14
dec
Seneste opdatering: 14/12-22 kl. 0756
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Visioner, følelser og hvidt overherredømme

Hvis man for ikke så mange år siden spurgte gennemsnitsborgeren, hvad politik handlede om, ville de fleste nok have svaret økonomi, levestandard, beskæftigelse, social sikkerhed, gode pensionsforhold, orden i de offentlige finanser, lov og orden og den slags.

Men det hører fortiden til. I dag sker de afgørende politiske forandringer ikke i en sfære, som traditionalister ville kalde politik, men et helt andet sted, som vi for ikke så længe siden ville kalde kultur.

Det går frem og tilbage og op og ned med de traditionelle politiske forhold. Kulturelle forandringer er derimod bestandige og får på længere sigt meget større betydning for livet og samfundet. Det har den smarte venstrefløj for længst indset. Vil man lave revolution, skal man ikke marchere rundt under røde faner og kræve nationalisering af produktionsmidlerne eller arbejderklassens diktatur – det er revolutionær strategi for de dumme.

Nu skal de kløgtige gå en helt anden vej, som de har lært af de to snedige kommunister, Antonio Gramsci og Saul Alinsky, der anbefalede, at man gik gradvist til værks og erstattede bombastiske paroler med en tålmodig kamp for at få kontrol med samfundets institutioner og skaffe sig herredømme over kulturen – blandt de fine kaldt ”kulturelt hegemoni”.

Og efter årtiers stædige indsats er det omtrent lykkedes.

I dag findes der næppe en eneste af ”samfundets kommandohøje”, som Lenin kaldte dem, der ikke er erobret af venstrefløjen. Det gælder skolen, universiteterne, medierne, den offentlige administration, retsvæsenet, kirken, Big Tech og storkapitalen, der bliver stedse mere woke.

De sidste bastioner er kernefamilien og den traditionelle opfattelse af køn. Før de er opløst og glemt, kan venstrefløjen ikke for alvor realisere sin drøm om et samfund, hvor alt skal styres af ”visioner”, ”følelser” og grandiose planer om at afskære forbindelsen til 300.000 års menneskelige historie og erfaringer og kaste sig ud i endeløse eksperimenter og omvæltninger.

Men det går fremad. Alt det der med far, mor og børn er efterhånden til grin og et udslag af ”hvidt overherredømme”. Faktisk er det bedst slet ikke at sætte børn i verden, og derfor står uhæmmet abort højt på listen over venstrefløjens juleønsker. Og hvis man som USA’s højesteret vil overlade abortpolitikken til vælgerne i de enkelte stater, fremkalder det et ustyrligt raseri og får millioner af amerikanere til at stemme på politikere, der er ved at drive landet nedenom og hjem.

Et andet middel til at afskaffe familien er at opløse kønsidentiteten. Derfor har vi på det seneste oplevet en trommeild af propaganda for at skifte køn. I USA begynder man i skolen med lærere, der spørger børnene, om de nu er sikre på, at de er drenge eller piger, og om de ikke hellere vil være noget andet. Og får man fat tidligt nok, viser det sig, at det kunne forbavsende mange godt tænke sig at prøve. Og hjælpen står klar i form af medicin, der kan blokere puberteten, og venlige læger, som kan afskære bryster og kønsorganer. Flere fortryder, men det er der ikke noget at gøre ved.

Læg hertil trommeilden af LBTQ+++-propaganda, som nyder bevågenhed fra højeste sted. Når Mette Frederiksen og flere borgerlige politikere går i nøgenoptog, skyldes det ikke omsorg for bøssers og lesbiskes rettigheder, som de allerede har, men ønsket om at demonstrere deres revolutionære ildhu og had til historien. I det totalt norm- og historieløse samfund er der nemlig frit slag for enhver indskydelse, som politikere kan slå sig op på.

Der skal også gøres noget ved sproget. Derfor har standardværket Cambridge Dictionary netop ændret definitionerne på ”mand” og ”kvinde”. En kvinde er nu ”en voksen, der lever og identificerer sig som kvindelig (female), selv om de (they) måske kan siges at have haft et andet køn ved fødslen”. En mand defineres på samme måde. Bemærk ordet ”de”. Man kan ikke længere sige ”hun” eller ”han”.

Også ordbogen fra Merriam-Webster har indført en ny definition. En kvinde er nu en person, der ”har en kønsidentitet, som er det modsatte af mandlig”. Med andre ord er en kvinde noget, der ikke findes, og som defineres som det modsatte af noget, der heller ikke findes.

Nogen har kaldt det et cirkelræsonnement, men pyt med det, for gammeldags logik er også blevet et udtryk for hvidt overherredømme. Det samme gælder ”objektivitet”, som den demokratiske guvernør i Washington, Jay Inslee, nu vil afskaffe, fordi det har sin rod i ”hvid kultur”.

Nirvana ligger lige om hjørnet, og hører man til de hurtige og smarte, må man hellere skynde sig at springe på himmelekspressen, mens der er plads i forreste vogn.

4.4 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
11 months ago

Nu skal Store Bededag også afskaffes, ifølge den troløse nidding Mette Frederiksen.
Snart er det vel Muhammeds dag – hver dag.

Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  Anders

En del steder i Danmark er det – allerede Muhammed-dag – hver dag. Godt set . God pointe. Jeg havde ikke tænkt på det , på den måde før.

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
11 months ago
Reply to  Dragen

Nu skal vi jo huske på at når berigerne skal forsørges, skal
vi helst arbejde hårdt og aldrig holde fri. Snart kan det også
blive nødvendigt at arbejde lørdage og søndage. Gæsterne
skal jo have alting gratis, og det kræver en ekstra indsats.
Hen ad vejen vil der komme forslag om at danskerne skal
arbejde til de fylder 87, og sommerferierne vil blive kortet
ned til 8 dage. Mette vil sige at det vil bevare velfærden
og bringe os trygt gennem usikre tider.

Nielsen
Nielsen
11 months ago
Reply to  Anders
Pholip Æns
Pholip Æns
11 months ago
Reply to  Anders

Helt troløs er hun jo ikke. Hun tror som alle gode socialister på proletariatets diktatur. Og så forsøger hendes slags altid at regne sig selv for en fra proletariatet, når de i virkeligheden er globalisternes og banksternes uvidende og dumme medløbere.

Allan G larsen
Allan G larsen
11 months ago

Jeg er heldigvis så gammel så jeg, pr tradition, beholder den identitet jeg er født med.
Men, jeg gruer for de generationer som kommer efter mig. Så der er ikke andet at gøre end at tage kampen op imod vanviddet.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
11 months ago

Vi och våran familj har lyssnat på DR 1 och 2 nyhetsredaktioner i över 40 års tid.
När jag hörde Slette Mette Mink Frederiksen sa jag till mig själv, aldrig mer
Slette Mette Mink, nu är det slut. Så fruktansvärt innehållslöst får man leta efter, icke värt en analys en gång. Mina och våra tankar är fortfarande med det Danmark som lärde oss så mycket en gång.
Kommer fortfarande att läsa och beundra all tänkvärda synpunkter på
”SNAPHANEN” Stort TACK!

H. nielsen
H. nielsen
11 months ago

Gak og betonkommunisme

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
11 months ago

Hedegaards artikel om woke kommunister er fin. Under samme artikel
hos Hodja er der en kommentar om hvordan mænd, børn og familier
tyranniseres og mishandles af familie-bureaukratiernes røde beton-feminister.

Der er også en video om massedødsfald i Tyskland pga. falske
“vacciner” og sundhedsmyndigheders svigt mv.

Dragen
Dragen
11 months ago

Lars hedegårds artikel og Bent jensens artikel,- kompineret , er rigtigt gode artikler til , at illustrere det teaterdemokrati som Steen flere gange har søgt atbeskrive – her på Snaphanen. At læse begge artikler , giver indblik i det “setup” der er det generelle vilkår for “demokratiet” som det er udfoldet idag. “Voksenbordet ” som Henrik Dahl har kaldt det ,- udgøres måske af 6-8 personer? der lægger den egentlige politik , mens resten af de 179 stemmer det hjem .Der skal iøvrigt plejes og nurses på socialemedier og det bruges tiden så ellers på , antager jeg ?. I… Read more »

Nielsen
Nielsen
11 months ago
Reply to  steen

Hvorfor dog stemme for sin egen nations afvikling?

Bergdur
Bergdur
11 months ago
Reply to  steen

Sofa eller blankt?

Limewood
Limewood
11 months ago

Hvad der hverken lykkedes for de internationale kommunister eller de nationale SOCIALISTER – at skabe “Det Nye Menneske” – er nu inden for utopisternes rækkevidde – blot i form af hvidkitlede slagtere med stetoskop og tasken fuld af pubertetsblokkere, kønshormoner og silikone. Ikke ulig de nationale socialisters “Lebensborn-projekt”, der skabte inderlig forstyrrede individer, så er intet-køns-bevægelsen dømt til a mislykkes, fordi den arbejder mod selve menneskets natur. Identitetspolitikken er Alfabet-folkets ideologiske Stakanov-arbejde – og ligeså meget gøgl, løgn der var nødvendig til opbygning af det “nye menneske” i Sovjet Unionen – lige så meget propaganda og hjernevask er nødvendig i… Read more »

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
11 months ago
Reply to  Limewood

Fremover skal vi ikke omskabes, men terroriseres og udryddes.
Men indtil da vil det ikke komme til at mangle på propaganda og
hjernevask, kemikalier og bedøvelsesmidler, ensretning og
tvangsordninger. Det politiske segment har indset at 80-90%
af befolkningen er tankeløse slavesjæle, stemmekvæg og får
som gerne lader sig styre med latterlige løgne om co2, sataniske
løgne om “vacciner” og hæslige og hykleriske løgne om alt det
gode politikerne vil gøre for borgerne.

john M
john M
11 months ago

ti tusinde vis af krigsforbydere render frit rundt i Danmark svar: se bagedysten

Last edited 11 months ago by john M
Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

HVORDAN KAN DET VÆRE? (DANSKE UNDERTEKSTER)
https://www.bitchute.com/video/FiAOvOJlQHtk

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Hvad er det for en idiot som sidder og sætter minus ved ovenstående
link sat på af Cat Girl? Der er et meget interessant kort foredrag
at høre hvis man klikker på det mørke firkantede billede øverst
til venstre. Derimod er billedet meget lille og på min pc kunne jeg
ikke forstørre det. Men hør selv hvad der siges. Ham der sætter
minus ønsker at noget skal skjules. Han har ikke rent mel i posen.

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  Cat Girl

UK PARLIAMENT DEBATE
https://www.bitchute.com/video/8xVEqJXP9Ilu

BANKS WANT YOU CENSORED! – BITCHUTE’S BANK ACCOUNT FROZEN – AS TECHNOCRATIC CENSORSHIP WORSENS!
https://www.bitchute.com/video/JkBhOYaS6mmj/

Pholip Æns
Pholip Æns
11 months ago
Reply to  Cat Girl
Bergdur
Bergdur
11 months ago

Når danske politikere er så arge modstandere af EU-mindstelønsdirektivet som tilfældet er, kan det kun betyde, at der for én gangs skyld kommer noget fra EU, der rent faktisk gavner borgerne.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x