget fejl, men “var blevet klogere”! 🤪 Pfi💉 blev i øvrigt ikke vaccine, CDC og FDA ændrede kriterierne 01.09.2021. Hvilket Søren Børve ikke – som i SLET IKKE! – kan have været uvidende om. ALLIGEVEL lod Søren Børve “Supervåbenet” og “Sikker & Effektiv” fortsætte med deres BEVIDSTE misinformation. Det store spørgsmål er så, hvilken fordel regeringen havde i at fortsætte udrulningen af – hvad de måtte vide var – HELVEDE på… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Det er måske ved at synke ind hos idioten, at han har været delagtig i noget aldeles kriminelt. Men det betyder jo ikke at han ikke er egnet til rettergang og straf, Såvel som de øvrige konsåiratorer i dette massemord på mennesker over den ganske verden. Nogen vil sige, at der er forskel på Søren Brostrøm og Bill Gates. Muligvis. Men begge er klart og tydeligt på den gale side af plandemien. Og ofrene kan tælles i millioner. Er du i tvivl, så se filmen Vaxxed,

Knud Madsen
Knud Madsen
2 months ago
Reply to  steen

Er det ligesom om at de waxxede er knapt så aggressive over for os uwaxxede, nu hvor historierne om vaccineskader så småt begynder at dukke op hist samt pist? Gad vide om de igen forsøger den frækhed at genindføre vaccinepas og anden forrykt diskrimination, vel vidende at det hele er et stort svindelnummer/hoax? Ved man hvordan det går for lægerne med at sælge giften til intetanende gamlinger? Jeg var til det årlige eftersyn ved lægen, og der var bestemt ikke mange kunder og kun 2 ud af 5 var på synligt arbejde i lægehuset. Jeg havde ventet, at kunderne stod… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Knud Madsen

Buster II runde 1 million 15. Oktober.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Må forvente at netop sådanne som Anders Bo med en ren sjæl i et rent legeme, sådanne kvinderne kommer at kaste sig over, selv om plejehjemspladsen sandsynligvis er sikret, at det sidste måske bliver værre end det første. Listen over forbrydelser begået af myndighederne pt. og under COVID-19-“pandemien” i forvejen lang, den måske største forbrydelse af alle den målrettede undertrykkelse af sikre og effektive behandlinger. Covidvaccination har resulteret i hundredtusindvis af kvæstelser og dødsfald, med en overbelastning af sygehussystemet til følge – alt sammen unødvendigt, fordi ivermectin og hydroxychloroquin ville have reddet dem, også fordi det at undlade en dødelige covidvaccination… Read more »

Jensen
Jensen
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Det er da ikke korrekt det dødstal frem til 29.9.22 du oplyser, hvor har du det fra?

Jensen
Jensen
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Tallene dækker fra 1.12.2020.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
2 months ago

Denne film virker være det mest rystende dokument af denne masse-udryddelse, jeg nogensinde har set, et folkemord i slow motion der kommer til at få frygtelige konsekvenser for menneskeheden.
Hvis bagmændene tror de kan gå fri i deres beskyttede miljøer, tager de fejl, selv denne så kaldte udvalgte gruppe skal spise, bruger strøm og i stort må æde, skide og sove som alle andre, hvem skal stå for service og produktion, når bare den udvalgte gruppe er tilbage?

Last edited 2 months ago by Peer Pedersen
Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Peer Pedersen

Det bliver nok “ensomme ulve” med døde og skadede familiemedlemmer, der kommer til at stå for dét…

Peer Pedersen
Peer Pedersen
2 months ago
Reply to  Anders Bo

He he, hvem af de ‘ensomme ulve’ kan skifte oljefilter på en Bentley?
Hvem skal lave oljefiltret?
Det bliver koldt på toppen af fødekæden, men som bekendt er vores civilation bare en tynd fernis på barbariet, skridtet fra Aldi til kannibalisme er ganske kort…

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Peer Pedersen

Mit svar var myntet på “… bagmænd tror de kan gå fri…”.

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Den har jeg også tænkt på . Bliver det en del af “måden” for et retsopgør?

Lennie
Lennie
2 months ago

Jeg har netop haft besøg af to, begge over 70, som mente, at alt det m vaccinekritik er konspirationsteorier. . Nu håber jeg at undgå shedding, for begge har fået 4 covID shots og influenza vaccine. Lad os sige det sådan: jeg luftede kraftigt ud efter besøger, støvsugede og skyllede både næse og hals i saltvand.
Men se lige videoen i denne artikel, den om fotomodellen, som er blevet invalideret af vaccinen. Der vises også andet, og det her burde afstedkomme Nürnberg trials!
https://healthimpactnews.com/2022/48817-dead-and-5107883-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions/

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  steen

Saltvand, jodoplysning eller Listerin – præcis mundskyld! – mm

Selv hvis man HAR fået Vanvid-et9, vil næse- & mundskykd – bla med ovennævnte – afkorte om dæmpe sygdomsforløbet BETRAGTELIGT!

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  steen

Om man er kristen eller hedning her til lands, gør ikke den store forskel. Vores relegioner har nærmet dem så meget til hverandre, så vi for det meste forstår hinandens moral.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Lennie

Hvornår blev de Buster II’ede? 4-5 måneder efter 🤺, kan du begynde, at spørge indtil deres helbred – eller mangel på samme! 😈

Kender du thehighwier.com ?

Lennie
Lennie
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Hej Anders Bo – det blev alle de gamle jo fra ca 1 oktober, såvidt jeg ved. De mener ikke at have haft noget besvær overhovedet, men jeg kender flere, der har haft besvær, fx Bells Palsy, hævet hånd, hævede arme, hjerteproblemer, træthed osv, og så har de jo haft covID både 1-3 gange! Jeg havde den originale covID i februar 2020, sandsynligvis fordi jeg dengang boede i kbh og løb ind i kinesere i metroen hele tiden. . Jeg kurerede der på 12 timer vha azithromycin!! Noget, som jeg havde set fra Japan, tror jeg. Jeg havde været syg… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago
Reply to  Lennie

Azithromycin sandsynligvis ganske effektivt imod covid-19, men at anbefale at først tage hydroxychloroquin som er yderst effektiv imod covid-19, derefter azithromycin som er antibakteriel, det ville være den helt perfekte kur imod covid-19. Du nævner åndenød når du skulle op af trappen, om ikke den forsvandt igen kunne tyde på at du tog medicinen for sent, det skal helst ske indenfor de første 5 dage efter at du er blevet smittet, min erfaring at ved daglig og konstant motion forsvinder også åndenøden igen så godt som, men år ikke måneder med daglig motion vi taler om. Ondskabsfuldt som det skete,… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Jeg er nødt til at genposte dette fantastiske interview fra UK Column, for Vernon Coleman er en ganske elskelig person, som udmærker sig ved at være ærlig., oprigtig og troværdig. Troværdig, da han er læge, dissident og jeg vil næsten sige whistleblower.
Igen må jeg ønske Reiner Fulmich.al mulig held og lykke med hans indictment = retlig anklage mod først og fremmest Anthony the mass murderer Fauci.
https://vernoncoleman.org/videos/uk-column-interview

ino
ino
2 months ago

Halløjsa, Berlingske har oppet sig: En seriøs artikel om vitamin D.
Helt uhørt… https://www.berlingske.dk/samfund/adskillige-danskere-mangler-det-og-det-har-resulteret-i-mere-alvorlige

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  ino

Jeg så det godt og grinede.

Anbefalingen på 5-10 mųg D3-vitamin dagligt er jo 🥳.
Jeg indtager over 250 mųg!

Ved interesse søg på “Michael Holick D3”.

ino
ino
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Enig i at 10-20 mcg (det sidste for ældre og mørkhudede) er latterligt lavt. Omvendt virker 250 mcg temmelig højt, men det virker åbenbart. Er det ikke 10.000 IU?
Se https://www.sciencedaily.com/releases/2015/03/150317122458.htm
Studiet viser at Sundhedsstyrelsens anbefaling burde være 10 gange højere. (Det skyldes åbenbart en gammel regnefejl).

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  ino

Søg på: “Michael Holick D3”, og bliv klogere…

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  ino

Som jeg har fået det oplyst er 25.000 IU – 625 mųg – D3 HELT sikkert, når man bare samtidig indtager 200 mųg, for ikke at få calcificeret blodårerne.

Søgte du på “Michael Holick D3”?

ino
ino
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Ja, jeg har læst lidt af ham og om ham, og jeg er ikke blevet fan af ham. Pas på hvis du tager på bade- og solskinsferie; der kan nemt komme nyre-problemer med den ekstra dosis du indtager. Men det er jo dit liv.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  ino

Hvordan skulle specielt nyrerne tage skade af så lidt D3-vitamin?

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  ino

200 mųg K2-vitamin (MK7)

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Du må få dig en Off Topic klumme Hr Råskov skusemoi stavning. Her er mere krigspropaganda frastatsradiofonien https://www.dr.dk/nyheder/udland/90-aaret-holodomor-i-ukraine-vaekker-minder-de-forsoegte-ramme-os-med-sult-nu-er-det Det er aldeles tydeligt, at Dhimmi Radio = DR er halehæng til ClintonCrimeNetwork og alle de andre løgnefabrikker i USA’s løgnespredere. Inden februar 2020 var skuespilleren indsat af USA/NATO i Ukraine korrupt. De vendte alle på en femøre, da Rusland sagde: Nok er nok. Den dag blev skuespilleren som taler ukrainsk-russisk vendt fra at være en korrupt politiker til at væreen helt, som forsvarede Ukraine mod det onde Rusland. Ind imellem skal nævnes, at flereukrainske “officials” har erhvervet ejendom i Schweiz. Hvad… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Ikke for at shitpost, men jeg faldt over et eksempel på AlJazera s nyhedsformidling. Her omhandlende Identitaer. https://www.youtube.com/watch?v=Il2GbD4mrrk

Lennie
Lennie
2 months ago

Neil Oliver med en historisk opsang! En must-see! https://youtu.be/cACETqHXq94

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

TUCKER CARLSON – THE COVID VAX SHOT IS PHYSICALLY DANGEROUS, BLOOD CLOTS ETC…
https://www.bitchute.com/video/AfmxKPLngnMZ/

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
2 months ago

Hej igen. Det kan evt. være min pc, men er jeg den
eneste der kun kan se videoen i “hak” af tre
sekunder ad gangen? Min pc virker upåklageligt
ellers. Kan det være lokale antenne problemer?
Det er da ærgerligt hvis mange går glip af de
vigtige oplysninger pga. serverproblemer eller
andet.

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
2 months ago

Hej, er der et teknisk problem? Kan kun se denne film tre-fem
sekunder ad gangen. Den går hele tiden i stå. Måtte opgive at
se den. Andre film på andre kanaler fungerer normalt, så det
er ikke min computer. Kan hackere være på spil?

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Per Brændgaard er i lommen på hans bank. Han er blank som en nyslået tokrone i hans hjerne, og yderligere enhåndlanger for Mette Forræderiksen.

Olsen
Olsen
2 months ago
Reply to  Nielsen

Per Brændgaard er desuden en kæmpestor Israel-hader, ligesom langt de fleste andre i kredsen om JFK21 og “sandheds” (911 Truth Danmark er et et stjerneeksempel) – og “friheds”-bevægelserne, der næsten altid afslører sig selv i sidste ende. Når det kommer til stykket bliver man stærkt i tvivl om hvorvidt “frihedskamp”, som de mener at føre på alle menneskers vegne, eller deres enorme had til Israel og “zionisterne” er den største enkeltsag for disse mennesker. Jeg mistænker faktisk det sidste..

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

Computing Forever

Computing Forever

113661 subscribers

HOW IS THIS A THING? 22ND OF NOVEMBER 2022

https://www.bitchute.com/video/zxFwBTZNzqzl/

46
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x