24
nov
Seneste opdatering: 24/11-22 kl. 1214
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

11 procents overdĂždelighed og danske politikeres strategiske tilbagetog

Danmark har stoppet for vaccineringerne af de under 50-Ärige. Dette er nok det nÊrmeste vi kommer en indrÞmmelse fra det officielle Danmark af, at CovidsprÞjterne har vÊret en katastrofe, for naturligvis ser de det samme som vi andre ser. Hvorfor de over 50- Ärige stadig skal sprÞjtes, mangler vi en forklaring pÄ, men jeg tolker det som et stykkevist,  strategisk tilbagetog.

Har det politiske etablissementet mon tĂŠnkt pĂ„, hvad det vil gĂžre nĂ„r EU’s krav om digitalt pas ankommer engang inden 2024, for et vaccinationspas krĂŠver nĂždvendigvis vaccinationer? G20 lederne har ogsĂ„ advokeret for det. Jeg tror, deres fromme forhĂ„bninger om at gĂ„ fri for den tungest mulige skyld, er en fornĂŠrmelse mod vores intelligens, og det ville skade vores samfund ubodeligt, hvis det mod forventning skulle blive til virkelighed.

This is for all age groups. As you can see, something went wrong in 2021 and 2022. The 2011 to 2019 average projected a yearly death rate of 0.92% in 2022. But obviously, that didn’t happen. Instead, it rose to 1.02%, an 11% increase from what was projected.

Denmark is a country where about 81% of people have had at least two doses — and this is data from 2020 to 2022. So what did Denmark do recently? They banned the vaccine for those under 50. Why did they keep it for over 50? We can debate that. But for under 50, they banned the vaccine. And they came out and (basically) said, “We’d rather have you get COVID than [take] the vaccine.” ‘Something Horrible Is Going On’: The Longer They Ignore It, the More Criminal It Is.

Din krop er invaderet af dem, der sagde, de ville hjĂŠlpe dig

Af: Hans Rustad

Verdenspremiere pÄ Died Suddenly

I Rebeccas interview med Ryan Cole fortĂŠller han, at de 350.000 indbyggere i Island – nogle af de mest jab-venlige i verden – har en overdĂždelighed pĂ„ 56 procent i de lavere aldersgrupper. PrĂžv at fortĂŠlle folk det. De tror dig ikke.

Filmen Died Suddenly havde premiere i dag. Det minder mig om Alien-filmene, som vi sĂ„ i 90’erne med Sigourney Weaver i hovedrollen. Det, der dengang var science fiction, er i dag blevet til virkelighed. I det mindste er der sĂ„ mange alarmerende ting ved covid-vaccinen, at det er umuligt at ignorere.

Du har ikke noget valg. At leve i en meningsfuld verden betyder, at du er i stand til at forstÄ, hvad der sker omkring dig. Covid19, gain of function, vaccinerne og pandemiregimet er sÄ omfattende, at man er nÞdt til at afsÊtte den nÞdvendige tid til at finde ud af det.

Millioner af mennesker fortryder nu at have taget vaccinen. Hvis man kom til bunds i, hvad dette er, ville man i det mindste nÄ en slags gennemfÞrt erkendelse.

IfÞlge filmen indeholder vaccinen noget, der fÄr blodet til at danne klumper, det bliver forurenet. Kirurgerne trÊkker lange trÄde ud af venerne, ligesom grim tang. NÄr de er tÞrrede, ligner de fremmede fostre.

Det er der sÄ mange eksempler pÄ i filmen, at det er svÊrt at tvivle pÄ, at det virkelig forekommer.

Alligevel tales der ikke om det.

Hvor lÊnge tror myndighederne, at deres trovÊrdighed vil vare? Det er allerede faldende dramatisk. Med hver film eller artikel gÄr den ned, for nu er folk virkelig begyndt at dele.

Og der er meget at dele.

Robert Malone er en af ​​heltene i denne pandemi. Han har véret midt i det hele, han er en af ​​opfinderne af mRNA-vaccinen. Nu har han skrevet en bog: Lþgne, min regering fortalte mig.

Dokumentforlaget vil gerne udgive bogen. Husk: FÞrst var der bÞger om immigration og islam, som forlagene ugerne ville udgive. Nu er det covid og pandemien. De Þnsker ikke, at vi skal vide og forstÄ.

Men det er dyrt at oversÊtte en bog pÄ 450 sider. Hvis nogen vil stÞtte en oversÊttelse af denne bog, vil vi vÊre taknemmelige. Kontakt hans.rustad@protonmail.com.

FĂžrst skal vi kĂžbe rettighederne.

Vi mener, det er en vigtig bog.

Document.dk

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olsen
Olsen
2 months ago

For mit vedkommende er det her meget enkelt: Ingen forsoning. Ingen tilgivelse. Aldrig nogensinde. Og denne forbrydelse skal ALDRIG glemmes, uanset om den er bevidst eller om den skyldes kriminel uvidenhed. De skyldige ved sĂ„ ogsĂ„ godt at vi er mange, der er rasende. Derfor arbejder de nu pĂ„ at rydde os fuldstĂŠndigt af vejen via deres planlagte og allerede halvvejs udrullede totalitĂŠre kontrolsamfund, med Gesundheitspass, digitalt socialt kontrolsystem og mRNA-tvangsvacciner af bagvejen. Og ogsĂ„ det projekt gĂ„r rigtigt godt, med stĂžtte fra nĂŠsten hele den samlede politiske og Ăžkonomiske elite- desvĂŠrre. SĂ„ fremtidsudsigterne er stadig .. skal vi kalde… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Olsen

“Ingen forsoning.
Ingen tilgivelse.
Aldrig nogensinde.”
Vi soner os dagligt med det faktum at vores (u)ansvarlige politikere har tilladt en uhÊmmet tilstrÞmning af mennesker fra kulturfremmede omrÄder af verden. Disse mennesker bliver aldrig som os uanset hvad Srampe sinken pÄstÄr.
Hver gang der er valg til galeanstalten Christiansborg, tilgiver vi de lodrette lĂžgne de tidligere fodrede os med.
SÄ mon ikke det gÄr pÄ samme vis i fremtiden?

Olsen
Olsen
2 months ago
Reply to  Nielsen

Nielsen: Tror du har ret. Og hvorfor sĂ„ det? Fordi den brede befolkning ikke aner at der er noget at tilgive. De tror stadig fuldt og fast pĂ„ regeringens statskontrollerede presses narrativ om en voldsomt farlig pandemi, under hvilken ethvert frihedsundertrykkende totalitĂŠrt initiativ var og er retfĂŠrdigt og blev og vil blive modtaget med kyshĂ„nd- denne tilstand af bare den mindste hypotetiske fare for pandemi ses af disse mennesker som permanent og afgĂžrende og det nĂždvendiggĂžr og retfĂŠrdiggĂžr efter deres mening et nyt slags samfund, baseret pĂ„ afskaffelse af Grundloven (som indeholder alt for meget personlig frihed) og indfĂžrelse af… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Olsen

Modtaget Olsen. Og vi er nok grundlĂŠggende enige. Men hĂŠvntrang og optimisme er ikke nĂždvendigvis paralelle fĂžlelser/tanker.

Preben MĂžller Jacobsen
Preben MĂžller Jacobsen
1 month ago
Reply to  Olsen

….”trods alt er forholdsvis gode til at kunne detektere at noget er galt,”..DesvĂŠrre, mine erfaringer pĂ„ div. hĂžjskoler gennem flere Ă„r kunnet konstateret i diskussioner viser sig ret hurtigt stort set umuligt at gennemfĂžrer normale og saglige fakta vedr “islamisering af Danmark” og den latterlige lĂžgn “grĂžnne omstilling”. Har sĂ„gar oplevet nĂ„r argumentationen – ofte vilde udenadlĂŠrte politiske flosker – er udtĂžmt, lĂžber skrigene med armene over hovedet vĂŠk – fakta og velunderbyggede kommentarer er ikke velset i disse religiĂžse kredse hvor uvidenhed er den stĂžrste anderkendte kompetence.- hellere leve pĂ„ lĂžgne end den frygtede sandhed, synes > 90% af… Read more »

Poul
Poul
2 months ago

“Har det politiske etablissementet mon tĂŠnkt pĂ„, hvad det vil gĂžre nĂ„r EU’s krav om digitalt pas ankommer engang inden 2024, for et vaccinationspas krĂŠver nĂždvendigvis vaccinationer?” De arbejder skam allerede pĂ„ det: https://youtu.be/p_f2KndMzr4 Og ja, jeg ved godt at forskere ofte manipulerer med en virus eller sygdom for at kunne studere den bedre og lave modgiften til den. I get it. Men ville nogen blive overraskede hvis den her version slap ud ved et “uheld” om et Ă„rs tid? Heller ikke mig. MĂ„ske ville folk protestere hvis det blev omtalt i medierne, men de har andre prioriteter. Er det ikke interessant… Read more »

Last edited 2 months ago by Poul
Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Poul

Jeg kan at et – ONDT! – hjerte af sten, Ăžnske at en – STOR! – del myndighedspersoner & journalister brĂŠnder sig sĂ„ meget, at de prĂŠcis ikke dĂžr af det, men efterfĂžlgende lever et langt liv i nedvĂŠrdigende hjĂŠlplĂžshed og lidelse & smerte, uden mulighed for at begĂ„ selvmord! 😈

For allerede fra april 2020 var der offentlige tilgĂŠngelige oplysninger om, hvordan man ikke blev syg af Vanvid-et9.

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Poul

Hvilken version snakker du om?

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Nielsen

NÄ Poul, men denne version, som er pÄ bordet i Liberty Report https://rumble.com/v1v7fz0-was-ftx-a-democrat-money-laundering-scheme.html?mref=jcwo5&mc=2sdbb er den jeg er mest frygtsom ved.
ajeg ved ikke om military indusstrial complex eller medical industriel complex er vÊrst. Men det er i kÞlvandet af denne plandemi gÄet op for mig, at begge industrier er dybt dybt dybt kriminelle og i sagens natur korrupte.

Jensen
Jensen
2 months ago

Jeg ved ikke om nogen af de tilstedevĂŠrende har gjort sig samme tanker som jeg: Er ledende medarbejdere i styrelser og ministerier, ministre, statsoverhoveder og medlemmer af inderkredsen overhovedet vaccineret? Var det blot et skuespil da en lille beskidt perker stak kanylen i Mengeles arm? Var det blot et skud vitaminer? Jeg sidder selv med mistanken.

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Jensen

Den er du ikke alene om.

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Som jeg sagde: Sandhedsstyrelsen overhaler 1984-Orwell og Matrix og neworldnextweek og Amazing Polly og vi der advarer mod djÊvelskabet.. Brandy Vaughan. blev ofret pÄ banksternes alter. Hvem er nÊste?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x