22
dec
Seneste opdatering: 23/12-22 kl. 0654
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Enhver som påfører andre denne vaccine, vil blive tiltalt ved en international domstol”

Hvis det ikke var dr. Astrid Stuckelberger fra Geneve og Lausanne universiteter, og som har abejdet for WHO, ville jeg være mere rolig, men det er foruroligende hvad der kommer frem på disse otte minutter. Vi ved langt fra alt, hvad der er i forsøgsvaccinerne, som den danske stat, presse og sundhedsmyndighederne stadig insisterer på at påføre os, og vi kender slet ikke langtidsvirkningerne, selvom konturerne aftegner sig i overdødelighed og stadig nye sygdomme. Senest omkring en mio tilfælde af hypertension blandt hidtil helt raske amerikanere.

Det er sagt, at “hvis du vil vide, hvem der har magten, skal du lægge mærke til dem, du ikke må kritisere.” Jeg ville udvide observationen med: “Hvis du vil vide, hvem der har magten, skal du lægge mærke til dem, der tier om tidens vigtigste spørgsmål.” Her havner man uvægerligt på Christiansborg og på de magtlydige medier og deres ansatte stik-i-rend-drenge og tøser.

Livsfarlige blodtransfusioner

Selvom det går langsomt, da mennesker jo dør og invalideres hver dag, er der en udvikling i vaccinekatastrofen, eller hvad eftertiden kommer til at døbe det, der er foregået i nu to år. En af udviklingerne er efterspørgslen på rent, uvaccineret blod.

Man ser i et mikroskop, hvordan menneskeblod øjeblikkeligt forandrer sig fra det øjeblik, det bliver påført mRNA vaccine. Skarpt definerede blodlegemer klumper sammen til en diffus havregrød. Sygdomme overføres fra den vaccinerede til den uvaccinerede, og adskillige dødsfald blandt blodmodtagere er forekommet.

Forbryderne vil naturligvis aldrig indrømme det, men vi uvaccinerede må insistere på, ikke at kunne blive dødeligt syge af en blodtransfusion. Vores liv er vigtigere, end at de går fri for straf. Unvaccinated Blood Is Now in Very High Demand og Mission Impossible: Unvaccinated Blood Banking. Læs også Baby Dies of Blood Clots After Hospital Performs Vaxxed Blood Transfusion Against Parents’ Wishes.

Florida vil undersøge vaccinefabrikanterne Pfizer og Moderna ved en ‘grand jury’

Florida’s Republican Gov. Ron DeSantis filed a petition to empanel a statewide grand jury Tuesday to investigate whether members of the pharmaceutical industry committed crimes by recommending that people get COVID-19 vaccines. DeSantis rose to national prominence during the global pandemic when he took repeated actions against COVID-19 precautions and mandates.

DeSantis said that a grand jury investigation “is warranted to determine whether the pharmaceutical industry has engaged 1n fraudulent practices,” because “The people of Florida deserve to know the truth.” The governor recommends that the grand jury be empaneled for 12 months to properly investigate. DeSantis Asks for Grand Jury to Investigate Pfizer and Moderna Over COVID-19 Vaccines: Pharma Has ‘Notorious History of Misleading the Public for Financial Gain’

Naomi Wolf og Steve Bannon kommenterer Floridas udspil mod Big Pharma

Hang them high!

Trods politikernes tavshed, trods mediernes utilstedelige vildledning og censur, breder sandheden om de farlige vacciner sig og dermed vreden. Mest blandt de unge, der forbruger mindre MSM medier og tror mindre på dem, hvad der er et opmuntrende sundhedstegn, for aldrig har de spillet sig mere tillid af hænderne end de forgangne to år. Og hvad er et medie uden brugernes tillid? I Norge har kun fire procent under 65 år villet have den fjerde sprøjte. Dr. Alexander skriver:

Hang them high! Hang every single one who enacted policies & forced policies regarding COVID lockdown lunacy (business closures, school closure, mandates) & the fraud deadly COVID injection; tribunals.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Klodshans
Klodshans
3 months ago

Var hos lægen her til morgen. Det vil sige, lægen var der ikke. Hun har været syg siden okt.
Hun vaccinerede folk, og sidst på dagen var der en dosis tilbage som hun tog. Dagen efter blev hun syg og har været det siden. Sygeplejersken fortalte om det.

Højt blodtryk, vejrtrækningsproblemer, 2 ødelagte trommehinder, indlæggelse, iltapperat der hjemme. Ved ikke om hun kæmpede med flere problemer, det var en kort samtale. Sygeplejersken fortalte at hun ikke skulle have flere vacciner.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 months ago
Reply to  Klodshans

Der er vel ikke nogen normalbegavet der går til lægen mere, man ved jo ikke om der er blandet ‘djungel-juice i sprøjten idag.

Jeg fik telefon fra den lokale medicinmand for + 1 år siden om influenza-sprøjten og blev meddelt at jeg ganske gratis kunne få ‘SnakeOil’ samtidigt.
Min sidste kontakt med vården faktisk.

Blir jeg syg, klarer jeg mig eller jeg dør, så enkelt er det bare.

Klodshans
Klodshans
3 months ago
Reply to  Peer Pedersen

Jeg får taget blodprøver, blodtryk, og ekg hvert halve år på grund af andre årsager!!!

Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 months ago
Reply to  Klodshans

Jeg har en egen Beurer blodtrykmåler, 1000.- kr og den er ganska exact.
Resten overlader jeg til højere magter faktisk.
Når jeg tjekker vem der praktiserer på lokale medicinhuset, er det balter, araber, nogen indfødt svensk og resten af udefinerbar herkomst.
Sidst jeg ville bestille medicin (hjerte & smerte) havde jeg trykket ind forkert cpr.nr og blev spurgt om jeg havde anvendt næsen på telefonen!
Jeg er 73 og har grå star, så måske Commandoran havde ret.
NB. fik ingen medicin udskrevet, så det blir vel til at dyrke Papaver Somneferum og Digitalis i mit ekstra værelse fremover.

Klodshans
Klodshans
3 months ago
Reply to  Klodshans

Glemte at fortælle, at lægen, også oplevede problemer med hjertet, bla puls på omkring 130.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 months ago
Reply to  Klodshans

130 i dunk er i overkanten, jeg plejer ligge på 135/ 80 og 75 – 80 i puls, det er lidt i overkanten, men vafan jeg er jo ikke 70 mere 🙂
Vil sige at jeg tar 3 stærke og 20 med filter om dagen (siden 1965 cirka)
Trapper er lort, men ellers vågner jeg hver morgen.
Fuck junkfood, lav egen mad og klap hesten, så holder du længe.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Peer Pedersen

💗

ino
ino
3 months ago
Reply to  Peer Pedersen

Det var pulsen der var 130, ikke blodtrykket! Sådan læste jeg det.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Klodshans

Som læge burde hun jo nu vide…

Klodshans
Klodshans
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Burde og burde, det er let for os som kender sandheden at sige.
Verden er et fuck up sted, og det er svært, at holde styr på det hele.
Men jeg forstår,hvad du siger….😀

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Klodshans

Hvis hun ikke som læge har set både dødsfald og invaliditet, hvem skulle så…

Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
3 months ago

Noget som er svært at forstå, er hvorfor NB, DF, DD og G.I.
ikke forlængst er begyndt på en oplysningskampagne om “vaccinerne”. I de
kredse må der være adskellige som har læst netaviserne, og som véd
at der er noget riv-rav-ruskende galt med dem. Hvis de uddelte pjecer og
flyveblade om risikoen for alvorlige bivirkninger, kunne de samtidig oplyse om
co2 og fotosyntesen samt indvandringens konsekvenser mv. Flere må
bringes til at læse Snaphanen og Hodja, for ellers…!!!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Nu vi ved hvor dødelig covidvaccinen er, så mon ikke Mette Frederiksen omarbejder sin og Dronningens nytårstaler, at ikke som planlagt doubler down et nyt år med endnu mere covidvaccination. – Not! Undskylder for sidste års nytårstale, de mange døde og lemlæstede. – Not! Love at aldrig igen at tale imod bedre vidende, tale imod sund fornuft. – Not! Dette års nytårstale bliver igen en WEF agenda, intet vi længere ser frem imod med glæde når den store diktator dukker op på skærmen i alt sin gru, en undskyldning ville istedet være på sin plads, men den kommer aldrig, istedet med et skævt… Read more »

Klodshans
Klodshans
3 months ago

Har skrevet til forskellige medier, og til statens serum institut.
Regnede ikke med svar, men prøvede alligevel.
Deres strategi er at tie folk ihjel, ingen reaktion overhoved.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Klodshans

Seruminstituttet, var det ikke det Lars L solgte for minus 13 mio og som Bill Gates købte senere af Saudi Araberen for 1 mia?

Ham der gad at læse pfizer-rapporten
Ham der gad at læse pfizer-rapporten
3 months ago

I Forsvaret tvinges vore unge mænd og kvinder stadig til at tage denne dødssprøjte hvis man vil ansættes og udsendes.

Og det samme gøres mod ansatte fra sundhedssektoren.

Vores velfærd, økonomi og sikkerhed bliver dræbt med disse tiltag, hvilket må være at definere som direkte landsforræderi. Uagtet om det er ondskab eller uvidenhed som ligger bag.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 months ago

Vi med ‘rent blod’ bør ikke give eller tage blod, det er tamigfanden som om man har blevet en slags Jehovas Vidne, de har jo den traditionen og de virker jo til at have ret på det punkt.

Lennie
Lennie
3 months ago

Georgia Guidestones: “Maintain Earth’s population at Max 500 million. . “ Det er nwo.

https://www.georgiaencyclopedia.org/articles/history-archaeology/georgia-guidestones/

Peer Pedersen
Peer Pedersen
3 months ago
Reply to  Lennie

Vem skal tømme portapotty-tønden for Bill Gates? Belinda Gates måske.
Der findes næppe noget ‘rabbithole’ dybt nok for at rumme eliten når sneen bliver sort og i takt med at lageret af Foie Gras tyndes ud, bliver kampen med Klaus Swab om kakerlakkerne diabolisk.
Der findes Alfa, Beta og Sigma mænd, vælg selv og se.

Last edited 3 months ago by Peer Pedersen
Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Som tidligere nævnt tror jeg ikke der bliver et retsopgør, fordi for mange i toppen hænger for godt sammen og dækker hinanden.

Men handlekraftige håndværkere “med noget i klemme” vil spontanreagerer, når de tilfældigt møder de ansvarlige på stræde og vej. 😇

Dragen
Dragen
3 months ago

OT. Kirsten Birgith og den korte radioavis , holder et brag af en juletale 2022 på en række platforme. Youtube, fb mm. Selv google er hende foreløbigt venligt stemt. Få en god lektion i forholdet mellem ret og rimligt. Og gå lidt mindre fortabt og forvirrede derfra.

trackback

[…] innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Vi gjengir det uten kommentarer, men vil gjøre oppmerksom på intervjuet med Astrid Stuckelberger […]

trackback

[…] innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Vi gjengir det uten kommentarer, men vil gjøre oppmerksom på intervjuet med Astrid Stuckelberger […]

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x