28
nov
Seneste opdatering: 29/11-22 kl. 0827
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vaccinerne er skyld i overdødeligheden. Ikke alt muligt andet

Enhver kan se vidnesbyrd på nettet fra vaccineskadede og pårørende til vaccinedøde. Man kan skyde det fra sig og håbe, dødeligheden skyldes andre ting. Mange kan også lade være med at vide noget, for de statsstøttende medier vil ikke fortælle om det, hvorved de forlængst har gjort sig  til en af de hovedskyldige i den medicinske massedød, vi oplever  i disse år.

Fordi de og myndigheder lyver om deres forbrydelse og fordi de fifler med statistikken, er det svært at danne sig et overblik over, hvor mange der er ofre for vaccinerne. Nu har vi imidlertid noget der tangerer troværdige tal, vi må regne med indtil vi muligvis en dag får kortlagt denne enorme forbrydelse.

Jeg er bange for, at man ikke skal føle sig sikker på, at det nogensinde sker, for “nogle banker er for store til at krakke.” Nogle mennesker og institutioner ligeså.

Efter dette er risikoen derfor, at vi hverken lever i  en retsstat eller et demokrati og at befolkningen takket være medierne – der nu er blevet demokratiets fjender og det globale statskups megafoner – først opdager det, når det nye teknokratur har installeret sig og er så uflytteligt som det kommunistiske i Kina.

Official reports published by the Governments of the USA, Canada, Australia, New Zealand, the UK & most of Europe, confirm 1.8 million excess deaths have been recorded since the mass roll-out of the Covid-19 injections. Further evidence published by the UK Government confirms the most likely cause of these excess deaths is Covid-19 vaccination because mortality rates are lowest among the unvaccinated in every single age group.

Det er en meget lang og grundigt dokumenteret artikel, man med fordel kan få læst op på glimrende engelsk:  Governments confirm the COVID Vaccines have already killed Millions – The ‘Five Eyes’ & Europe have suffered 1.8 Million Excess Deaths since the roll-out of the Covid-19 Vaccines.

The Five Eyes er USA, Australien, Canada, New Zealand og Storbritannien.

Se også Kø hos begravelsesbyråene – 15 prosent flere døde i Trondheim

4.3 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
9 months ago

Et folkemord ved brug af falske vacciner ser ud til at være begyndt. Og ifølge Pfizer mv. er der endda planer om at de giftige stik skal udbredes til endnu flere borgere, som lokkes til at tage imod dem med reklamer om at der er tale om nye, bedre og endnu sikrere “vacciner” mod endnu værre virus-mutationer. Løgn over løgn over løgn. Nogle vil indvende at der ikke er beviser for at der er noget galt med covid-vaccinerne. Men mængden af indicier, vidneudsagn, mikroskopier og andet er nu så enorm, at det er bevist at Pfizer er et skruppelløst foretagende… Read more »

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
9 months ago

Kunne vi så endda vaccinere hele befolkningseksplosionen i Afrika, Mellemøsten og Asien, så de kunne blive passende reduceret, men nej…det skal absolut være de få kulturbærende og -skabende Europæere, som atter engang må holde for!
Vi er ved at uddø!
Når vi så uddør, så vil klodens befolkningseksplosion også finde et mere passende leje på måske et par milliarder, da ulandene slet slet ikke kan opretholde livet for sig selv og deres yngel uden vores bistand!

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Rigtigt…

Men disse tanker bør nok ikke bringes til torvs på sociale platforme…

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Jeg kendte adskillige mennesker fra københavnsområdet, som blev dræbt af Anthony Faucis medicin, som ved dyreforsøg slog ALLE de dyr ihjel, som den blev testet på. Han lykkedes med at overbevise de kloge politikere og de dygtige journalister om at hans medicin kunne kurere AIDS. Når faktum er at hans medicin slog dem langsomt ihjel. Dengang vidste jeg ikke hvad jeg nu ved, fra blandt andre Judy Mikovits og selvmyrdede Brandy Vaughan. Filmen Vaxxed lavet af bl.a. Del Bigtree bør kunne åbne folks øjne for at medicinalindustrien er organiseret kriminalitet. Hvis du har en aktie i et medicinalfirma, tror du… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Igennem alle år har jeg efterspurgt at Danmark lukker og forsegler grænsen imod islamisk immigration, sandsynligvis er Danmark nu så lamslået når alle kriser kom på en og samme gang, and counting, at danskerne selv en dag i panik vil forsøge at flygte, men stoppes ved grænsen. Covidvaccinen er et organiseret massemord, talen i WEF er på overbefolkning hvad åbenbart berettiger til et organiseret massemord, samtidig skal vi bildes ind at vi er alt for få, at vi nødvendigvis behøver indavl islamisk indvandring fra Afrika og Mellemøsten, fordi vi er alt for få, og at de i forvejen er alt… Read more »

Ham der gad at læse pfizer-rapporten
Ham der gad at læse pfizer-rapporten
9 months ago

I Forsvaret tvinges vore unge mænd og kvinder stadig til at tage denne dødssprøjte hvis man vil ansættes og udsendes.

Nægter man koster det i de fleste tilfælde jobbet.

Så vore “ledere” er ved at slå vores eget forsvar ihjel.

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Ja det er sgu godt regnet ud! Traditionelt er det sådan, at når først militæret vælger folkets side, så falder diktatoren. Nu har de medicinsk afvæbnet militæret og gjort en stor del af vores unge mænd til ukampdygtige skrællinger.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Margrethe

Det samme er sket med den amerikanske hær.

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  Dragen

USArmys – altoverskyggende! – problem stammer fra raffineret sukker, korn og grønsagsolier…

Lennie
Lennie
9 months ago
Reply to  Margrethe

Og ved du, hvem der muligvis står i kulissen og venter på at drage ind nede ved den nu næsten tørlagte Euphrates river? 200 millioner russere og kinesere! Tjek begge ting: Johannes Åbenbaring, og nyheder på yt om katastrofale udtørringer af mange vigtige floder i verden. Nogle lande vil samle sig til krig mod Israel, sandsynligvis Iran, Rusland, Kina og Tyrkiet. Tallet på 200 millioner står nævnt i åbenbaringen, men på en anden måde, der kræver lidt kløgt at regne ud. The Great Tribulation is coming, NOT the Great Reset. Globalisterne tror, de kan lege Gud (se fx Hariri fra… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

Jeg tror ingen af Mettes Myndigheder, journalister ol skal vide sig sikre mod ensomme ulve, der mener, at have “noget i klemme”! 😈

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Og så skal jeg ellers love for deres syge fantasi, nede i deres globale førerbunker, får al hvad den kan tygge, når det gælder at fraskrive sig ansvaret for de mange injektionssyge og -myrdede: Det er sørme os “antiwaxxers skyld! Al den stress og angst, vi fylder de stakkels injicerede med, forårsager selvfølgelig stressrelateret vaskulære kontraktioner – og blop! så ligger de der. Ikke et ord om den stress, vi andre er blevet udsat for og hvilke konsekvenser, det har for helbredet. Et lille uddrag af Abstract er her: “The extreme mental stress of the patient could most likely be… Read more »

Dragen
Dragen
9 months ago

Medicinsk massedød . Medinsk massemord. Medicinsk masse-aflivning. Det er et godt begreb . Medicinsk massedød. Det vækker eftertanken. Godt ord.

Klodshans
Klodshans
9 months ago

Kan man købe Avigan i EU? Har læst om dosis på 2 x 1800 mg første dag og derefter 2 x 800 mg om dagen i maks 2 uger.
5000 iu – 10000 iu d vitamin.
Kommentarer udbedes tak!!!

Klodshans
Klodshans
9 months ago
Reply to  steen

Ja Steen, så det på document. Har også læst om det på nettet andre steder!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  Klodshans

Jeg forsøgte nu i foråret 2022 at købe Favipiravir i Spanien, men desværre de havde ikke Favipiravir på et spansk apotek. Jeg har også testet, det går heller ikke at købe Favipiravir på et svensk apotek. Favipiravir vist allermest kendt i Norge, og vist endnu muligt at købe i Norge ad omveje, bedst om du har familie eller venner i Norge der kan købe til dig, det vanskelige naturligvis at sende fra Norge, så løber det let ind i told og ekstra restriktioner imod alt sådan livgivende medicin, alt der er effektivt imod covid er efterhånden blevet så godt som… Read more »

Last edited 9 months ago by Jan Ulrik Friis
Klodshans
Klodshans
9 months ago

Tak. Er forhøjet d vitamin nødvendig, og i så fald hvor lang tid???
Andre ting man kan bruge sammen med Avigan og evt d vitamin, eller er det alt?

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  Klodshans

Har du læst hvad jeg har skrevet om vitaminer og mineraler andre steder?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  Klodshans

Om sommeren får du langt mere naturlig D-vitamin via UV-sollyset.

Et stort dagligt tilskud af D3 vitamin ( 5000 – 7000 IE) leder til et stærkt forbedret immunforsvar, minsker risiko at få influenca, styrker imod hjerte-kar-sygdomme – cancer – diabetes – depression och barnløshed kan bero på D-vitaminbrist.

Vores immunforsvar kan overhovedet ikke aktiveres uden D3, altså er der en sammenhæng imellem utilstrækkeligt med D3-vitamin og et svækket immunforsvar.

D3-vitamin – C-vitamin – omega-3 – Zink – Selen – Magnesium, er du kvinde har du også brug for E-vitamin, er du mand brug for meget B-vitamin.

Klodshans
Klodshans
9 months ago

Tak

Lennie
Lennie
9 months ago
Reply to  Klodshans

Er i bange for covID? Det skal i ikke være. Nogen mener, de shedder en langt værre virus eller en kemolignende gift, fx graphene oxide, men lad os nu se. Der har osse været tale om Marburg. . glem dog de piller, men lav jeres egen HCQ: skræller af øko citroner og pink grapefrugt, 3 af hver, kog ved svag varme, sammen med ca 1,5 liter vand, i ca 2-3 timer. Drik ca 3 spskf et par gange om dagen. Jeg tager lidt mere, men tager det kun af og til. Det er faktisk kinin. Dræber parasitter, som der menes… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Ansvarlig: BILL GATES den største pengeleverandør til World Homocide Organization. Medansvarlige er utallige. Men den første i ræken af massemordere v.hj.a. indflydelse på regeringer og magt over regeringeringernes politi er massemorderen Anthony Fauci. En italiensk noksagt, som praktisk talt intet ved om videnskab. Til gengæld er han god til at eksperimentere på dyr. Eksperimenterer er det, som nazisterne gjorde på koncentrations lejr fanger. Han kalder sig selv læge, og ør nok som det ensomste menneske på jorden, da han har begået kriminalitet mod så godt som alle levende væsener. Må han døi helvede, og tage centralbanker med sig..Flere nsvarlige kan… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

ALEX JONES [1 OF 4] MONDAY 11/28/22 • NEWS, REPORTS & ANALYSIS • INFOWARS
https://www.bitchute.com/video/989UvTJfaCUq/

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

FOIs reveal that health/science institutions around the world (211 and counting!) have no record of SARS-COV-2 isolation/purification, anywhere, ever
” .. In their responses, numerous institutions have made it explicitly clear that isolation/purification is simply never done in virology .. “

https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  steen

For første gang i verdenshistorien er folk blevet så lykkelige, at de er holdt op med 6!

Lennie
Lennie
9 months ago
Reply to  Anders Bo

Vaccinerne steriliserer kvinder. Americasfrontlinedoctors og Dr Tenpenny var ude at sige det i begyndelsen af 2021. Men det er jo muligt, at folk også har mistet gejsten. . . Mange taler om træthed.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x