27
nov
Seneste opdatering: 28/11-22 kl. 0800
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om voldt√¶gten og mordfors√łget p√• en ni-√•rig svensk pige i Skellefte√•

Den sjunde juli 2022 blir en nio√•rig flicka i Skellefte√• utsatt f√∂r grov v√•ldt√§kt och mordf√∂rs√∂k genom strypv√•ld n√§r hon √§r p√• v√§g hem fr√•n fritids. Flickan f√•r best√•ende hj√§rnskador och kommer att f√∂r √∂versk√•dlig tid beh√∂va hj√§lp med allt av personliga assistenter under dygnets alla timmar. G√§rningsmannen √§r en 15-√•rig etiopier med en konstaterad intellektuell funktionsneds√§ttning. Han √§r √§nnu ett exempel p√• priset f√∂r den ansvarsl√∂sa migrationspolitik som Sverige har bedrivit i decennier. Han genomg√•r nu r√§ttspsykiatrisk unders√∂kning, och r√§tteg√•ngen √•terupptas den 17 januari 2023. Julia Caesar har l√§st polisens f√∂runders√∂kning, den s√• kallade FUP:en. ‚ÄĚEtt av de sv√•raste journalistjobb jag har gjort.‚ÄĚ

Dette er to historier om europ√¶iske piger, der tr√¶kker t√¶nder ud m√•ske lige undtagen p√• de forbryderpolitikere, hvis skyld deres √łdel√¶ggelse er.¬† Pigen i Skellefte√• overlevede lige akkurat mordfors√łget i mods√¶tning til franske Lola. Hun blev voldtaget og gennembanket af en yngling fra Ethiopien, der netop var ankommet til Sverige kort forinden. Hun har nu en best√•ende hjerneskade. Snaphanens gamle kronik√łr Julia Caesar har v√¶ret i sagens forunders√łgelsesprotokol (FUP) og lavet denne pod hvis indhold hun advarer imod. Den mindste detalje om sagen kan man l√¶se p√• Flashback, hvis man har nerver til det.

F√łrst kom Frankrigs selvmord ‚Äď snart kommer vores

Af Lars Hedegaard

Frankrig oplever 200 voldtægter Рom dagen

Det maltrakterede lig af den 12-√•rige pige, Lola, blev den 15. oktober fundet p√• et fortov i det √łstlige Paris. Vidner, fingeraftryk og billeder fra overv√•gningskameraer henledte hurtigt politiets opm√¶rksomhed p√• den 24-√•rige algerier Dahbia B, som tilstod mordet, men fortalte, at hun absolut ikke angrede noget.

De detaljer, som hun oplyste til politiet ‚Äď og som blev bekr√¶ftet af obduktionen ‚Äď gik ud p√•, at hun kneblede Lola med tape, kl√¶dte hende af, bandt hende til en stol, voldtog hende med redskaber, skar hendes hals delvis over og h√¶ldte blodet i en flaske, hvis indhold hun drak, r√łg en cigaret, hvorefter hun skar hovedet af Lola. Til slut gennemborede hun gentagne gange liget med en kniv, kom det i en plastiks√¶k og bar det ned p√• gaden.

Den algeriske kvinde Dahbia B kom til Frankrig p√• et studentervisum, men blev i landet, efter at det udl√łb i 2018. Hun har tidligere v√¶ret arresteret af politiet, er blevet beordret til at forlade Frankrig og derefter l√łsladt.

Som reaktion p√• den barbariske handling har den franske regering kondoleret Lolas for√¶ldre, men ikke fortalt, om den agter at foretage sig noget for at √łge franskm√¶ndenes sikkerhed. Pr√¶sident Emmanuel Macron har ikke sagt et ord i offentligheden og ikke foresl√•et noget for at im√łdeg√• den ulovlige indvandring og dens sammenh√¶ng med den stigende kriminalitet. Premierminister Elisabeth Borne har reageret ved at sk√¶lde ud p√• politikere, som har n√¶gtet at vise respekt for ofrets lidelser og opfordret dem til at holde mund. ‚ÄĚAt bruge et 12-√•rs barns kiste som en tr√¶desten til at kaste sig ud i polemik er skammeligt‚ÄĚ, tilf√łjer justitsminister Eric Dupond-Moretti.

Ligesom Europas gr√¶nser st√•r de franske piv√•bne, og hundredtusinder af illegale migranter str√łmmer ind hvert √•r. Mange v√¶lger at tage til Frankrig, hvor de siden 2000 har kunnet nyde godt af √łkonomisk st√łtte og gratis l√¶gehj√¶lp, der end ikke bliver tilbudt fattige franskm√¶nd. Hvis migranterne bliver arresteret og f√•r besked p√• at forlade landet, bliver de l√łsladt og kan g√• frit omkring. I 2020 blev 107.500 udvist, men f√¶rre end 7 pct. udrejste.

If√łlge den tidligere chef for politiet i Paris, Didier Lallement, st√•r illegale migranter for n√¶sten halvdelen af de forbrydelser, der beg√•s i Frankrig ‚Äď i 2021 var det 48 pct. af alle forbrydelser i Paris. Mord, der er n√¶sten lige s√• grusomme som det p√• Lola ‚Äď og hvoraf de fleste beg√•s af illegale indvandrere ‚Äď er en n√¶sten dagligdags begivenhed, men de bliver knapt omtalt. Ofrene f√•r ofte halsen sk√•ret over, men n√•r mainstream-medierne endelig beretter om dem, siger de, at ofret blev ‚ÄĚstukket i halsen‚ÄĚ.

Psykiateren Maurice Berger siger, at Frankrig nu oplever en b√łlge af vold, som alene udspringer af lysten til at beg√• vold. Han fort√¶ller, at den type vold, der resulterer i legemsbeskadigelse eller d√łd, i gennemsnit sker hvert andet minut. Samtidig oplever Frankrig 200 voldt√¶gter om dagen. Normalt har disse overgreb en racistisk dimension: Ofrene er altid hvide, og forbryderne er n√¶sten altid arabere eller afrikanere ‚Äď et faktum, som mainstream-medierne fortier.

Maurice Berger tilf√łjer, at Frankrigs muslimske befolkning holder sig til deres kultur, skikke og traditioner, at de er stadigt mindre assimilerede og mere og mere fyldt med foragt for og had til Frankrig.

Ligesom herhjemme er det i Frankrig tabu at omtale ‚ÄĚden store folkeudskiftning‚ÄĚ. Hvis man g√łr, sv√¶lger man i ‚ÄĚkonspirationsteorier‚ÄĚ. Desuagtet sker det. 40 pct. af b√łrn mellem 0 og 4 er immigranter eller efterkommere af immigranter. Hvert √•r ankommer formentlig 400.000 flere migranter til Frankrig fra Afrika eller den arabiske verden.

Samtidig forlader hundredtusinder af franskm√¶nd landet hvert √•r. I 2018 ‚Äď det sidste √•r, der er tal for ‚Äď drejede det sig om 270.000. Over de seneste 20 √•r er antallet af franskm√¶nd, der lever uden for Frankrig, vokset med 52 pct.

Ogs√• √łkonomisk er Frankrig i forfald. Det franske BNP er g√•et fra det femtest√łrste i verden i 1980 nummer 10 i dag, og BNP pr. capita er faldet fra verdens femteplads til nu nummer 23. Det franske skattetryk er blandt Europas h√łjeste, men provenuet r√¶kker ikke til betale underhold for den bugnende immigrantbefolkning, s√• Frankrig m√• g√¶lds√¶tte sig.

Så vidt professor Guy Millière, hvis artikel i Gatestone er min kilde.

Af hidtil uforklarede årsager bliver danske politikere og medier ved med at udbrede den antagelse, at Danmarks islamisering og afrikanisering slet ikke bliver så slem som i Frankrig, Sverige, England eller Tyskland. Enhver, der betvivler denne fastslåede sandhed, er en vanvittig ekstremist, og noget, som katten har slæbt ind. Altså ikke folk, som skal have plads i den pæne offentlige diskurs.

Men √©t er diskursen, noget andet er fakta, og p√• l√¶ngere sigt bliver de nogle sv√¶re krabater at b√łvles med.

Guy Millière: France Sliding toward Barbarity and Chaos

Vestens triste eftermæle

Mit seneste opslag om det franske selvmord er langt og detaljeret og n√¶sten for meget at udholde p√• en s√łndag op mod jul. Jeg synes ogs√•, at det er frygteligt at skrive det.

Men den korte l√¶re er, at vores kultur er d√łende og vil v√¶re borte om f√• √•r.

En kultur kan g√• under i kamp, men da den har k√¶mpet, vil den blive husket og kan genopst√•. Men en kultur, der som vores g√•r under uden at forsvare sig, og som tilmed √•bner vejen for sine banem√¶nd, vil blive betragtet som syg og v√¶rdil√łs ‚Äď en pinlig episode i verdenshistorien.
Sådan bliver vores eftermæle.

4.6 11 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Limewood
Limewood
1 year ago

I 2008 var tallet p√• det forventede befolkningsunderskud p√• omkring 56 000 000 personer i tiden frem til 2050 if√łlge Eurostat. I november 2022 kom s√• oplysninger i medierne om at dette tal nu er omkring 60 000 000 personer. √Örsagerne er at de europ√¶iske befolkninger bliver √¶ldre og √¶ldre. Men andre √•rsager er, at kvinder ikke vil have b√łrn og vil de have b√łrn opvejer antallet p√• ingen m√•de f√łdselsunderskuddet. L√¶g dertil at retten til at statsbetalt, provokeret abort har betydet en direkte afskaffelse af nyf√łdte siden 1972 p√• mellem 800 000 og 900 000 individer – uden at… Read more »

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
1 year ago
Reply to  Limewood

Kommunisternes s√¶dvanlige blodt√łrst skinner jo igennem
i deres mordlyst overfor uf√łdte b√łrn, og i deres planer om
at importere så mange ekstremt voldelige og fanatiske
islamister som muligt, i deres brug af falske vacciner
og i WEFs id√©er om at “reducere” de europ√¶iske
landes befolkninger med 90-95%.

Hvis danske borgere og vælgere ikke snart fatter at
kommunisme, islamisme og radikal politik er opskriften
p√• terror, elendighed og massed√łd, vil Danmark blive
udslettet som danskernes folkehjem, fædreland og
livsgrundlag.

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
1 year ago
Reply to  Limewood

Det med “befolkningsunderskud” er m√•ske et propaganda-trick?
For hvis der i nogle år ikke er et -overskud, er det normalt ret
underordnet. Et lands trivsel er ikke afhængigt af et bestemt
folketal. Overbefolkning er ikke sagen, og slet ikke hvis den
opnås via import af stridbare og agressivt voldelige kultur-
fremmede.

Hvad antallet af familier med b√łrn ang√•r, er det meget p√•virket
af familie- og b√łrnepolitikken. Den er ikke udpr√¶get familie-
venlig i Frankrig og slet, slet ikke i Danmark, hvor den
n√¶rmere er direkte familie- og b√łrnefjendsk, styret som den
er af kommunister og woke feminister.

Limewood
Limewood
1 year ago

Uden sandhed g√•r ethvert rige til grunde. Problemet er stadig at kvinderne i Vesten f√łder for f√• b√łrn. For at en befolkning kan reproducere sig selv skal hver familie/kvinde i snit f√łde 3 b√łrn. F√łdselsraten i Vesten ligger generelt p√• omkring 2 – i Danmark var f√łdselsraten i 2020: 1,67. Dette vil igen sige, at der er for f√• individer til at fors√łrge den del af befolkningen der er syge, gamle oa.: Sagt p√• en anden m√•de: s√• er der en grund (om end ikke den eneste) til, at f.eks. pensions-alderen s√¶ttes op nu – eller at unge presses for… Read more »

Trolde og pulverhekse fordærver alt
Trolde og pulverhekse fordærver alt
1 year ago
Reply to  Limewood

Vi er s√•dan set enige. Men det hele startede med at snotdumme politikere har ignoreret alle erfaringer med kommunisme, indvandring og islamisme. Der er utallige beretninger fra snesevis af lande om de grusomheder og katastrofer som de tre ting har v√¶ret √•rsag til. Men er man historiel√łs, tankel√łs eller dum, tager man ikke ved l√¶re. Derfor har Borgens store flertal i √•rtier f√łrt sig frem med kommunistisk politik mht. familier, b√łrn, indvandring og islamisering. Og v√¶lgernes flertal har sl√łvt fundet sig i det hele. Man har ikke t√¶nkt l√¶ngere frem end til spidsen af n√¶setippen. En s√• sl√łv, kortsynet og… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

Se steen, her er et perfekt eksempel p√• hvad jeg mente da jeg kritiserede hedegaards indl√¶g sidst. Der skrev han bare et ophidset ‚Äúalt er for galt, men lige om lidt v√•gner folk og s√• skal i se‚ÄĚ indl√¶g, af den type som man kan l√¶se tusindvis af hver dag i kommentarfelterne p√• de sociale medier, eller som man overh√łrer p√• et brunt v√¶rtshus fra en bitter mand som lige har l√¶st noget i ekstra bladet han ikke br√łd sig om. Det er ligegyldigt, is√¶r i et forum hvor alle andre i forvejen mener det samme. Det √¶ndrer ingenting. Sammenlign… Read more »

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
1 year ago

Fravalgte de franske virkelig Eric Semmour der i en
bog solgt i kæmpeoplag advarede om at Frankrig var
på vej mod total katastrofe. Foretrak de franske mænd
og kvinder virkelig Makronen? De havde nok allerede
været på vej mod bedre tider med ES som præsident.
Nu fik de flere af de samme samme forbrydelser og
rædsler, mere af den samme velkendte hverdags-terror.
Dumhed eller valgsvindel?

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago


‚Ā£Whites suffer 1.8 million excess deaths since Covid19 Vaccine roll out, there were no excess deaths during the TV Pandemic and lockdown of 2020.
‚Ā£Governments confirm the COVID Vaccines have already killed Millions ‚Äď The ‚ÄėFive Eyes‚Äô & Europe have suffered 1.8 Million Excess Deaths since the roll-out of the Covid-19 Vaccines.
https://expose-news.com/2022/11/27/2-million-excess-deaths-five-eyes-eu-covid-vaccine/
No excess deaths in Africa 6% vaxxed.
https://www.firstpost.com/world/why-africa-which-has-less-than-6-of-people-vaccinated-is-least-affected-by-covid-19-10149471.html
China did not have Mrna vaccines.
Xi Jinping welcomed German leader Olaf Scholz to Beijing on Friday as the countries agreed to approve BioNTech’s Covid-19 vaccine for foreign residents in China.
https://www.wsj.com/articles/china-agrees-to-approve-biontech-s-covid-19-vaccines-for-foreigners-german-chancellor-says-11667556193

Nielsen
Nielsen
1 year ago

S√• sandt s√• sandt Hr. Hedegaard. Og s√• til noget helt andet, ingridochmaria punkt se er snusfornuftige i nyhetshelgen avsnit hundra otti fem (185) og hen mod slutningen har de en interessant nyhed fra den canadiske delstat Ontario, som udstiller de l√¶ger og laboratorier, der er i lommen p√• den pharmaceutiske pilletrillerindustri og det er alts√• det absolutte flertal! Dokumentation: bogen Rockefeller Medicine Men – Medicine and Capitalism in America og mange andre kilder. Desuden ber√łres Justin Trudeaus familieforhold. Helt til at grine af, hvis det ikke var s√• s√łrgeligt for alle os der bliver ramt af tyrannernes galskab og… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Med den her må antiracisterne have lugtesaltet frem:

https://www.youtube.com/shorts/anwk_O0HdFA

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ved du at man har fundet en plante, som man d√łr af hvis man st√•r under den i tyve minutter? -Den hedder √•kande.
Den fik jeg fortalt for mange år siden af et yngre medlem af familien.
Et ældre sagde, at jeg skulle passe på, ikke at stikke snotten for langt frem.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x