24
nov
Seneste opdatering: 24/11-22 kl. 1214
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

11 procents overdødelighed og danske politikeres strategiske tilbagetog

Danmark har stoppet for vaccineringerne af de under 50-årige. Dette er nok det nærmeste vi kommer en indrømmelse fra det officielle Danmark af, at Covidsprøjterne har været en katastrofe, for naturligvis ser de det samme som vi andre ser. Hvorfor de over 50- årige stadig skal sprøjtes, mangler vi en forklaring på, men jeg tolker det som et stykkevist,  strategisk tilbagetog.

Har det politiske etablissementet mon tænkt på, hvad det vil gøre når EU’s krav om digitalt pas ankommer engang inden 2024, for et vaccinationspas kræver nødvendigvis vaccinationer? G20 lederne har også advokeret for det. Jeg tror, deres fromme forhåbninger om at gå fri for den tungest mulige skyld, er en fornærmelse mod vores intelligens, og det ville skade vores samfund ubodeligt, hvis det mod forventning skulle blive til virkelighed.

This is for all age groups. As you can see, something went wrong in 2021 and 2022. The 2011 to 2019 average projected a yearly death rate of 0.92% in 2022. But obviously, that didn’t happen. Instead, it rose to 1.02%, an 11% increase from what was projected.

Denmark is a country where about 81% of people have had at least two doses — and this is data from 2020 to 2022. So what did Denmark do recently? They banned the vaccine for those under 50. Why did they keep it for over 50? We can debate that. But for under 50, they banned the vaccine. And they came out and (basically) said, “We’d rather have you get COVID than [take] the vaccine.” ‘Something Horrible Is Going On’: The Longer They Ignore It, the More Criminal It Is.

Din krop er invaderet af dem, der sagde, de ville hjælpe dig

Af: Hans Rustad

Verdenspremiere på Died Suddenly

I Rebeccas interview med Ryan Cole fortæller han, at de 350.000 indbyggere i Island – nogle af de mest jab-venlige i verden – har en overdødelighed på 56 procent i de lavere aldersgrupper. Prøv at fortælle folk det. De tror dig ikke.

Filmen Died Suddenly havde premiere i dag. Det minder mig om Alien-filmene, som vi så i 90’erne med Sigourney Weaver i hovedrollen. Det, der dengang var science fiction, er i dag blevet til virkelighed. I det mindste er der så mange alarmerende ting ved covid-vaccinen, at det er umuligt at ignorere.

Du har ikke noget valg. At leve i en meningsfuld verden betyder, at du er i stand til at forstå, hvad der sker omkring dig. Covid19, gain of function, vaccinerne og pandemiregimet er så omfattende, at man er nødt til at afsætte den nødvendige tid til at finde ud af det.

Millioner af mennesker fortryder nu at have taget vaccinen. Hvis man kom til bunds i, hvad dette er, ville man i det mindste nå en slags gennemført erkendelse.

Ifølge filmen indeholder vaccinen noget, der får blodet til at danne klumper, det bliver forurenet. Kirurgerne trækker lange tråde ud af venerne, ligesom grim tang. Når de er tørrede, ligner de fremmede fostre.

Det er der så mange eksempler på i filmen, at det er svært at tvivle på, at det virkelig forekommer.

Alligevel tales der ikke om det.

Hvor længe tror myndighederne, at deres troværdighed vil vare? Det er allerede faldende dramatisk. Med hver film eller artikel går den ned, for nu er folk virkelig begyndt at dele.

Og der er meget at dele.

Robert Malone er en af ​​heltene i denne pandemi. Han har været midt i det hele, han er en af ​​opfinderne af mRNA-vaccinen. Nu har han skrevet en bog: Løgne, min regering fortalte mig.

Dokumentforlaget vil gerne udgive bogen. Husk: Først var der bøger om immigration og islam, som forlagene ugerne ville udgive. Nu er det covid og pandemien. De ønsker ikke, at vi skal vide og forstå.

Men det er dyrt at oversætte en bog på 450 sider. Hvis nogen vil støtte en oversættelse af denne bog, vil vi være taknemmelige. Kontakt hans.rustad@protonmail.com.

Først skal vi købe rettighederne.

Vi mener, det er en vigtig bog.

Document.dk

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olsen
Olsen
1 year ago

For mit vedkommende er det her meget enkelt: Ingen forsoning. Ingen tilgivelse. Aldrig nogensinde. Og denne forbrydelse skal ALDRIG glemmes, uanset om den er bevidst eller om den skyldes kriminel uvidenhed. De skyldige ved så også godt at vi er mange, der er rasende. Derfor arbejder de nu på at rydde os fuldstændigt af vejen via deres planlagte og allerede halvvejs udrullede totalitære kontrolsamfund, med Gesundheitspass, digitalt socialt kontrolsystem og mRNA-tvangsvacciner af bagvejen. Og også det projekt går rigtigt godt, med støtte fra næsten hele den samlede politiske og økonomiske elite- desværre. Så fremtidsudsigterne er stadig .. skal vi kalde… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Olsen

“Ingen forsoning.
Ingen tilgivelse.
Aldrig nogensinde.”
Vi soner os dagligt med det faktum at vores (u)ansvarlige politikere har tilladt en uhæmmet tilstrømning af mennesker fra kulturfremmede områder af verden. Disse mennesker bliver aldrig som os uanset hvad Srampe sinken påstår.
Hver gang der er valg til galeanstalten Christiansborg, tilgiver vi de lodrette løgne de tidligere fodrede os med.
Så mon ikke det går på samme vis i fremtiden?

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Nielsen: Tror du har ret. Og hvorfor så det? Fordi den brede befolkning ikke aner at der er noget at tilgive. De tror stadig fuldt og fast på regeringens statskontrollerede presses narrativ om en voldsomt farlig pandemi, under hvilken ethvert frihedsundertrykkende totalitært initiativ var og er retfærdigt og blev og vil blive modtaget med kyshånd- denne tilstand af bare den mindste hypotetiske fare for pandemi ses af disse mennesker som permanent og afgørende og det nødvendiggør og retfærdiggør efter deres mening et nyt slags samfund, baseret på afskaffelse af Grundloven (som indeholder alt for meget personlig frihed) og indførelse af… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Olsen

Modtaget Olsen. Og vi er nok grundlæggende enige. Men hævntrang og optimisme er ikke nødvendigvis paralelle følelser/tanker.

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
1 year ago
Reply to  Olsen

….”trods alt er forholdsvis gode til at kunne detektere at noget er galt,”..Desværre, mine erfaringer på div. højskoler gennem flere år kunnet konstateret i diskussioner viser sig ret hurtigt stort set umuligt at gennemfører normale og saglige fakta vedr “islamisering af Danmark” og den latterlige løgn “grønne omstilling”. Har sågar oplevet når argumentationen – ofte vilde udenadlærte politiske flosker – er udtømt, løber skrigene med armene over hovedet væk – fakta og velunderbyggede kommentarer er ikke velset i disse religiøse kredse hvor uvidenhed er den største anderkendte kompetence.- hellere leve på løgne end den frygtede sandhed, synes > 90% af… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

“Har det politiske etablissementet mon tænkt på, hvad det vil gøre når EU’s krav om digitalt pas ankommer engang inden 2024, for et vaccinationspas kræver nødvendigvis vaccinationer?” De arbejder skam allerede på det: https://youtu.be/p_f2KndMzr4 Og ja, jeg ved godt at forskere ofte manipulerer med en virus eller sygdom for at kunne studere den bedre og lave modgiften til den. I get it. Men ville nogen blive overraskede hvis den her version slap ud ved et “uheld” om et års tid? Heller ikke mig. Måske ville folk protestere hvis det blev omtalt i medierne, men de har andre prioriteter. Er det ikke interessant… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg kan at et – ONDT! – hjerte af sten, ønske at en – STOR! – del myndighedspersoner & journalister brænder sig så meget, at de præcis ikke dør af det, men efterfølgende lever et langt liv i nedværdigende hjælpløshed og lidelse & smerte, uden mulighed for at begå selvmord! 😈

For allerede fra april 2020 var der offentlige tilgængelige oplysninger om, hvordan man ikke blev syg af Vanvid-et9.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Poul

Hvilken version snakker du om?

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Nå Poul, men denne version, som er på bordet i Liberty Report https://rumble.com/v1v7fz0-was-ftx-a-democrat-money-laundering-scheme.html?mref=jcwo5&mc=2sdbb er den jeg er mest frygtsom ved.
ajeg ved ikke om military indusstrial complex eller medical industriel complex er værst. Men det er i kølvandet af denne plandemi gået op for mig, at begge industrier er dybt dybt dybt kriminelle og i sagens natur korrupte.

Jensen
Jensen
1 year ago

Jeg ved ikke om nogen af de tilstedeværende har gjort sig samme tanker som jeg: Er ledende medarbejdere i styrelser og ministerier, ministre, statsoverhoveder og medlemmer af inderkredsen overhovedet vaccineret? Var det blot et skuespil da en lille beskidt perker stak kanylen i Mengeles arm? Var det blot et skud vitaminer? Jeg sidder selv med mistanken.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Jensen

Den er du ikke alene om.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Som jeg sagde: Sandhedsstyrelsen overhaler 1984-Orwell og Matrix og neworldnextweek og Amazing Polly og vi der advarer mod djævelskabet.. Brandy Vaughan. blev ofret på banksternes alter. Hvem er næste?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x