25
nov
Seneste opdatering: 26/11-22 kl. 1759
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

315 mio. vaccineskadede og døde – og lige så mange til at passe de invaliderede

Det er det, vi spørger lægen om, hvis vi får en alvorlig diagnose. Det er også grunden til, at jeg synes man bør se dette interview. Hvor galt kan det gå? Vaccinerne kan, hvis dr. Martin har ret, fuldstændigt ændre menneskelig civillisation i løbet af fem ti år. Ofrene for sprøjterne kan være ti gange ofrene for kommunismens myrderier.

Hvis man vil være forberedt på de næste ti år, skal ens erkendelse altså kunne bevæge sig derude, hvis ikke noget skal kunne komme bag på en. Man kan også blot tage interviewet som et tankeeksperiment, en science fiction roman, en drøm man ikke kan vågne fra. Folk elsker jo gysere og ‘katastrofefilm’, så hvorfor ikke? Jeg fremlægger det, jeg siger ikke, hvad man skal tro på, for jeg aner det ikke. Hvad der anses for et faktum, er at ‘vaccinen’ har sået 1 til 1.5 mio. amerikanere i hjel på dette tidspunkt. Det er mange kilder enige om.

Document interviewer kardiologen Aseem Malhotra

Først var han vaccinefortaler, så ændrede han mening efterhånden og præget af, at hans ellers helt raske lægefar døde af vaccinen. Nu holder han foredrag og gæster konferencer for at sprede sin viden om den. For nylig var han på Do No Harm i Oslo. Dygtige Rebecca fører os gennem 120 minutter om vaccineskandalen.

Høreværdigt er navnlig den svenske præst Helena Edlunds analyse minut 36:15. Hele programmet må ses som en kommentar til filmen Died Suddenly – en film jeg synes blandt andre Per Brændgård misforstår, når han læner sig op ad BBC’s They died suddenly – then the anti-vax trolling started. Det er et stort og svært overskueligt emne, men at det synes i færd med at eksplodere op i magtens hoveder, er der mange der fornemmer for tiden. Det kan være derfor, vi skal have denne “brede midterregering”, sådan at eksplosionen kan fordeles på så mange ansvarlige/skyldige som muligt.

De saglige, videnskabelige og gode dokumentarer som Safe and Effective: A Second Opinion og The Big Reset, der har været her for nylig, giver rigeligt af det, Brændgård efterlyser. Stew Peters er ude på noget andet, nemlig at chockere for at vække folk, og det ser ud til at lykkes ham. Hans eget upload af Died Suddenly har i dag fredag nået 7.3 millioner seere.

To kommentarer fra lægen Paul Alexander: Yes, ‘the big Kill off’ is coming & I credit my friend Dr. Hodkinson for coining phrase. #diedsuddenly. Yes, why is ‘died suddenly’ one of the most searched up words in media today? #diedsuddently. og

Unvaccinated Blood: It is your right to demand and source unvaccinated blood

Aseem Malhotra: Has Big Pharma Hijacked Evidence Based Medicine?

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
3 days ago

Pas på! I Canada risikerer du en psykiatrisk diagnose, hvis du tror at vaccinerne er farlige

DANGER: “ANTI-VACCINE” THOUGHTS ARE A MENTAL ILLNESS REQUIRING “TREATMENT”
https://www.bitchute.com/video/WGTobLrzPJKF/

Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 days ago
Reply to  Cat Girl

Sant, så det her i dag på: https://www.youtube.com/@RedactedNews
En kanal der er ganske god.

Limewood
Limewood
2 days ago

At eksperimentelle, ikke-testede midlertidige Covid-(ikke)-vacciner giver alvorlige og bivirkninger og dødsfald er kun fordi du er forskrækket over Snaphanens og andres skræmme-kampagner og misinformation……. Offentliggjort: BioMedicine Taipeh, Taiwan: Og forfatteren Raymond D. Palmer synes ikke at være at finde vha. Google: Covid 19 vaccines and the misinterpretation of perceived side effects clarity on the safety of vaccines – PMC (nih.gov) “Fear mongering and misinformation being peddled by people with no scientific training to terrorise people into staying unvaccinated is not just causing people to remain susceptible to viral outbreaks, but could also be causing more side effects seen in the… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 days ago
Reply to  Limewood

En værre gang vrøvl og uvidenskabeligt nonsens, skal man lede længe efter. Men jeg går jo heller ikke rundt og læser hvad Elleman Jensen og lignende halvhjerner finder på at skrive.

Limewood
Limewood
2 days ago
Reply to  Nielsen

Nielsen –  BioMedicine Taipeh, Taiwan – skulle efter sigende være et peer-reviewed skrift. Men måske kunne det være fordelagtigt at vide hvem der har finansieret undersøgelsen. Og hvem ham Raymond D. Palmer er.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x