27
nov
Seneste opdatering: 27/11-22 kl. 2049
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

World Council For Health writes: Joining us for General Assembly Meeting #66 on Monday, November 21 was Dr. Mike Yeadon, who spoke about why the depopulation agenda is real and what we can do to stop it. Dr Mike Yeadon: Why the Depopulation Agenda is Real and What We Can Do About It.

Yeadon mener nu, at affolkningsdagsordenen (‘depopulationsagendaen’ på danglish) er et faktum. Det er også så utroligt, at det nødvendigvis må tage sin tid at ankomme til.  Til gengæld og til trøst, mener han som flere andre kun, at en mindre del af batches er livsfarlige. Nogle siger mellem 7 og 15 procent. Stopper man bare nu, skulle de fleste kunne overleve det. Han giver nogle håndfulde gode råd. Først og fremmest: Adlyd ikke den stat, der ikke har bestilt andet end at lyve for dig om Covid-vaccinerne i to år. ALT har de løjet om, hvorfor skulle de begynde at tale sandt i morgen? Nægt alt, hvad der overhovedet er muligt at nægte, først og fremmest det digitale ID. Dette blev sendt 21.11 samtidigt på Rumble, GETTR, You Tube, Odyssé  osv. –  (Lyden bliver normal efter to minutter)

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
2 months ago

Det klip fra twitter med kent nielsen fra frihedslisten som konfronterer mette frederiksen siger alt om de danske medier. Havde han spurgt lige så aggresivt om vi giver flygtninge gode nok forhold i danmark, så var han kommet på forsiden af alle aviser med overskrifter som “Her konfronteres mette frederiksen, se den vilde video” og DR havde ryddet sendefladen i deadline og debatten for at rejse det spørgsmål, ledsaget af adskillge “eksperter” der kunne bekræfte at det tydeligvis er et emne som ligger danskerne meget på sinde når de i desperation griber til at konfrontere statsministeren på den måde. Ren… Read more »

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  Poul

Hvis man vil se et perfekt eksempel på den kognitive dissonans/benægtelse de fleste danskere har overfor covid informationer mm og hvorfor det er så svært at trænge igennem til dem, så prøv at kigge på stram kurs facebookside lige nu. De skriver at sangeren og søn til thomas helmig, hugo helmig, er død for nyligt, og beviser det med et dokument fra folkeregistret. Alligevel hyler folk op om løgn og usmageligt “fake news” fordi det er rasmus paludans medie “frihedens stemme” som skriver det, og at de ikke selv har læst om det i noget større dansk medie. “Så havde… Read more »

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  Poul

Også tak til geniet der understregede alt hvad jeg lige skrev ved at give det en minus stemme uden at begrunde hvorfor. De mest udfordrede er desværre også de mest pålidelige.

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  Poul

Jeg har lagt link til historien om Helmig på twitter, og den mest almindelige reaktion er grinesmileyer, underforstået, at det er tudemorsomt, jeg har tillid til tossen Paludans medie. En har skrevet, jeg nok ikke skal sætte min pensionsopsparing på sandheden af den historie. Jeg har så svaret, at jeg til gengæld gerne vil vædde min pensionsopsparing med ham om, at historien er sand. Jeg er frisk! – med skærmklip af væddemålet som dokumentation. Venter stadig på en tilbagemelding…

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  Margrethe

Tag nogle screenshots, bare for at se hvem der sletter deres kommentarer når EB og BT bekræfter historien om en uges tid eller to. Jeg ved heller ikke hvad motivet skulle være for at skrive sådan en historie hvis den ikke kunne bekræftes, for det ville da i den grad være at skyde sig selv i foden med et oversavet jagtgevær for både uwe og paludan hvis det bagefter viste sig at være forkert eller ligefrem opdigtet. Men det skænker genierne på de sociale medier heller ikke en tanke. Jeg kommer i tanke om den her. Trump eller paludan, metoden… Read more »

5BFD9E20-A72C-47C5-9D7F-4577AB6335B1.jpeg
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
2 months ago

Mike Yeadon lader til at være en ærlig og meget vidende mand. Ham bør man tage alvorligt. Ligesom man bør tage hans kolleger dr. Malone og Luc Montagnier alvorligt. Efter alt at dømme taler de sandhed og gør deres bedste for at advare verden om hvad onde, lyssky og totalitære grupper har gang i. Deres advarsler mod at tro for meget på regeringer, massemedier og firmaer som Pfizer og Moderna etc. er velbegrundede. Også advarslerne mod digitale ID bør vi tage til os. Digitaliseringen har flere skumle og farlige bagsider. Læs hvad Kim Warming og andre læger har fortalt om… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
2 months ago

Jeg kiggede på filmen og jeg kan kun sige at det virker som om der er ved at ske noget forfærdeligt verden over.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x