30
nov
Seneste opdatering: 30/11-22 kl. 1354
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En obstetriker og en sygeplejerske fra Childrens Health Defence, 25.11.

Australien: 63% fald i fĂždsler efter ‘vaccinerne’

New data released by the Australian Bureau of Statistics (ABS) shows that ever since Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccines” were launched, the birth rate Down Under has plunged by an astounding 63 percent. From October to November in 2021, there was a 21 percent decrease in births compared to the average over a 10-year period. From November to December 2021, just one month later, there was a 63 percent decrease in births.

“December was about nine months after the roll-out of the COVID vaccines,” notes LifeSiteNews‘ David James about the rough time period from conception to birth. “It is possible that some of these numbers will be revised, but should the trend continue Australia will finish up with empty maternity wards. Even the propagandists running government media departments, and the so-called journalists mimicking everything they say, will have trouble hiding that problem.” AUSTRALIA: 63% Drop in Births After Introduction of Covid “Vaccines” – What Will The Government’s Excuse Be? og Global Research.

Vi befinder os i en informationskrig, hvor der lyves af alle som aldrig fĂžr. “Fact-tjekkere” pĂ„stĂ„r selvfĂžlgelig at fĂždselsfaldet er lĂžgn. Det australske parlamentsmedlem Malcolm Roberts skriver i Spectator: Yes, Australia has a problem with live birth data.

New Zealand vil tage hjertesyge spĂŠdbĂžrn fra forĂŠldre, der Ăžnsker uvaccineret blod

New Zealands sundhedsministerium gĂ„r i retten for at fĂ„ forĂŠldremyndigheden over et spĂŠdbarn, der skal have en hjerteoperation. Årsagen er, at drengens forĂŠldre nĂŠgter hospitalet at bruge blod fra vaccinerede under operationen.

Sundhedsministeriet Þnsker, at forÊldremyndigheden over den fire mÄneder gamle dreng overfÞres fra forÊldrene til retten, sÄ der kan gives samtykke til at bruge usorteret, doneret blod i den kommende operation.

“Sikker og effektiv”

PÄ New Zealand Blood Services hjemmeside stÄr der, at blod ikke sorteres i vaccinerede/uvaccinerede donorer. Det stÄr ogsÄ, at det ikke er bevist, at der er en risiko ved at bruge blod fra en vaccineret person.

ForĂŠldrene, Samantha Savage-Reeves og Cole Reeves, er blevet interviewet af det tidligere newzealandske tv-nyhedsanker Liz Gunn. De er bekymrede for, at blod, der indeholder covid-vaccinen, vil blive brugt under operationen af ​​deres fire mĂ„neder gamle sĂžn Will.

Bekymringerne er blevet afvist i et mĂžde med en lĂŠge og en kirurg og af New Zealand Blood Service.

Parret hĂŠvder, at de har mere end tyve uvaccinerede mennesker, der er villige til at donere blod, men New Zealand Blood Service vil ikke acceptere dette.

IfĂžlge New Zealand Blood Service er spidsprotein til stede i blodet i “forsvindende smĂ„ mĂŠngder” hos nogle mennesker i de fĂžrste to uger efter vaccination:

– Der er ingen dokumentation for, at dette udgþr nogen risiko for modtagerne.

Rejser sig mod myndighedernes kompakte sandheder

For foréldrene handler det om mere end myndighedernes forsikringer om, at der ikke er dokumentation for, at dette udgþr en risiko. Det handler om det systematiske nedbrud af tilliden til verdensmyndighedernes forsikringer om, at vaccinen er “sikker og effektiv” efter utallige rapporter om skadevirkninger af den nye mRNA-teknologi.

Sagen, der kom op i dag, har allerede fÄet stor opmÊrksomhed. PÄ Facebook udtrykkes respekt for familiens mod til at stÄ op mod myndighedernes kompakte sandheder, og chokere over, at hospitalet afviser de frivillige donorer. Bruger Lynne Maree skriver, at det i virkeligheden handler om at tage barnet fra forÊldrene:

– Dette vil sandsynligvis blive et meget stort og offentligt spĂžrgsmĂ„l her i NZ! Retten Ăžnsker at tage barnet fra forĂŠldrene!
En anden bruger henviser til en tilfĂžjelse til New Zealands Human Rights Act af 1993, Discrimination by Government, relaterede personer og organer eller personer eller organer, der handler med juridisk autoritet.

HĂžring haster

Retsprotokollen viser, at New Zealands sundhedsministerium indsendte dokumenterne til Auckland High Court i mandags, og at sagen vil finde sted i morgen. Det er underforstÄet, at der vil blive anmodet om et hastemÞde kort efter morgendagens fÞrste mÞde i HÞjesteret.

Af: Arnt Jensvoll

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Og endnu en ung fodboldspiller i topform er faldet om med hjertestop, hvilket BT nĂžjes med at kalde “en tragisk nyhed” fĂžr de er videre til den nĂŠste artikel om et eller andet ligegyldigt: https://www.bt.dk/fodbold/22-aarig-colombiansk-landsholdsspiller-doed Hvor mange er vi oppe pĂ„ nu? Sidst jeg sĂ„ et tal var det omkring 800 sportsfolk der var faldet om med hjertestop, og det er efterhĂ„nden et stykke tid siden sĂ„ det tal kan meget vel vĂŠre fordoblet. Jeg har fĂžr skrevet direkte til “journalisten” bag den slags artikler, men det er ofte meget unge og meget ubegavede mennesker som jeg ikke ikke engang… Read more »

Jenen
Jenen
1 year ago

Som Anders Bo sĂ„ rigtigt skriver(efter min opfattelse) sĂ„ er det ikke sandsynligt, at der kommer et retsopgĂžr ala NĂŒrnbergprocessen eller blot ved de nationale domstole. Dertil er alliancen mellem politikere, myndigheder, medier og medicinalindustrien for tĂŠt. Som AB ogsĂ„ skriver sĂ„ er det nok mere tĂŠnkeligt, at enkeltindivider tager sagen i egen hĂ„nd, dette er jeg sĂ„ derimod ogsĂ„ ret sikker pĂ„ kommer til at ske. Mindre grupper kan ogsĂ„ tĂŠnkes at gĂ„ sammen. Jeg tror ikke at “systemet” forventer sĂ„danne individuelle angreb al den stund, at det er relativt sjĂŠlent at sĂ„dan noget sker pĂ„ vore breddegrader(Vesten). Hvis… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Verden over er fĂždselsraten omvendt proportional med Pfi☠💉, sĂ„ intet nyt – down under – hos Jacinda. Verden over er der – ogsĂ„! – kausalitet mellem stigende overdĂždelig og udrulning af Buster II. Jeg tror ikke pĂ„ verdens “vax-elite” bliver fĂŠldet – legalt! 😈 Dertil er de for mange, der sammen sidder pĂ„ statsapperaterne. Men “ensomme ulve” – der har Pfi☠💉 for tĂŠt pĂ„ – vil “spontanamokke” i offentligheden, nĂ„r de tilfĂŠldigt stĂžder pĂ„ en af “dem”. Alt i alt en farverig cocktail virkeligheden har mixet os, sĂ„ jeg ser frem til et “SpĂŠndende &Interessant” forĂ„r-’23 i Danmark, og har… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Er det bevidst, du her “glemmer” Danmarks Retsforbehold overfor FĂžderationen! Netop dette kan blive det vigtigste argument for smĂ„ fĂžderationsregioner, der nĂždigt ser befolkningen aflivet lige sĂ„ industrialiseret som I Det Tredje Rige… đŸ€”

– – –

Hvordan retten man i sin afgivne kommentar, mens den stadig er i pending?

Jenen
Jenen
1 year ago
Reply to  steen

Vaccinetvang kommer ikke da det er ulovligt. Det som derimod vil komme er alle mulige forhindringen for os ikke-vaccinerede som vil gĂžre livet besvĂŠrligt for os. Mange vĂŠlger derfor den nemme lĂžsning og falder til patten.

Dansk olie og naturgas under konkurs
Dansk olie og naturgas under konkurs
1 year ago
Reply to  steen

Jeg er selv jurist med mere end 30 Ă„rs erfaring fra det private erhvervsliv og mĂ„ fastholde at direkte vaccinetvang ikke bliver indfĂžrt ved lov i Danmark. Derimod vil der blive indfĂžrt indirekte “tvang” sĂ„ jeg tror vi er enige.

Dragen
Dragen
1 year ago

Frivillig tvang. Nu pÄ endnu hÞjere level end fÞr.

Folkeudskiftning = folkeudryddelse = massemord
Folkeudskiftning = folkeudryddelse = massemord
1 year ago

Emsig, nidkĂŠr og ideologisk statslig og
bureaukratisk indblanding i folks familieliv
og privatliv vinder frem i alle de lande hvor tyranniske
og nĂŠvenyttige marxister har magten. Her kombineres
herskesygen overfor forĂŠldre med den uhyggelige og
livsfarlige vaccinetvang som mange i New Zealand har
vĂŠret udsat for.

trackback

[…] först jobbade de 8 Ă„t vaccinbolagen, se mer info om vad de uppnĂ„dde med sitt arbete hĂ€r och hĂ€r. Nu jobbar de lika ”framgĂ„ngsrikt” Ă„t el-bolgen med att frysa ut slitande mĂ€nniskor […]

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

PPS: Denne – nedenfor fĂžlgende – er ogsĂ„ GLIMRAGENDE!

Og for mordbidskabs* skyld er datoen ogsĂ„ vĂŠrd at mordbide – NUSTOPPERDUANDERS! đŸ€Ł – sig fast i datoen. Interviewet er fra den gang, hvor Buster II var fremtid

ForĂ„ret-’23 bliver – NU MERE!! -SpĂŠndende, Interessant & Ond&holdende*! 😇

https://www.theepochtimes.com/84-percent-rise-in-excess-deaths-among-millennials-edward-dowd-on-new-society-of-actuaries-data_4710431.html

– – –

* HUSK at krediterer “Anders Bo” overfor Dansk SprognĂŠvn! 😎

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

PS: Hvis du ogsĂ„ ar popcorn, kan du nyde dem her sammen med 1 times “god & let” ond&holdning =>

https://www.theepochtimes.com/dr-james-thorp-what-pfizers-internal-data-reveals-about-vaccines-and-pregnancy_4886318.html

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hej Steen.

Vil du rette “fĂždselsdagen” til “fĂždselsraten”, og slette denne anmodning?

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x