5
dec
Seneste opdatering: 6/12-22 kl. 1633
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg er desv√¶rre p√• hospitalet i denne tid, men det skulle ikke vare s√• l√¶nge endnu. Jeg kommer tilbage snarest og n√•r jeg har andet end en telefon at skrive fra. V√¶r rare, at h√łre dette indtil da. S√• tager jeg det op

Se ogs√• dr. John Campbell freml√¶gge tyske kardiologer s guldrandede, peerreviewede bevis for, at vaccinerne sl√•r ihjel. Han fors√łger at tage det p√¶nt for ikke at blive smidt af af forbryderne p√• You Tube Google, men han er tydeligt pr√¶get af det stof, han freml√¶gger.

Den videnskabelige unders√łgelse fra pubmed p√• vaccined√łde er her. L√¶s den, hvo som kan. Fotografierne er meget illustrative. Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination.

“We’re talking about peopes lives here…”


4.5 8 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vi har som svenskerne kurs mod undergang
Vi har som svenskerne kurs mod undergang
1 month ago

Er det ikke på tide at vi de oplyste, begynder at betragte
fortids√łgle partierne som ondskabens og d√łdens partier?
Har de leveret andet end forringelser de sidste 35 år?
Ganske vist har smadringen af sundhed og velfærd og alle
nedskæringer og lukninger været camoufleret som reformer
og forbedringer, men det er jo en ringe tr√łst. Og nu vil de
så også udskifte og udrydde os.

Desværre læses net-aviserne af alt for få danskere. Hvis
vi ikke får læsertallet bragt op, er Danmark udslettet som
dansk nation om få år.

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  steen

Jeg har aldrig betragtet dem som andet og jeg har kun stemt 2 gange, begge gange blev jeg snydt af et sædvanligt svindelvalg.

Vi har da aldrig haft “demokrati”. For hvad er det? Det er da direkte afstemning for alle stemmeberettigede til hver eneste afstemning der foretages af de s√•kaldte repr√¶sentanter. Hvis der endelig skulle v√¶re repr√¶sentanter, s√• skulle der s√• sandelig ogs√• v√¶re konsekvenser for d√•rlig repr√¶sentation

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 month ago
Reply to  Cat Girl

‚ÄĚKonsekvenserna utebliver‚ÄĚ
F√∂r ‚ÄĚSlette Mette Mink Frederiksen‚ÄĚ g√•r ju fortfarande fri, livs levande mitt ibland oss!

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  steen

Der var dog Mogens Glistrup. Jeg mener han kommer n√¶rmest en der ville g√łre op med globalisme og befolkningsudskiftningen. Han var udm√¶rket klar over hvor det bar han ad med Danmark, med den muslimske indvandring, som levebr√łdspolitikerne er hovedansvarlige for. Desv√¶rre var jeg s√• dum dengang,at jeg k√łbte de venstreorienterede p√¶dagogers og l√¶reres indoktrinering. S√• har vi Rasmus Paludan, som ogs√• blev d√łmt ude, allerede inden han fik foden under talerstolen. Egentlige nationalister er sv√¶re at f√• √łje p√•. Galeanstalten Christiansborg er en korrupt samling berigelsesforbrydere. Vi b√łr ikke finde os i det. Til sidst kan man sige at demokrati… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Knap 30 √•r, for Poul Schl√ľter var ok.

Poul
Poul
1 month ago

Nu du er der, (og god bedring) ville det s√• ikke v√¶re en meget god mulighed for at sp√łrge sygeplejerne om hvad de har set og h√łrt mht vaccine bivirkninger, s√•dan ‚Äúoff the record‚ÄĚ? Det virker en smule ironisk at ligge p√• gerningsstedet og blogge om de skyldige, uden i det mindste at f√• bare en lille indr√łmmelse med hjem. Du beh√łver jo ikke en underskrevet tilst√•else eller noget i den stil, bare et par anonyme udtalelser fra dem der st√•r midt i det hele til dagligt kunne m√•ske v√¶re interessante nok. ‚ÄúJournalisterne‚ÄĚ har jo ikke t√¶nkt sig at sp√łrge… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

…fik indtryk af, hvad hun vidste, og det var IKKE meget…
Nej , Рfor det er sjældent foliehatte der er ansat.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Poul

Jeg ved ikke om det nytter noget. Der kommer noget “automatiseret” eller spejlblankt over mange af de , der har ladet sig vaccinere. Som om forbindelsen til selvst√¶ndig livfuldhed eller nysgerrighed er sk√•ret over. Energi-tomhed i mange.

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  Dragen

Og s√• synes jeg mange injicerede har f√•et noget “kvabset” over deres fremtoning. Som for meget vand i kropen.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  steen

For sjov s√łgte jeg p√• Naomi Woolf, men s√• forsvandt alt det sjove, det f√łrste der kom op var ikke s√¶rligt morsomt men skr√¶kinjagende, besk√¶ftiger mine v√¶rste anelser om WHO der f√łrer en regul√¶r udrydningskrig imod befolkningen, som vi s√• det ske i Canada, WHO kan ogs√• n√•r som helst s√¶tte ind sine lejesoldater her hos os, imod os. Den danske stat, det danske milit√¶r m√• naturligvis v√¶re p√• forkant med situationen tr√¶kke sine styrker hjem fra √ėstfronten i forsvaret af Danmark, i forsvaret af sit eget danske folk, forhindre at WHO nogensinde f√•r adgang til dansk territorium, betragte WHO… Read more »

Giftslangen WHO.jpg
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  steen

M√•ske denne af 23 september 2022, med Dr.Naomi Wolf som Steen eftersp√łrger, hvor hun g√łr opm√¶rksom p√• at Pfizer er et biov√•ben, som enten dr√¶ber eller g√łr os invalide, √łdel√¶gger kvinder, forgifter brystm√¶lk, dr√¶ber baby’s, skjuler sandheden “collusion between big tech / big gov / big pharma and the legacy press apparatus who censor and silence her”

https://newsworthy.ai/news/20220923322.421.240/the-worst-thing-that-can-happen-to-the-human-species-is-happening-dr-naomi-wolf-is-available-for-interview

“Hun er ude” endda udelukket fra Twitter, efter anti-vax tweets, ogs√• fordi hun stod op imod Anthony Fauci.
https://twitter.com/skynews/status/1401547323310809095

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

Jeg kender ikke artiklen . Men der er et aspekt omkring “personligheds-forandring” i forb.m c-spr√łjterne , jeg selv har noteret. Jeg har “mistet” flere venner. Vi talet stadig . Vi er ikke uvenner osv . Men “de er der ikke”. Der er tomt. En energi-l√łshed , der ikke genv√¶kkes eller genskabes. Det er som om der intet str√łmmer fra dem . K√¶rlighed og venskab er noget levende. Det str√łmmende er v√¶k. Jeg tror Cathrine Austin (et navn mere) taler om noget lign. Men fra hendes verden af finans, banking mm.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Det tror jeg der er noget om.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Dragen

-Også set her fra.Fornægtelsen over et nederlag sætter ind. Overspringshandlinger erstatter handlinger. Det er som om sjælen er gået i hi. Når den kommer frem til foråret, er den klar til at lade sig slagte af rettroende globalister eller af muhammedanere.

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
1 month ago

Dr. Campbell lægger her sandheden frem om de
hastefremstillede covid- “vacciner”.

“Pandemien” var ogs√• bluff og svindel.
Den var slet ikke den dræber-pest den blev
påstået at være, men en ordinær influenza. Thomas
Soltau, Kim Warming, dr. Malone, Mike Yeadon og Luc
Montagnier mfl. har hele tiden haft ret. Det uhyggelige er
at snart vil man opfinde nye trusler, som g√łr det “absolut
n√łdvendigt” igen at l√¶gge tvang, forbud, straf og skrappe
restriktioner ned over borgerne.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

Det er en god ide.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Dragen

M√•ske. Men ikke i “sundhedssystemets” rammer !

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Nielsen

Nej , jeg t√¶nker , det skal v√¶re i ikke statslige /offentlige rammer. Ellers bliver “inddraget” p√• et tidspunkt.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Dragen

Den Danke Forening måske? Men det bliver nok svært overhovedetat at finde nogen, som er uvaccineret (uforgiftet).

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Nielsen

Danske forening….? Ja , m√•ske. Jeg ved ikke hvad s√• noget kr√¶ver teknisk, juridsk , mm. Mht at finde folk der er uvacc’ed. Der er jo nogen . Bla. Meget sundhedsbevidste , kundegrupper omkring helsekostbutikker, yoga-kredse , muligvis Steiner-milj√łer, enkelt-st√•ende foliehatte , der bare syn’s det hele lugtede forkert fra start mm. Er det 10% af befolkningen? Jeg ved det ikke. Blodceller dannes i knoglemarven . I de store lange l√•rbensknogler fx . Kan der dannes blodceller udenfor kroppen med udgangspunkt i alm .blodceller ?

Ham der gad at læse pfizer-rapporten
Ham der gad at læse pfizer-rapporten
1 month ago

I Forsvaret tvinges vore unge m√¶nd og kvinder stadig til at tage denne d√łdsspr√łjte hvis man vil ans√¶ttes og udsendes.

Nægter man koster det i de fleste tilfælde jobbet.

S√• vore ‚Äúledere‚ÄĚ er ved at sl√• vores eget forsvar ihjel.

Dragen
Dragen
1 month ago

Det kan man da kalde gode loyale globalister.

Erling Olesen
Erling Olesen
1 month ago

God bedring til Steen.
Til opmuntring sendes en positiv musikvideo som får smilet frem.

https://www.bitchute.com/video/WE9LYSR0cmpi/

Dragen
Dragen
1 month ago

God bedring Steen.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Jeg √łnsker dig en rigtigt god bedring, Steen!

Ikke kun, men også for du kan komme tilbage, og give os materiale, så vi kan overbevise tvivlerne.

mvh
Anders Bo

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 month ago

Varför har medborgaren gjort sig beroende av BIDRAG som göds av UTPLUNDRADE SKATTER?
Att lura folk torde vara den lättaste sak i världen men hur övertyga dem att de verkligen BLEV lurade?

Benny Smed
Benny Smed
1 month ago

Tyskland nu. Danmark snart. Nu varer det ikke l√¶nge f√łr de kommer efter jer.

Og I er nemme at finde, for en vis herre har forsynet polisen med emailadresser og brugernavne, for selv at gå fri.

Poul
Poul
1 month ago

Minut 5:43: https://youtu.be/fI8Fuk0U3HE

Jeg ved ikke hvem manden er, men det ser ud som om han bekr√¶fter en ‚Äúkonspirationsteori‚ÄĚ p√• vegne af world economic forum. Jeg kan ikke huske om det har v√¶ret bragt herinde f√łr, men hvis ikke s√• er det originale klip m√•ske v√¶rd at grave frem.

Hvem man s√• skulle vise det til som vil medf√łre at det f√•r en form for effekt aner jeg ikke.

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x