2
jan
Seneste opdatering: 4/1-23 kl. 1332
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Overdødeligheden i Danmark er nu 17.4 % eller 168.6 personer om ugen

Det er artige ting, der egynder at pible frem. Noget inde i denne video ser man OECD statistics 2 januar 2023 Excess deaths by week, 2020-2022 (klik selv). Her ser vi at overdødeligheden i Danmark dags dato er steget til nu 168.6 mennesker om ugen eller 674 mennesker om måneden. Det er en årlig overdødelighed på over 8000 danskere.

Er det på forsiden af avisen? Topnyhed på TV-Avisen? Med i statsministerens nytårstale? I valgkampen i 2022? Alles troværdighed burde styrtdykke i takt med stigningen i helt unødvendigt døde, der hverken får omtale, hjælp eller erstatning.

Hvordan skal man karakterisere dette kollektive, moralske sammenbrud i slow motion udført af samtlige politikere, medier og myndigheder? At lade tusinder af mennesker dø og invalidere uden ét ord. Og Sundhedsstyelsen opfordrer stadig personer over 50 til at lade sig sprøjte med virkningsløse og farlige “vacciner.”

I Tyskland, – hvor overdødeligheden er 19% –  kræver statspatolog Peter Schirmacher en parlamentarisk undersøgelse af overdødeligheden: German Chief Pathologist Sounds Alarm on Fatal Covid Vaccine Injuries: “Jab is Cause of Death in 30-40% of Autopsies of Recently Vaccinated.”   –  (Chef-Pathologe der Uni Heidelberg drängt auf mehr Obduktionen von Geimpften.)    I Danmark? Mediernes opførsel har ført til tab af liv, akkurat som man nu kan konstatere, at Twitters Covid-censur, har resulteret i tab af liv.

Se også What’s Going To Happen In 2023? by Dr. Vernon Coleman.

Danmark er femte række fra højre

Vaccineskadedes anekdoter

This movie provides a glimpse into the lives of the Anecdotals–those of us whose lives have been changed drastically by taking the vaccine. It also reflects on the division and politics that prevents us from getting much needed care. Anecdotals is a personal journey that focuses on questions, not answers, and people, not politics.


https://www.anecdotalsmovie.com/

Katie Hopkins: Excess deaths are now higher than during Covid

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Civilisationen bliver byttet med barbari og krig
Civilisationen bliver byttet med barbari og krig
1 year ago

Da kun få procent af danskerne læser netaviserne, må man
frygte at denne frygtelige skandale bliver fortiet og hemmeligholdt
af MSM længe endnu. Det er på tide at uddele løbesedler til
opgange og postkasser, fodgængere og bilister osv. med
opfordringer til at læse Snaphanen og Hodja mv. Mange har
aldrig hørt om at man er nødt til at gå på nettet, hvis man vil
have gode og nyttige oplysninger om dansk politik og danskernes
situation.

Dragen
Dragen
1 year ago

Sig mig engang. Er “man” stadig rolige og cool inde i magtens korridorer? NOGEN må , se med på blogs som Snaphanen eller andre steder? NOGEN må da være nysgerrige efter , at løfte sløret for, hvad man egentlig går og tænker , mener og synes i “folkedybbet”. NOGEN må da tænke på HVAD der gøres af overvejelser og er kendskab til allerede UDENFOR medieboblen? NOGEN ansatte , i sygehusvæsnet , i kontorene rundt om i det offentlige , i mediemaskinen osv , må selv have erfaringer med helbredsmæssige symptomer der skaber sprækker af tvivl? Noget må begynde at pipble… Read more »

Limewood
Limewood
1 year ago

Rasmussen Reports har undersøgt holdninger til covid og vax med hensyn til dødsfald og sideeffekter i den amerikanske befolkning foretaget sidst i december 2022.

‘Died Suddenly’? More Than 1-in-4 Think Someone They Know Died From COVID-19 Vaccines – Rasmussen Reports®

Dansk mand, almindelig ej binær eller LGBTQ++
Dansk mand, almindelig ej binær eller LGBTQ++
1 year ago

Spændende om der kommet hul på bylden her i 2023. Ingen tvivl om at det vil ske i nogle lande, men mon ikke dansken foretrækker sofa, telefon og bragt pizza.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Tjaaa… Bum-Bum

Hvor mange har modtaget 4.🤺 Har jeg hørt 85% af +60-årige?

Dén procentdel har “selv bedt om det”, når Søren Børves hævelse af Barren fra 5 til 50 – FEM&FYRRE! – år, ikke vækker mistro. Søren Børve havde jo “ikke taget fejl, men var blevet klogere”!

Danskere over 60 år er stort set uproduktive, og som sådan undværlige, men hvor stor en procentdel -50 år har modtaget 3.🤺? 😱

Dansk mand, almindelig ej binær eller LGBTQ++
Dansk mand, almindelig ej binær eller LGBTQ++
1 year ago

Så længe sandheden om vaccinerne ikke fremsiges af en af ypperstepræsterne på DR eller TV2 reagerer danskerne ikke. Sådan er det desværre, de mest løgnagtige og farvede medier har den største troværdighed. Alternative medier som Snaphanen osv. følges af under 1% af den voksne befolkning. Så længe det er sådan sker der intet. Det er jo gratis at lyve. Vi bliver nød til at gøre noget for at udbrede kendskabet. Jeg husstandsomdeler gerne løbesedler, vi kan jo næppe regne med at kampagner på Google osv. ikke bliver censureret. Det er tid til at vi letter røven fra sofaen. Og der… Read more »

Hur Ben?
Hur Ben?
1 year ago

Man må da kunne søge erstatning et sted. Naturligvis ikke for egen vindings skyld, uha, da, da, da, da, nej. Men for de endnu ufødte og meget søde tiptiptipoldebørns skyld. For de skal sørenjensemig da ikke lide på grund af nutidens politiske fejltagelser, nej de skal da ej.

Hur Ben?
Hur Ben?
1 year ago

Snaphanen når ikke ud til die dumme Dænen. Der skal mere knald på konspirationerne, hvis de skal trænge igennem.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Vietnamkrigen fjernede 5.000 fra arbejdsstyrken i hvert år den varede.
Pfizersk Pharmageddon fjerner DAGLIGT 7.000 fra Usa’s arbejdsstyrke.
Dette sammen med S T O R E lån der skal betales tilbage i ’26 & ’28!

ZerOQ
ZerOQ
1 year ago

Pladder journalistik….

Ja der var 168,6 personers / 17,4% overdødelighed i uge 40, men f.eks. i uge 11 var der 2,7% og 30,8 personer og i uge 19 var den 0,2% / 2,2personer

Last edited 1 year ago by ZerOQ
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Lad os prøve at gense en god film, som på fornuftig vis afslører klimatossernes og “carbon footprint” galningenes uudgrundelige dumhed og uvidenhed om at de bliver trukket rundt ved næsen af banksterne og globalisterne, som er ved at udslette alt plante- og dyreliv på vores dejlige jord.
Medens vi mindes Lone Nørgaard.
https://rumble.com/v1o6z9p-planet-of-the-humans-2019-documentary.html

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x