8
dec
Seneste opdatering: 8/12-22 kl. 1841
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Dele af big pharma er en psykopatisk enhed”

Nu mÄ jeg ud af mit hi for en kort bemÊrkning og have de store ord frem: Dette er den mest informative og kompetente time, man indtil nu kan tilbringe, hvis man vil oplyses om den tragiske situation som hele Vesten er bragt i af skrupellÞse, politiserende krÊfter overalt i vores samfund. Politikere der leger lÊger, lÊger og journalister der leger politikere med et ubodeligt tillidstab til alle grupper til fÞlge.

Der er ikke en lÊge eller politiker, som ikke skal se dette  for at spare flere menneskeliv og for at forstÄ, de to Är der er gÄet. Efter at have hÞrt det, genvinder man lidt af sin tro pÄ, at sandheden og retfÊrdigheden faktisk har en chance for at sejre. Med dette FOX interview tager sandheden om vaccinerne et mÄske afgÞrende skridt ud i main-stream medierne.

De krĂŠfter, der har noget pĂ„ spil her, er dog sĂ„ mĂŠgtige, at man ikke skal fĂžle sig ganske sikker – “nogle banker er for store til at krakke,” f.eks. hele den vestlige presse, der har lĂžjet sig igennem farerne ved  SARS-Covid 2 ‘vaccinerne’ og kostet et indtil videre ukendt antal meneskeliv.

‘The point of no return’

Til gengÊld har denne presse illustreret, sÄ vi ikke  glemmer det forelÞbig, at Vesten ikke har nogen fri presse i den forstand, de fleste har troet det. Vestens medier er et moralsk bankerot, der kan fÄ uanede langtidsfÞlger.

Der er andre, der er kommet gennem denne ulykke med ĂŠren i behold, men Malhotra er nok den mest main-stream af dem. Han er meget svĂŠr at afvise pĂ„ nogen faglige grunde – ogsĂ„ fordi han selv er ‘vaccineret’ og hans lĂŠge far er dĂžd af ‘vaccinen.’

Tier den kommende danske, politiske ledelse, Sundhedsstyrelse og presse dette ihjel, er vi ved et tidspunkt nu, hvor ingen bagefter kan pĂ„stĂ„, at “de ikke vidste det.” De har et vigtigt valg nu, og de har spillet hĂžjt spil lĂŠnge. Her inden ordrerne kommer til Danmark fra WHO eller EU Kommissionen om Digitalt ID og de facto tvungen vaccination. Inden man graver sig uigenkaldeligt for dybt ned. Det er nu, I skal stĂ„ af inden i prisgiver jer selv og alle os andre i al fremtid fra ‘the point of no return.’ Endnu kan I mĂ„ske bortforklare jeres magtfidele roller uden at mere end ti procent opdager, hvad de har vĂŠret.

Malhotra bruger ikke megen tid pÄ den politiske del af miséren, der er nok af liebhavere til den. Jeg vil opfordre enhver, der hÞrer dette, til at sprede interviewet sÄ meget som muligt. Selv mÄ jeg nok trÊkke mig tilbage pÄ grund af sygdom nogle dage endnu. PÄ gensyn, venner.

(Tucker Carlson Today bev sendt den 30 november 2022)

Se ogsÄ Sen. Ron Johnson Hosts Historic Round Table Discussion on COVID Vaccines with Prominent Doctors Including Drs. McCullough, Malone, Cole, Risch, and Others

Vaccinekritiker pÄ Kolding Sygehus den 8 dec 2020

4.7 13 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

MĂ„ske har de ogsĂ„ set den hos sundhedstyrelsen, de meldte ihvertfald dette ud i dag: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/sundhedsstyrelsen-dropper-coronaretningslinjer/9542758 “Det hele er overstĂ„et nu, lad os klappe af os selv for vores gode indsats og se fremad” er grundlĂŠggende budskabet. Kommer der en dag fokus pĂ„ konsekvenserne vil de sandsynligvis insistere pĂ„ isĂŠr det sidste, ligesom dem i USA som fornyligt efterspurgte amnesti for deres handlinger under corona. Eller som mette frederiksen da hun fik spĂžrgsmĂ„l om minkskandalen kort fĂžr valget, og EFTER at hun havde beklaget forlĂžbet, svarede “jeg vil faktisk godt stille spĂžrgsmĂ„l ved om der overhovedet er begĂ„et fejl”. Det… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Jeg lĂŠste et sted at tucker carlssons program er det mest sete nyhedsprogram overhovedet i USA pt, sĂ„ ja, det plus at man nu kan dele den slags historier pĂ„ twitter vil mĂ„ske have en effekt derovre, som vi sĂ„ mĂ„ske fĂ„r en brĂžkdel af herhjemme om et par Ă„r. Hvis der altsĂ„ er et stĂžrre stats-medie som nĂŠvner det imellem vild med dans og den store bagedyst.. SĂ„ istedet for at vente pĂ„ det, sĂ„ syntes jeg at du skulle tage fat i paludan nĂ„r du er frisk igen, og hĂžre hvad han egentlig mener om alt det her.… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg tĂŠnker , der kunne vĂŠre noget om det du skriver her. SĂ„ vidt jeg husker , var Paludan den eneste ( og muligvis den allerfĂžrste), der stillede et eller et par kritiske spĂžrgsmĂ„l pĂ„ en af statsministerens pressemĂžder. Det handlede om hensigtsmĂŠssigheden i , at bĂžrn (BØRN)modtog de her “vacciner” ifht. hvilken fare c-virussen reelt udgjorde for dem / udvikling af egen immunitet overfor den indvirkning/skade/fĂžlger “vaccinen” kunne fĂ„ pĂ„ deres egen sundhed pĂ„ sigt. SĂ„vidt jeg husker. Jeg tror han blev mere eller mindre ignoreret.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Dragen

Det er rigtigt, det er ogsÄ en af grundene til at jeg tÊnker at han mÄske var Äben overfor projektet. Men han har det jo ofte med at gÞre tingene pÄ sin egen mÄde fremfor den mest effektive..

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Poul

…sin egen mĂ„de….Ja, det har du ret i . Det er lidt ĂŠrgerligt her , for han kunne betyde en enorm forskel . Der er meget brug for ham . Der er et stort hul af journalistiske , regeringsmĂŠssige og “forskningsmĂŠssige” , lĂžgne der filtres sammen pĂ„ vĂŠrste vis. Jeg mener ogsĂ„ , at det var Uwe Max der trĂ„dte til da Sidsel viste sig , at blive alvorligt skadet af “vaccinerne”. SĂ„ de – Frihedens Stemme – har allerede en meget hĂŠdervĂŠrdig historie mht. C-virus. PĂ„ trods af den manglende faglige kunnen . Men det har ikke hindret sansen… Read more »

Uden sandhed gÄr ethvert rige til grunde
Uden sandhed gÄr ethvert rige til grunde
1 year ago

Uden Snaphanen, Hodja, Tucker Carlson og lignende frihedskĂŠmpere
og sandhedssĂžgere ville vi vĂŠre i lĂžgnens dybe mĂžrke, og afmĂŠgtigt
og i fuld fart pÄ vej ned i barbariets, idiotiens og ondskabens bundlÞse
afgrund. For det de bloddryppende, magtsyge politiske psykopater
arbejder henimod, er det totale diktatur og den totale katastrofe, i form
af verdenshistoriens stÞrste blodbad pÄ Vestens borgere. Vi mÄ enten
sige fra, eller lade os terrorisere til dĂžde. Med passivitet mister vi alt.

Dragen
Dragen
1 year ago

Godmorgen BENT.A.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Dragen

Hvorfor tomle ned? Der er intet satirisk i mit godmorgen til BENT.A. jeg stĂ„r tidligt op , og siger her pĂŠnt “goddag….ha’go’dag” jeg kan godt lide at lĂŠse hvad han skriver.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Dragen

Fordi alle bestemmer jo hvilket navn de som anonym vil skrive under og selvom vi alle kender et af ovenstÄende Hodja skrev under, sÄ har han jo ret til at skrive anonymt under sit valgte pseudonym uden at skulle vÊre Bent A for evigt

Dragen
Dragen
1 year ago

Pharmtheutical-INDUSTRI skaber ingen helbredelse. De laver mange patienter.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Steen der i disse dage hĂŠvder at vĂŠre syg, alligevel i yderst velformulerede tekster, kanon indlĂŠg alene i dag langer sĂ„ mange sĂ„ hĂ„rde sĂ„ dybe slag, for ja rigtigt nok pĂ„ tide at medicinalindustrien fĂ„r lov at smage sin egen medicin, ligesom denne der i dag dukker op pĂ„ Kolding Sygehus, hvor lĂŠnge har vi ikke ventet i hĂ„bet om at sĂ„danne dukker op, vidunderligt den dag hele befolkningen vĂ„gner, men grufuldt det befolkningen vĂ„gner op til.

Om Steen gÄr for at vÊre syg, da ville jeg nÞdigt vÊre medicinalindustri og dets medlÞbere, den dag Steen igen bliver rask.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

FormÄlet var et helt andet ris og ros til dit klummer og 5 stjerner herfra, fordi det du skrev i dag, syntes jeg er fabelagtigt godt og stÊrkt skrevet.

OgsÄ en vis begejstring over om virkeligt befolkningen sÄ smÄt ved at vÄgne, som denne vaccinekritiker der i dag dukker op pÄ Kolding Sygehus.

Om mit indlĂŠg kunne misforstĂ„s, misopfattes sikkert bedst at slette det, – gemt og glemt, det mĂ„ du da undskylde Steen, for nej sygdommen aner jeg ikke det mindste om, kun har jeg fulgt som alle I andre herinde, Ăžnske dig en rigtig god bedring.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago
Reply to  steen

God bedring, god jul og et godt nytt Ă„r til deg.
🙂

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Velkommen tilbage til jagtmarkerne,

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x