22
dec
Seneste opdatering: 22/12-22 kl. 0736
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og det har intet med klimaet at gøre

Af Lars Hedegaard

Vi får aldrig standset diverse vestlige regeringers drakoniske indgreb mod civilbefolkningen – som den nye danske regering har planer om – før vi får gjort op med den myte, at verden står over for et sammenbrud som følge af menneskelig udledning af CO2.

Politikerne og journalisterne aner ikke, hvad de taler om, men lytter udelukkende til professionelle alarmister og klimaspekulanter, der vil bilde os ind, at undergangen er nær. Det siger 97 pct. af alle verdens klimaforskere, får vi at vide. I virkeligheden er det betydeligt færre videnskabsmænd, der tror på dommedagsscenariet, men få tør udfordre den dominerende fortælling, fordi de risikerer at miste deres forskningsbevillinger.

De færreste klimaforskere betvivler, at udledningen af CO2 har en vis, omend stærkt begrænset, indflydelse på Jordens temperatur, men mange spørger, hvorfor det skulle være et problem. Jorden har været meget varmere før i tiden og gik ikke under, så vi overlever nok et par grader mere.

Desuden bør man bemærke, at CO2 er planternes føde og ikke en gift. Hvis man skærer ned på atmosfærens indhold af CO2, reducerer man også plantelivet og dermed bestanden af de dyr, der lever af planter, og i sidste instans mennesket, der lever af begge dele. Bliver der nogen sinde i den offentlige debat spurgt, om vi skal have mindre plante- og skovvækst? Er det målet for ”den grønne omstilling”?

Blandt de mange klimaforskere, der nægter at bidrage til klimahysteriet er John Christy, som er professor i atmosfærisk videnskab ved Alabamas Universitet. Han og hans kolleger har gennem årtier foretaget temperaturmålinger ud fra satellitdata, der er langt mere pålidelige end de overflademålinger, man normalt benytter. Hans konklusion er, at 100 pct. af de klimaforudsigelser, der har bygget på de gængse modeller, har været forkerte. Ikke bare lidt forkerte, men har forudsagt en temperaturstigning, der var dobbelt så stor, som den, der kan måles. Og, som Christy spørger: Når modellerne ikke har kunnet forklare temperaturudviklingen de seneste 40 år, hvorfor skulle vi så stole på deres deres fremtidsscenarier?

Målet er at påtvinge os et teknokratisk-kapitalistisk tyranni, som ligner afarter af fascismen og kommunismen.

Men hvorfor hører vi næsten aldrig fra de mange videnskabsmænd, der anfægter den dominerende fortælling? Det skyldes ifølge professor Christy, at det altid er den mest dramatiske historie, der får mest omtale, og som tiltrækker flest forskningsmidler.

Desuden kommer det de politiske eliter godt tilpas at have en rædselsberetning, som de kan bruge til at skræmme befolkningen med – og dermed få den til at acceptere ethvert indgreb i deres liv uden at kny. For det er jo selve videnskaben, der taler. Ganske vist er det typer som Jakob Ellemann, Lars Løkke og Dan Jørgensen, vi hører fra, men de optræder som ypperstepræster og sandsigere for den højeste viden, og deres udtalelser og politiske indgreb kan derfor ikke anfægtes.

Det er på tide, vi indser, at World Economic Forums, FN’s og EU’s klimamål ikke er deres mål. Deres mål er at påtvinge os et teknokratisk-kapitalistisk tyranni, som mest af alt ligner afarter af fascismen og kommunismen. Klimaet er ikke målet, men midlet til at nå deres sande mål, nemlig at gøre os til deres underdanige livegne.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ramses 2
Ramses 2
11 months ago

God artikel af Lars Hedegaard. Vikingerne dyrkede korn på Grønland i små 400 år !! Det stoppede da “den lille istid” kom i 1300-tallet. Den er vi først nu på vej ud af. Det ved de rigtige forskere ud fra iskerneboringer i Grønlands indlandsis.Desværre er det ikke en viden som kendes af journalister, politikere og andre mindre begavede individer.

Benny Smed
Benny Smed
11 months ago

Klimaprofeternes mål er fortsat at sikre sig rundhåndede bevillinger, og for at opnå det siger de gerne det de ved, politikerne vil høre. Træk 95 % fra dommedagsprofetierne, og så begynder vi så småt at nærme os sandheden.

Det er ikke uden grund, at nogle meteorologer pludselig er blevet klimatologer!

Allan G larsen
Allan G larsen
11 months ago

Det beviser at mennesket har det som lemminger de begår “masseselvmord” når de fra pressen hører at dommedag er nær. Det er det man kalder massesuggestion, og det kan være farligt i det lange løb.
Gør som JEG!!! luk ørerne for alt det forblommede og hysteriske vrøvl.
FN, EU og alle andre forskellige internationale, forpligtende såkaldte institutioner(——–)???? bør ganske enkelt ignoreres, totalt, som de hystader de er.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Den mest dominerende årsag til klimaproblemer er den eksploderende vækst i en bestemt tobenet dyreart. På 70 år er antallet af individer i denne art vokset fra under 2 milliarder til i dag 8 milliarder; en 4-dobling. Fortsætter tendensen, kommer antallet af individer op over 32 milliarder omkring år 2100. Havde det været rotter, det drejede sig om, havde de for længst spist og udryddet alt spiseligt – eller ædt hinanden i kampen for overlevelse. Det galopperende antal tobenede landdyr opæder og omformer alt, med voldsomt forbrug af energi, nedslidning af ressourcer og tilsvining med bjerge af affald, prutter og… Read more »

Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
11 months ago

Det er en noget WEF-agtig holdning til mennesker
Dan C. her udtrykker. Og snakken om
manglende plads var der allerede for 150-200 år siden.
Det er selvfølgelig rigtigt at overbefolkning er et
problem, men det løses ikke ved at snakke grimt
om mennesket som sådan, eller om at de bør fjernes af
hensyn til klimaet eller miljøet. I de civiliserede lande har
man hidtil fundet løsninger. For danskerne er der lige nu
langt større trusler end co2 osv.

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
11 months ago

Den tyrkiske chef-imam beder de mio. hunmuslimske .tyrkerne i Tyskland ikke bare få 3 børn, men 5. De muslimske landes befolkningsoverskud sendes hvert år til Europa hvor politikerne begejstret aftager alt muslimsk kravl der kan gå og krybe, alle tildeles statsborgerskab gratis fuld møbleret bolig, borgerløn til evig tid uden krav om arbejde samt tilmed alle sociale ydelser som modtagerlandets indbyggere fra dag 1 til evig tid. Enhver politiker og borger blev 2018 orienteret om, at 60 mio. muslimer skal ankomme til EU-området i tiden fra nu (2018) frem til senest 2050 og fordeles i medlemslandene dvs. hvert år fra… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Når man tilspørger nogen, om hvor mange mennesker der er plads til på denne jord, hvis de alle skal have et godt liv, får man altid og kun et ikke-svar i form af en afvisning af at stille dette spørgsmål – Det er TABU og farligt at spørge!
Præcis som når man spørger om, hvor mange islamiske entiteter man tillader at slå sig ned her i Danmark – vel vidende at islam har intet at bestille her i Danmark, udover at være en generelt nassende pestilens.

Morten
Morten
11 months ago

Ja løgn med løgn på. Denne professor forklarer i en høring hvad der er op og ned.
https://odysee.com/@getreal156:4/Legendary-Climate-Change-Senate-Hearing-ofXQdl1FDGk:8

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x