1
jan
Seneste opdatering: 1/1-23 kl. 1552
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Aldrig før har hele befolkninger fejret deres eget selvmord

Historien kender talløse eksempler på kulturer, folk og samfundssystemer, der er gået til grunde og forsvundet, men som regel har de besejrede gjort modstand, så godt de kunne.

I dag står vi over for et enestående fænomen, nemlig et Vesten, der fejrer sin undergang som en sejr, byder sine banemænd inden for og forfølger enhver, der advarer mod konsekvenserne af denne dødsdrift.

Tal fra det europæiske grænseagentur, offentliggjort i december, viser, at mere end 308.000 ikke-ukrainske migranter illegalt ankom til EU i de første 11 måneder af 2022. Det er det største antal siden 2016, da tilstrømningen vakte betydelig opsigt. Men europæerne har nu i den grad vænnet sig til folkevandringen, at den knapt bliver omtalt.

Ud over de illegale ankommer naturligvis et langt større antal legale migranter fra tredjeverdenslande, der på ganske få år totalt har ændret befolkningssammensætningen og det samfundsmæssige og politiske klima.

Vi har åbenbart accepteret folkeudskiftningen som en uafvendelig skæbne. Vi skal tilmed byde de fremmede velkommen, fordi vi ikke fortjener bedre.

Europas oprindelige folk hjælper selv med til deres undergang ved at undlade at sætte børn i verden. Man kan knapt pege på et sted, hvor fødselsraten er høj nok til at bevare de oprindelige indbyggeres befolkningstal.

For at bevare folketallet skal hver kvinde i gennemsnit føde 2,1 børn, men tal fra Verdensbanken viser, at de fleste vestlige lande ligger langt under: I 2020 var situationen, at tyske kvinder i gennemsnit fik 1,5 børn, i Italien og Polen 1,3, I Storbritannien 1,6, i Spanien 1,2, i Rusland 1,5, i Danmark og Island 1,7, i Norge 1,5 og i USA 1,6 – blot for at tage nogle eksempler. Man skal ikke være den store matematiker for at regne ud, at med sådanne fødselstal uddør befolkningerne og efterlader et tomrum, der uvægerligt vil blive fyldt af mere frugtbare folk fra Afrika og den muslimske verden. Men det er overhovedet ikke noget debatemne i EU, hvor man i stedet hylder The Great Reset.

Få har opdaget eller tænkt over, at med en voksende andel af muhamedanere og afrikanere kommer Europa i stigende grad til at ligne Congo eller Egypten, og at vore børn og børnebørn kommer til at leve i en verden, som de nulevende næppe ville kunne genkende. Og hvis nogen gør opmærksom på, at det vil ende sådan, bliver de censureret eller fortrængt fra den offentlige samtale.

Aldrig før har hele befolkninger fejret deres eget selvmord.

4.6 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Civilisationen bliver byttet med barbari og krig
Civilisationen bliver byttet med barbari og krig
1 year ago

Gennem tre-fire årtier har de røde infiltreret skolerne og medierne,
mens de fleste “borgerlige” bare har set passivt til. Resultatet er
blevet historieløshed, uvidenhed og fordummelse, samt feminisering
af mændene og hele samfundet. Hvor katastrofalt det er, kan man
læse om under danneborgsflaget hos Hodja. I hvert fald er Vesten
ved at blive ødelagt indefra og ovenfra med løgne, vanvid, familie-
fjendsk politik og smadring af alle normer, værdier og traditioner.

E. Frederiksen
E. Frederiksen
1 year ago

Du har så inderlig ret

Jens skovhøj.
Jens skovhøj.
3 months ago
Reply to  E. Frederiksen

Jeg. Er. 82. År. Har. Aldrig. I mit. Liv. Oplevet. Noget. Ligene. Det. Er. Som om. Folk. Er. Nu. Fjernstyred

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Vi husker sidst en dansk delegation besøgte Kina, det var under Formand Mao. Mao blev opmærksom på at der i Danmark kun boede 50.000.000 danske: “Om kun 50.000.000 danske tilbage må vi passe godt på dette folk, for de er kun 50.000.000 tilbage.” Erklærede Formand Mao. Da blev Mao gjort opmærksom på at han havde hørt forkert, ikke 50.000.000 danske, men kun 5.000.000 danske tilbage i Danmark. Mao blev oprørt “Om virkeligt kun 5.000.000 tilbage af dette danske folk, må vi virkeligt passe godt på dette folk, for de er kun 5.000.000 tilbage.” Mao forstod hvad vores egne folkevalgte aldrig… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Tror ikke de folkevalgte og de i EU i alt sin grådighed har tænkt nærmere over det, at den dag vi alle fordrives, kastes de også selv på porten klynges op, ikke får de lov at sidde på deres taburetter, deres ejendomme og skyhøje lønninger vil være pist borte, de vil ligge som de har redt, tilsyneladende har de endnu ikke tænkt så langt kun tænkt i landsforræderi ene og alene for landsforræderiets skyld, trækker derfor hele befolkningen med sig ned i afgrunden. Krigen i Ukraine viser os også at hverken EU eller NATO er store strateger, tværtimod, i det… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  steen

Sent ska synderen vågne, dog kan vi to gamle reliker, hånd i hånd, vandra skammens vej.

H.nielse
H.nielse
1 year ago

I den korte Avis blev beskrevet en dom mod to syrere og en afghaner før jul i Sønderborg Ret. De kom som flygtninge til Danmark hhv 2015 og 2012 og blev idømt 37 års fængsel tilsammen for narkokriminalitet. Og udvist Før de bliver sendt hjem har de kostet de danske skatteydermalkekvæg 200 millioner kroner. Stop indvandring og fortsæt hjemsendelserne. De kan ikke integreres. Indvandrerne har efterhånden deres egne INDVANDREDE advokater og tolke og det koster milliarder. Og det har danskerne ALDRIG VALGT. Demokratiet er en illusion. Medierne LYVER og kapitalen ( the one percent filthy rich) og WEF ( world… Read more »

Hur Ben?
Hur Ben?
1 year ago

De, som hylder folkevandringen fra Mellemøsten er vel ikke større end, at de kan ligge ned. Og skulle de vise sig store, falder de i det mindste tungt.

Men det kræver naturligvis lidt offervilje…

Civilisationen bliver byttet med barbari og krig
Civilisationen bliver byttet med barbari og krig
1 year ago

En amerikaner vil have vikingerne tilbage, for det
bliver Vestens død og undergang, hvis mændene
bliver ved med at lade sig feminisere. Tøffelhelte
og kvindagtige mænd kan ikke opretholde samfund
der er til at holde ud at leve i. Se hos Hodja hvad
vikinge-ånd kan udrette.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
1 year ago

“Tøffelhelte og kvindagtige mænd kan ikke opretholde samfund der er til at holde ud at leve i.” Ja, och om man låter kvinnor styra så ser de till att männen över tid blir exakt så. Detta leder i sin tur till att de börjar förakta de inhemska männen och blir intresserade av andra, “spännande” alternativ. Det är i detta sammanhang väldigt relevant att jämföra Schweiz, där kvinnor fick rösträtt 1970, med andra länder där de fick rösträtt kring 1920. Kortfattat kan man säga att detta resulterade i att Schweiz länge var fritt från självmordstendenser, men att det nu kommer på… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  Utlandssvensk

Har i mange år sagt at kvinder ikke burde have stemmeret, eller for den sags skyld, være valgbare.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Peer Pedersen

Vi kunne have pige-valg, hvor kvinderne fik lov til at stemme på hvilken som helst hjernedød RUC’er eller social media influencer de har lyst til, men hvor stemmerne ikke bliver talt – lidt ligesom når kommunistskolelærerne holder “valg” i folkeskolen.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Godt nytår!!!!.Vi har sejret ad helvede til. Citat:Tidl. LO, formand, Thomas Nielsen.

Dansk mand, almindelig ej binær eller LGBTQ++
Dansk mand, almindelig ej binær eller LGBTQ++
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Det er såmænd ikke så dramatisk. Et folk, som ikke ønsker at kæmpe for egen frihed og fremtid fortjener at gå til. Vi fortjener ikke vores eget kontinent, når vi ikke vil forsvare det. Et magtvaccum findes ikke, vil vi ikke selv fylde rummet ud, så kommer der andre og gør det. Lev med det eller måske mere korrekt dø med det.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Folket stemte i 2015 Dansk Folkeparti ind i en parlamentarisk situation der traditionelt giver adgang til statsministeriet. Kristian Thuelsen-Dahl valgte at løbe skrigende væk fra magten som en lille pige der finder en fugleedderkop i skoletasken – han var så traumatiseret ved udsigten til chancen for at indfri tyve års valgflæsk, at han var ude af stand til at sige ordet “indvandring” i de næste fire år. Først da DF var slået tilbage til start og man ikke længere risikerede at blive et regeringsdueligt parti, begyndte han igen – meget, meget lavmælt – at snakke om indvandring. For det har… Read more »

Thomas Kiær
Thomas Kiær
1 year ago
Reply to  steen

Der er tilsyneladende en hel del, der tror på at 21% af stemmerne “traditionelt” giver adgang til statsministeriet, og at Thulesen Dahl “fejt” unddrog sig ansvaret i 2015.
Set i bakspejlet kan man måske godt argumentere for, at han burde have forsøgt at gøre krav på statsministerposten dengang, men det var næppe lykkedes for ham. De Konservative havde nok hellere gjort Helle Thorning til statsminister i stedet. De overdrevne forventninger til hvad man kan udrette med 21% af stemmerne har tydeligvis været ødelæggende for Dansk Folkeparti.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Thomas Kiær

Der er tilsyneladende en hel del, der tror på at 21% af stemmerne “traditionelt” giver adgang til statsministeriet Det er fordi det er et historisk faktum: største parti i den vindende blok får statsministeriet. Undtagelser kan tælles på een hånd. (Og omvendt er der mange der tror at man intet kan udrette i politik hvis ens parti ikke har +90 mandater – det var f.eks. partilinien fra DF) Set i bakspejlet kan man måske godt argumentere for, at han burde have forsøgt at gøre krav på statsministerposten dengang, men det var næppe lykkedes for ham Det er jeg faktisk helt… Read more »

Last edited 1 year ago by Felix Krull
Thomas Kiær
Thomas Kiær
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Det kunne i hvert fald næppe være gået værre for DF end det gik, så det må indrømmes at en anden linje burde være forsøgt. Jeg er også enig i at Thulesen er/var for konturløs en størrelse til at være en effektiv partileder, men jeg fastholder at man burde have slækket på forventningspresset. Forsøget på dialog med Mette Frederiksen, mener jeg, var fornuftigt nok. Skurkene i spillet var først og fremmest folk som Søren Pind og Lars Løkke.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Men derfor behøver man vel ikke ligefrem at råhygge sig med sharianazisterne. Han er et ualmindeligt, ulækkert individ:

https://tv.frihedensstemme.dk/2022/11/24/kristian-thulesen-dahl-hvem-jeg-moedes-med-og-hvornaar-er-noget-jeg-afgoer/

Realisten
Realisten
1 year ago
Reply to  Felix Krull

enig, glem ikke nye borgerlige – som ifølge pernille vermund snildt kan tillade uendeligt antal kinesere og indere til danmark, så længe de blot ikke er muslimer.. suk

Jens.
Jens.
9 months ago

Menesker. Bliver. Manipuleret. Af. Medianen. Academia. Banken. Og. Kunst. Og. Underholdning. Så. Kan de ikke. Længere. Bruge. Logik. Og. Fornuft.
Manipuleringen. Af folks. Hover. Er. Meget. Stærkere. End. Nogen. Våben. —-
magterne. Planter. Jo. Tankegangen. I. Deres hoved. — så. Må. Det. Jo. Være. Rigtig. – Hvem. Er. De. Højeste. ? Tror. Ikke. De. Må nævnes. —

Realisten
Realisten
1 year ago

Forbandet sludder af Hedegaard: Den almene befolkning støtter på ingen måde dette vanvid. Samtlige meningsmålinger har vist at befolkningen er imod det. Men vi kan ikke gøre noget mod medierne og politikerne. Og spørg nu ikke hvorfor DF/NB ikke får 52% af stemmerne: Det er jo ikke realistisk, når samtlige medier hyler op om at “der skam eksisterer en stram udlændinge-politik”, og så videre. Den almene dansker læser ikke højreorienterede blogs, og er ikke opdateret på detalje-forhold om befolkningsudskiftningen.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  Realisten

Realiteten er jo at en overvældende majoritet stemmer på de samme fjolser valg efter valg og der er intet i horisonten det taler for detta kommer til at ændre sig.

Jens skovhoj
Jens skovhoj
8 months ago
Reply to  Peer Pedersen

Det. Sker Forde. Menesker. Bliver hjernevasket. Af. Medianen. Academiaen. Kunst. Og. Underholdning. Samt. Bankerne. Så kan. De. Fleste. Ikke. Længere selv tænke. Fornuftigt. Og. Bruge. Logik

Edward
Edward
1 year ago

Der er et ord for det: EU-tanasi

Jens Skovhoj.
Jens Skovhoj.
9 months ago

Godt. Nævnt og forklaret. Jeg har aldrig. I mine. 82. År. Oplevet. Noget. Ligene. — Det. Samme. Med covid. – Og næsten. Alle i min familie vil. Ikke tale om. Det. — Det er. For ufattelig. Jeg er. En. Som ser. Meget. På netted. Om. Mange. Forskellige. Ting. Og. Når. Jeg. Går. I bunden paa. Det. . Tænker jeg. At. Der må være. En. Off World. Influence. Måske. Fra. En. Anden. Dimension. ? De. Fleste. Opføre. Sig jo. Som om. De. Er fjernstyret. —. Det. Er. Min. Tanke. Om. Planen. Af. Den hvide mands. Udslettelse. I. Vil Keep. Watching. Your.… Read more »

Palle Almindsø
Palle Almindsø
9 months ago

Til Felix Krull, jo, vi har indflydelse. Men den er minimal, så længe vi er svoren medlem af EU, så har vi for alvor bundet vores ånd og hænder. Men det skulle det utopiske ske, at vi meldte os ud, ville vi med en vis sandsynlighed kunne fastholde og skærpe grænsekontrollen og sige nej
til afrikanske og Mellemøstlige folk. Det ville ikke være nemt, og som EU.medlemdstat. er det tæt på umuligt. Men flertallet af danskerne vil jo fortsætte medlemsskabet, så derfor…

trackback

[…] Innlegget er hentet fra Snaphanen […]

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x