28
nov
Seneste opdatering: 28/11-22 kl. 1925
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fredet bregnebøg – Statens Museum for Kunst © Snaphanen.dk, klik f. helskærm

Af Lars Hedegaard

Klaus Schwab: “Jeg tror, at Kina er en rollemodel for mange lande”

Den seneste tids voldsomme protester i Iran og Kina illustrerer, at hvis verden skal reddes, kommer redningen ikke fra det dekadente Vesten, som har besluttet at begå selvmord i et orgie af woke-politik og sexoptog, men fra diktaturstaterne. Altså stater hvis befolkninger har andet at bekymre sig om end klimaforandringer, om mænd kan føde børn, og hvor onde hvide mænd var for to hundrede år siden.

Intet illustrerer vel bedre fænomenet end de udtalelser, som Vestens førende guru, Klaus Schwab fra World Economic Forum, for nyligt har fremsat om det kommunistiske Kina som forbillede.

I et interview med det statsejede kinesiske medie, CGTN, roste Schwab det kommunistiske regime for at indtage en førerrolle, når det gælder hans vision om kapitalismens ”Great Reset” og dermed bane vej for ”morgendagens verden”.

”Jeg respekterer Kinas resultater, som er overvældende. … Jeg tror, at det er en rollemodel for mange lande”, udtaler Schwab, som ser frem til, at Kina fĂĄr en stærkere stemme i Davos, hvor WEF’s centralkomite holder til. I den forbindelse udtrykker han hĂĄbet om, at verden vil lære at værdsætte de principper, som er vedtaget af det kinesiske kommunistpartis kongres.

Det er forståeligt, at Schwab kaster misundelige blikke på Riget i Midten, hvor man har indført et ”socialt kredit”-system – en slags karakterbog, som hver kineser er udstyret med, om som viser, i hvilket omfang indbyggerne retter sig efter kommunistpartiets ordrer.

Hvis Schwab og hans venner i EU får det, som de vil have det, kan vi forvente at blive belemret med et klimapas, der viser vores CO2-aftryk, og som giver adgang til en række fordele, hvis man har været sød. Systemet blev afprøvet under coronaen, og det er lige til at trække ud af skuffen og genbruge, næste gang den globale ordens bagmænd vil banke befolkningen på plads.

Klaus Schwab kan glæde sig over at nyde udbredt støtte i den vestlige verden, bl.a. fra Canadas premierminister Justin Trudeau, som afskaffede demokratiet for et par år siden, og herhjemme fra politikere som Lars Løkke Rasmussen og Ida Auken.

Kinesere og iranere kæmper mod diktatur, som EU, WEF, WHO er i gang med at påtvinge os

Derimod kniber det med støtten til de forenede kommunisters projekt hjemme i Kina, hvor folkeskarer på det seneste er gået på gaden for at protestere mod kommunistpartiets hårde undertrykkelse, som bl.a. har medført, at folk er blevet låst inde i deres hjem og overladt til sultedøden.

Et andet forbillede for Den Store Omstilling kunne være det islamiske regime i Iran, som indtil nu har haft succes med at regulere borgernes liv i mindste detalje. Men heller ikke her virker opskriften så godt, som verdensherskerne kunne ønske.

Af et nyt studie fra Tony Blair Institute for Global Change fremgår, at 84 pct. af iranerne ønsker en regimeforandring. Studiet viser også, at det iranske samfund er blevet mere sekulært, og at det gælder begge køn og alle aldersgrupper, uanset om folk bor på landet eller i byen. Et stort flertal (70 pct. blandt mændene og 74 pct. blandt kvinderne) modsætter sig regimets påtvungne tildækning af kvinder, og over tre-fjerdele betragter religion som uvigtig i deres liv og foretrækker en sekulær stat i stedet for mullahernes teokratiske regime.

De seneste seneste demonstrationer mod styret har spredt sig til 140 byer. Ifølge menneskeretsaktivister er mindst 326 demonstranter, deriblandt 43 børn og 25 kvinder, blevet dræbt af sikkerhedsstyrkerne.

Det er tankevækkende, at kinesere og iranere kæmper med næb og klør mod diktaturer, som EU, WEF, WHO er i fuld gang med at påtvinge os i Vesten.

Digital valuta: Se det kommende overvĂĄgningssamfund

3 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
2 months ago

Nordea’s bank app har allerede en Co2 beregner indbygget hvor man kan se sit klimaftryk alt efter hvad man har købt. Hvad kunderne skal med den og ikke mindst hvad banken skal med den, det er der vist ingen der har spurgt dem om endnu. Det regnes bare som helt normalt her i 2022. Prøv at tænke pĂĄ hvad det mon koster at udvikle sĂĄdan en funktion, det kan næppe være billigt. SĂĄ hvorfor skulle de bruge millioner pĂĄ udviklingen bare for at tilbyde kilmatosserne et gratis værktøj de kan piske sig selv med, med venlig hilsen nordea? Kunne det… Read more »

Uden sandhed gĂĄr ethvert rige til grunde
Uden sandhed gĂĄr ethvert rige til grunde
2 months ago

Klaus Schwab er en tysk kommunist som sandsynligvis
ogsĂĄ er en storhedsvanvittig nihilist og forskruet menneskefjende.
WEF har tilhængere som iflg. nettet har udtalt at de
europæiske landes befolkninger bør “reduceres” med 90-95%.
Tilsyneladende skal det ske med meget lumske og brutale
totalitære metoder. (herunder “vacciner?)

Det er tankevækkende at Mette F, Heunicke, Lars Ulykke og
Ida Auken mfl. har meldt sig under fanerne hos WEF. Mette
har endda skrevet under pĂĄ en aftale med WEF.

Olsen
Olsen
2 months ago
Reply to  steen

Steen; hvorfra fĂĄr du det indtryk at hans far var jøde? Jeg kan ikke finde nogensomhelst bekræftende oplysninger om det. Synes heller ikke at der fremgik noget i den retning i den lange artikel, du linker til og som jeg var nødt til at ligge og læse i nat, fordi jeg aldrig før havde hørt at Klaus eller hans far skulle være jøder. Har læst nogle rygter om hans mor, men kan ikke finde bekræftelse der heller. Jeg har jo personligt den teori at Schwab, ligesom sĂĄ mange af den type mennesker idag, nærmest ser sig selv som centrum i… Read more »

Last edited 2 months ago by Olsen
Olsen
Olsen
2 months ago
Reply to  steen

Den første artikel kunne jeg ikke læse pga en irriterende bjælke med noget abonnementsvrøvl. Shabbat middagen pĂĄ Davos lader til at være en artikel om en fælles middag med deltagelse af kristne, jøder og muslimer, hvor det efter min bedste overbevisning ser ud til at Schwab mødte op som repræsentant for kristendommen. (Men nok mest som repræsentant for sig selv). Og jeg mĂĄ sĂĄ erkende at jeg er fuldstændig uenig i at det her ikke er vigtigt, for det vil være brænde pĂĄ det, ligeledes efter min mening, stærke danske antijødiske bĂĄl, hvis alle Israel- og jødehaderne kan fĂĄ stemplet… Read more »

Olsen
Olsen
1 month ago
Reply to  steen

Jeg kan overhovedet ikke se det pĂĄ samme mĂĄde, mĂĄ jeg indrømme. Det er trist at det skal være sĂĄdan her i Europa at vi ikke har noget problem med for det første at støtte muslimerne i kampen for Jerusalem og for det andet at udpege jøderne som medskyldige i Vestens selvdestruktion. Og som du kan se pĂĄ bĂĄde Mejlstrøms og “Dansk Olie Og Naturgas Under Konkurs”´ kommentarer længere nede pĂĄ kommentarsporet, sĂĄ lever jøde/Israel-hadet i bedste velgĂĄende, ogsĂĄ her pĂĄ siden. Men fint nok, vi dropper emnet for nu. Det kommer nok tilbage og sĂĄ fĂĄr jeg enten “dis-likes”… Read more »

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
2 months ago

Det var mere på sin plads at reducere Afrikas, Mellemøstens og Asiens befolkninger med 90-95%!
Vi Europæere, de kulturskabende og kulturbærende, er i forvejen på tilbagegang antalsmæssigt og demografien ikke i vores favør!
Men en lille semit hader naturligvis ikke alene det tyske folk, men så sandelig også resten af de hvide Europæere!

ino
ino
2 months ago

Smukt billede af den bregnebladede bøg som er mere almindelig længere sydpĂĄ. For at lave noget mere livsbekræftende end læse om politik tog jeg her i efterĂĄret et par frø (bog) fra bøgen. MĂĄske spirer de til forĂĄret – sammen med mine frø fra et par “vrange” bøge. Lykkes det, vil jeg forøge diversiteten i min svenske bøgeskov:-))
Mit bidrag til den grønne omstilling!
Fortsættelse følger mĂĄske…

Piotr
Piotr
2 months ago
Reply to  ino

@ INO! Jeg syntes det er suverænt, det præcis det, det hele drejer sig om.
Plant et træ. Eller to. Og, hvorfor ikke en hel bøgeskov.

SIAD! P.

Allan G larsen
Allan G larsen
2 months ago

For år tilbage rev politiet det tibetanske flag ud af hænderne på demonstranter i København.
I Københavns Zoo befinder sig to “Propaganda” pandaer som er udlĂĄnt af det kinesiske kommunist diktatur i 15 ĂĄr.
På det skilt, som sidder ved indhegningen er der et landkort, som viser Thaiwan som en del af Kina til trods for at Taiwan er en selvstændig republik.
Jo, alt for ussel mammon. Intet må gå ud over den danske eksport. Derfor hellere lægge sig fladt ned.

Margrethe
Margrethe
2 months ago

Intet er sĂĄ skidt, det ikke er godt for noget. Det myldrer frem med nye uafhængige medier, hvor kvaliteten er i top. MĂĄske en ny “guldalder” er pĂĄ vej. Vi er bedst, nĂĄr vi er trængt. Her et par eksempler:

https://tabttraad.info/2019/11/19/davaerende-minister-vildledte-offentligheden-om-5g-blev-direkte-undsagt-af-sundhedsstyrelsen/

https://denuafhaengige.dk/

Dansk olie og naturgas under konkurs
Dansk olie og naturgas under konkurs
2 months ago

Schwab er smovs og laver du forretninger med smovser brænder du fingrene.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
2 months ago

De har et eneste ønske: ødelæggelse af den hvide Europæiske kultur og ultimativt det endegyldige drab på os!!!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x