8
dec
Seneste opdatering: 8/12-22 kl. 1841
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Dele af big pharma er en psykopatisk enhed”

Nu må jeg ud af mit hi for en kort bemærkning og have de store ord frem: Dette er den mest informative og kompetente time, man indtil nu kan tilbringe, hvis man vil oplyses om den tragiske situation som hele Vesten er bragt i af skrupelløse, politiserende kræfter overalt i vores samfund. Politikere der leger læger, læger og journalister der leger politikere med et ubodeligt tillidstab til alle grupper til følge.

Der er ikke en læge eller politiker, som ikke skal se dette  for at spare flere menneskeliv og for at forstå, de to år der er gået. Efter at have hørt det, genvinder man lidt af sin tro på, at sandheden og retfærdigheden faktisk har en chance for at sejre. Med dette FOX interview tager sandheden om vaccinerne et måske afgørende skridt ud i main-stream medierne.

De kræfter, der har noget på spil her, er dog så mægtige, at man ikke skal føle sig ganske sikker – “nogle banker er for store til at krakke,” f.eks. hele den vestlige presse, der har løjet sig igennem farerne ved  SARS-Covid 2 ‘vaccinerne’ og kostet et indtil videre ukendt antal meneskeliv.

‘The point of no return’

Til gengæld har denne presse illustreret, så vi ikke  glemmer det foreløbig, at Vesten ikke har nogen fri presse i den forstand, de fleste har troet det. Vestens medier er et moralsk bankerot, der kan få uanede langtidsfølger.

Der er andre, der er kommet gennem denne ulykke med æren i behold, men Malhotra er nok den mest main-stream af dem. Han er meget svær at afvise på nogen faglige grunde – også fordi han selv er ‘vaccineret’ og hans læge far er død af ‘vaccinen.’

Tier den kommende danske, politiske ledelse, Sundhedsstyrelse og presse dette ihjel, er vi ved et tidspunkt nu, hvor ingen bagefter kan påstå, at “de ikke vidste det.” De har et vigtigt valg nu, og de har spillet højt spil længe. Her inden ordrerne kommer til Danmark fra WHO eller EU Kommissionen om Digitalt ID og de facto tvungen vaccination. Inden man graver sig uigenkaldeligt for dybt ned. Det er nu, I skal stå af inden i prisgiver jer selv og alle os andre i al fremtid fra ‘the point of no return.’ Endnu kan I måske bortforklare jeres magtfidele roller uden at mere end ti procent opdager, hvad de har været.

Malhotra bruger ikke megen tid på den politiske del af miséren, der er nok af liebhavere til den. Jeg vil opfordre enhver, der hører dette, til at sprede interviewet så meget som muligt. Selv må jeg nok trække mig tilbage på grund af sygdom nogle dage endnu. På gensyn, venner.

(Tucker Carlson Today bev sendt den 30 november 2022)

Se også Sen. Ron Johnson Hosts Historic Round Table Discussion on COVID Vaccines with Prominent Doctors Including Drs. McCullough, Malone, Cole, Risch, and Others

Vaccinekritiker på Kolding Sygehus den 8 dec 2020

4.7 13 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 month ago

Måske har de også set den hos sundhedstyrelsen, de meldte ihvertfald dette ud i dag: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/sundhedsstyrelsen-dropper-coronaretningslinjer/9542758 “Det hele er overstået nu, lad os klappe af os selv for vores gode indsats og se fremad” er grundlæggende budskabet. Kommer der en dag fokus på konsekvenserne vil de sandsynligvis insistere på især det sidste, ligesom dem i USA som fornyligt efterspurgte amnesti for deres handlinger under corona. Eller som mette frederiksen da hun fik spørgsmål om minkskandalen kort før valget, og EFTER at hun havde beklaget forløbet, svarede “jeg vil faktisk godt stille spørgsmål ved om der overhovedet er begået fejl”. Det… Read more »

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  steen

Jeg læste et sted at tucker carlssons program er det mest sete nyhedsprogram overhovedet i USA pt, så ja, det plus at man nu kan dele den slags historier på twitter vil måske have en effekt derovre, som vi så måske får en brøkdel af herhjemme om et par år. Hvis der altså er et større stats-medie som nævner det imellem vild med dans og den store bagedyst.. Så istedet for at vente på det, så syntes jeg at du skulle tage fat i paludan når du er frisk igen, og høre hvad han egentlig mener om alt det her.… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Poul

Jeg tænker , der kunne være noget om det du skriver her. Så vidt jeg husker , var Paludan den eneste ( og muligvis den allerførste), der stillede et eller et par kritiske spørgsmål på en af statsministerens pressemøder. Det handlede om hensigtsmæssigheden i , at børn (BØRN)modtog de her “vacciner” ifht. hvilken fare c-virussen reelt udgjorde for dem / udvikling af egen immunitet overfor den indvirkning/skade/følger “vaccinen” kunne få på deres egen sundhed på sigt. Såvidt jeg husker. Jeg tror han blev mere eller mindre ignoreret.

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  Dragen

Det er rigtigt, det er også en af grundene til at jeg tænker at han måske var åben overfor projektet. Men han har det jo ofte med at gøre tingene på sin egen måde fremfor den mest effektive..

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Poul

…sin egen måde….Ja, det har du ret i . Det er lidt ærgerligt her , for han kunne betyde en enorm forskel . Der er meget brug for ham . Der er et stort hul af journalistiske , regeringsmæssige og “forskningsmæssige” , løgne der filtres sammen på værste vis. Jeg mener også , at det var Uwe Max der trådte til da Sidsel viste sig , at blive alvorligt skadet af “vaccinerne”. Så de – Frihedens Stemme – har allerede en meget hæderværdig historie mht. C-virus. På trods af den manglende faglige kunnen . Men det har ikke hindret sansen… Read more »

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
1 month ago

Uden Snaphanen, Hodja, Tucker Carlson og lignende frihedskæmpere
og sandhedssøgere ville vi være i løgnens dybe mørke, og afmægtigt
og i fuld fart på vej ned i barbariets, idiotiens og ondskabens bundløse
afgrund. For det de bloddryppende, magtsyge politiske psykopater
arbejder henimod, er det totale diktatur og den totale katastrofe, i form
af verdenshistoriens største blodbad på Vestens borgere. Vi må enten
sige fra, eller lade os terrorisere til døde. Med passivitet mister vi alt.

Dragen
Dragen
1 month ago

Godmorgen BENT.A.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Dragen

Hvorfor tomle ned? Der er intet satirisk i mit godmorgen til BENT.A. jeg står tidligt op , og siger her pænt “goddag….ha’go’dag” jeg kan godt lide at læse hvad han skriver.

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Dragen

Fordi alle bestemmer jo hvilket navn de som anonym vil skrive under og selvom vi alle kender et af ovenstående Hodja skrev under, så har han jo ret til at skrive anonymt under sit valgte pseudonym uden at skulle være Bent A for evigt

Dragen
Dragen
1 month ago

Pharmtheutical-INDUSTRI skaber ingen helbredelse. De laver mange patienter.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Steen der i disse dage hævder at være syg, alligevel i yderst velformulerede tekster, kanon indlæg alene i dag langer så mange så hårde så dybe slag, for ja rigtigt nok på tide at medicinalindustrien får lov at smage sin egen medicin, ligesom denne der i dag dukker op på Kolding Sygehus, hvor længe har vi ikke ventet i håbet om at sådanne dukker op, vidunderligt den dag hele befolkningen vågner, men grufuldt det befolkningen vågner op til.

Om Steen går for at være syg, da ville jeg nødigt være medicinalindustri og dets medløbere, den dag Steen igen bliver rask.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  steen

Formålet var et helt andet ris og ros til dit klummer og 5 stjerner herfra, fordi det du skrev i dag, syntes jeg er fabelagtigt godt og stærkt skrevet.

Også en vis begejstring over om virkeligt befolkningen så småt ved at vågne, som denne vaccinekritiker der i dag dukker op på Kolding Sygehus.

Om mit indlæg kunne misforstås, misopfattes sikkert bedst at slette det, – gemt og glemt, det må du da undskylde Steen, for nej sygdommen aner jeg ikke det mindste om, kun har jeg fulgt som alle I andre herinde, ønske dig en rigtig god bedring.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 month ago
Reply to  steen

God bedring, god jul og et godt nytt år til deg.
🙂

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Velkommen tilbage til jagtmarkerne,

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x