24
nov
Seneste opdatering: 24/11-22 kl. 1655
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Ulla Kokfelt bemærker i et opslag her på Facebook, at Folketinget i tidsrummet 1999-2018 har givet dansk statsborgerskab til 165.456 udlændinge – de fleste fra Tyrkiet, Irak, Somalia, Bosnien-Hercegovina og Afghanistan. Altså mennesker fra fremmede kulturer, der formentlig aldrig bliver en del af det danske folk, fordi deres religion forbyder det.

I den forbindelse kommer jeg i tanke om noget, som jeg skrev i 2018:

“Jeg tænker tit pĂĄ noget, som den britiske historiker Geoffrey Barraclough skrev for mange ĂĄr siden: NĂĄr det kommer til politik og jura, mĂĄ man stĂĄ til ansvar for de forudsigelige og logiske konsekvenser af det man gør eller undlader at gøre. Det var ogsĂĄ et princip, der blev fastslĂĄet under NĂĽrnbergprocesserne efter Det Tredje Riges fald: Man kan ikke slippe for sit personlige ansvar ved at henvise til forbryde’riske love eller ordrer.”

De politikere, der nu importerer statsfjender i hobetal, og de offentligt ansatte, der administrerer Danmarks kolonisering, ved udmærket – eller burde vide – at de baner vejen for landets undergang og danskernes slavebinding. De har haft 30-40 år til at finde ud af det, og hvis Danmark overlever, kommer der en dag, hvor de skal stå til ansvar for hvad de har gjort.

Til den tid er der ingen, der gider lytte til deres gode hensigter. Derimod vil de blive spurgt, hvorfor de bragte undertrykkere og terrorister til landet, og de vil blive stillet til regnskab for al den død og ødelæggelse, der blev konsekvensen af deres adfærd.”

5 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

SĂĄ du siger at danskerne som lige har genvalgt mette frederiksen & co efter 2 ĂĄrs grundlovstridigt tyranni en dag vil slukke for den store bagedyst og vild med dans, smide kaffekopperne fra sig, og begynde at gøre oprør? De samme danskere som samles for at synge sange om “mangfoldighed” og demonstrere imod “islamofobi” efter hvert muslimsk terrorangreb, og som hver dag ĂĄret rundt gør en dyd ud at ignorere de daglige overfald, røverier, voldtægter og drab begĂĄet af mennesker de selv har stemt for skal være her, sĂĄ de kan fremstille sig selv som humanister pĂĄ sociale medier? DE… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Det er sikkert ogsĂĄ meget hyggeligt at dele hinandens indlæg pĂĄ forskellige platforme pĂĄ den mĂĄde, jeg kan se at document.dk fungerer meget efter samme opskrift. Desværre understreger det ogsĂĄ det jeg skrev med kaffeklubben, for der kommer ikke meget konkret ud af de der “NU sker der snart noget, bare vent og se” artikler rundt omkring. Især den korte avis tilføjer altid den vinkel for at hygge om deres ældre læsere, men hvad skal vi egentlig bruge det til? Hvad ændrer det i praksis? Artikler med relevant information som man ikke kan læse andre steder gør en reel forskel… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Han læser med herinde…SĂĄ hils ham fra mig.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Poul

NĂĄr artikel handler om Poul Nyrup Rasmussens vælgerimport, hvordan kan du sĂĄ beskylde danskerne for SupervĂĄnenets genvalg…

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Det understreger da bare min pointe om at danskerne snorksover og elsker deres undertrykkere, for hvor mange gange har du hørt om at poul nyrup er blevet stillet til ansvar siden dengang? Tænk over det.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Poul

Danmark var faktisk på randen af borgerkrig da de startede covidrestriktionerne og de så ville indføre denne vaccinetvang i folketinget. Tror de blev lidt skræmte på Christianborg over den voldsomme modreaktion

Der kommer vel ogsĂĄ en dag, hvor alle danskere godt kan se at de kun bliver udnyttet og snydt

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Der var en hĂĄndfuld men in black demonstrationer udført af diverse typer fra socialklasse 5 ja, (og tak til dem for det) men det fĂĄr du ikke hr og fru frikadelle til at møde op til. At 0,00000001% af befolkningen protesterer svarer til optøjer ved en brøndby/FCK kamp, det ændrer intet politisk. Især ikke nĂĄr medierne gør deres bedste for at udstille dem undervejs, (hvilket de sĂĄ ogsĂĄ delvist selv bad om flere gange) sĂĄ bliver fru hansen hjemme foran tv’et istedet for, selv hvis hun skulle være 100% enig med dem. Og at dem der brændte en mette fredriksen… Read more »

Uden sandhed gĂĄr ethvert rige til grunde
Uden sandhed gĂĄr ethvert rige til grunde
1 year ago
Reply to  Poul

Man kan godt frygte at Poul har ret. Danskerne lader til
at være lige så tungnemme som tyskerne i 1933 og som
svenskerne i vore dage. Og det lader til at det politiserende
segment agter at fĂĄ ram pĂĄ os og komme os til livs pĂĄ
adskellige mĂĄder, fra “vaccinerne” til “1984” metoder.
Det sidste nye er at Ylva Johansson, Ursula, Merkel og flere
andre EU-kvinder har planer om at slippe Bulgarerne,
Rumænerne, Kroaterne og Albanerne løs på os, samtidig
med at importen fra Afrika og Arabien skal fortsætte og
øges. Og Mette Mink samarbejder med WEF.

Poul
Poul
1 year ago

Og hvad gjorde danskerne da nazisterne marchede over grænsen? De mødte dem med klapsalver og små dannebrogsflag… Derefter samarbejdede de med dem fra besættelsens start til dens ophør, både i regeringen og i private firmaer.

“Men der var da også en modstandsbevægelse” siger folk så. Ja, bestående af et mikroskobisk lille antal danskere, som blev stukket til regeringen af andre danskere hvis de lavede for meget larm i gaden når hr og fru danmark skulle have deres aftenkaffe foran tv’et.

Det er fuldstændig den samme mentalitet hos flertallet i dag, intet har ændret sig.

Uden sandhed gĂĄr ethvert rige til grunde
Uden sandhed gĂĄr ethvert rige til grunde
1 year ago
Reply to  Poul

Poul 4 hours ago

Da tyske tropper marcherede over landegrænsen 9. april 1940,
efter at have myrdet flere grænsegendarmer, blev de da i første
omgang modtaget af geværskud og kanonskud fra danske soldater.

Tabte Europa WW2, med tanke pĂĄ hvad vi har idag?
Tabte Europa WW2, med tanke pĂĄ hvad vi har idag?
1 year ago

Kapitulation efter få timers kamp fra cykelkompagniet er vel ikke ligefrem noget være stolte af.

Og hvorfra du tror der var kanoner ved jeg ikke, men den dansk producerede riffel blev da selvfølgelig brugt (dog mod kampvogne).

De danske mænd som kæmpede (samt de sande frihedskæmpere) var jo så de ENESTE som ikke fejlede, men resten af vores land gjorde, både før og længe efter.

Limewood
Limewood
1 year ago
Reply to  Poul

Men kan nok sige med Storm P: “Danskerne ville ud og lave revolution: men sĂĄ blev det regnvejr”.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Poul

<i>ævler for sig selv pĂĄ nettet dagen lang, undertegnede inkluderet</i> Det er her, pĂĄ internettet, at krigen føres. Regimet har 100 ĂĄrs erfaring i at hĂĄndtere traditionel opposition, sĂĄ at gĂĄ rundt og svinge med plakater og megafoner er spild af tid. Jeg har i over ti ĂĄr bruger en times tid om dagen pĂĄ amerikansk alt-media og har nok omvendt et halvt hundrede personer til etno-nationalisme; i flere tilfælde har folk direkte henvendt sig til mig ĂĄr senere og takket mig for at rive skællene af deres øjne. Det er derfor at regimet forfølger folk som Steen og Kim,… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Heldigt at også statsløse kan ansøge, få statsborgerskab med alt betalt kvit og frit i Danmark, heldigt fordi vi danske snart bliver statsløse.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

De regner med at vinde. At destruere danskerne og blive belønnet af de fremmede magter for at have gjort det

Ingen jurisdiktion er værd at regere for denne statsembedsmandsstand, hvis de ikke kan betragte befolkningen som deres kvæg, de kan kontrollere og dominere fuldstændigt.

Underminering af befolkningens sammenhængskraft og fællesskabsfølelse er alfa og omega for socialisternes vandring igennem institutionerne og for deres radikale destruktivitet i forhold til den anglo-kristne civilisation

Last edited 1 year ago by Cat Girl
ino
ino
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Har lige hørt Swebbtv’s nyhedsudsendelse, https://swebbtv.se/w/aAS48nhrg1W4F7Hmsq4c8d
Swebbtv plejer at være yderst ædruelige. Fra o. 14;30 min inde kommer de med en oplysning om en skyggeregering pĂĄ 38 personer, som styrer de fleste lande i verden. Bill Gates er medlem, selvfølgelig. Kilden er en fransk milliardær, som har en “Human Rights Unity” eller noget lignende.
Jeg tror jeg sover pĂĄ det, men med den adfærd de tidligere engelske kolonier har haft i Covid-19 “pandemien”, sĂĄ er alt muligt.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  ino

Superinteressant. Her er det direkte link med tid:

https://swebbtv.se/w/aAS48nhrg1W4F7Hmsq4c8d?start=14m22s

I samme boldgade:

THE AGENDA FOR ECONOMIC COLLAPSE
https://www.bitchute.com/video/fwOm0GAlh0Rb/

MUST HEAR INTERVIEW: YOUR DIGITAL PRISON IS PRETTY MUCH BUILT, & WILL BE THE FINAL LOCKDOWN
https://www.bitchute.com/video/Q5ojJdhvSJ7Y/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Tildeling af statsborgerskab skal kvantiseres, hvis Danmark skal undgĂĄ religionskrige! Hvert ĂĄr skal fastsættes et maksimalt antal tildelinger efter følgende principper: Alle ansøgerne fĂĄr et antal point P, som i starten sættes til: 1) P = oprindelseslandets gennemsnitlige IQ. 2) P divideres sĂĄ med kriminalitetsfaktoren K = antallet af oprindelseslandets indsatte i Danske fængsler; P => P/Kd. (eksempel for Somalia med Kd = 999 somaliere under afsoning). 3) P/Kd divideres med Kh = antallet af Hjemlandets indsatte i Hjemlandets fængsler med religiøst begrundede domme; P => P/Kd/Kh (eksempel for Afghanistan med Kh = 99999 under afsoning eller henrettet). 4) Ansøgere… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x