3
dec
Seneste opdatering: 3/12-22 kl. 2044
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vesten efterlever ikke længere sine idealer

Lars Bern analyserer Vestens situation efter vores mislykkede forsøg pĂĄ at pĂĄføre resten af verden – 7/8 – feminisme og pride. Lillelund skrev om fænomenet i et stykke, det er synd ikke flere læser: Helle Thorning-Schmidt som “radical chic”. Rent mord pr. tastatur. Hvis du tror, du lever i et fungerende demokrati, skal du høre dette. Hør ogsĂĄ När lögnerna om Covid nu avslöjas sĂĄ sker det med en gäspning

Twitters beskidte undertøj til fri beskuelse

Af Lars Hedegaard

Indtil nu har det overvældende flertal af medier – også de danske – afvist enhver tale om svindel i forbindelse med det amerikanske præsidentvalg i 2020 som ”konspirationsteorier”, og Biden-administrationen har tilmed gjort sit bedste for at kriminalisere sådanne anklager. Det var også et af det demokratiske partis hovedpunkter op til det nys afholdte midtvejsvalg, at Donald Trumps republikanere udgjorde en trussel mod demokratiet, fordi de blev ved med at optræde som ”valgbenægtere” (election deniers).

Nu foreligger de uomstødelige beviser pĂĄ, at der i høj grad var tale om svindel. De kom frem i gĂĄr, fredag, efter at Twitters nye ejer, Elon Musk, offentliggjorde et væld af interne dokumenter, der bekræfter republikanernes mest dystre antagelser, nemlig at der op til præsidentvalget var et samarbejde mellem den demokratiske nationalkomite, DNC, og Twitters ledelse om at undertrykke enhver oplysning, der kunne skade Joe Bidens valgchancer. Blandt de hovedhistorier, der blev undertrykt, var den om Hunter Bidens computer, hvis indhold dokumenterede, at Joe Biden mod betaling i ĂĄrevis havde solgt ud af USA’s interesser til fremmede magter, især til det kommunistiske Kina.

Den slags oplysninger skulle for alt i verden undertrykkes, og vælgerne gik derfor til valg på et mildest talt mangelfuldt grundlag.

Foreløbigt er det umuligt at danne sig et totalt overblik over denne skandale, som mĂĄ være blandt de største i USA’s historie og langt værre end Watergate, der i 1974 bragte republikaneren Richard Nixon til fald. Dengang havde de politiske forbrydere medierne imod sig. I dag er der et nært samarbejde mellem de vigtigste medier og magthaverne i det demokratiske partis inderkreds.

Elon Musk har meddelt, at flere afsløringer er på vej, bl.a. om Twitters shadowbanning af posteringer, som ikke faldt i venstrefløjens smag, og falske twitterkonti. De foreløbige oplysninger er formidlet af den uafhængige journalist Matt Taibbi, som har fået adgang til det tidligere hemmeligholdte materiale, der kan belyse, hvad der foregik bag scenen.

På foranledning af den demokratiske nationalkomite har Twitter også forfulgt enkeltpersoner. Det gælder f.eks. den prominente skuespiller James Woods, som blev udelukket fra Twitter. Woods er noget så sjældent som en konservativ i Hollywood. Derfor skulle hans karriere ødelægges. Ifølge Woods bliver enhver skuespiller, der har vist venlighed mod ham, udelukket fra at optræde på film

Woods meddeler nu, at han uanset hvad vil sagsøge DNC og opfordrer de mange andre, der også er blevet ramt, til at gøre det samme.

I den forbindelse citerer Woods den berømte advokat Joseph Welch, som under senator Joseph McCarthys kommunisthøringer i begyndelsen af 1950’erne spurgte, om McCarthy ikke havde skam i livet.

Nu spørger Woods Joe Biden: ”Have you, Mr. President – Have all of you, at last, no shame?”

Svaret, hvis der kommer et, bliver utvivlsomt, at hverken præsidenten, den demokratiske ledelse eller medierne føler mindste skam.

Vi skal heller ikke forvente ringeste fortrydelse i de danske medier, der konsekvent har promoveret det demokratiske partis pĂĄstande og anklager mod dets republikanske modstandere.

Det er således ingen tilfældighed, at DR.dk – mediet som vi alle er tvunget til at betale til – samme dag som Elon Musks afsløringer kom frem, bragte en lang artikel, der handlede om, at det vrimler med racistiske kommentarer på Musks Twitter.

Man må frygte, at de danske medier i den kommende tid vil skrue yderligere op for racismebeskyldningerne mod republikanerne. Derimod får vi næppe så meget at vide om demokraternes åbenlyse forsøg på at omdanne USA til en totalitær stat.

Men det vil næppe lykkes de amerikanske eller danske medier at tie skandalen ihjel. Det republikanske kongresmedlem James Comer, som formentlig overtager formandsposten i den magtfulde Oversight Committee i Repræsentanternes Hus i januar, siger, at han vil give alle Twitter-ansatte, der har været indblandet i censuren, ”en lejlighed” til at forklare sig for åben skærm.

4.5 8 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Danmark minder mig om min gamle computer med et gammelt Windows 95 system, til sidst var den sĂĄ fyldt af virus at intet længere fungerede. MĂĄske mere præcist minder Danmark om en cancerpatient der ikke har ret langt igen, Danmark ER fyldt af kræftsvulster med underlige navne sĂĄsom: WEF – WHO – USA – EU – NATO – islam – globalisme -militarisme -medicinalindustri – FN – islamisk humanisme – pladderhumanisme, MSM, verdens højeste skattetryk, diagnosen er klar og tydelig, om ikke Danmark fjerne disse kræftsvulster vil nationalstaten Danmark dø. Vedrørende en cancerpatient ville en læge stille en helt klar diagnose,… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

En fantastisk og – desværre – rammende beskrivelse. Vi er sĂĄ fyldt med indvortes og udvortes parasitter, der langsomt men sikkert æders os op, som en indisk gadehund.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Margrethe

Kunne mĂĄske tilføje henvendt til de mange i Indien der dagligt læser med her pĂĄ Snaphanen, god ide at give hunden Ivermectin, gĂĄr at købe overalt i Indien i hĂĄndkøb, billigt og effektivt imod parasitangreb, redder helt sikkert hundens liv. Men det skal I vide at i Danmark kan vi mennesker end ikke købe parasitmedicin sĂĄsom Ivermectin, vi er udleveret til vores egen skæbne, her behandles mennesker værre end dyr, medicin der redder liv er bandlyst, netop fordi medicinen redder liv. Vi danske er under etnisk udrensning vores dage er talte, her sparkes der pĂĄ folk der allerede ligger ned,… Read more »

Vi har som svenskerne kurs mod undergang
Vi har som svenskerne kurs mod undergang
1 year ago

Fremragende beskrivelse af nutidens Danmark som JUF giver os.
Vil blot tilføje nogle enkelte kræftsvulster mere, f.eks. er
familie-bureaukratiet og skilsmisse-systemet ogsĂĄ et par
grimme kræftsvulster. Og de asociales og anti-danskes borg er
vel også en slags kræftbyld? DR ligeledes. Og der er klima-mafiaen.

Jens Hansen
Jens Hansen
1 year ago

Hvad blev der egentlig af Durham’s undersøgelse ?

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Jens Hansen

Den undersøgelse er ligesĂĄ virkelig som Trump’s “fængsling” af forbryderen Hillary Clinton

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Til lykke til Thomas Kirstein, for at have bragt en lykønskning til Søren Krarup i går. Skål i øl eller danskvand.

ino
ino
1 year ago

God og snarlig bedring. Jeg blev i dag – via swebbtv – opmærksom pĂĄ Läkaruppropet, en svensk forening som endelig tager bladet fra munden med bl.a. et faktaark – det første af tre:
https://lakaruppropet.se/2022/11/23/faktablad-1/

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Ja, det er rart at vide at man har mulighed for at informere sig ordentligt i de frie uafhængige medier, og ikke kun via MSM TV og radio.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Er sundhedspolitik blevet til noget man dør af?
Er sundhedspolitik blevet til noget man dør af?
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Der er mange personer i partierne, medierne, diverse
styrelser og NGO-godhedsbevægelser, som ønsker at
også Danmark gøres til en totalitær stat, hvor staten er alt og
borgeren intet. Se blot hvordan flere danske politikere flokkes
omkring Schwab og WEF. Og medierne er med pĂĄ at afskaffe DK
og danskerne. De fortier at danskerne udnyttes, tyranniseres og
folkeudskiftes, og at sundhedsvæsnet m.m. nedbrydes og slagtes
med salami-metoder.

Er sundhedspolitik blevet til noget man dør af?
Er sundhedspolitik blevet til noget man dør af?
1 year ago

Meget tyder pĂĄ at folkemord med terror, blodbade
og massedød er begyndt/er under opsejling. Især fordi EU-damerne
er pladderhumanister der ønsker at afrikanisere Europa.
Og fordi alm. vælgere og europæere ikke forstår hvad
der sker omkring dem.

Mens dem som ønsker at ødelægge, er aktive og velorganiserede, er
dem som vil bevare civilisationen, præget af uvidenhed, forvirring,
naivitet, passivitet og handlingslammelse. Selvom det er dem
som bliver de første ofre for den globale og morderiske rødfascisme.

Dragen
Dragen
1 year ago

“Sundhedssystemet” har i mange ĂĄr selv været en del af problemet , – ogsĂĄ. Den pharmetheutiske INDUSTRI skaber ikke helbredelse med sin medicin , den laver patienter.
Måske kunne C-sprøjterne være med til , at sætte et stop for det forhold ?.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x