25
nov
Seneste opdatering: 25/11-22 kl. 1651
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gammel Vagt, Acciseboden cirka 1724, © Snaphanen.dk, klik f. helskærm

Af Lars Hedegaard

Jeg har fortrudt, at jeg lod mig vaccinere mod covid, og især efter at have set John Bowes dokumentar ”Safe and Effective: A Second Opinion”.

Det vrimler med videoer om samme emne, og hvad skal man tro? Jeg har altså valgt at tro på John Bowe, der forekommer fornuftig, grundig og alt andet end hysterisk.

Som han gør opmærksom på, er der stadigt flere vidnesbyrd om, at stikket kan have ødelæggende konsekvenser, og at vaccinen er alt andet end sikker. Ifølge Bowe har vaccinationen medført millioner af skader og tusinder af dødsfald rundt om i verden, og i dokumentaren giver han nogle af ofrene lejlighed til at udtale sig.

Samtidig har myndighederne – i dette tilfælde de britiske – gjort alt for at undertrykke enhver tvivl om vaccinernes sikkerhed. Det er sket via det såkaldte “Trusted News Initiative”, som er et samarbejde mellem regeringen, BBC og andre medier samt de vigtigste Big Tech-virksomheder så som Google, Twitter, Microsoft, YouTube og Facebook med det formål at censurere enhver bekymring eller afvigende mening.

Myndighederne er tilmed blevet ved med at promovere vaccinationerne, efter at det stod klart, at de ikke beskyttede mod at blive smittet eller smitte andre. Hvorfor fortsatte regeringen med at agitere for injektionerne, når det stod klart, at de ikke tjente det påståede formål?

Pfizer, hvis såkaldte vaccine er den mest brugte i Danmark, har indrømmet, at man aldrig til bunds undersøgte, om den var sikker, eller hvilken effekt vaccinens indhold af mRNA kunne have. Såkaldt vaccine, fordi injektionerne ikke kan kaldes vacciner i traditionel forstand.

Noget af det mest bekymrende ved hele covid-historien er myndighedernes bevidste udbredelse af frygt, som bl.a. skulle få befolkningen til at finde sig i nedlukninger og ødelæggelse af økonomien. De har samtidig udbredt et had til de ni millioner briter, der nægtede at lade sig indsprøjte, og BBC ville end ikke tale med såkaldte ”anti-vaccers” eller ofre for indsprøjtningen. De skulle helt fortrænges fra den offentlige samtale.

Gennem rædselspropaganda er det stort set lykkedes myndighederne og deres sammensvorne i medierne og Big Tech at få befolkningen til at lystre. Vi har altså letsindigt stolet på de samme, som fortalte, at islam var fredens religion, at masseindvandring vejen til et bedre samfund, og at CO2 var en dødbringende gift.

Hvad mon de finder på, næste gang de vil tæske befolkningen på plads?

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Hvad det skulle gøre godt for, kan man se i WEF’s agenda! Det er virkelig uhyggelig læsning, især hvis man ikke som jeg er olding. Vi oldinge kan heldigvis være lidt ligeglade, men det er forfærdeligt for yngre mennesker, jo yngre jo værre.

Og hvorfor får det svineri lov til at foregå helt åbenlyst lige for øjnene af os alle? Og hvorfor råber folk ikke op i hidsig modstand, eller rettere arrangerer voldelig modstand?
Men hvis Vild med Svans er vigtigere, er det jo også et valg.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Der er tale om lydighedstræning, at vænne folk til at regeringen kan udstikke meningsløse (eller direkte personskadelige) direktiver. Som Theodore Dalrymple bemærkede, så gik Sovjet-propaganda mere ud på at ydmyge folk end at indoktrinere dem, få dem til at gøre og sige latterlige ting man ved er forkert. Ydmygelsen ved at indordne sig under et meningsløst corona-regime demoraliserer befolkningen og gør dem lettere at koste rundt med. Næste gang vores herskere skriger “konstitutionel nødret”, vil der være endnu mindre debat om sagen end der var under corona, for folk har internaliseret at den slags er normalt, at politikere bare kan… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Vi lever allerede i et meget totalitært samfund. Allerede før corona var det reelt situationen og forholdet i nationen Danmark. Dels pga kulturberigelsen , dels den gennemgående indoktrinering af børn og unge. De er oplært i en rets kultur orden der er meget teknokratisk i sit mind-set. Det gør ” al ting meningsløst”. Alt gøres op i en eller anden regel/eccxel ark eller anden udefra kommende ” målestok”. Vi fremmedgøres for os selv og en indefra kommende etisk forståelse . Hvor regler går ind går ettikken ud . Etikken viser os altid ind i dilemmaets verden . Dvs tidens og… Read more »

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago

Vi har altså letsindigt stolet på de samme, som fortalte, at islam var fredens religion, at masseindvandring vejen til et bedre samfund, og at CO2 var en dødbringende gift”

Men den faldne engel fra elfenbenstaarnet, fnyser stadig bare ved det mindste pip om valgsnyd i Danmark.

Tror Hr. Hedegaard stadig på de afhængige medier og myndighederne angående demokratiet og valgprocessen?

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Er dette noget DanMarx Ramadanradios og TV TO ssernes sjovnalister genkender?

https://babylonbee.com/news/journalists-rush-to-scene-of-shooting-to-determine-whether-its-politically-useful

Jeg skal understrege at babylonbee er en satirisk hjemmeside, inden jeg bliver beskyldt for fæk njews

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
1 year ago

Derfor er det vigtigere end nogensinde at følge med
hos Snaphanen, Aamund, Hodjas blog osv. For de
førende medier, DR, Politiken, JP osv. fører os kun
mod undergang. Der bør iværksættes en kampagne
med pjecer eller mund-til-øre metoden, for at skaffe
flere læsere til de frie og ærlige net-aviser. For ellers
er der ingen redning og ingen fremtid til det danske
folk. Alt vil blive tabt uden en kursændring.

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
1 year ago

De fleste danskere frygter noget ret ufarligt
som co2, racisme, sexisme, fri debat, mangel på bio-
diversitet, insekter, vindmøller og el-biler. Eller hvad
medierne ellers har af skræmmebilleder, for at aflede
os fra uhyrligheder der foregår under overfladen og
bag kulisserne. Alvorlige trusler forties eller
bagatelliseres. Fx. “vaccine”-døden, WEFs og EUs
planer, de talrige overfald, konkurser og økonomiske
ulykker osv.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x